Administrar


Estadisticas de visitas

ENESSIMA MENTIDA DEL MUNDO SOBRE LA MEVA CASA

grosske | 29 Març, 2007 21:10

Em deman si el que duu tota aquesta operació està realment bé del cap. Avui torna a la càrrega El Mundo amb la meva casa i amb un  titular realment espectacular "Las fotos del celador demuestran que Grosske ha convertido de manera ilegal sus gallineros en vivienda" 

El més cridaner és que El Mundo - que igual que té les fotos té l'informe per escrit que ha realitzat l'arquitecte municipal fa 15 dies - sap perfectament - i sap que jo sé - i sap que es pot demostrar en qualsevol moment - que aquest titular , com el conjunt de la informació, és una pura fantasia... i, no obstant això, la redacten i la publiquen 

Em diu "anonimo" a un comentaria del post anterior que ja està bé de donar explicacions de la meva casa, que ja n'he donat prou. Es cert, però crec que és interessant observar fins a on arriba la manca d'escrúpols del Mundo.

Observau com recolleix el tema l'arquitecte municipal - l'autor de les les fotos que publica avui El Mundo - en un informe de dia 14 de març del 2007:

1.- A l'annexe 2 de l'informe descriu l'edificació com a "magatzem"

2.- Al literal de l'informe afirma que " a la data d'inspecció l'ús que d'elles (les dependències del magatzem) es realitzava era el de magatzem o traster d'utensilis, eines mobles vells, etc." 

3.- Per si a qualcú no li havia quedat clar, descriu les característiques físiques del magatzem de la següent manera: "L'edificació annexa consta de tres estàncies independents i sense connexió interior entre elles ni amb la resta de l'edificació principal. Una  d'aquestes estàncies té dues cambres. No pareix que cap d'aquestes divisions interiors ni cap dels buits existents sigui de recent creació... Les instal.lacions existents a aquesta edificació són molt bàsiques i mínimes i consisteixen en un punt de llum amb el corresponent interruptor i un endoll per estància o cambra i l'existència d'un grifo únicament a una d'elles"

Pensau que El Mundo tenia aquest informe davant i tornau a llegir la informació de El Mundo d'avui. Es necessita tenir barra o no?

Comentaris

 1. Prova-ho

  Eber, per què no fas un article-reportatge més o menys resumit i l'envies a algun dels diaris locals, DM o UH? lamillor manera de fer públic tot això és que tingui el mateix impacte que El Mundo aconsegueix publicant-ho.

  És cert que no s'ha acabat elm tema (reconèixer un error és impossible quan les vendes es mantenen), però ja donaries a conèixer per escrit una versió paral·lela. I que venguin diaris els altres, però amb raó.

  Manel | 29/03/2007, 21:33
 2. M'ho ha llevat de la boca

  No tothom llegeix internet, crec que hauries de fer qualque cosa perquè tot això arribàs a més gent. El Mundo, comprat o regalat fa matx, a la gent li agrada tot aquest trull, però crec que hauries d'atacar des de un mitjà que arribàs a molta més gent, aquí som els de sempre i ja sabem de que va el Mundo.

  Conxa | 29/03/2007, 21:51
 3. El Mundo

  Està clar, per tothom que ha volgut entendre, que El Mundo està transgredint de manera grossera l'ètica periodistica. De fet, la campanya en contra d'un candidat - es miri per on es miri d'això es tracta - es un evident joc brut que parteix d'uns objectius polítics previs: ensorrar als representants de l'esquerra. El fet és que encara hi ha gent que, inexplicablement, posa la seva firma en aquest panflet provocador i barroer. Els hi hauría de caure la cara de vergonya. L'objectivitat i la professionalitat és una part fonamental del joc democràtic i, això el Mundo l'incumpleix de manera sistemàtica i, el que es pitjor, premeditada i interessada. Aquests poca solta que de tant en tant compareixen pel teu bloc en son part de la trama. La difamació sistemàtica en contra teva i d'altres persones com Miquel Àngel March, Pilar Costa o Miquel Àngel Llauger, es la mateixa història amb els mateixos mètodes difamatòris. Tot plegat és molt vegonyòs. L'ús de titulars manipulardors, mitjes veritats, llenguatge insinuòs i provocatiu. La ruptura de la gent decent amb el Mundo és una qüestió de principis. La lluita per la democracia, la verdadera llibertat d'expressió que en tot cas es deu a la veritat, avui té com a contingut desenmascar als que emparar-se rera un pretès mitja de comunicació fan de la mentira la seva eina de corrupció i, si cal, més corruptes que els coneguts públicament com a tals. Em sap creu per la gent que pugi escriure a el Mundo i que encara tengui un brot de decència, emperò la actuació d'aquesta gent es una greu ofensa a la dignitat amperan-se amb l'impunitat i amb la desproporció evident, entre els que disposen d'una rotativa i mitjans de difusió i els que no. Si cal, us faig arrivar ànims i reiterar que la lluita contra la mentira es part fonamental de la lluita per la democràcia.

  Pep Vilchez | 29/03/2007, 22:57
 4. Pep

  però no creus que n'Eberhard hauria d'anar més enllà d'aquesta plana? fer arribar a la gent la veritat.

  Conxa | 29/03/2007, 23:03
 5. Conxa

  Conxa, bon vespre, encantat de saludar-te. Ells utilitzen els mètotes de la anomaneda prensa groga: calumnia que alguna cosa queda. En tot cas supòs que aquest home - Enerhard - deu tenir aquest assumpte en mans dels advocats, emperò ells s'enfoten. Es una maniobre política que a travers de la difamació i la manipulació volen contrarestar l'efecte dels escandols peperos. Clar, esteim plens de ràbia -ja deia Raimon allô de "no és tans sols la ràbia i és també la ràbia", la ràbia que també està generant una gran pressa de conciència de molta gent. En general la gent està indignada. Parlis amb qui parlis l'indignació està generalitzada i, potser, aquest efecte està provocant que molta gent a "despertat" i torna haver un bon esperit de lluita. De lluita contra l'injusticia i, aquest home, està patint una forta injustícia que l'efecta a ella i al seu entorn familar, per això cal fer-li arrivar la nostra solidaritat i explicat que tots som víctimes a travers d'ell. Un petó i bon vespre.

  Pep Vílches | 29/03/2007, 23:14
 6. pregunta

  si alguien me puede informar:
  el hecho que un medio ( inmundo, claro ) publique fotos que fueron realizadas por personal del Ayuntamiento, y que deben estar archivadas en un expediente que es un documento privado, del Ayuntamiento y del interesado, como así todo el resto de información que han "fltrado " ( o robado )eso acaso no constituye un delito ?? quién facilita esas fotos ?? acaso no es una intromisión en la intimidad? Así que cualquiera puede disponer de la información que debiera salvaguardar un organismo público ???... para mí eso es un delito. Y alguien responsable del Ayuntamiento de Sencelles debería asumir responsabilidades y Grosske debiera exigirlas legalmente.

  Esto es muy preocupante y mucho más serio, excede cualquier campaña de desprestigio que se quiera hacer a un político, que ya de hecho es muy grave. Significa que ninguno, que ninguna persona está "a salvo " de que te inventen cualquier historia, por el motivo que a alguien se le ocurra.
  Pues, sinceramente, esto a mí me trae recuerdos de viejas épocas vividas, y no son recuerdos agradables.

  Ire | 30/03/2007, 00:08
 7. sobre los medios

  Evidentemente, estos "profesionales del desprestigio " saben muy bien que otros medios de comunicación no se hacen eco de sus mentiras, por lo tanto, no quieren entrar en el juego de publicar ( de forma clara y concreta, como desearíamos )una información que desmienta a la publicada por el InMundo, porque " sus" lectores, no han recibido esa información. Estos otros medios no quieren involucrarse en estas "luchas "...( a menos que al medio de información le convenga, claro está ...)
  El sentido de la indefensión que siente una víctima de estas campañas de desprestigio es enorme, - y ellos ( el InMundo y el PP )lo saben, por eso lo hacen - lo único que se puede hacer es ir a los juzgados, como hizo Eberhard, y luego esperar 6 o 7 años para que le publiquen la rectificación - como ha sucedido hoy con Pilar Costa - !!???!!!
  Lo que es una vergüenza, claro. Porque el daño está hecho.
  y para sacar solicitadas en el resto de los medios, es un poco caro... menos mal, que por lo menos ahora existe esta forma de comunicación por Internet, piensa en unos pocos años atrás, la comunicación era más restrigida... Evidentemente, no es suficiente.
  Qué podemos hacer para combatir estos abusos ???
  Cómo hacer para que la verdad llegue a la mayoría de la gente ?
  Se aceptan sugerencias...
  Buenas noches a todos.

  Ire | 30/03/2007, 00:48
 8. Es del Bloc el Arquitecto???

  Eber tú habías solicitado unas licencias menores "para unas dependencias de animales"

  Has transformado esa dependencia AGRÍCOLA en RESIDENCIAL sin el preceptivo cambio de USO.

  Otra cuestión al ser la edificación FUERA DE ORDENACIÓN en ningún caso te podían dar NINGUNA LICENCIA.

  Por tanto te conviene estar calladito, hijo mío, pues te han pillado los chicos del MUNDO

  Besos,

  Dolors

  Dolors | 30/03/2007, 06:01
 9. Re: ENESSIMA MENTIDA DEL MUNDO SOBRE LA MEVA CASA

  Jo també trob que hauries de treure a la llum totes aquestes explicacions que dones al teu blog a través de la premsa...

  Pep H. | 30/03/2007, 08:03
 10. Més p...que un p...

  Jo trob que en parles massa. El Mundo aconsegueix el que vol amb tu

  del bloc, no | 30/03/2007, 08:27
 11. Re: ENESSIMA MENTIDA DEL MUNDO SOBRE LA MEVA CASA

  ¿ almacenes residenciales?, esta es una nueva figura úrbanistica que desconozco Dolors, no entiendo que uno pueda residir en un almacen sin baño , sin cocina y con una instalación tan básica como dice el arquitecto. Además parece que no lo ha añadido a la vivienda y que los almacenes son eso, almacenes. Hay que ver como te encanta manipular y tergiversar ten cuidado por que si un día te muerdes la lengua seguro que te envenenas, . Eso si sigues sin hacer ni un asomo de crítica a tu adorado Inda, que de momento va acumulando denuncias, condenas y multas.

  anonimo | 30/03/2007, 09:06
 12. El Mundo i certs fatxes m'emprenye

  Ahir me vaig barallar amb un personatge que fa feina amb jo i que és més fatxa... I va començar a despotricar en contra de tu i de la teva casa.

  Sol ser jo una persona diplomàtica i bastant mallorquina en aquest aspecte, de callar i no dir res. Però me va encendre sa sang veure com una mentida s'utilitza per desprestigiar líders polítics amb molta més valua que els que hi ha ara, i que tenen els mitjans de comunicació manipulats.

  Me va encendre sa sang el fet que comparin un galliner amb Andratx, que mirin a una banda o a una altra segons els convé.

  Estic fart de corrupció.

  Per això li vaig dir "prou!", i li vaig intentar explicar el millor que vaig poder, les mentides que estava dient, rebatint-li tots els arguments. Crec, però, que va ser més eficaç la meva cara d'irritació i d'emprenyament.

  El personatge en qüestió no me va poder rebatre res i la conversa després va derivar cap a alttres temes de menor importància...

  Impressionant, però. Me pensava que no serviria per res, però me vaig equivocar.

  Mai he defensat un polític, i tu has estat el primer. Volia que ho sabessis. De res.

  Punjabi | 30/03/2007, 09:07
 13. Re: ENESSIMA MENTIDA DEL MUNDO SOBRE LA MEVA CASA

  Gràcies Punjabi.Però no només per jo. Si deixam que les mentides més grolleres s'obrin camí, la democràcia està ben arreglada. Què és lo meu comparat amb l'atribució a ETA de l'atemptat de l'11-M que El Mundo i la COPE proclamen des de fa tres anys com una veritat indiscutible?

  grosske | 30/03/2007, 09:28
 14. Visita guiada

  Alguien en este Blog propuso una torrada o algo asi, con tortillas y unas birritas. Eber, sinceramente te propongo hacer una visita guiada de tu casa.
  Invitando a quien haga falta.(las cuentas a escote).

  RIC | 30/03/2007, 10:54
 15. gallinero?

  Por cierto, pinta de gallinero no tiene.

  RiC | 30/03/2007, 11:09
 16. Re: ENESSIMA MENTIDA DEL MUNDO SOBRE LA MEVA CASA

  Em fa l’efecte que n’Eber es un “ catxondo” i que va enganyar a El Mundo amb això dels galliners ja que ell sabia des de el principi que eren magatzems però els va fer caure com a beneits .Ara el que es important es que tothom vagi a votar això es el que més mal els farà i la millor manera d’evitar que segueixen amb la seva dinàmica mentidera .

  andreu | 30/03/2007, 11:38
 17. Les fotos

  se poden veure en digital? a Barcelona no arriba el paperot aquest.

  Conxa | 30/03/2007, 11:55
 18. a andreu

  Ni som tan llest ni som tan "catxosndo". A l'informe de l'arquitecte municipal del 2005 - que jo mateix vaig encarregar quan vaig comprar la casa per saber si hi havia res irregular - ja figfurava això com a magatzem. I a la fittxa cadastral que El Mundo ha publicat tres vegades i que considera la Biblia això ja figura com a magatzem. Com diu en RIC, efectivament, això no té pinta de gallinero per res... i tenint en compta que jo no he modificat ni l'estructura ni la distribució interna... feis contes.

  grosske | 30/03/2007, 12:18
 19. Aviat sortirà el llibre "El Mundo contra Mallorca"

  Aviat sortirà un llibre titulat "El Mundo contra Mallorca". Jo no he legit l'original però me consta de bona font que és un recull de les campanyes d'El (In)Mundo durant els últims anys i dels mètodes persecutoris que empra. Aquest llibre pot ajudar a fer entendre que l'afer Grosske no és un cas aïllat sinó que és un més de la llista de víctimes de la màfia d'extrema dreta d'El (In)mundo. Crec que una bona manera de contrarestar les campanyes d'El (In)mundo és fer córrer aquest llibre, presentar-lo arreu de Mallorca perquè quedi ben clar que les víctimes de les mentides del PP i d'El (In)mundo no estan totes soles.

  Crec que això és molt important. Estic en total desacord amb aquests que poposen que en Grosske no ha de donar rèplica a El Mundo. Quan t'ataquen hi ha una cosa que es diu legítima defensa i una persona té el dret, i jo afegiria l'obligació, de no quedar paralitzada per la por i contestar.

  I encara diré una altra cosa: davant les manipulacions, mentides i infàmies constants d'El Mundo contra tota persona, grup o entitat que és una amenaça per a l'hegemonia del PP hem de crear una grup de damnificats o de víctimes d'El Mundo. No hi ha víctimes del terrorisme? No hi ha víctimes del mobbing o del terrorisme domèstic, etc?

  Doncs aquí a Mallorca, la cosa ha passat de mida. Ara mateix i sense anar molt enfora podríem trobar deu o quinze persones rellevants que han estat víctimes de les campanyes i dels mètodes infames d'El (In)Mundo. Aleshores, què esperam?

  Hem de passar de la resposta individual i del campi qui pugui a la resposta col.lectiva.

  Joan | 30/03/2007, 13:33
 20. Re: ENESSIMA MENTIDA DEL MUNDO SOBRE LA MEVA CASA

  Ric, ¿Porque no va mos a la tuya de torrada?, sabes una cosa, yo jamás he votado a Grosske, votaba al PP, losd políticos del PP no me gustan, ni Rajoy, ni Matas, ni la Estará...etc, no sabía a quien votar, vi un trozo de lo de la Real,(camaras ocultas) y vi la simplicidad de Grosske y otros políticos, la reunión en el banco de Cort, por ejemplo, y la verdad es que me hizo decidir, prefiero un político normal, accesible, como e este blog que puedes decirle algo y te responde. Por tanto he decido día 27, dar mi voto al Blog.

  Xavix | 30/03/2007, 14:25
 21. A Xavix

  La verdad es que en mi casa, está un poco difícil hacer una torrada, es un piso en Palma y no cabemos muchos.
  en el PP también hay gente normal, no tenemos complicaciones fuera de lo común.
  En el caso de haber votado al PP en el 2003 dudo que te sientas defraudado, se prometieron hospitales y se han hecho 3,se han creado 1.700 plazas de residencias para los mayores, residencias de parkinson, alzheimer y discapacitados, se promertieron carreteras y se han hecho, colegios con más de 20.000 nuevas plazas y ahí los tienes, soterramiento del tren y lo tienes con un metro a la UIB que podrás estrenar dentro de poco, se ha recuperado el turísmo (fuente ppal de riqueza de estas islas)...
  Y por último una cosa que Eber puede corroborar, si ante unas elecciones cuentas todos los que dicen que te van a votar o después de las mismas, haces caso de los que te dicen que te han votado, no haria falta pesentarse, se haría por sorteo xq ganarían todos.

  RIC | 30/03/2007, 15:29
 22. M'ho torna a recordar

  El Mundo, na Dolors, en Ric... em tornen a recordar que dia 27 de maig he d'anar a votar el BLOC. Gràcies crispetes! Havia baixat la guàrdia.

  Toni | 30/03/2007, 16:19
 23. A RIC

  Mira RIC, em sembla molt bé que facis campanya del PP, n'ets lliure, però no ens prenguis per beneits.

  El que ha fet el PP és endeutar-se, perdó, endeutar-nos per a un parell de legislatures. Al "Pacte" n'Aznar el tenia escanyat econòmicament, no disposava d'un euro, i la llei no li permetia endeutar-se.
  Quant al tema de l'educació (perles de col·legis), mai l'escola pública havia estat tan abandonada: l'IBISEC, empresa creada per poder gastar sense rendir comptes al Parlament fa aigua pertot i el edificis del col·legis públics continuen fent feina en precari.

  Toni | 30/03/2007, 16:28
 24. Más promesas

  Leyendo a Ric el prescindible recuerdo algunas otras cosas no prometidas,pero esperadas, y que también se han cumplido:
  1)Prometieron una gestión honesta. L'amo en Jaume se ha comprado su caseta butifarra de 5 millones €. Promesa cumplida.
  2) Prometieron limpiar Mallorca de las maldades del Pacte. Los chicos de misa diaria e hijas a Madre Alberta se han ido de putas a Moscú con nuestra pasta. Promesa cumplida.
  3)Prometieron que meterian en la cárcel a Margarita Nájera. Un alcalde del PP al talego. Promesa cumplida.
  4)Prometieron sanear la maltrecha economía dejada por herencia por el Pacte. Estamos endeudados para los próximos 20 años. Promesa cumplida.
  5) Prometieron un turismo de calidad. El Balneario 6 llega hasta Paguera. Promesa cumplida.
  Mañana más.
  Y a todo esto, Diaz de Mera negándose a declarar ante el tribunal del 11-M. Ahora que mr acuerdo, también prometieron llegar hasta la verdad del 11-M. Diaz de Mera dando ejemplo de cómo hacerlo. Promesa cumplida.
  Y España, que sigue sin romperse. Y Navarra, que sigue siendo de los navarros. Caguenlaleche, la realidad empeñada en destrozarles los argumentos.

  JoMateix | 30/03/2007, 17:32
 25. Grosske i es notari

  Eber, o al reves. rebe's. Tenc les eves declaracions de quin vares anar al notari a fer l'escritura de ca teva a Manacor. JA vares dir llavonces que aixó te traería problemes i no diré mes per que crec que tens dret a tenir guardada uan intimidad que tu no has respectat ni de tu ni de ningú.
  AH! en Vilchez aquest no te puta idea de dret, ho diuen en tots les instancies judicials d'aquesta illa. Aixi que millor que no digui molt o que parli de quan cobraba fins fa poquet, quin %, per dur a un accidentat de transit
  Salut

  Pep | 30/03/2007, 18:10
 26. a Pep

  Guarda be les eves declaracions de quin vag anar al notari de Manacor. Deuen ser un document molt interessant per que jo mai he anat a un notari de Manacor

  grosske | 30/03/2007, 19:21
 27. LA MENTIRA ES LO PEOR

  El PP ha mentido con el Parc de ses Estacions y nos ha engañado completamente, y quiere seguir haciéndonos comulgar con lo que no es. SE VE y a la gente no se le toma el pelo, siempre, cada vez y sin resultados. Nos acordaremos de los embustes y estafas, de la palabrería. EL HECHO ES EVIDENTE Y FATAL

  Comerciante de Marques de Fuensanta | 30/03/2007, 19:30
 28. Comerciante de Marques de Fuensanta

  M'agrada molt el darrer comentari, ja que es veu que hi ha gent disposada a fer pagar allà on toca a aquesta gent.
  Quants som els que n'estam fins... el nàs, d'aquesta colla de inutils?. Esper que els suficients per que no tornin a governar mai més.

  Jo | 30/03/2007, 19:32
 29. la manifestació amb mes exit per la meva vida

  hola, soc una nina de 10-11anys vaig anar a la manifestació i la tinc gravada com si fos ahir, aquesta i les de contra la guerra, aquesta ma agradat molt per les banderes del bloc i per el tema ¨SALVEM MALLORCA¨. magradaria que el pp sadones de que li esta fent a mallorca i que pares.
  aquell dia vaig veure les bestieses que fa i m'agradaria que no guanyes una altra vegada i que pogem salvar mallorca derroteu al pp i anims!!!!! (soc la filla de l'oscar)
  P.D MAGRADARIA QUE EM RESPONGIS

  maria | 30/03/2007, 20:26
 30. i jo també

  m'agradaria que em diguessin si puc veure les fotos del "galliner" d'en Grosske en digital, no és tant dificil la pregunta, Ebe ja no m'estimes. Vull veure el teu "galliner" no ho entens?

  Conxa | 30/03/2007, 21:13
 31. Mirau i veureu

  http://www.catalinacirer.com/

  Pere | 30/03/2007, 22:07
 32. a Conxa

  Conxa, esas fotos son documentación privada exclusiva del Ayuntamiento de Sencelles, no ves que las publica El InMundo ??? ja! ja!
  No se las pidas a Eber, pídeselas al InMundo, que son especialistas en espiar y mentir... ah ! y robar fotos de los expedientes !!!o de qué otra forma las consigue ???
  saludos

  Ire | 31/03/2007, 00:32
 33. Re: ENESSIMA MENTIDA DEL MUNDO SOBRE LA MEVA CASA

  Señora Conxa; el escaneado de Cilma no es de gran calidad por motivos obvios, pero allí tiene la noticia al respecto que se publicó en la edición de papel:

  http://www.cilma.net/idoc/vol_2479/0/0/0/0/0/0/8/00000082.000

  Concos | 31/03/2007, 06:34
 34. a Conxa

  Jo no tenc les fotos en digital. A mí el que m'han donat són fotocòpies en paper

  grosske | 31/03/2007, 07:16
 35. Gràcies

  finalment he pogut veure els famosos "galliners", quina vergonya Ebe, tens "juegos de azar", una timba clandestina i tot, un "scrabel", qui ho havia de dir de tu ...

  Conxa | 31/03/2007, 07:42
 36. Re: ENESSIMA MENTIDA DEL MUNDO SOBRE LA MEVA CASA

  No sólo eso Conxa , tiene un somier con un colchon apoyado en la pared ( bueno según El Mundo es una cama se ve que como los vampiros chupasangres duermen colgados a ellos tener las camas así les parece normal), una carretilla y varios botes de cristal vacios junto con muebles viejos. Son cosas que nunca faltan en una vivienda de pro, estoy seguro que el Matas en su palacete tiene todas las estancias llenas de botes vacios y carretillas ya que es lo más IN últimamente y ya sabemos que su esposa está siempre a la última. Otra cosa que me ha llanado la atención es esa nueva moda de tener los marcos y los cuadros por los suelos excepto uno colgado, no se creo que le da un aire acogedor a la mansión, vivienda , al almacén-residencia o al gallinero
  ( confieso que ya estoy un poco perdido y no se cual de las denominaciones de el Mundo es la más apropiada), ¿no creeis que todo en su conjunto es una cucada?. Ah y que me decís de esa bombilla colgada, ahora mismo voy a quitar las lamparas en mi casa y dejar las bombillas desnudas porque ya que no puedo tener un palacete al menos daré a mi casa un cierto aire de mansión ¿ o era de gallinero?, ¡Jesús que lio llevo cada día me desinforman peor!.

  anonimo | 31/03/2007, 08:28
 37. I plantes a les portes

  quina vergonya, decorar amb plantes, jo també he començat a copiar l'estil de n'Ebe i amb un poc de sort sortiré al Mundo. Avui dematí he posat al replà de l'escala un ficus benjamin, i és il.legal, és "zona comunitaria".

  Conxa | 31/03/2007, 09:08
 38. ara en serio

  Lo que no puc entendre és que gent que se diu periodista pugui escriure aquests dois de "juegos de azar" ect ... o se'n foten d'ells mateixos o se pensen que la gent és beneita, jo estaria molt empegueida d'escriure aquestes bajanades. Davant la gent que té dos dits de seny, aquestes beneitures els han de fer perdre tota la credibilitat.

  Conxa | 31/03/2007, 09:45
 39. SUPER CONXA

  M'agradat molt es teu acudit des ficus a ca teva...emperó perque N'Eber propossa un cavi normatiu en sol rustic per legalitzar sa seva casa???

  Una aferrada,

  Dolors

  Dolors | 31/03/2007, 09:45
 40. A Conxa

  Conxa..vas forta? Tinc per a mi que en Grosske "te pone". No, i tu que has vist Matas de prop saps ben cert que el president està més bo.

  Alçapiu | 31/03/2007, 16:41
 41. Si tu me'l vares presentar

  des de que em va donar una besada no m'he rentat sa cara. No, n'Ebe no me "pone", el que me "pone" és el Mundo.

  Conxa | 31/03/2007, 17:10
 42. 600 m2

  Grosske, poca vergonya integral, que la tens de ciment armat !!! Dimiteix d'una vegada i veste'n cap a ca teva. La teva presència espenya la candidatura del Bloc. Provoques que molts de nosaltres no anem a votar ...

  Nacionalista | 31/03/2007, 20:40
 43. 600m

  Als mallorquins, almanco als de la vieja Mallorca, mos varen ensenyar a ésser educats, mai entrar a fora casa insultant l'anfitrió, has entrat a ca una persona i l'has insultat, no et fa una mica de vergonya aprofitar el mitjà que ell ha posat al teu abast per dir-li el nom del porc? la teva opinió no té cap valor, hi ha formes més elegants d'espressar lo que un sent, lo teu no és digne del bloc d'en Grosske, ves a Balear liberal, allà et faran mambelletes i amb poc de sort t'anomeran fill pedrilecte. La Vieja Mallorca tenim més classe, mai insultam a ningú a ca seva, o almanco jo.

  Conxa | 31/03/2007, 22:55
 44. a 600 m2

  Segons El Mundo, el meu habitatge medeix 680 m2, no 600. La pena per al Mundo i per a tu és que l'informe de l'arquitecte municipal diu que el meu habitatge medeix 257,35 m2 (un garatge, porxos i el famós magatzem a part). Em demanaras disculpes o, tot i ser tan nacionalista, feras com El Mundo?

  grosske | 01/04/2007, 12:14
 45. Visca el comunisme

  Jo també vull ser comunista. Espero que entre tots em pagueu una casa com la de'n Grosske

  Cul de bòtil | 01/04/2007, 22:07
 46. a Cul

  Oye culo, Si te haces de izquierdas, la casa te la tendrás que pagar con tu dinero, vale más que te quedes donde estás, a ver si hay suerte

  anus horribilis | 05/04/2007, 08:53
 47. .

  VISITA EL NOU BLOG DE PETRA!

  http://blog.iespana.es/ajuntamentdepetra

  . | 05/04/2007, 19:49
 48. BOMBA VA

  Don Eberhard, desde la derecha estrema me solidarizo con usted. En general El Mundo me da bastante repelús y lo que le están haciendo a usted no tiene nombre, ni se lo cree nadie con dos dedos de frente. Personalmente creo que usted puede hacer lo que le plazca en su propiedad, a mi como si decide rellenar de hormigón los 5000 metros cuadrados de finca; es su propiedad y puede disponer de ella como quiera.

  padovano | 07/04/2007, 18:22
 49. rxmpxuomah

  poker store chips orange county california

  lzbiaimqsl | 10/04/2007, 21:49
 50. rxmpxuomah

  poker store chips orange county california

  lzbiaimqsl | 10/04/2007, 21:50
 51. Collons

  Lamento haver trobat aquest article del vostre bloc amb una mica de retard.

  El fet és que, apart de ser un tema lamentable, impresentable i perillós pel precedent que comporta, crec que us hauríeu de prendre aquest tema amb una mica de sornegueria, de la que a Mallorca n'aneu ben servits, en general.

  Proposo que sortiu als mitjans de comunicació a dir que el que passa és que sou tan ecologista, però tant, que no podeu sofrir que les gallines hagin de viure en una bassa de merda i ajocar-se dalt un pal cagat. I que en una segona fase les hi posareu aire condicionat i els canviareu les menjadores per un bufet lliure al matí, un brunx els dies de festa i uns tes amb pastes a mitja tarda.

  Espero que m'hi convideu; amb aquestes condicions jo vull-ne ser el gall.

  David | 09/05/2008, 09:58
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS