Administrar


Estadisticas de visitas

1ER DE MAIG, SALOM I IB3

grosske | 02 Maig, 2007 06:07

id

La foto - amb una "pose" una mica massa xula per al meu gust - em mostra duent un parell de banderes sindicals (la del Bloc també hi és però només es veu el pal). Era la meva manera de protestar per la divisió sindical que es va produir ahir a Palma (no així, afortunadament, a d'altres indrets de l'Estat)

Però no és d'això que vos vull parlar, sinó del conflicte laboral de Salom; una empresa lligada a IB3, i que expressa molt bé la situació del mercat laboral a les Balears amb un "delicte" afegit: que la situació està propiciada pel Govern Balear.

Algunes dades:

1.- Salom, en realitat, no existeix: és una empresa pantalla d'IB3 (només treballa per a aquest ens autonòmic) per tal d'estalviar-se costos laborals. Això té un nom: prestamisme laboral

2.- Salom/IB3 té 250 treballadors i treballadores  i duu tota la part tècnica d'IB3. Tots els treballadors estan amb contractes d'obra i servei que, en realitat, són un frau de llei perquè responen a una feina fixa (no puntual)

3.- Els treballadors de Salom no arriben ni a mileuristes

4.- IB3 s'estalvia costs laborals però els nostres imposts s'en van darrera un intermediari - Salom - que no fa altre cosa que xuclar (o hi ha qualque tipus de retorn?)

Tota la meva solidaritat amb aquests treballadors i treballadores i el compromís que un govern decent acabarà amb la seva situació de manera immediata 

 

 

Comentaris

 1. Re: 1ER DE MAIG, SALOM I IB3

  Estic d'acord amb tot el que has dit, menys una cosa: Salom si que existia. Era una tenda d'electrodomèstics de la Plaça Sta. Pagesa, que misteriosament va passar de llogar projectors per events a endur-se'n gran part del pastís d'IB3

  Solidaritat amb els companys treballadors de Salom/Ib3

  Un de tants | 02/05/2007, 06:34
 2. Legión Condor

  ¿pero es verdad la leyenda de la Legión Condor o no?

  Gracis,

  Dolors

  Dolors | 02/05/2007, 07:11
 3. NO COMPLEIX

  No tan sols no compleixen sinó que menteixen, Aquesta es la manera de crear feina que te el PP explotar als treballadors i beneficiar els amics. Ells diuen que hac creat més llocs de feina idò el INE diu que a les illes Balears es una de les zones a Espanya allà on mes ha pujat l’atur, ells diuen que fan habitatges de protecció oficial i som uns dels llocs on menys se construeixen. EL PP NO COMPLEIX MENTEIX.
  SOLIDARITAT AMB ELS TREBALLADORS DE SALOM

  andreu | 02/05/2007, 07:23
 4. Dolors

  ¿On o rodnoC nóigeL al ed adneyel al dadrev se orep?

  Srolod | 02/05/2007, 07:32
 5. + informació

  Tenia entes que IB3 costava una millonada.

  Quina part d'aquests doblers se la queda Salom, quina els empleats i quina va a altres bandes?

  està publicat a alguna part?

  anonim | 02/05/2007, 08:03
 6. Ni del dret ni del revés

  Dolors, filla, ets una mica pesadeta... La veritat és que a la majoria li porta ben fluixa. A propòsit, el meu avi era militar franquista i va acabar votant CiU i jo soc socialista, català i catalanista i del barça... I no veig com aquesta informació, meva o d'un altre, suma en alguna cosa... cada uno es cada quien, y cada quien es cada cual

  The Laughing Man | 02/05/2007, 08:31
 7. Bravo?

  Sí, és penòs la desunió sindical. Però, el que fa pena és que qualque dirigent es vengui per un plat de llentíes.

  sense nom | 02/05/2007, 09:04
 8. Re: 1ER DE MAIG, SALOM I IB3

  Dolors no ves que no tiene la más mínima intención de contestarte, centrate en el tema de hoy y deja de darnos el coñazo con tus paranoias y tus teorias pseudo psicoanalistas.

  anonimo | 02/05/2007, 09:31
 9. IB3. Anècdota

  Jo, que form part de la Plataforma No al 2n Cinturó, fa dos anys, com tots els anys, vaig anar a la Diada de Sant Sebastià amb la meva camiseta de la Plataforma. Vàrem veure passar una reportera d'IB3 amb un càmera i li diguérem si ens volia enregistrar. Literalment ens va contestar "¿qué queréis, que me quede sin trabajo?".

  A partir d'aquí, dic allò que vaig dir en saber que en Matutes és accionista d'El Mundo: "Ja està tot dit".

  Toni | 02/05/2007, 14:11
 10. Enquesta

  He passat una enquesta rigorosa com les que passa El Mundo i els resultats han estat els següents:

  Pregunta: què és que comença per "P" i "funciona"?

  El 99% ha contestat "Pascual". La resta, no ho sap o no contesta.

  Toni | 02/05/2007, 14:32
 11. Seven

  A la película Seven hi ha un moment que en Brat Pitt se mostra ilusionat per els avanços però en Morgan Freeman, més veterà, veu que tot va segons els plans del dolent. No hi ha avanç que facin que no estigui previst o fins hi tot motivat per el criminal.

  Algunes enquestes donen com a guanyador clar el PP, i jo me les crec. El cop de la corrupció ja l'han amortiguat i qualsevol altre cas que surti ja encaixa en "el PP no fa res que no facin els altres, això és una maniobra electoral".

  O se surt del camí actual, que no sé com es pot fer, o el punt d'arrivada està fitxat.

  Idees? Aquí n'hi ha dues:

  - tancar de una vegada el Mundo (ja és tard, és un projecte a llarg plaç)
  - anar a fons amb el tema del palau d'en Matas. Si el Mundo té l'informe de l'ajuntament d'en Grosske, voltros no podeu tenir els papers de la compra del pis ? impostos ? condicions del prestec?

  per cert, m'he sortit del tema del post. Perdó

  jo | 02/05/2007, 18:49
 12. Dejad escribir a Tomeu

  Amigos de la Vieja Mallorca,

  Me dice Tomeu del Círculo Balear que no puede mandaros mensajes...le habéis vetado???

  Dolors | 02/05/2007, 19:56
 13. Re: 1ER DE MAIG, SALOM I IB3

  Ya que hablamos de IB3, indecencias y posibles "Fraudes", habría que preguntar que pagaron por el soft de la radio, respuesta que asustará, y mi pregunta es, ¿porque no se usaron los mallorquines?, usados por los principales radios de todo el mundo, como 40, nbc, sonorama, etc, miles de emisoras... ¿Porque solo valia unos 3.000 euros todo, y ellos pagaron supuestamente alguna millonada de euros?... Creo que "Pedro Sureda" director técnico de IB3 radio, se le tendría que caer la cara de verguenza, y esperemos que si hay un cambio de Govern les pida explicaciones a todos estos imPPresentables.

  xavix | 02/05/2007, 21:15
 14. Re: 1ER DE MAIG, SALOM I IB3

  Y lo bueno, hablando con los técnicos de IB3, el sistema que compraron no es capaz de hacer frente a las innovaciones tecnológicas actuales, dicen eso de "Compraron un 600 a precio de Mercedes", hoy en día la mayoria de cadenas es capaz de conectar radios y conexiones en distintas localidades por menos de 100 euros al mes.... ¿Que alguien pregunta que se está gastando la IB3 radio?... Aparte su tecnología desfasada, les ha llevado a un 0 de audiencia, conjuntamente son sus "SuperEstrellados", que de estrellas solo tienen el sueldo.

  xavix | 02/05/2007, 22:20
 15. Re: 1ER DE MAIG, SALOM I IB3

  Creo que Matas, en lugar de hacer "Operas" tendría que pensar en hacer las cárceles más grandes.

  Xavix | 02/05/2007, 22:26
 16. ib3 salom

  la pasta se va en todas sus estrellitas q tienen muy bien aprendido lo q tienen y no tienen q decir. mientras que los currantes q fueron los q pusieron el culo y sacaron adelante la radio y la television, siguen estando con contratos temporales, sueldo menores de mil euros, y encerrados en una manipulacion informativa de escandalo. esto no solo afecta a los trabajadores, si no a todos los q pagamos nuestros impuestos y son entregados a payasos del pp para q hagan apologia de su partido. esto se tiene que acabar por el bien de las baleares!!!

  julio caceres | 02/05/2007, 22:33
 17. publicat avui al balears

  Glosa de Mateu Matas

  Bloc i patrimoni

  Els pesos pesants del Bloc
  fan públic el patrimoni,
  inclús Grosske: un dimoni
  per als qui encenen el foc;
  però anem a poc a poc,
  qui és va d'amagat?
  No som jutge ni he jutjat
  però la idea es contempla:
  el qui predica amb l'exemple
  cobra credibilitat.

  andreu | 03/05/2007, 05:49
 18. ib3 el forat negre

  Us heu plantejat la milionada d'euros que ha gastat el PP destinats a controlar els mitjans de comunicació de les Illes Balears?

  Us en faré cinc cèntims:

  - Pressupost d'IB3 més seixanta milions d'euros de deute en el primer any.

  - Més de vint milions d'euros de subvencions irregulars a mitjans de comunicació pel sol fet d'informar, sense tenir publicitat ni un projecte com cal. Entre aquests hi podeu trobar Antonio Alemany, Joan Calafat, Canal 4, el mundo, mallorcadiario...

  - A més de la publicitat pertinent a tot mitjà de comunicació gratuït i servil com Qué, Part Forana... I també a revistes locals amigues... que són moltes. I, evidentment, les sucoses injeccions als tres rotatius diaris: diariodemallorca, ultimahora i diari de balears i elmundo.

  - Mentrestant, han mirat d'ofegar d'altres revistes de caràcter més independent i combatiu... entre les quals n'hi ha moltes de la Part Forana.

  - En conclusió, el PP escampa el pensament únic amb els nostres doblers i humilia tant la llengua catalana com també els mitjans de comunicació mínimament sans de les Illes Balears.

  tarambana | 03/05/2007, 10:54
 19. El Bloc, la sensació de l'any

  Les banderes verdes del Bloc superaren qualsevol altre color en la manifestació de salvem Mallorca.

  Les banderes verdes del Bloc han estat la sensació del 1r de maig.

  Llegim en els diaris:

  Moltes banderes del Bloc a la manifestació del 1r de maig

  "El color l'hi posaven les banderes verdes del Bloc, que es deixaren veure sobretot entre les de CCOO. Els acompanyaven els principals representants de la coalició d'esquerres, com Gabriel Barceló, Eberhard Grosske, Nanda Ramon, Miquel Rosselló i Josep Maria Llauradó, entre d'altres.

  Barceló advocà per un pacte social que hauria de donar solució a bona part dels problemes estructurals de les Illes. Recordà la importància de sortir al carrer per mantenir vives les reivindicacions socials que estan pendents a les Balears. En aquest sentit, parlà de precarietat i de temporalitat, que afecta molt els joves; dels «problemes greus» de sinistralitat laboral, a causa de la relaxació del Govern i empresaris per frenar-la; i de la manca de la qualitat en l'ocupació tot i que s'hagi reduït l'atur."

  DdB, 2 de maig

  Premsímetre | 03/05/2007, 12:59
 20. SALOM-IB3 EN LLUITA!

  COMITÈ DE EMPRESA Salom Àudio y Vídeo
  E-mail: cde.salom@yahoo.es

  Estimats companys/anyes:

  Divendres passat 20 i 27 d'abril i 24 de maig els i les treballadors de l'empresa Salom Àudio i Vídeo ens vàrem manifestar davant del Consolat de la Mar, per exigir al Govern Balear i de l'ens Públic IB3 que intervinguin en la situació en la qual ens trobem els gairebé 250 empleats/ades que cada dia, des de fa ja més de 2 anys, prestem servei en la ràdio i televisió públiques. Els càmeres, regidors, tècnics de so, maquilladores, informàtics i molts altres professionals que fan que dia a dia la televisió i la ràdio funcionin, ho fan com treballadors de segona.

  SALOM ÀUDIO Y VÍDEO S.L.:

  • 250 treballadors de plantilla: cap fix.
  • Contractes presumptament il•legals, amb clàusules abusives com la d'exclusivitat, que ens podria impedir treballar en altre lloc simultàniament i per tant arribar a fi de mes.
  • Flexibilitat i disponibilitat total i absoluta: 24 hores al dia i 7 dies a la setmana.
  • Absència de conveni o marc en el qual es regulin les relacions laborals amb Salom.
  • Salaris ridículs, que no ens donen la categoria ni de mileuristes, i que són els més baixos que es paguen als professionals de totes les ràdios i televisions públiques d'Espanya, sent les Balears una de les comunitats més riques.
  • Salom es comporta com una ETT al no aportar a IB3 només que la mà d'obra; o sigui, nosaltres. Fins i tot les ordres que rebem procedeixen sovint de IB3 o d'altres empreses subcontractades amb les quals compartim feina. No es dóna la possibilitat de promoció, no se'ns reconeix l'antiguitat a l'efecte de nòmina. Treball de futur?
  • En definitiva, IB3, escudant-se en les seves subcontractes, ha generat centenars de llocs de treball precaris, en contradicció amb els objectius declarats i suposadament “complerts” del PP.

  Considerem que la culpa de la nostra situació la té el model de gestió externalitzada que s'ha triat en IB3. Exactament igual que fan les empreses privades. Quina és la diferència? Les empreses privades tenen per objectiu únic la consecució de beneficis, mentre que en les públiques el que ha de prevaler és el servei públic.

  El Govern Balear, responsable directe d’IB3, està incomplint l'objectiu de servei públic, i nosaltres ho sofrim per partida triple: d'una banda, hem de treballar en un ambient en el qual la manipulació informativa és constant, la programació tendenciosa i de escassísima qualitat. Haver de sofrir en les nostres carns el nyarro que s'està fent amb els imposts dels ciutadans i les ciutadanes balears. Per un altre, els llocs de treball generats (i que no són només els 250 de Salom, perquè tot està subcontractat en IB3) no són més que treballs escombraries, per a benefici d'empreses amigues que, aquestes sí, han de dur-se el seu benefici d’IB3, encara que sigui a costa d'explotar-nos. I finalment sofrim com ciutadans i telespectadors balears, una ràdio i una televisió avorrida, dolenta i mentidera, al servei d'un grup molt concret i que en el cas de la televisió, només és mínimament acceptable quan donen programació “enllaunada” que també es pot veure per Canal 9 i TV3.

  Nosaltres anem a seguir manifestant-nos cada divendres a les 10:00 del matí enfront del Consolat de la Mar, per exigir al Govern que comenci a posar solucions. La nostra lluita ara mateix se centra en el conveni que estem negociant amb l'empresa, però no podem separar-lo de la reivindicació de IB3 com servei públic de qualitat, en tots els aspectes. Així que fem la convocatòria extensiva als i les ciutadans, organitzacions i col•lectius que vulguin sumar-se a la nostra lluita, que és la de tots i totes, perquè puguem tenir uns mitjans públics en els quals s'informi en llibertat, es creï ocupació estable i de futur, i s'ofereixi una programació de qualitat i al servei de totes les edats, gustos i tendències. És a dir, una televisió i una ràdio plurals.

  En definitiva, reclamam el vostre suport per a, a més d'un model de Ràdio i Televisió Públics i de qualitat, aconseguir per als professionals que realitzem aquesta labor, dos objectius:
  1 . Unes condicions laborals dignes, que ens facin sortir de la precarietat en la qual ens han instal•lat, i que es concretin en un CONVENI COL•LECTIU que garanteixi la qualitat i l'estabilitat dels nostres llocs de treball.
  2 . La continuïtat i estabilitat d'aquest pacte necessari, a través de la SUBROGACIÓ, garantida pel Govern dels Illes Balears i les empreses intervinents. En definitiva, reclamem aquest suport vostre, perquè creiem que les nostres condicions laborals són condició i estan intrínsecament lligades a la prestació d'un servei públic i de qualitat. Per tant, la lluita de els treballadors/res de Salom-IB3 és, de manera molt clara, d'interès per a tota la societat balear.

  PER UN TREBALL DIGNE
  PER UNA RADIO-TELEVISIÓ PÚBLICA DE QUALITAT
  vos convoquem a tothom a les CONCENTRACIONS
  dels divendres, a les 10,00 hores, davant del CONSOLAT DE LA MAR,
  en el Passeig Marítim de Palma.

  Telèfons de contacte:
  655 385 816 (José)
  637 006 478 (Fernando)

  Per a públic coneixement, adjuntam el comunicat i la convocatòria del Comitè d'Empresa de Salom-IB3, sobre la situació laboral dels treballadors/res, i de les seves reivindicacions de Conveni Col•lectiu just i digne, amb clàusula de subrogació, i un servei de Radio Televisió Pública i de qualitat.

  SOLIDARITAT AMB LES I LES TREBALLADORS DE SALOM-IB3 !!

  ------------------------------
  COMUNICAT DE SUPORT DE "MILITANT" I DEL "SINDICAT D'ESTUDIANTS" DE LES ILLES BALEARS ALS TREBALLADORS DE "SALOM-IB3":

  Els treballadors de “SALOM-IB3” reclaman unes condicions laborals, contractuals i salarials dignes i estables, així com la subrogació dels seus contractes per l’ens públic, com a garantia de l’estabilitat de la plantilla. Cada divendres hi haurà una concentracció a les 10 del matí davant del Consulat de la Mar, aquesta Vaga són els dies 24, 25 i 27 de Maig.

  Alhora, els treballadores de “SALOM-IB3” estan lluitant per fer de la Ràdio i la Televisió d’IB3 un servei públic de qualitat, imparcial i plural respectuós amb la llengua i cultura pròpia de les Illes Balears.

  Des de Militant i el Sindicat d’Estudiants de les Illes Balears feïm una crida a tots els treballadors i a totes les organizacions obreres sindicals i polítiques, així com a totes les organizacions de la esquerra progressista de les Illes Balears, a fer conjunt i constituir comités de recolçament d’aquesta lluita tant justa com desigual entre els treballadors de “SALOM-IB3” i el Govern Balear. ( E-mail del Comité d’Empresa de “SALOM-IB3”: cde.salom@yahoo.es )

  - No podem tol•lerar que una empresa pública com és IB3, financiada amb els doblers públics pateixi l’explotació als joves treballadors amb contractes “basura” i sous de misèria.

  - No podem tol•lerar que la programació de la televisió i la ràdio continuïnt sent tant dolents i tant partidistes com fins ara.

  Per això exigim el suport actiu d’aquesta lluïta per la pluralitat i la qualitat dels mitjans de comunicació públics, així com la defensa d’un conveni col•lectiu digne per als seus treballadors, que per un altre banda considerem que si fan feina a una empresa pública, haurien de tenir un caràcter i garanties d’empleats públics envers de precaris.

  PER UN TREBALL DIGNE EN ACABAR ELS ESTUDIS!!!!
  PER UNA RADIO-TELEVISIÓ PÚBLICA DE QUALITAT!!!!
  vos convoquem a tots a les
  CONCENTRACIONS
  tots els divendres de Maig a les 10:00 hores
  CONSOLAT DE LA MAR
  en el Passeig Marítim de Palma

  Recoltzant aquesta lluita “Militant” i el “Sindicat d’Estudiants de les Illes Balears” :

  www.militant.cat / www.elmilitante.org E-mail: balears@elmilitante.org

  www.sindicatdestudiants.org / www.sindicatodeestudiantes.org E-mail: mallorca@sindicatodeestudiantes.org

  OBRERS I ESTUDIANTS, UNITS I ENDAVANT!!!!!!

  PUMUKY | 07/05/2007, 12:24
 21. VAGA A SALOM-IB3

  A tots els treballadors i treballadores de les Illes Balears
  Als mitjans de comunicació, a l'opinió pública
  VAGA EN SALOM-IB3

  L’assemblea de treballadors/res i

  el Comitè d’Empresa acorden per unanimitat

  convocar VAGA

  per als propers dies 24, 25 i 27 de maig.

  Davant la intransigència de l’empresa i l’autisme del Govern de les Illes Balears, els treballadors i les treballadores de SALOM AUDIO I VÍDEO, S.L. (subcontracta d’IB3) han acordat, en Assemblea de dia 3 de maig de 2007 i per acord unànime del Comitè d’Empresa (amb presència dels sindicats UGT, CC.OO. i CGT), la convocatòria de VAGA en l’esmentada empresa, per als propers dies 24, 25 i 27 de maig de 2007.

  Aquesta VAGA te per objectiu la signatura d’un Conveni Col·lectiu que els faci sortir de la precarietat i reconegui els mínims drets laborals i socials de la plantilla, així com també la subrogació dels contractes per part de l’ens públic, com a garantia de futur per les condicions abans esmentades.

  El registrament de l’esmentada convocatòria s’ha fet avui, dia 8 de maig, en la seu de la Conselleria de Treball i Formació, amb lliurament de còpia a l’empresa i al TAMIB.

  El model de radio i televisió públiques, per a les Illes Balears, decidit i posat en marxa pel PP, subcontractant els serveis tècnics a una empresa privada que manté la seva plantilla en condicions precàries, tant salarials, laborals com contractuals, a més d’una línia d’ínfima qualitat, sectària i submisa davant el poder, tot plegat és la causa d’aquest conflicte. Per això, la plantilla de SALOM-IB3 planteja les seves reivindicacions inseparablement amb la pretensió de donar un servei públic radio- televisiu independent, plural, de qualitat i respectuós amb la nostra llengua i cultura.

  La lluita dels treballadors/res de SALOM-IB3, per tant, interessa a tots els treballadors/res de les Illes Balears i a tota la ciutadania, per la qual cosa feim una crida a la solidaritat més activa amb aquesta lluita, que és la de tots i totes.

  VISCA LA LLUITA DE SALOM-IB3 !!

  Palma (Mallorca), 8 de maig de 2007.

  PUMUKY | 08/05/2007, 17:42
 22. Re: 1ER DE MAIG, SALOM I IB3

  videos de la lluita de "Salom-IB3":

  http://www.youtube.com/watch?v=ObhcpgA6z0s
  http://www.youtube.com/watch?v=HA93VIbozEQ&NR=1
  http://www.youtube.com/watch?v=_HIohlyn2LQ&NR=1

  pumuky | 16/05/2007, 11:57
 23. CONCENTRACIO

  Hola companys,

  Des del Sindicat d'Estudiants s'està donant suport actiu als treballadors d'IB3-Salom en la seva lluita sindical.

  Des de fa diversos divendres vénen convocant i realitzant concentracions davant el Consulat de Mar a les 10h del matí.

  La convocatòria de concentració per al pròxim divendres 18 de maig és molt important a causa del moment de la lluita en què es troben, ja que per a la setmana següent hi ha convocada una vaga de 3 dies (24, 25 i 27 de maig).

  És important que hi hagi una gran presència de treballadors i estudiants units el pròxim divendres 18 de maig a les 10h enfront del consulat de Mar.

  Des del sindicat d'Estudiants fem una crida urgent a tots els afiliats i simpatitzants al mateix perquè assistiu a la concentració del pròxim divendres.

  La lluita dels treballadors d'IB3-Salom AUDIO Y VIDEO S.L. lluita de la classe obrera, i és per tant, la nostra lluita també.

  Treballadors i Estudiants, units i endavant !!!!

  www.sindicatdestudiants.org
  www.sindicatodeestudiantes.org

  E-mail: mallorca@sindicatodeestudiantes.org

  SINDICAT D'ESTUDIANTS | 16/05/2007, 12:02
 24. Salom i Ib3

  Como trabajad@r de la subcontrata Salom para Ib3(tv PUBLICA = pagada con nuestros impuestos, entre ellos los mios)kisiera RECORDARLE al Sr. Grosske los dias en q se sumaba a nuestras manifestaciones en el Consolat de la mar, de los apretones d manos y sus palabras d apoyo y solidaridad con nuestra causa... bonitos tiempos, bonitas ilusiones... pero ohh, sorpresa, han pasado las elecciones y ya estan en el trono...
  SE HAN OLVIDADO DE NOSOTR@S???
  HAN OLVIDADO SUS PROMESAS???
  HAN OLVIDADO SUS PROPIAS PALABRAS (escritas en este mismo blog):
  "Tota la meva solidaritat amb aquests treballadors i treballadores i el compromís que un govern decent acabarà amb la seva situació de manera immediata" ???

  O SIMPLEMENTE NOS USABAN Y AHORA COMO NO LES SERVIMOS NOS IGNORAN???

  O ES Q SIMPLEMENTE ESTE NO ES UN GOBIERNO DECENTE???

  un votante estafado | 11/01/2008, 19:36
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS