Administrar


Estadisticas de visitas

CARTA OBERTA A FRANCISCO FEMENIAS

grosske | 08 Març, 2007 07:19

No et conec, no sé si ets alt o baix, blanc o negre, intel.ligent o curt; tampoc no conec ton pare, ni la seva casa ni si és cert o no que ha comés una irregularitat urbanística, tal i com afirma la vomitiva portada del Mundo d'avui.

El que sí sé cert és que tu no ets políticament ni moralment responsable del comportament dels teus familiars: ni els seus mèrits ni els seus demèrits irradien sobre tu. I això no és només una obvietat: és un principi democràtic de primer ordre.

Intentar desacreditar l'adversari polític furgant en la vida privada dels seus familiars és el darrer poal de merda on es pot aficar un polític o un periodista.

Diu El Mundo que estas difonguent un vídeo sobre el cas Voramar;  per la manera com ho conten sembla que els pica ben molt. Idò ja ho saps: a passejar el vídeo tot lo dia i amb la cara ben alta. Li deus al teu partit, als andritxols i a tu mateix.

I una nota final: com sabràs, jo també som un damnificat del Mundo però, si t'escric aquesta carta, no és per aficar-me en el mateix paquet que tu. En el meu cas, al manco, em criticaven a mí i el que jo suposadament havia fet. El que fan amb tu és molt més repugnant

Comentaris

 1. campanya de desprestigi

  ens podem preparar.

  tenc por que surti en portada del mundo una relació dels electrodomèstics que ha comprat sense IVA i la data i el nom del bar de copes del que em vaig anar sense pagar!

  un ex-panyol anormal i insensat | 08/03/2007, 08:30
 2. Re: CARTA OBERTA A FRANCISCO FEMENIAS

  Me han comentado, no se si es cierto, que el mundo prepara una investigacion sobre una prima del cuñado de un consuegro, vasco él, para mas inri, de un concejal de izquierdas. Por lo visto el menda se gasta el sueldo en las tragaperras. MU FUETE.

  cristo | 08/03/2007, 08:42
 3. Tots som víctimes potencials

  «Primer van venir a buscar els comunistes i no vaig dir res perquè jo no era comunista.
  Llavors van venir a buscar els jueus i no vaig dir res perquè jo no era jueu.
  Llavors van venir a buscar els sindicalistes i no vaig dir res perquè jo no era sindicalista.
  Llavors van venir a buscar els catòlics i no vaig dir res perquè jo era protestant.
  Llavors van venir a buscar-me a mi però ja no quedava ningú que pogués dir res...»

  Martin Niemöller (1892-1984)

  Toni Bennàssar | 08/03/2007, 08:44
 4. EBER Y FEMENÍAS A LA CALLE

  Eber me encanta tu huida hacia adelante abrazándote a TODOS los caraduras de Mallorca.

  Un consejo: cuanto antas te vayas me lo agradecerás

  Besos

  DOLORS | 08/03/2007, 08:52
 5. Tens raó, Eber

  Dius que quan es fiquen amb els familiars d'un polític ja no es pot caure més baix. I quan l'objectiu de la insidia no és ni tant sols un polític? O ja no vos en recordau del que fereu des d'EU en el tema del cas Formentera, contra la filla de Miquel Segura? Saps que passa, Eber, idò que en parlar de mi no són rialles. N'hi ha que te les guarden totes i qualsevol dia pagaràs comptes atrassats. I dimiteix, que ja és ben hora.

  Alcudienc | 08/03/2007, 09:39
 6. claaaro

  Pobre Mari Pau. La respuesta de un demócrata y patriota como dios manda debería haber sido felicitarla por hacer votar hasta a los muertos. Luchadora contra la abstención la chica. Si es que...

  Doña Rogelia | 08/03/2007, 09:57
 7. a alcudienc

  La filla den Miquel Segura va ser contractada il.legalment pel Govern Balear per anar a cercar vots a l'argentina i fer informes sobre les possibilitats electorals del PP a aquella zona que consten al sumari judicial del cas Mapau (que, per cert, duu el seu nom)... va ser ella la que es va aficar en política i, per cert, en un assumpte ben tèrbol

  grosske | 08/03/2007, 09:59
 8. connexió rasputin

  na mapau no era aquella al·lota que parlava rus i que va fer una entrevista virtual amb el tribunal corresponent?

  per cert, que s'en ha fet d'ella?

  ara les coses han canviat. per fer enganyifes a l'argentina han contractat a una persona de máxima confiança de la consellera, però crec que no parla rus. deu tenir altres condicions.

  gabriel | 08/03/2007, 10:09
 9. El jutge que persegueix el Lobby surt a les cintes de son Banya

  Molta gent a Mallorca no entén i està escandalitzada davant el fet que el jutge titular del jutjat d'instrucció núm 3 de Palma, JOSÉ CASTRO ARAGÓN, hagi posat una fiança de 50.000€ al Lobby per haver qualificat en aquest mateix web el director i editor d'El (In)Mundo, Pedro J. Ramírez, de "fatxa", "mafiós", "corrupte"... quan resulta que el propi Ramírez fa anys i panys que des del seu diari està dient les mateixes paraules a mitja humanitat. A on treu cap això? Quin és el rerafons de tot plegat?....

  Continua a www.lobbyperlaindependencia.org

  Joan | 08/03/2007, 10:42
 10. Peix que bota!

  SON LES 13:30 I HO ESTIC SENTINT PER LA RÀDIO

  BORIS BEQUER (CONSTRUCTOR ILEGAL) I CLAUDIA XIFER (QUE PRETENIA TANCAR UN CAMÍ PÚBLIC) FAN D'IMATGE PROMOCIONAL DE LES BALEARS I DEL TORNEIG DE GOLF DE PULA.

  EBER, NO EM DIGUIS QUE AIXÒ NO DÒNA PER MÉS D'UNA PREGUNTA PARLAMENTÀRIA:

  ..."considera el Govern que ha de posar en mans de constructors ilegals la imatge pública de les Balears a l'exterior"...

  gabriel | 08/03/2007, 12:24
 11. Tema de hoy

  Eber, tengo que decirte que estoy de acuerdo con el fondo de tu reflexión del día de hoy (y no pasa nada) aunque no en las formas...
  Miquel Ramis lo ha comentado en la rueda de prensa semanal, no puede ser uno culpable de lo que haya hecho alguien de su familia... evidente, no sería el caso si le hubiera dado el la licencia...

  RIC | 08/03/2007, 12:27
 12. Re: CARTA OBERTA A FRANCISCO FEMENIAS

  Lo que hagan los familiares no puede ser imputado a los políticos a no ser señor Grosske, que dichos políticos se dediquen a señalar las supuestas corruptelas de otros, pues en tal caso, supondría una falta de respeto enorme a la Democracia y al pueblo, que la primera corruptela señalada no hubiese sido la del propio familiar.

  Si está en contra de la corrupción está en contra de toda la corrupción, empezando por la que se produce en su propia casa.

  Dicho esto no puedo evitar dejar de sorprenderme por el alto nivel de vida de esta izquierda balear y por su doble rasero y moral.

  ISKAN | 08/03/2007, 12:45
 13. QUINA BARRA TE EL FATXUM

  ISKAN, TE HAS "RETRATADO"

  ..."no puedo dejar de sorprenderme por el alto nivel de vida de esta izquierda balear"...

  pareix mentida com anyora el fatxum l'època medieval i el dret de cuixa.

  gabriel | 08/03/2007, 12:49
 14. Re: CARTA OBERTA A FRANCISCO FEMENIAS

  La corrupció política és inherent a l'activitat política (com el seu propi nom indica. Per tant, res hi ha al tema del post catalogable en aquest sentit. Pel que diu en RIC, sembla que fins i tot el PP ho enten així i n'estic content; en canvi n'Iskan duu una empanada lamentable. Des d'EU-EV hem denunciat moltes vegades la urbanització il.legal de Son Olivaret però el que fan els propietaris de les cases no és corrupció política ni és políticament interessant conèixer la identitat dels infractors. En canvi sí es políticament relevant la negligència de l'Ajuntament a l'hora de perseguir les infraccions i això sí que es podria considerar com a corrupció. Es complexe però no massa complicat d'entendre

  grosske | 08/03/2007, 13:23
 15. Re: CARTA OBERTA A FRANCISCO FEMENIAS

  ¿y que pasa cuando el politico se justifica con su familia? no hace mucho se justificaba un chalet al trabajo de una esposa y a una madre como base de la perfección legal de un politico

  bernard | 08/03/2007, 14:06
 16. Todos son iguales

  Ni izquierdas ni derechas, todos son una banda de impresentables..., a cual peor... NO me creo ni a unos ni a otros, por esto seguiré votando a la FALANGE ESPAÑOLA Y DE LAS J.O.N.S., y ¡¡Arriba ESPAÑA!!, (bueno, lo que queda de ella, que lástima....).

  Sol (de Caralsol) | 08/03/2007, 14:55
 17. Y yo al partido cannábico

  Por cierto ¿qué opinan, señores trolls, de que el nuevo colegio del Opus en Marratxí esté construyéndose en suelo rústico? ¿cómo es que el Mundo, tan preocupado por estos temas, no ha dicho nada?
  Ah, y qué viva la mujer TRABAJADORA!

  Dña. Rogelia | 08/03/2007, 16:09
 18. Tema de hoy

  Pero no le falta razón a Iskan cuando habla de que el hijo del dueño de la casa, es decir el nº1 del PSOE de Andratx, sabe seguramente cuales son las áreas ANEI del municipio de Andratx, por lo que me hay que suponer que sabía que su padre se estaba haciendo o tenía una casa en un ANEI y no lo denunció.

  RIC | 08/03/2007, 16:16
 19. Re: CARTA OBERTA A FRANCISCO FEMENIAS

  Yo votaba al PP. En su momento creía que era un partido de centro, moderado, moderno, que tenía que llevar a España a su lugar en el mundo, potenciar nuestra economía de mercado, contribuir a que fueramos más competitivos...

  Hoy no me siento representado por este PP que más me recuerda a la AP de Fraga y sus 7 magníficos, todos ex-ministros del Régimen. Hoy en día el PP ha retrocedido más de 30 años, decepcionando a muchos españoles.

  No nos identificamos con el estilo barriobajero de algunos de sus portavoces, no nos identificamos con las falsedades, manipulaciones y mentiras de portavoces como zaplana.

  No podemos entender que se arrincone a gente seria como Ruiz Gallardón. No entendemos el cambio obrado en Aznar, en su momento un buen presidente, y ahora vigilando a su sucesor.

  Añoramos el partido de centro que el PP parecía hace algunos años, lo añoramos de verdad porque nos estamos quedando huérfanos de referentes.

  exvotante del PP | 08/03/2007, 20:03
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS