Administrar


Estadisticas de visitas

QUE FER DAVANT L'ESTRATEGIA DEL PP?

grosske | 11 Març, 2007 09:57

La manifestació d'ahir a Madrid no deixa de ser una jugada magistral. En el tercer aniversari de l'11-M. amb el judici començat, amb la teoria de la connexió ETA/11-M desmoronant-se per moments, el PP ha aconseguit que tota aquesta setmana no es parli d'altra cosa ( i jo el primer) que de ... De Juana Chaos.

Ahir, una amiga una mica desesperada em demanava que es podia fer davant això.

Jo crec que es tracta de fer tres coses: mantenir la tranquil.litat, fer pedagogia i no renunciar a parlar dels problemes reals dels ciutadans.

L'estratègia del PP és una fuita permanent cap endavant: mai es reconeix una errada i tot consisteix en afegir sempre "más madera" al forn de la crispació.

Que ens vàrem equivocar amb l'11-M?, idò inventam la teoria de la conspiració; que es reforma l'Estatut català?, idò es dednuncien pactes secrets per trencar la unitat d'Espanya; que l'Estatut s'àprova i Espanya no es trenca?, idò el seu trencament s'està pactant en les negociascions amb ETA; que les negociacions es trenquen i Espanya segueix allà on era?, que el judici de l'11-M va imparable a la confirmació d'Al-Qaeda com a autora de l'11-M?, idò montam un pollo de cal deu pel tema de De Juana Chaos.

A la fi, l'apocalipsi es reduirà a que un miserable que ha de complir 1 any més de presó per escriure dos articles de premsa ho farà en règimde presó atenuada.

Però amb tot aquest "meneo" la parròquia del PP està que treu foc per la boca.

Funcionarà? Es possible ,malgrat que dificil. Aquestes estratègies no són sostenibles a mig termini: o recuperen el poder en els propers 12 mesos o  l'esclafit que es pegaran serà sonat. L'envit, com veis, és de categoria 

 

Comentaris

 1. Ànims Mariano, Espanya torna ésser nostra

  Gran demostració de força del Partit Popular, i el resorgiment d'un líder nacional, Mariano Rajoy, per frenar l'espiral de destrucció d'Espanya per part d'un sector del PSOE (que no tot el PSOE és pro-zapatero), nacionalistes, batasunos i comunistes.

  Ja no es tracta de votar dretes o esquerres a les pròximes eleccions, es tracta de votar en sentit nacional i aturar aquest desgovern, aquest executiu que està en mans d'ETA i del seu xantatge ....

  Pres o tard es sabrà la veritat real del què va passar l'11-M, qui fóren els seus impulsors, quin en va treure profit, qui disposava d'informació privilegiada, ... i en Zapatero passarà varis anys a l'oposició. "Tiempo al Tiempo".
  Què no us enrecordeu del cas GAL ? Quan el PSOE ho negava tot, que tot eren conspiracions de la dreta, dels "dobermans" .... I finalment arribaren les sentències judicials ....

  La gent de bé i honesta, sap que finalment es sabrà la vertitat del 11-M i entendrà el que està fent en Zapatero

  Jordi | 11/03/2007, 11:54
 2. El PP exagera

  Y desvirtua todo lo que toca, pero en algunas cosas estoy de acuerdo.

  1) Zapatero ha intentado hacer una reforma de la constitucion encubierto

  2) El estatuto de Catalunya crea un precedente, ya que entre otras cosas invade competencia de Aragon, Baleares, Valencia, Murcia y otras comunidades------ Por tanto estas comunidades y otras se suben al carro de la reforma para neutralizar las competencias apoderadas por el estatuto catalan.

  EL tema de las aguas es brutal, en ningún pais civilizado del mundo pasaria algo igual, el estatuto catalan intenta "Blindar" el Ebro como si fuera suyo , sin pensar que pasa por mas comunidades y nace en otras.

  3) Zapatero quiere acabar con la violencia de ETA, acercando a presos, " De Juana CHaos", legalizando batasuna y las organizaciones neonazis tipo HAIKA, SEGUI etc. Por ultimo quiere dar Navarra a Euskadi de forma "constitucional " y hara un pacto con la izquierda abertzale en Navarra, por tanto la educacion de Navarra quedará en manos de batasuna, lo que es lo mismo, en manos de la ideologia de ETA ( aun no sabemos si propondran la violencia o huiran de ella ). EN unos años NAvarra sera anexionada a Euskadi, ya que ellso controlaran la educacion, tipo como lo hacen en Catalunya, Pais Basco en cierta manera Baleares pero de forma mucho mas brutal ya que la educación la controlara un partido ultraracista y nacionalista como batasuna ( cabe recordar que dentro de la banda armada ETA, los que tienen RH negativo suelen tener un peso mayor en la banda, De Juana Chaos no es lider de ETA ni lo sera nunca por no ser racialmente totalmente vasco )

  4 ) arriconar al PP como quiere ETA y ERC

  Joan | 11/03/2007, 11:59
 3. Racismo en batasuna y en ETA

  Hay que recordar que organizaciones comunistas antiracistas estan perseguidas por la Izquierda Abertatzale de corte totalmente racista, los que que crean el diario gratuito " La verdad " ( son comunistas ) y son linchados por los cachorros de ETA , jovenes de batasuna.

  Grosske si quieres mas datos se lo doy

  Yo creo que su partido deberia apoyar a los comunistas agredidos por batasuna y no a los batasunos-racistas

  Joan | 11/03/2007, 12:04
 4. Què què s'hi pot fer?

  Es podria no ser tan curts!

  fart | 11/03/2007, 12:28
 5. Es la hora de los Demócratas!!!! Basta YA!!!

  Ésta es toda la fuerza del PP?????? ja Ja ja ja ja

  YYYYY ahora Que????

  Manifestación de Franquistas de la 3ª edad.

  Zapatero sigue con tu política!! Vas bien!!!

  PP no representara a nadie!!!

  Los activos Pepeiros Son: estómagos agradecidos. corruptos acojonaditos, Faxistas trasnochados y la fuerza de Choque Franquistas de la 3ª edad.

  Con las mismas consignas que BATASUNA así actua el PP.

  Hay que llevar a los tribunales a quien Incita al golpe de Estado.

  Lideres del PP desligitimados para Gobernar un País Democrático

  Ojo Peperos tenéis los días contados y si el siglo próximo gobernáis serán vuestros nietos.

  COPE y Mundo apología del terrorismo. El PSOE debe demandar a estos golpistas.

  Se les ha terminado el Crédito y la paciencia de los Demócratas!!!!!

  Joan de Moscari ¡¡¡¡¡Per la democracia!!! | 11/03/2007, 13:29
 6. 11-M

  El PP oblida les víctimes del pitjor atemptat de la Història d'Espanya.

  El PP fa víctimes de primera i víctimes de segona.

  El PP considera víctimes de primera les que pot utilitzar per la seva estratègia electoralista i partidista.

  El PP de cada vegada té menys credibilitat i més caradura.

  El PP està ROMPENT ESPANYA.

  És el PP qui divideix la societat espanyola, qui crea crispació, qui no mereix que parlem d'ells.

  El PP s'inventa tonteries, tens raó Eberhard, monta pollos de tot per amagar la seva manca de propostes, que ja no és una alternativa, són una pandilla d'ultras.

  Els ciutadans són inteligents i de cada vegada van menys a les seves manifas.

  Que no ens despistin, mentrestant Espanya va be!

  Vicenç | 11/03/2007, 14:11
 7. La Nueva Mallorca

  Eber, tú sí que huyes hacía adelante. Muy mal en el POST dedicado a Catalina en el que por cierto me censuraste mi comentario.

  Un poco de respeto a esta Revolución Cívica.

  Dolors

  Dolors | 11/03/2007, 17:10
 8. Pobrets

  Divendres passat a Hoy por Hoy Mallorca de la SER una senyora se demanava que més tenia que passar perque el PP pujas a les enquestes. No podia entendre la doneta que com deia l'amo en Biel Cañellas a la mani no n'hi ha cap dels nostres. I no le queda naaaaa!. No volen veure que mentre segueixin amb la mentida i de la maneta de l'extrema dreta no es menjaran un rosco amb molt de temps. No les queda mili ni naaaa!!!

  sense nom | 11/03/2007, 17:37
 9. QUE FER DAVANT L'ESTRATEGIA DEL PP?

  No dejarse envolver por su palabrería ni sus mentiras.

  Jucef ben Maimó Aletzar | 11/03/2007, 18:12
 10. Dejarles hacer

  Yo llevo tiempo sosteniendo la tesis de qu eno hay nada mejor para la izquierda que dejar seguir haciendo al PP lo que lleva haciendo tres años: Crispar, crispar y crispar, como única trilogía de su pensamiento único. Lo de la unidad de destino en lo universal, pero pasado por el crisol del camino hacia el centro. Al centro, si, pero de un inmenso agujero negro que se los tragará para un par de legislaturas más. Defiendo que cada vez que Acebes abre la boca, un votante de izquierda decide no quedarse en su casa las próximas elecciones; que cada vez que Rajoy miente, un militante de izquierdas se guarda la crítica interna para escribir aquí acerca de las mentiras del PP. Defiendo que cada vez que Zaplana pone cara de "estar en política para forrarse", se da un paso más hacia la destrucción del PP.
  En definitiva, la izquierda exquisita, tan mirada ella y tan autocrítica, esa que tan difícil es sacar de casa para que vaya a votar, cada día que pasa está más reforzada, más atenta y más despierta.
  ¿Que hay que hacer? Lo dicho, dejarles que sigan así.

  JoMateix | 11/03/2007, 19:17
 11. QUE FER DAVANT L'ESTRATEGIA DEL PP?

  ¿como no les van a dar la espalda al pp los ciudadanos de la isla?
  si lo único que saben hacer es mentir y manipular.Estan en sus ultimos coletazos el tiempo no perdona y a todos y cada uno de ellos les pasará factura.
  EXTREPITOSO FRACASO DEL PP¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

  Anónimo | 11/03/2007, 19:29
 12. Otra forma de verlo

  Hace unos días decía que las hemerotecas las carga el diablo, y he aqui una prueba más. Espero que el sr. Grosske no se enfade conmigo si pego una entrada del blog de Escolar... es que no tiene desperdicio.
  Pancarteros

  “La política no es cosa de agitación, sino de ideas. No es cosa de pancartas, sino de proyectos”.

  “La oposición no se hace, ni mucho menos la alternativa, agarrándose a la primera pancarta que pasa por la calle”

  “Se ha intentado sobrepasar al Gobierno no por las urnas sino por la presión de la calle”.

  José María Aznar, año 2003

  ------------------

  "Su único proyecto es el aprovechamiento de las tragedias que se han producido en los últimos años en España, y eso les ha llevado a la pancarta. Eso es insuficiente para gobernar.¿A quién echarán las culpas de las tragedias que sucedan? Su gran problema es que no tienen proyecto, sólo se aprovechan de las tragedias ajenas.

  Jaime Mayor Oreja, 11 de junio de 2004

  ------------------

  "Los tengo bien puestos. Algunos intentan acabar con ellos, pero no pueden y siguen en pelota tras la pancarta"

  José María Aznar, 11 de mayo de 2003

  ------------------

  "En este país cualquier payaso es libre de enhebrarse a una pancarta y protestar por lo que quiera, pero 25 años después de la conquista de un régimen de respeto y tolerancia, es inadmisible que bandas de haraganes con alcohol en el aliento campen por sus respetos, haciendo la ronda y vociferando al modo de los sturmtruppers, entre insignias y banderas, para señalar con el estigma de «esquirol», y si es posible darle su merecido, a todo aquél que no se pliegue a sus designios."

  Pedro J. Ramírez, 23 de junio de 2002

  ------------------

  "Podemos decir que se ha acabado, ya está bien, que el chollo que tenían montado los profesionales del resentimiento se ha terminado y el PP va a estar en la calle con Galicia, con más trabajo que nunca. Vamos a levantar Galicia y otros podrán quedarse ladrando su rencor por las esquinas"

  José María Aznar, 27 de enero de 2003

  ------------------

  "Ésa es la verdad, y todo lo demás son martingalas y ganas de perder el tiempo, porque, o hay un Gobierno del PP, o hay una coalición de pancarteros, de Zapatero, de comunistas e independentistas que todas las mañanas desayunan galletas de rencor o de odio"

  José María Aznar, 6 de marzo de 2004

  JoMateix | 11/03/2007, 19:33
 13. Fracàs absolut del PP

  Se me olvidaba, el Alcalde del PP “presuntamente” corrupto de está semana es ……………. el alcalde de Alhendín (Granada), José Guerrero, personajillo que ha presentado su dimisión tras haber sido imputado por el juez que investiga la presunta trama de corrupción urbanística en el municipio.
  ¿A quien le tocará la semana que viene?

  Manolo Pí | 11/03/2007, 19:45
 14. Manifestaciones

  Vuestra manifestación del 17, qué va a ser? Puro y duro acto electoralista, xq como tengamos que contar al personal con casas ilegales, junto a la playa, chaletazos de 300 mts. en suelo rústico, otros en ANEI y zonas protegidas...
  Me voy a quedar sólo.

  RIC | 11/03/2007, 19:45
 15. a ric

  Sabes cuanto vale un palacete como el del Sr. Matas en la c/ San Felio?

  ciutadana | 11/03/2007, 19:52
 16. Denunciar!!!!!!

  Deberíamos empezar a recoger firmas para demandar a Assnar y todos los diputados que votaron a favor de la guerra de Irak.

  Por corrupción y crímenes de Guerra!! ante los tribunales Internacionales.

  Tribunales españoles??????

  Resultado 198 Muertos en Madrid Y 200.000 ciudadanos Inocentes en Irak

  joan de Moscari | 11/03/2007, 20:43
 17. I serem molts!!!

  La manifestació de dissabte que ve serà una mostra de "real polític" que és el que interessa. Ja li va bé al PP parlar d'en De Juana i entretenir el personal mentre ells segueixen amb les mangarrufes. Però, dissabte, parlarem del Govern. Del d'aquí. O millor dit del desGovern i la corrupció.

  sense nom | 11/03/2007, 21:00
 18. Re: QUE FER DAVANT L'ESTRATEGIA DEL PP?

  Jo no crec que funcioni... però vaja, temps al temps.

  Les coses comencen a estar tenses... i el que ens espera!

  Bernat | 11/03/2007, 21:11
 19. ja sé que no té res a veure Ebe

  però m'ha fet gràcia aquest video que tu hi surts com a enemic de Mallorca i els mallorquins, no se salva ningú, ni na Maria del Mar Bonet imaginau!!! va des de en Rabasco a n'Aina Moll.

  http://www.esfone.info/index.php?option=com_content&task=view&id=427&Itemid=39

  Conxa | 11/03/2007, 21:33
 20. aixo es el PP

  ¿Quíen descabezó la cúpula del BBVA para poner a un amiguete suyo al frente?.¿Quíen puso a Villalonga alfrente de la privatizada Telefónica?.¿Quíen ha puesto al mismo Pizarro en su cargo?.¿Quíen ha colocado a jueces afines en el Tribunal Superior de Justicia, que parece la Asociación de Jueces del PP?.¿Quíen controló todos los medios de comunicación?.¿Quíen dio a GArzón poderes ilimitados a cambio de que cerrara un par de periódicos el el País Vasco sin prueba alguna (se han reabierto por ser inocentes 5 años después) y sólo para conseguir buena propaganda electoral?.¿Quíen cerró un partido político?. ¿Quíen pagaba a Urdaci, Carlos Dávila, Jiménez los Antos y usted mismo por su parcial opinión y absoluto apoyo y mirar a otro lado cuando es necesario?.

  Joan de moscari | 11/03/2007, 21:38
 21. aixo es el PP

  ¿Quíen descabezó la cúpula del BBVA para poner a un amiguete suyo al frente?.¿Quíen puso a Villalonga alfrente de la privatizada Telefónica?.¿Quíen ha puesto al mismo Pizarro en su cargo?.¿Quíen ha colocado a jueces afines en el Tribunal Superior de Justicia, que parece la Asociación de Jueces del PP?.¿Quíen controló todos los medios de comunicación?.¿Quíen dio a GArzón poderes ilimitados a cambio de que cerrara un par de periódicos el el País Vasco sin prueba alguna (se han reabierto por ser inocentes 5 años después) y sólo para conseguir buena propaganda electoral?.¿Quíen cerró un partido político?. ¿Quíen pagaba a Urdaci, Carlos Dávila, Jiménez los Antos y usted mismo por su parcial opinión y absoluto apoyo y mirar a otro lado cuando es necesario?.

  Joan de moscari | 11/03/2007, 21:39
 22. Hola Conxa

  Buenas noches Conxa,

  Por fin te volvemos a ver en este Bloc. Me encató tu artículo sobre la Cuaresma en la Mallorca de hace 50 años...

  Un besote,

  Dolors

  Dolors | 11/03/2007, 22:16
 23. em vols dir vella?

  no hi havia cap necessitat de parlar de 50 anys, mai tendreu prou classe. La Vieja Mallorca en tenim més, jo hauria dit: m'agradat el teu article, tu parles de 50 anys i aixó demostra que no tens puta idea de res. Ni de quan fins va durar la història que jo explic, fins ben entrats els 70. Nina has de menjar moltes sopes encara. Els mossons i els polls entrats en costura sempre mostrau el llautó, no en sabeu gens.

  Conxa | 11/03/2007, 23:06
 24. el demà si el publiquen

  no t'agradarà tant. Em sap greu

  Conxa | 11/03/2007, 23:11
 25. CONXA FOR EVER

  Bon dia Conxa,

  Tenies rao no m'agradat gens es teu article d'avui. Quina mala llet que tens!!! Per respecte a sa teva edat i s'edat d'en Eber no diré cap paraulota emperò ja ho val Conxa ja ho val!!!

  Em fa molta graci que em diguis que soc una mossona i un poll entrat en costura...tu vius encara en s'epoca des botifarres-xuetes-mossons...una societat feudal i molt poc lliure!!!

  Sa Nova Mallorca et convida a conviure a una Mallorca més lliure i de futur!!!

  Una aferrada,

  Dolors

  Dolors | 12/03/2007, 06:33
 26. SERRA BOTIFARRA???

  Per cert Conxa, es teu estimat Pere Serra es un Botifarra, un Mossó, un Poll entrat en costura amb pretensions???

  Gracis per tot

  Dolors | 12/03/2007, 06:39
 27. estimat?

  No el conec de res. Mai l'he vist en persona. Així que ...

  Conxa | 12/03/2007, 09:58
 28. SERRA BOTIFARRA

  Molt be...

  emperò tu que crecs qui es?? un mossó, un poll entrat en costura o un ridicul senyor que vol entrar en sa botifarroneria???

  Has llegit es llibre den Pere Fullana de Ses Tanques de Can Serra??? Si jo soc una mossona, don Pierino em supera en sa beneitura de vol esser aquell que mai sera!!!

  Dolors

  Dolors | 12/03/2007, 14:58
 29. jo et dic lo que pens de tu

  ja que estic "xerrant" amb tu, si un dia parl amb en Pere Serra ja li diré a ell. No he entrat aquí a xafardejar.

  Conxa | 12/03/2007, 15:09
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS