Administrar


Estadisticas de visitas

IMPOST TURISTIC AMBIENTAL

grosske | 28 Febrer, 2007 13:27

Es tracta de una nova versió de l'ecotaxa que es cobraria a ports i aeroports (enlloc dels hotels) i que ha estat una de les primeres i més potents propostes propostes programàtiques del Bloc per Mallorca.

La meva opinió al respecte l'he trobada perfectament recollida, curiosament, a Libertadbalear.com  i aquí vos la deix perquè n'opineu si vos fa ganes

Comentaris

 1. NUEVA CAGADA

  Eber,

  Entre lo de tu xaletarro y esta nueva cagada le habéis hecho la Campaña al Partido Popular...lo digo con todo el cariño del mundo.

  Besos,

  Dolors

  Dolors | 28/02/2007, 13:50
 2. libertadbalear

  aquest invent d'en Marco Tulio Ciceron, algú ha pensat en com es financia?, algú hi ha vist algun tipus de publicitat?, algú ha pensat en el perque de libertadbalaramerica.com?,....

  que hi ha algú?

  pot ser na Dolores Fuertes de Barriga, connexió txarcutera d'en Marco Tulio ens pugui donar llum sobre tot això.

  1, 2, 3, botifarra de pagès | 28/02/2007, 13:53
 3. NUEVA CAGADA

  Soy afiliada al Círculo Balear y NO tengo nada que ver con Libertad Balear.

  Estáis jugando de manera frívola con las COSAS DE COMER y eso los mallorquines no lo consentimos.

  El mallorquín no se levanta por su lengua ni por su historia y costumbres PERO sí por este disparate de montar de nuevo una ECOTASA, vuelvo a insitir es la mejor noticia para el Partido Popular.

  El mallorquín prefiere votar con la nariz tapada a un cantamañanas como Matas PERO que no juega con las COSAS DE COMER y le garantiza una seguridad económica y jurídica.

  Dolors

  Dolors | 28/02/2007, 14:20
 4. Debat equivocat

  Penso que el debat no ha de girar entorn a l'impost ecològic, si no damunt la necessitat de reconvertir els centres turístics de Mallorca, però sobretot preservar el medi ambient i la nostra herència cultural. Els quals sense cap dubte, són la millor garantia d'una activitat turística de qualitat i sostenible al llarg del temps.

  Si els recursos de la nostra comunitat no són suficients, per a dur a terme aquestes actuacions, estem parlant d'una manca de finançament. Jo no tenc prou coneixements, per valorar si la solució a n'aquesta manca de recursos és un impost ecològic. En qualsevol cas, des de el meu punt de vista, això seria secundari.

  Moix Escaldat | 28/02/2007, 14:44
 5. Sí a l'impost turístic ambiental

  Una de les característiques que històricament han diferenciat l'esquerra de la dreta és que les opcions d'esquerres sempre hem defensat la via impositiva per redistribuir la renda. Endavant doncs amb un mitjà, el provisionalment anomenat RTA, que pot servir per revertir en el conjunt de la societat una part de les grans plusvàlues que genera la indústria turística.

  Antoni Bennàssar | 28/02/2007, 14:52
 6. Pacte sí; Ecotaxa no.

  No crec que una reedició del que va ser el Pacte hagi de tornar a desenterrar temes espinosos com aquest.

  Sóc partidari d'un govern d'esquerres a Balears però amb certes diferències respecte al de 1999, amb la finalitat de no caure en els mateixos errors de llavors.

  Reimplantar l'ecotaxa no és una mala idea, però hi ha certs temes que s'han d'enfocar d'una manera diferent a com s'ha fet en el passat i així evitar caure en les mateixes trampes. Avui per avui, repetir tota aquella història seria un disbarat i un nou suicidi.

  En tot cas, vagi per dit que sí crec que la pressió gubernamental damunt aquells que empren el medi ambient amb finalitat lucrativa s'ha de conservar i inclús incrementar. El principi europeu de qui contamina paga n'és la clau.

  Salut.

  Bernat | 28/02/2007, 14:53
 7. Ecotaxa no!

  Jo també estic totalment en contra d'un impost que està tan dimonitzat per la societat. Estic d'acord de que el model turistic actual de l'illa és insostenible, i sóc votant d'Esquerra Unida, però crec que amb això vos esteis tirant pedres sobre el terrat. Sembla trist estar més d'acord amb un membre d'el "Circulo Balear" que amb els "pensadors" del partit al que dones el teu suport.

  Toni | 28/02/2007, 15:36
 8. NUEVA CAGADA

  Gracis Toni, per sa teva sinceritat. Mallorca necesita una esquerra més moderna que pensi en sa gent normal...Estaria molt d'acord si ses empreses (majoritariament hoteleres) posasen molt de doblers en sa reconstrucció de molt d'espais degradats.

  No es just que després de fotre espais increibles ara a més poguessin transformar hotels obsolets damunt ses platges en apartaments de luxe!!! això es prou injust i sa gent està en contra.

  Dolors

  Dolors | 28/02/2007, 16:07
 9. trabajar para el adversario

  en la ser dijeron que era dar munición al adversario. exacto.

  un comunista | 28/02/2007, 16:42
 10. Ecotaxa no, de moment

  Quan anem a Florència o Atenas i visitem els monuments que aquestes ciutats tenen, ens cobren una quantitat de diners per a col·laborar entre altres coses en la seva conservació.

  Si pretenem fer el mateix aquí, primer ens hem de guanyar aquest dret.

  En principi caldria tenir unes polítiques mediambientals "de debò", protecció d'espais naturals, potenciació del transport públic, limitació del fondeig i accessos de vehicles a platges i zones verges i sobretot neteja en general de pobles, ciutats i sobretot cunetes de les carreteres secundàries, que també existeixen.

  I ja no dic res d'animals perquè se'm veu el "plumero".

  Animalista Convencido | 28/02/2007, 16:43
 11. No donem municions a l'adversari:

  facem-nos tots del PP i controlem aquell partit, defensem el bilingüisme castellà-anglès, facem optativa l'assignatura de "Lengua balear", baixem els impostos als rics, pugem dissimuladament els consums -que els pagam tots-, jurem als nostres amics i parents que els enxufarem a l'administració, invertim una milionada en publicitat, cedim a les pressions dels poders fàctics, allarguem les autopistes fins a Capdepera, baixem el preu de la gasolina, construïm més aparcaments, concertem amb les companyes privades les places de la sanitat i l'ensenyament, regalem doblers a les escoles més elitistes perquè hi pugui anar més gent, tanquem tots els immigrants en un ghetto perquè no facin nosa, paguem equips ciclistes, facem-nos fotos amb en Michael Douglas, prometem a cada mallorquí un quartó de terra i una caseta de camp, facem la vista grossa amb les infraccions, inaugurem un parc temàtic a cada municipi, retallem els espais naturals, urbanitzem el que calgui per crear més llocs de treball...

  ... potser així no donarem municions a l'adversari: serem l'adversari.

  Antoni LS | 28/02/2007, 16:58
 12. competències

  qui te les competències en matèria aeroportuària???

  Cansat | 28/02/2007, 18:18
 13. No aprendeis

  Es sin duda alguna una gran noticia para Mallorca y Baleares!!! Se os vuelve a ver el plumero. Rescatando una de las medidas mas impopulares de Pacto de Retroceso, no haceis más que confirmar en que consiste la izquierda: más impuestos, más presión sobre los ciudadanos, más crisis, más enfretamientos y crispación, y además demostrais lo lejos que estais de una ciudadanía que no quiere presiones y que pasa olímpicamente de la Vieja Mallorca. Una gran noticia para las islas, el Bloc no se comerá un colín.

  ISKAN | 28/02/2007, 19:05
 14. A Dolors

  Estimada Dolors, gràcies a tú votaré el BLOC i això que no en feia contes.

  P. | 28/02/2007, 19:19
 15. Re: IMPOST TURISTIC AMBIENTAL

  Lo de libertadbalearamericana " Es otra de esas grandes de la consellera de admnistración", habla de una subvencion de 29.000 euros por 12 webs pero "integradas" que al final parece que solo es una, la de libertadbalearamericana y es normal, desde hace meses la consellera siempre ocupa primera pagina en esa web, aunque la verdad no la visito, porque no me gusta...Esa web salió el que la hace en TV mallorca, cuando hablan de blogs, y dijo que usaba correctores y no se que más de paises como Argentina, porque salían más barato. Asi que resumiendo: "Subvencion por amistad, pagamos y ni siquiera genera trabajo aquí, todo una verguenza", pero ya estamos acostumbrados, recordemos el soft de IB3 radio, y lo que se debió pagar.

  Xavix | 28/02/2007, 21:21
 16. Re: IMPOST TURISTIC AMBIENTAL

  Es consellera de Inmigración, lo que pasa que como administra tambien..,.

  Xavi | 28/02/2007, 21:22
 17. Para que??

  ¿¿Y para qué se utilizará el dinero recaudado de la nueva ecostasa?? Yo me imagino que será para mantener el suelo rústico libre de chaletorros ilegales, ¿no Señor Grosske? ¿o tal vez sea para ampliar canteras en Alaior que afectan a espacios protegidos? A lo mejor es para fomentar el transporte público y así Usted se podrá pasear tranquilamente con sus cochazos, ¿no? Un poquito más coherencia por favor!

  ISKAN | 28/02/2007, 21:49
 18. Iskan

  !Isjan¡ !Iskan¡ !Iskannnn es colosal¡

  Naksi | 28/02/2007, 21:53
 19. Re: IMPOST TURISTIC AMBIENTAL

  ALLÒ IMPORTANT ÉS SER D'ESQUERRES DE DEBÒ; ANAR A DORMIR PENSANT QUE SOM COLLONUTS I, SOBRETOT, QUE GOVERNI EL PP PER AIXÍ TENIR MOTIUS PER A MANIFESTAR-NOS I PODER VIURE SENSE CAP RESPONSABILITAT DE GESTIÓ. LA CULPA SEMPRE SERÀ DELS ALTRES.
  EN POLÍTICA AIXÒ JA NO ÉS "PETERPANISME" SINÓ UN ACTE D'IRRESPONSABILITAT MACABRA.
  HO SENT PERÒ ESTAU TIRANT PER LA BORDA LES POSSIBILITATS DE PODER COMPTAR AMB UNA PROPOSTA D'ESQUERRES ALTERNATIVA COHERENT. NO UNA XARLOTADA COLORISTA: LESBIANES, SAHARAUIS, INDEPENDENTISTES, ...VAJA QUE LI ESTEU POSANT A OU AL PSOE. DIRECTES A LES CATACUMBES...PERÒ ANIREM A DORMIR BEN ALEGRES. SOM D'ESQUERRES DE DEBÒ.

  SENSEFILS | 28/02/2007, 22:55
 20. Re: IMPOST TURISTIC AMBIENTAL

  EN TODA EUROPA HAY FIGURAS TRIBUTARIAS COMO LA ECOTASA. SE TRATA DE TASAS COBRADAS POR LOS MUNICIPIOS PARA QUE LOS BENEFICIOS QUE SE OBTENGAN REVIERTAN EN UNA MEJORA DE LOS ESPACIOS TURISTICOS.

  SIEMPRE Y CUANDO SE COBRE A LOS NO RESIDENTES EN BALEARES Y, TENIENDO EN CUENTA QUE LA CIFRA COBRADA ERA MÍNIMA, CASI SIMBÓLICA (1 euro por persona y día en un 5 estrellas y 0.25 en un agroturismo), DECIR NO A LA ECOTASA EQUIVALE A NO ENTERARSE DE QUÉ ES LA ECOTASA.

  TODOS DEBERÍAMOS INFORMARNOS MÁS Y NO CREER LAS MENTIRAS QUE NOS CUENTAN DETERMINADOS MEDIOS DESINFORMATIVOS Y MANIPULADORES.

  7 | 28/02/2007, 22:56
 21. PUEDO ESCRIBIR?

  Hola, esto es una prueba para ver si puedo escribir en el Blog.
  Grosske ejerce la mayor de las dictaduras sobre mi y ha bloqueado mi IP.

  RIC | 28/02/2007, 23:27
 22. PARECE QUE AHORA SI

  Bueno, parece que ya existo.
  Resulta gratificante no ser censurado, yo soy del 75, por lo que es lógico que hasta ahora no había padecido y no conocía (la censura) en mis carnes, la verdad es que no es agradable, pero es una experiencia más.
  Lo curioso del tema es que lo haga un tio pro-libertad... bla, bla, bla como Eberhard Grosske.
  Bueno, olvidemos lo pasado...
  me gustaría comentar que creo que es un error, y los errores están para aprender de ellos, no para repetirlo.
  Una pregunta, esta ecotasa está consensuada con el resto de Partidos para luego formar gobierno? XQ por supuesto no vais a governar solos. o si?

  RIC | 28/02/2007, 23:38
 23. CB

  Sabeu que han obert un prostíbul al carrer Martí y Costa número 2, 1º 1ª, les sigles d'aquest són CB.

  Martí | 01/03/2007, 08:57
 24. perdón

  XQ por supuesto no vais a gobernar solos. o si?

  RIC | 01/03/2007, 09:25
 25. Ecotasa

  La ecotasa, unida a una mala política turística provocó (datos en mano):

  * La pérdida de un millón de turistas en cuatro años.

  * Provocó una recesión económica importante en Baleares poniendo nuestra economía al borde del colapso.

  * Perdidas de puestos de trabajo.

  * Desconfianza del visitante, el Pacte auspició la demonización del turista.

  * Enfrentamiento con el sector turístico, no sólo hotelero, también touroperadores, AAVV, sector aéreo. La sociedad civil se enfrentó al Govern de Antich.

  * El sector aéreo, turístico y empresarial de Baleares ya se ha posicionado en contra de esta idea de rescatar la ECOTASA. Provoca enfrentamientos.

  Ha costado mucho recuperar cerca del millón de turistas que perdimos con el Pacte. En la última legislatura se ha conseguido y además ha aumentado un millón las visitas (siempre buscando el turismo de calidad y la desestacionalización).

  Creo que seguir reinventando la rueda no es positivo, almenos en este caso.

  BigPrayer | 01/03/2007, 10:06
 26. A Bigprayer

  M'has convençut per votar el bloc, si és cert que vendran un milió menys de turistes!!
  Mallorca ho necessita!!!!!

  Gabriel Escarrer | 01/03/2007, 11:09
 27. Matas afua la màfia madrilenya contra la Real

  Matas està tan desesperat que afua la màfia madrilenya d'El (In)Mundo contra la Real

  Fotografia; Matas, Inda, Alfredo Miralles, tres peces clau de la trama especulativa de Son Espases

  Els mitjans oficials de propaganda, de desinformació i d'intoxicació del PP, COPE, (In)Mundo, PP3, mallorcadiario.com, balearesactualidad.com, libertad balear.com, afaeducacions.com, Bon Dia, Part Forana, Salut i Força, etc estan difonent la imatge d'un Matas eufòric, pletòric, exultant, que ja se veu governant Balears per majoria absoluta. Voleu dir, però que Matas i Pedro J. Ramírez estan segurs de tenir fermada ja la majoria absoluta? Si això fos cert, quina necessitat tendrien Matas i El (In)Mundo de fer programes com el d'ahir vespre produït per El (In)Mundo TV i passat per PP3?

  Si Matas estàs tranquil perquè ja se veu guanyador no enviaria la màfia madrilenya a filmar amb càmeres ocultes els frares de la Real o ....
  Continua a www.lobbyperlaindependencia.org

  Bernat | 01/03/2007, 11:34
 28. Ni idea

  ¿¿Que Mallorca necesita un millón menos de turistas?? ¿Pero como se puede decir tamaña insensatez? Es lo que faltaba por oír, se confirma que la Vieja Mallorca quiere anclar a las islas en el siglo XV. Venga, todo el mundo a sembrar patas para el señor feudal Grosske!!

  ISKAN | 01/03/2007, 14:35
 29. Prendre el pèl

  Qui té les competències aeroportuàries? És igual! Nem a sortir al diari!!
  No m'estranya, Cansat, que estiguis cansat. Buf.

  fart | 01/03/2007, 15:20
 30. Error

  Ya podemos estar tranquilos!!! Gracias a esta propuesta el PP podrá gobernar otra vez y seguir destruyendo la isla impunemente unos años más.
  Ahora en serio: Yo creo que habría que plantear un impuesto concreto para unas necesidades concretas.
  Lo de "acciones para la reparación y conservación del medio ambiente Y EL PATRIMONIO" me parece una afirmación demasiado vaga.
  Aunque tengais razón, espantaréis a los electores. Yo estoy harto de macroproyectos y de que se gaste el dinero...lo que habría que hacer es no hacer nada, sólamente dedicarse al mantenimiento de lo que ya hay.

  XOR | 02/03/2007, 09:24
 31. Fiscalització Ambiental

  L'impost que va aprovar el Govern del Pacte de Progrés, no va ésser cap barrabassada. Aquest tipus d'impostos es cobren a d'altres llocs del món i no es produeix cap escàndol. En canvi el Govern del PP actual no ha tingut gaire èxit amb la Targeta Verda i amb l'Autotaxa, que l'ha retirada amb la llei d'acompanyament dels Pressupostos del 2007. La fiscalització d'activitats que tenen un fort impacte ambiental és necessaria si tots volem continuar gaudint d'un paradís.

  Ferran Mercant | 02/03/2007, 11:14
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS