Administrar


Estadisticas de visitas

CIRER NO COMPLEIX

grosske | 20 Abril, 2007 07:09

Molta campanya de "complit" amb llàpis vermell inclós però a l'equip de govern de na Cirer li hem trobat 96 incompliments d'acords plenaris adoptats per unanimitat en aquesta legislatura. En trobareu més informació aquí

Comentaris

 1. El asno y el cerdo

  Grosske, y porqué en vez de preocuparte tanto por el PP no cuentas lo que pasó anoche, cuando los "Verdes" descalificaron y casi echaron al Llauger por estar "demasiado apegado a ti? ¿Por que no dices que el Bloc es una olla de grillos por tu culpa? ¿Por qué no dejas de pensar tanto en Matas y explicas a tus comparsas de insultadores que no mereceis el menor crédito electoral porque ni siquiera sois capaces de poneros de acuerdo entre vosotros? ¿Por qué eres tan falsario, Eber?
  S'ase deia orellut en es porc!

  Mapaualcubo | 20/04/2007, 11:37
 2. Digestió

  GrosKe, has paït bé haver-te engolit el plat anomenat psm? Bona digestió?

  ? | 20/04/2007, 13:23
 3. Avui 20 abril 2007

  Doneu-nos Pau
  Salvador Sostres
  La Maria de la Pau Janer ha anunciat que anirà a les llistes del president Matas i tot quant gos s'ha posat a bordar. Catalunya, i sobretot el catalanisme, té alguna cosa de gossera municipal com a resposta davant del talent i de l'excel·lència: vinga a bordar. De fet és igual que la Pau hagi pres aquesta decisió o que n'hagués pres qualsevol altra, perquè la demostració de misèria moral hauria estat exactament la mateixa. La princesa ho té tot per ser odiada: és intel·ligent, escriu molt bé, té èxit, és bellíssima i se la veu sempre feliç, especialment d'ençà que ha estat mare. Aquesta concentració de privilegis, la massa ordinària no sol perdonar-la. En nom del catalanisme se li ha retret que vagi amb el PP, com si no fos una esplèndida notícia que una escriptora catalanista pugui ser la propera consellera de Cultura del Govern Balear. Com diu la cançó: "Maremar, doneu-nos pau, però amb el tremp de l'olivera, que no posa mai el seu ramatge verdblau a la mà d'aquell que la voldria sotmesa". La Pau és aquesta branca d'olivera que sempre sap trobar la manera de ser ella mateixa, aquesta dignitat, aquesta fortalesa, i si és consellera no tinc cap dubte que sabrà traduir a la pràctica el seu imaginari i les seves idees. Cal dir també que si cada vegada que el PP fa una aposta catalanista, si cada vegada que té algun gest sensible amb el català aquesta és la resposta que rep, pobres seran les ganes que tindrà de fer-ne més. Que per molts anys la gràcia i la llum d'aquesta noia acompanyin una cultura més aviat mancada d'icones tan imminents com ella. Que per molts anys el triomf de la bellesa i de la intel·ligència sobrevoli la frustració, la mediocritat i l'enveja. Si votés a Mallorca, votaria en favor que fos consellera. La meva llengua té molta sort d'haver conegut una noia com ella.

  Premsòmetre | 20/04/2007, 13:43
 4. A mapaualcubo

  Si no pintamos nada no sé por qué mierda hacer usmeando en el bloc de Grosske, o no tienes nada mejor qué hacer? o será que no pintamos tan poco como crees y se te empieza a mover el culo de la silla, jajaja. Eres patético chaval.
  (Eberhard, me parece meritório que aguantes a tipos como este en tu blog).

  Victoria | 20/04/2007, 13:55
 5. a Victoria

  En aquest bloc es dóna molta llenya i, relativament, ho llegeix molta gent. Es normal i un bon senyal que venguin aquí a intentar contrarrestar el mal amb els seus comentaris. De tota manera, els d'aquest post els deix però tanc aquí els comentaris; els que vulguin comentar el tema ho facin per favor al Bloc d'Eberhard i Nanda en Bloc per Palma. Perdonau les molèsties

  grosske | 20/04/2007, 14:20
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS