Administrar


Estadisticas de visitas

1ER DE MAIG (II). ACCIDENTS LABORALS

grosske | 03 Maig, 2007 06:58

id

 

Aquesta és la deriva dels accidents laborals a les Balears els darrers anys.

No crec que necessiti massa comentaris. El Pacte de Progrés va trobar una situació calamitosa en aquesta matèria (de fet, si a la gràfica hi figurassin les dades del 98 i del 97 veurieu com l'increment aquells anys era encara més accentuat).

Arribà el Pacte de Progrés i les coses començaren a millorar

Han tornat els de gairebé sempre i les coses han tornat a empitjorar

Naturalment, les inflexions no coincideixen exactament amb els anys electorals perquè aquí, com en altres matèries, la inèrcia de la realitat és molt important, però la lectura és inequívoca. 

Quan es parla del balanç del Pacte de Progrérs convé tenir en compta dades com aquesta. No són dades "inaugurables", no es presenten enmig d'un munt de càmeres de televisió com si fossin un Palau de l'Opera al Moll Vell... però són dades molt importants, darrera aquestes xifres, vos ho puc assegurar, hi ha realitats molt sagnants

Comentaris

 1. Això si que és un accident

  Mira Eber això que he trobat després de sentir-ho per la Radio Mallorca: venda de nins a Mallorca Ho diu el blog de Joana Maria
  Internet.http://joana.balearweb.net/

  Pep d'Alcúdia | 03/05/2007, 07:43
 2. Eres un campeón

  No está mal, en 2001 con Eber de Conseller de la cosa, hay un tope de 30.643 accidentes, y eso con menos gente trabajando. Tú mismo ya sabes xq no te van a votar.

  RIC | 03/05/2007, 11:13
 3. Selva y Sancellas

  Eber, el lío de Selva me recuerda a Sancellas...concesión de licencias irregulares en edificios fuera de ordenación.

  Dolors | 03/05/2007, 11:36
 4. Trampa

  Eber, Eber... ets una miqueta trampós. Has penjat uns resultats una miquetra massa genèrics. Jo voldria veure les taules dels MORTS en accidents laborals durant els darrers anys. Me pareix que no tendríem les mateixes gràfiques...
  A més, crec que els números que has penjat són molt manipulables. Posaré un exemple. Una lumbàlgia se pot catalogar de moltes maneres a l'hora de fer les estadístiques. Pentura el PP no mira gaire prim i quan tu eres conseller vares donar l'ordre de passar totes aquestes baixes laborals com a malalties comunes.
  Així qualsevol pot baixar ses estadístiques.

  Tahur | 03/05/2007, 12:20
 5. En tafur se pensa...

  ... que tots són com ell. El qual, per cert, fa honor al seu pseudònim.

  ls | 03/05/2007, 12:52
 6. Els treballadors, amb el Bloc

  El Bloc: la sensació de la marxa sindical.

  Moltes banderes del Bloc a la manifestació del 1r de maig

  "El color l'hi posaven les banderes verdes del Bloc, que es deixaren veure sobretot entre les de CCOO. Els acompanyaven els principals representants de la coalició d'esquerres, com Gabriel Barceló, Eberhard Grosske, Nanda Ramon, Miquel Rosselló i Josep Maria Llauradó, entre d'altres.

  Barceló advocà per un pacte social que hauria de donar solució a bona part dels problemes estructurals de les Illes. Recordà la importància de sortir al carrer per mantenir vives les reivindicacions socials que estan pendents a les Balears. En aquest sentit, parlà de precarietat i de temporalitat, que afecta molt els joves; dels «problemes greus» de sinistralitat laboral, a causa de la relaxació del Govern i empresaris per frenar-la; i de la manca de la qualitat en l'ocupació tot i que s'hagi reduït l'atur."

  Diari de Balears, 2 de maig

  Premsímetre | 03/05/2007, 12:54
 7. Tahur y RIC

  Aunque es una tonteria, tratar de convenceros a vosotros de que la labor realizada con Grosske de Conseller, en materia de Salud Laboral, fue renocida a nivel estatal, incluso, (no tuvieron mas remedio) por el Gobierno de Aznar, explicaros un par de cosas.

  Primero las políticas no se sacan de la chistera, sino que hay qu aplicarlas y desarrollarlas, por lo tanto una vez que se crearon los intrumentos y se adoptaron las medidas la accidentabilidad empezó a bajar. Lo lamantable es que equellos instrumentos y medidas ha sido suprimidos por el Govern Matas, asi que nunca mejor la famosas frase de "MATAS ME MATA".

  Segundo los datos de mortales por si interesas: se emieza por el año 20002- 16, 2001-23,2002 4(se va notando el trabajo, 2003- 9, 2004.-18 (empieza la cuesta arriba de nuevo Gobierno del PP,) y 2005 - 15 y 2006 -12.

  No hacen falta comentarios, pero cuestionar la labor de Grosske en mataria de salud laboral es de Gilipollas. Sin mas.

  F. Galan | 03/05/2007, 14:21
 8. bestioles

  No precisament sempre alabo les opinions de'n Grosske, emperò crec que és de rebut reconéixer les coses bones al Sr Grosske. La seva tasca com a conseller de treball va duu com a conseqüència una reducció en els accidents de treball. Això és _innegable_
  Que al seu blog tothom pot dir la seva, també és evident. Fins i tot aquestes bestioles que pasturen per la xarxa i que únicament es dediquen a "vomitar" paraules damunt els posts de'n Grosske.
  A ells els dedico el meu despreci, rebuig i també el video.

  XYZ | 03/05/2007, 15:31
 9. No t'ho perdis!!!

  http://www.e-noticies.com/actualitat/rahola-acusa-saura-de-portar-la-informaci%f3-cap-a-lesc%e0ndol-22820.html

  Premsòmetre | 03/05/2007, 15:44
 10. RIC, the King

  Oseasé, que con el PP la siniestralidad sube como un cohete y viene el Pacto de Progrés y en dos años consigue que la sinistralidad comience a bajar; vuelve el PP y "consigue" en dos años que la siniestralidad vuelva a subir... pero el que lo hace mal es el Pacte de Progrés. Qué os dan para las neuronas a los peperos?, matarratas?

  Blas | 03/05/2007, 16:06
 11. Blas , el rey

  Para empezar, los números no pueden ser nunca los mismos, puesto que se han creado en esta legislatura 55.000 empleos nuevos, hay más gente trabajando.
  Eber xq no cuentas tus logros con los fondos europeos.

  RIC | 03/05/2007, 16:34
 12. Prou de misticisme! (dedicat a RIC)

  Jo crec que ja està bé, de demanar a en Grosske que expliqui coses que sembla que només gent com tu, RIQUI, sabeu. Si realment hi ha quelcom, deis-ho ja, però per l'amor de Déu i Maria no vos faceu més s'interessant amb aquests comentaris.
  RIC (i Dolors, també, que t'agrada aquest estil), perquè no explicau lo de'n Joan Rotger, batle meu??? I amb això sí que no me podeu enganar amb honorabilitat perquè sé el que passa i on... (he intentat posar un link de la notícia, però no he tengut temps per trobar-lo...ho intentaré en un altre moment!)

  Sobrenom | 03/05/2007, 16:54
 13. Hay nervios??

  Yo no he pedido explicaciones, simplemente le digo a Eber que nos cuente su gran política al frente de la Consellería de Treball. Por cierto, en el caso poco probable de ganar, os tocan las mismas Consellerias??

  RIC | 03/05/2007, 17:34
 14. Una pregunta.

  Eber que te parece que el PSOE esté prácticamente desaparecido, no hace ningún tipo de campaña, ni Francina ni Antich, sólo Aina Calvo se mueve (y poquito).
  Ilustranos con tu opinión.
  Tanto el Bloc como PP son los que mas están apareciendo y algo Miquel Nadal en Palma.

  RIC | 03/05/2007, 17:39
 15. Lògic RIC

  Qui controla els mitjans de comunicació?

  Qui controla les institucions públiques?

  Per què té més portades d'un diari el parral d'en Grosske, que no el mega escàndol Andratx, i aviat Selva?

  Toni | 03/05/2007, 17:51
 16. Incís

  Disculpau que em surti del tema del post però, no vos sembla que a la foto del cartell en què surten Matas i Estaràs amb el lema "perquè... funcioni" més que riure, sembla que se'n foten (òbviament del poble)?

  Toni | 03/05/2007, 17:55
 17. Respuestas a Toni

  Los medios acusados (no tiene xq ser cierto) de ser de la cuerda Pepera, son IB3, COPE, y EL MUNDO. El resto de Medios de comunicación, que son muchos y con mucha más audiencia, y que no son ni sospechosos de estar en la onda pepera. Es decir que en el supuesto caso de que se controlen estos MMCC, el número de lectores, oyentes y televidentes, es mínimo respecto, SER, Diario de Mallorca, UH, Balears, Tele Munar...
  En cuanto las instituciones, una las Gobierna el PP, otras, no, Consells de Menorca y Mallorca y Ayuntamientos como Eivissa...
  El parral de Grosske tiene más portadas en El Mundo, pero no en UH o DM, seguro que no ha salido nada, y lo dicho tienen muchos más lectores UH y DM que El Mundo.

  RIC | 03/05/2007, 18:06
 18. Selva

  que passa amb Selva?

  jo | 03/05/2007, 18:08
 19. Hi ha una diferència

  Els mitjans que cites com fora de l'ona pepera solen ser bastant prudents a l'hora de denunciar qualcú públicament i poques vegades són comdenats per faltar a la veritat.
  D'altra banda, el Consell de Menorca té poca influència a Mallorca, on si analitzes el mapa polític veuràs qui controla les institucions.
  Quant al Consell de Mallorca, recorda que governa un pacte UM-PP, per tant si hi ha Telemunar, és amb el suport del PP.
  I a nivell estatal, la cosa encara se peperitza més: El Mundo, La Razón, La COPE, Antena 3, ABC...

  Toni | 03/05/2007, 18:18
 20. A "jo"

  Entra a www.mallorcaconfidencial.com

  Toni | 03/05/2007, 18:20
 21. Busque, compare y...

  Respecte a n'aquests que es queixen de manca de campanya del PSOE o del BLOC o de perfil baix, jo els hi diria que ho fan bé. El PP fa la campanya per ells. Cada cosa que fa ara el PP tan a les Illes com a Madrid, la caga.

  El que els ciutadans han de fer (que no vol dir que ho facin) és demanar-se preguntes com,
  Visc ara millor que fa 4 anys o no?. És més fàcil arribar a fi de mes, ara o fa 4 anys?. Les infraestructures fetes pel Govern han millorat la meva qualitat de vida o no?. Quin temps tard en arribar de ca meva a la feina, més o menys que abans?. Els meus fills van a l'escola que vull?. Hi ha mitjans personals i materials que garanteixin una qualitat educativa?. He presentat cap pressupost a cap entitat oficial i l'han donat a un altre?. M'han tractat bé quan he anat a urgències?. M'han donat un permís d'obres l'ajuntament i el m'han denegat i en canvi a un veinat meu li han donat? Pag més imposts ara o abans?. Me presentat a unes oposicions i he vist "coses raras"?. Puc accedir a una vivenda facilment?. Pag memnys o més per la meva hipoteca?,...etc. Per prometre, poden prometre un Palau d'Òpera, una estació d'esquí al Puig Major, o un ase que vola. Tot el demés són vuits i nous i cartes que no lliguen. I ganes d'embullar sa troca.

  sense nom | 03/05/2007, 18:58
 22. Re: 1ER DE MAIG (II). ACCIDENTS LABORALS

  Primeras fotos exclusivas de la opera del matas... http://www.SubeFotos.NET/index.php?op=seeimg&file=dXBsb2FkLzExNzgyMzc5NDktU29mTXJVYnh6a0RXLmpwZw==

  Xavix | 04/05/2007, 00:23
 23. Re: 1ER DE MAIG (II). ACCIDENTS LABORALS

  Dolors què estàs dient?que en Grosske no era culpable ja que ell va demanar una llicència i l’ajuntament ( del PP i per tant poc sospitós de fer favors a ningú de EU) li va donar, que tot el seu cas s’emmarca dins un context general d’actuacions municipals irregulars? .Si és Així per què els titulars de El Mundo no varen anar en contra de l’ajuntament, jo no vaig veure cap portada criticant al batle de Sencelles, més be al contrari els titulars deien que Grosske havia enganyat a l’ajuntament , que havia fet obres sense llicencia etc, etc.
  Aquesta si que es bona! Ara resulta que seran els ciutadans els culpables de les actuacions dels seus ajuntaments, a mes a mes si aquest ciutadà és de esquerres l’ajuntament el castigarà amb un expedient per posar pladur a ca seva i si és de dretes tancarà els ulls.
  Mai havia vist tan poca vergonya i tanta incoherència.

  andreu | 04/05/2007, 05:38
 24. Re: 1ER DE MAIG (II). ACCIDENTS LABORALS

  Lo que he leido hoy en el diario de Mallorca me ha dejado los pelos de punta, dejo aquí el enlace pero por si no funciona buscad la noticia que dice que el Govern promociona los bajos salarios de baleares para atraer a los inversores, desde luego el PP funciona PARA LOS SUYOS de puta madre.
  http://www.diariodemallorca.es/secciones/noticia.jsp?pNumEjemplar=1520&pIdSeccion=2&pIdNoticia=260151&rand=1178255410472

  anonimo | 04/05/2007, 05:51
 25. Re: 1ER DE MAIG (II). ACCIDENTS LABORALS

  La noticia es realmente para poner los pelos de punta. Recomiento a todos los lectores del bloc que utilicen el enlace

  grosske | 04/05/2007, 07:32
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS