Administrar


Estadisticas de visitas

SALVEM MALLORCA: EXIT CLAMOROS I BON AUGURI

grosske | 17 Març, 2007 19:57

id 

El llistó de la manifestació del 2004 estava altíssim però tot indica que ha estat superat. 60.000 persones han dit els organitzadors, "més de 30.000 la Policia Local i més de 45.000 la Policia Nacional. Diario de Mallorca i Balears aposten per 50.000, El Mundo titula un petit Editorial: "Menos de lo esperado" (sic)?!. Es miri com es miri, ha estat LA MANIFESTACIO MES IMPORTANT EN DEFENSA DEL TERRITORI QUE HI HA HAGUT MAI A MALLORCA i això té lectures polítiques importants

Es un bon símptoma de cara a les properes eleccions. El 2003 la dreta anava com una moto a l'Estat i a Balears i l'esquerra política i social estava dedicant massa energies a diregir les contradiccions inherents al fet de governar.

Crec que la dreta segueix mobilitzada però crec també que l'esquerra pot estar-ho més que fa quatre anys i això - la mobilització de l'electorat progressista - és la clau de les eleccions.

El PP està més a la dreta que el 2003 i assusta més a tots els nivells que fa quatre anys. Esper que això tengui un efecte mobilitzador en dos segments claus de l'electorat progressista: els votants del PSOE que, a les autonòmiques i municipals, s'abstenen sistemàticament i els votants de l'esquerra més conscienciada que opten per l'abstenció en no trobar cap opció prou "pura" i creíble com per merèixer la seva confiança. Si aquests dos segments van a votar d'aquí dos mesos, el canvi serà una realitat

Comentaris

 1. FRACAS

  JAJAJA Molt bó aixó Eberhard. La mani ha estat un fracas de convocatoria i lo saps molt bé. Les xifres que ha donat la poli local ha estat de 30.000 persones, una poli que ara precisament no li balla l'aigua a na cirereta i per aixó son les més fiables.
  Si aixó es tot lo que podem fer despres de tota la organi´tzació de tota la dedicació i de tota la movilització que em fet lo tenim molt crudo per les properes eleccions.
  Tu, la teve caseta, la d'en March i la manipulació del partits com el psib ens estau fento molt de mal.
  Salut i sort

  PEP | 17/03/2007, 20:30
 2. Purissimeta, escoltau-nos.

  Cony, Eberhard, tot i que vaig apostatar, si això és produeix, duré un ciri a la Sang.

  sense nom | 17/03/2007, 20:30
 3. Salvem Mallorca !

  I moltes banderes del BLOC. Felicito a tots els que han treballat per aconseguir-ho. Bona feina. Això anima! Grosske! a més de la lectura electoral, creus que aquest 60.000 aprox hem aconseguit alguna cosa en referència al objectiu específic de la manisfestació d'avui? Creus que el PP només ho interpretaràen clau electoral com una demostració de força dels progressistes? Es remiraran l'apartat de medi ambient del seu programa? Es limitaran a dir que ells també defensen Mallorca i continuaran a la seva? Sensibilitzarà a alguns votants del PP per fer-los pensar a canviar d'opció?, o simplement servirà per movilitzar i animar al l'electorat progressita, que no és poc, ...serà suficient per haver contribuit en que alguna cosa canvii...?

  Òscar | 17/03/2007, 20:43
 4. a Oscar

  La manifestació no crec que faci canviar al PP la seva política ni crec que produeixi massa canvi de vot. La mani genera un estat d'opinió mobilitzador per a l'esquerra i desmobilitzador per a la dreta i això sí que pot fer que la mani sigui símptoma del canvi i, a la vegada, una contribució important al canvi

  grosske | 17/03/2007, 21:04
 5. Exito total de la mani

  JA JA JA JA !!! Aunque le duela al Pep del comentario anterior, la mani ha tenido un éxito total !!! Más de 60.000 personas, ha sido fantástico. Con el grupo que estaba, llegamos a la Plaza Mayor a las 19.50, y estaba a rebosar, ya se habia leido el manifiesto como 5 veces, no se podia entrar, y detrás nuestro continuó llegando mucha más gente, durante por lo menos media hora más, y observamos con gran alegría la cantidad de gente que realmente se han movilizado para decir Prou !!!
  basta ya de querer manipular todo, inclusive las cifras de participantes en una manifestación, no somos como los que dicen en Madrid que meten a 40 personas por m2 !!!
  ja ! ja ! ja!!
  a todos los trolls peperos a sueldo que se dedican a manipular cualquier dato y que intervienen sistemáticamente en este blog, les dedico una carcajada : JA ! JA! JA!!!!
  Ya pueden buscarse otro trabajito....aquí no tienen nada que hacer...!
  Me ha causado alegría e ilusión ver a tanta gente que se ha manifestado.
  Es lógico que los peperitos estén nerviosos....
  Esta es una dosis de energía para seguir luchando.
  Enhorabuena para el Bloc !!!

  Ire | 17/03/2007, 21:09
 6. La Mafia PP-UM.

  PP-UM:Cogollo de corrupción.Corte de fantasmas.

  Jucef ben Maimó Aletzar | 17/03/2007, 21:26
 7. Un comentari més...

  Estic d'acord, Grosske. Però la sensació em resulta inevitable. És engrescador veure com som prous els que diem PROU!, és confortant retrobar moltes cares conegudes que mai fallen en aquestes convocatòries, molts amb els fillets a costes, educant-los en el dret a voler un altra cosa diferent. T'anima compartir comentaris autoafirmatius. Et desfoga unir el teu crit al dels altres. Tenim raó i ho sabem!. Però bé, després arribes a casa i saps que dema, més o menys tot tornarà a ser igual. L'éxit o el fracàs de la mani només dependrà del medi que vulguis llegir o escoltar. Els que hem anat seguirem carregats de conviccions PROU fortes. Els que no es van enterar, seguiran sense voler enterar-se i els que es van enterar i no van anar, continuaran pensant que som nosaltres els que no ens enterem. La ciutadania ha exercit el seu dret a la pataleta. Contenta i satisfeta es reincorpora a la seva vida cotidiana poc convençuda d'haver canviat res. Com no puc parlar en nom de la ciutadania, si que et diré que aquest ciutadà està fart del rol que la democràcia ens reserva. Votem i... a veure-les venir. I de tant en tant sortim al carrer per desfogar-nos.
  Que ningú interpreti res d'això com un menyspreu a el que acaba de passar aquesta tarda a Palma. Tot el contrari! Que 60.000 persones surtin, un dissabte a la tarda, al carrer per dir PROU a aquesta manera de fer les coses és l'òstia! ...quina pena que només serveixi per donar-nos ànims.

  Òscar | 17/03/2007, 22:12
 8. Fracàs?

  Suposem que en PEP té raó i en el pitjor dels casos fóssim 30.000. Si això ho considera un fracàs, què va ser la que organitzà el PP contra la política terrorista on El Mundo parlava de 5000 persones?
  Em sap greu PEP-E però avui vos ha passat l'aplanadora progressista per damunt.

  Toni | 17/03/2007, 22:13
 9. MANIPULACIO

  MIRAU I PENSAU EREM MOLTS I DISTINTS, TOTS DE SON PARE I DE SA MARE.TOTS CONTENTS I TRANQUILS SENSE FER POR A NINGU AMB CRITS I BANDERES.

  Hi ha una pancarta molt divertida sobre la manipulació d'IBMatas.
  http://joana.balearweb.net/

  La noticia d'avui vespre al IB3 Noticies, encara que hagis surtit tu Eber parlant, és d'una misèria professional i política que fa oi. I després en Matas de paret, més llarg i esbelt, ofent ofensa d'una part del seu poble

  Miquela | 17/03/2007, 22:26
 10. M'apunt a s'èxit

  Sa veritat és que m'ha sorprès sa quantitat de gent que hi havia. He perdut un amic enmig de sa multitud i m'ha telefonat dient que era a sa plaça major i que ja estava plena i jo encara era a s'Hort del Rei i a darrera noltros encara hi havia més gent!! I totalment d'acord amb na Miquela, un autèntic exemple de manifestació pacífica sense treure odi per sa boca.

  mec | 17/03/2007, 23:20
 11. Tot un éxit

  Jo et puc dir que ha estat un exit total i sobre tot per part del Bloc heu estat els millors enhorabona.

  Jaume V. | 17/03/2007, 23:22
 12. Numeros,,,,

  Esta tarde en Inca, en la presentación de Pere Rotger, había 4.000 personas (Inca tiene 26.000 habitantes).
  Qué te parece???

  RIC | 18/03/2007, 00:33
 13. Comentarios

  Ya se que no te gustan los comentarios, pero me han dicho (sin ánimo jocoso) que M. A. March estaba semi escondido entre la gente (no estaba en la cabecera de la mani como hubiera sido lo lógico).
  Era para evitar el abucheo????

  RIC | 18/03/2007, 00:37
 14. Al post anterior...

  Eber, entiendo que no te gusten los números, entiendo que te de rabia que el PP triplique el número de hecáreas protegidas de vuestro gobierno... Pero reconocerás algo alguna vez????

  RIC | 18/03/2007, 00:44
 15. M.A. March

  Yo he visto a March en la cabecera y nadie le abucheó. Yo estaba ahí, no como tu.

  Con respecto a tu último comentario, que es lo que deseas que reconozca Eber? No te pongas nervioso, tranquilízate. Esperemos a ver que dicen las urnas. Si no te gusta el resultado ya tendrás tiempo de montarte una escusa.

  Javier | 18/03/2007, 01:25
 16. ÉXIT

  Cogui a qui cogui, hi ha hagut una gentada. I a més, sense cap incident, i amb molt bon clima i bon humor.
  Els qui hi hem estat, ho tenim clar, com ho tendrem dia 27 de maig.
  Ara, demanaria un favor a la dreta: continuau crispant i llençant merda per la boqueta, que encara hi ha votants d'esquerres per decidir-se a anar a votar.

  Toni | 18/03/2007, 06:35
 17. Èxit contrastat

  Estimacions

  Policia local: 30.000
  El Mundo i PPerillos: 30.000
  Policia Nacional:45.000
  Diari de Balears: 50.000
  Diario de Mallorca: 50.000
  Última Hora:50.000
  Majoria de diaris digitals, inclós Mallorcadiario.com (Escarrer?): 50.000
  Organització: 60.000

  Valorau vosaltres.

  Toni | 18/03/2007, 08:52
 18. Ric-Ruc-Ric

  A vegades, veient la irreversabililtat del que estan fent amb la meva terra, confés que el desànim m'envaeix, però hi ha dues coses que m'esperonen a continuar endavant la lluita. L'esperança que diposita en el futur la meva bona i estimada gent i la onagrista ceguesa caparruda de qui vol destruir-lo. Me'n ric ruc ric del que dius, del que penses i del que, possiblement, fas perquè t'imagin com un autòmat fastigós i mig rovellat que sols et mous quan et donen corda o t'unten amb un misserable sou. Bon, i trist, profit!

  Un | 18/03/2007, 09:04
 19. INDA-FERMOSELLE

  "Àngels Fermoselle acierta siempre en las formas y esta vez también en el fondo"(Eduardo Inda). Eberhard, ya tienes dos aliados a quienes dirigirte.

  Kica | 18/03/2007, 09:12
 20. Ladran, luego...

  Ningún indicador mejor del éxito de la manifestación que el ataque furibundo de los clones de Matas y Rodriguez.
  Felicitaciones a los convocantes, a los asistentes, y a Mallorca.
  Acabaremos comprendiendo que sí es posible salvar la isla, por mucho que algunos hayan decidido hacerse ricos deprisa a cambio del peor de los futuros.

  JoMateix | 18/03/2007, 10:33
 21. DATOS DE FUERA

  EL PAIS: Protesta masiva en Mallorca contra la política territorial del PP

  EL PAIS: 45.000 ciudadanos protesta en Palma de Mallorca contra el PP
  EL PERIODICO: Mallorca se manifiesta contra la especulación urbanística
  AVUI: Milers de persones, contra la destrucció de l'illa de Mallorca
  VILAWEB: Més de cinquanta mil persones en defensa del territori a Palma
  LA VANGUARDIA, es inacesible por internet

  Miquel | 18/03/2007, 10:37
 22. Enhorabona

  Enhorabona a tots els que ahir sortirem al carrer per dir PROU¡ Em vaig sentir recolzat per tanta gent, que puc confessar que hem vaig emocionar. Inclús per aquesta gent intolerant de la dreta (els quals per cert, son molt propensos a llegir el teu blog pel que veig i llegesc) el futur el seu i el de tots, passa per unes politiques de respecte aboslut al medi ambient, si no es aixi, tant nosaltres com els que tanquen els ulls i tan sols veuen el color dels diners, veurem la desaparició de la nostra terra i del nostre estimat, estat del benestar. Salut, Força i Feina

  Xavin | 18/03/2007, 11:47
 23. PROU DEMAGOGIA

  Jo també vull portar la pancarta, pero jo vaig de lloguer i mon pare no te cuarterades ni al pla, ni a la platja, ni a la muntanya i voltros que en teniu no voleu que ni jo ni els que pateixen com jo prosperem i podem gaudir de cualque cosa nostra.
  Si per desgracia he de anar a viure devall el pont sereu els primers que me denunciereu. PROU PROU PROU JO TAMBÉ VOS HO DIC HA VOSALTRES.

  LLOGUETER | 18/03/2007, 12:02
 24. chalet

  COMO SIEMPRE, DIGUEM PROU!!! ESO SI, QUE E PIECEN A REVISAR LOS CHALETS DE AL LADO Y EL MIO QUE LO DEJEN QUE SOY MUY ECOLOGISTA Y NO ME TIENEN QUE REVISAR
  PORQUE NO SE REVISA LA HEMEROTECA Y SE LEEN LOS TITULARES DE LOS PERIODICOS DEL AÑO 2003, EL GOB QUEJANDOSE DE LA ACTUACION DEL PACTE DE PROGRES EN EL TEMA DE URBANISMO (TITULAR EXTRAIDO DEL DIARIO DE MALLORCA PARA LOS MALPENSADOS, DIA 17 DE MAYO DE 2003)

  GOBBERO | 18/03/2007, 14:50
 25. Re: SALVEM MALLORCA: EXIT CLAMOROS I BON AUGURI

  Uf! Hay que ver los pelmas estos del PP qué mal humor llevan esta mañana! Pero no dice El Mundo que fue menos gente de la esperada? Pues éso, que lean despacito su catecismo para bobos y se vayan a dar una vuelta para relajarse, que la semana que viene vuelve el mal tiempo

  uno ´de los 50.000 | 18/03/2007, 16:38
 26. Ladridos peperos y proselitismo de plástico

  Ladran, luego nos manifestamos. Todo un éxito que les va a costar digerir. Sólo un gran "pero" por mi parte. La profusión proselitista de banderitas partidistas. Y además de plástico, lo mejor para una mani ecologista. No, si van a tener razón los jóvenes del GOB con el lema de su pancarta:
  "AQUESTS PARTITS POLÍTICS SÓN UNA MERDA"

  Mireusté | 18/03/2007, 16:49
 27. Quina Manifestció més guay

  Si que guay pijos y pijas, fue la reostia tios. Lo que os perdisteis fue chula , chula, chula más de 50.000 personas ,que guay. Contarselo a todos vuestros amigos del PP y veran que se mueren de envidia.

  Petroski | 18/03/2007, 17:09
 28. a gobbero

  Por favor no chilles que es de mala educación.
  Gracias

  anonimo | 18/03/2007, 19:05
 29. La pancarta dels joves

  Supós que sense intenció Mireusté desvirtúa el contingut de la pancarta dels joves del GOB. Era bicolor i jo posaré en majúscules el que anava en un color diferent. "aquests Partits Polítics són Una Merda". Ho agafeu?

  Víctor | 18/03/2007, 19:37
 30. Una gran manifestació

  Una gran manifestació, plural, diversa, divertida, de colors, amb ganes, amb civisme, sense crispació, tothom content ... a les manifestacions del PP hi ha tots els que tremolen per por de perdre la nómina, els fatxes, amb el vell llenguatge de sempre:excloent, sinistre, patriotero barato u cínic. Enhoranbona a tots i totes, els mallorquins podem estar orgullosos, em fet el que calia. Mooooooolt bé.

  Un peix | 18/03/2007, 19:52
 31. Sobre la pancarta dels joves del Gob

  Doncs, en Víctor te raó. No havia llegit "entre llineas" el missatge dels joves del Gob. La veritat es que m'estranyava molt que els "alevins" del Gob portassin una pancarta així de canyera. En tot cas crec que els partits polítics d'esquerra no están a l'alçada. I si guanyan, que seria dessitjable, no será pels seus merits sino per les grans i colossals errades dels partits de dretes que patim al govern.

  Mireusté | 18/03/2007, 20:09
 32. Enhorabuena

  Eber,

  Estuve en la Mani. Ha sido un éxito sobre todo para vosotros. Vi un montón de banderas del Bloc mucho más que las del PSOE que estaban como tontainas útiles.

  Lamento las banderas independentistas y anti sistema y que gracia estaba gente de UM SA que NUNCA SE DAN POR ALUDIDOS!!

  La Nueva Mallorca os felicita, ahora esperamos que os apliqueis el cuento.

  Besos, Dolors

  Dolors | 18/03/2007, 20:24
 33. encontré mi lugar

  Casi lloro en la manifestación. Fui solo. Al principio estaba entre las filas del PSOE, rodeado de sus banderas rojas. Luego fui moviendome hacia las del Bloc. Me sentía entre mi gente, a pesar de que no conocía a nadie.
  En mi mente retumbaban las frases de Matas (manifestación electoralista) y de Ramis (nosotros hemos protegido el medio ambiente más que nadie). Y al ver la respuesta de la gente, el entusiasmo de los jóvenes...sentí de nuevo esperanzas. ¡Toma PP!, ¡Toma Matas!, ¡Toma IB3!, ¡Toma manipulación!...os creeis los dueños del cotarro, pero no contais con que la gente piensa y se organiza.
  Estoy emocionado: SI!, VOTARE AL BLOC!!!!!

  XOR | 18/03/2007, 21:58
 34. De vergonya

  Grosske manifestandose contra Grosske... muy bueno... a ver si ahora se aplican el cuento Ustedes mismos... por cierto, dele saludos a su amigo Bayona... y preguntele de paso si la censura es algo innato a este socialismo stalinista de moda en Balears... me parece que en esto al menos Usted está muy por encima, y sin que sirva de precedente le felicito por no dejarse llevar por ciertos tics totalitarios. Cuando algún político aspira a ocupar cargo público lo mínimo que puede hacer es aceptar democraticamente las críticas. Estoy seguro que a Usted no le gustará en absoluto lo que escribo, pero nunca me ha acallado, eso le honra. Bayona por su parte pretende un Blog en el que solo se le aplauda, supongo que hacer oídos sordos a lo que el pueblo dice le ayudará a dormir... pero es que no hay más ciego que el que no quiere ver ni más sordo que el que no quiere oir, es la felicidad de los ignorantes. Enhorabuena por un lema que compartimos todos los baleares y empiecen a aplicarse el cuento Ustedes mismos.

  ISKAN | 19/03/2007, 04:38
 35. CONFIDENCIAL....

  1.- Reconocemos el derecho de todos los ciudadanos a manifestarse libremente. No entramos en guerra de cifras ni en el hecho de que muchos miembros de las 180 entidades o asociaciones pertenecen simultáneamente a diferentes partidos y asociaciones convocantes.

  2.- Reconocemos el derecho a expresarse libremente, aunque rechazamos por falsas, ciertas imputaciones hechas contra el PP y contra el Govern, así como el intento de los organizadores de la manifestación de restar importancia e incluso de justificar las ilegalidades graves cometidas por dirigentes verdes y de la izquierda.

  3.- Ha quedado demostrada la motivación claramente electoral de la manifestación de la izquierda.
  • Solamente se ha protestado contra actuaciones llevadas a cabo por instituciones del Partido Popular.
  • Ni una sola pancarta o referencia a actuaciones ilegales y escandalosas de la izquierda.
  • Hubo muestras especiales de apoyo a las irregularidades urbanísticas de líderes ecologistas y de izquierda.

  4.- En la izquierda falta autocrítica. Al menos el PP cuando detecta alguna situación irregular, actúa de inmediato exigiendo responsabilidades políticas y el cese en sus responsabilidades. En la izquierda se reacciona de la forma diametralmente opuesta: Hacer piña y apoyar al ilegal y al corrupto.

  5.- Ha sido un ejercicio de hipocresía por parte de los partidos que se han sumado a la manifestación.
  • Esos mismos partidos gobernaron el Consell de Mallorca – que gestiona las competencias en materia de Urbanismo- y no hicieron absolutamente nada para cambiar la situación a lo largo de dos legislaturas.
  • Al contrario, sentaron las bases para el descontrol urbanístico actual en diferentes puntos de Mallorca.
  • Concretamente hicieron la vista gorda ante el clamoroso descontrol urbanístico en municipios como Calviá, Pollença donde gobernaban esos mismos partidos de izquierda y en otros donde poco después, formarían coalición con el partido en el poder, como es el caso de Andratx.

  6.- No quieren reconocer hechos evidentes como la actuación urbanística ilegal de dirigentes de la izquierda que ayer se manifestaban en las primeras filas
  • No se dieron por aludidos cuando hablaban de que “buena parte de la costa está desfigurada” por construcciones que invaden la misma playa.
  • Ni cuando citaban la practica de “trinchar el suelo rustico” o de otro tipo de ilegalidades urbanísticas sobre los espacios protegidos.
  • Por todo ello, los verdaderos defensores del medio natural, que ayer acudieron a la manifestación, tienen motivos más que suficientes para desconfiar de muchos de los dirigentes verdes y de la izquierda.

  7.- La lectura del Manifiesto se convirtió en una muestra de apoyo público y oficial a los dirigentes de izquierda que han cometido ilegalidades urbanísticas incuestionables.
  Y, no conformes con ello, culparon al PP de ser los causantes de la situación, e incluso de estas ilegalidades.

  • En el Manifiesto se les dio todo su apoyo y sus aplausos por considerar que "están en el punto de mira de campañas de manipulación y de descrédito"
  • Que se trata de desprestigiarlos con "argumentos falsos". ( Se refiere a fotos, falta de licencias, ampliaciones en espacios protegidos, invasión del suelo rústico…) Como si todo ello fuera fruto de fotoshop o de invención.
  • Añadieron que han sido "amenazadas o agredidas" por "pensar diferente".
  • Para concluir que el GOB y Salvem Mallorca también sufren "esta oleada de criminalización" que servirá “para reforzar los movimientos sociales”.
  • Antes incluso de la manifestación se trató de culpar al PP y al Govern de esta situación de “persecución”. En lugar de aceptar un hecho incuestionable como es la construcción ilegal en zona de máxima protección, tanto March como otros apoyos cercanos trataron de buscar al culpable en el Govern Matas, vendiendo la idea de que se estaban malversando fondos públicos para las fotos de la finca de Miquel Angel March y para el pago de honorarios de un notario. Así figura en la Prensa, donde se alude a que el Fiscal investigaba una posible malversación de fondos públicos.

  8.- La manifestación fue concebida como una operación de desgaste al PP y como un ensayo para la reedición de un hipotético futuro “PACTO DE PROGRESO, II PARTE”

  • Pero lo único que han demostrado es que un Gobierno del Pacto de Progreso estaría formado por 12 o 14 partidos políticos y por 180 plataformas. Esto significa una clara situación de ingobernabilidad, de parálisis y de inactividad política, como quedó de manifiesto en la pasada legislatura con apenas cinco grupos.

  • Es un mal síntoma de cara a esta reedición del Pacto que comiencen apoyando públicamente a dirigentes de la izquierda, quienes, a través de derribos o de forma explícita, han reconocido carecer de licencias y promover un urbanismo en zonas protegidas.

  • Más bien les deberían exigir restaurar el medio natural, reparar el daño cometido y exigir responsabilidades. Sólo así ganarian en credibilidad.

  Diari GOB | 19/03/2007, 08:48
 36. IB Noticies.

  Ostres, Eber, aquest darrer post pareix la plana d'IB3. Jo la posaria al seu lloc.

  sense nom | 19/03/2007, 09:32
 37. Es mateixos de sempre

  Ereu es mateixos de sempre. Tanmateix amb cent polvos no feis un infant. A ses urnes mos veurem

  Netibrut | 19/03/2007, 12:05
 38. Endavant!

  Yo también estuve allí y tuve la oportunidad de ver a gente y gente y gente y gente sonriendo y complacidos de ver que somos muchos a los que nos importa lo que le pase a Mallorca.

  Antes de la manifestación era más bien escéptico sobre el resultado de las próximas elecciones, pero ahora espero impaciente la llegada del 27 de mayo.

  Un requisito sine qua non que la ciudadanía exige a la clase política es honestidad y buena voluntad. Y está claro donde no la vamos a encontrar, sobre todo, después de los casos de Andratx, Santa Margalida, la escandalosa manipulación informativa, cuyos responsables se me antojan fácilmente identificables, etc, etc.

  Un abrazo a todos y que no decaiga.

  Javier | 19/03/2007, 12:34
 39. Endavant!

  Yo también estuve allí y tuve la oportunidad de ver a gente y gente y gente y gente sonriendo y complacidos de ver que somos muchos a los que nos importa lo que le pase a Mallorca.

  Antes de la manifestación era más bien escéptico sobre el resultado de las próximas elecciones, pero ahora espero impaciente la llegada del 27 de mayo.

  Un requisito sine qua non que la ciudadanía exige a la clase política es honestidad y buena voluntad. Y está claro donde no la vamos a encontrar, sobre todo, después de los casos de Andratx, Santa Margalida, la escandalosa manipulación informativa, cuyos responsables se me antojan fácilmente identificables, etc, etc.

  Un abrazo a todos y que no decaiga.

  JJ | 19/03/2007, 12:34
 40. Ni putas, ni maricones, ni vete con tu abuelo....

  I que ho són de fariseus aquests peperos!. Quan es manifesten a Madrid o Pamplona o els quatre botifarres a la plaça de Cort demanen, !Que no se rompa Esapaña¡. Quan jo no veig cap esquerda per enlloc. En canvi aquí ens han xapat Mallorca amb autopistes i amb la Nueva Mallorca. I a damunt jo no vaig escoltar cap crit d'exaltats energúmens, ni histérics insults com passa a les seves manifas.

  sense nom | 19/03/2007, 19:16
 41. + de jacobins

  Per que la TVE den Zapatero, obre l'informatiu amb la mani de Navarra, i no ho fa amb la de Salvem Mallorca?

  G.Silk | 21/03/2007, 12:24
 42. Vaja manifestació + impressionant

  Hola camarades!
  Avui han passat exactament 10 dies des de la super manifestació més gran que s'ha produït a Mallorca mai i encara estic fent-me a la idea del seu èxit: democràtica, pacífica, nombrosa, tranquil·la (res a veure amb la mini del Círculo crispat de Castilla la Vieja, plena de camises velles de Falange). Enhorabona a tots els hi ereu i que voleu salvar Mallorca i l'estimam.
  És vera, reflexion que l'acte no anava contra cap partit. Estava orientada en contra els mafiosos, els especuladors de la nostra terra, els seus missatges locals col·locats a les diferents administracions, els nous rics sense escrúpols, els hotelers que pensen que Mallorca és el seu corral, els neocons de les corporacions que tracten l'illa com una xifra o una factoria, els constructorets que fan l'agost a costa de la destrucció, etc.
  Bé, aviat en farem una de més grossa. Salut i força!!!

  Makineto | 27/03/2007, 12:17
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS