Administrar


Estadisticas de visitas

EL CIRCULO BALEAR ES L'EXTREMA DRETA

grosske | 25 Febrer, 2007 12:37

Fa un parell de dies Tomeu Martí de l'OCB publicà un article al Balears sobre la Nueva Mallorca. El dia següent un troll que tenc aficat en el meu  bloc el qualificava poc menys que de terrorista

El Circulo Balear, que té com a òrgan d'expressió el bloc Baleares Liberal  són els màxims exponents de la famosa "Nueva Mallorca", una denominació de clares resonàcies faixistes (la nova alemanya, l'"ordine nuovo", etc.)

Si entrau a Baleares Liberal veureu que no és un fenòmen local: està dins una xarxa que està encapçalada per España Liberal i que continúa amb Andalucia Liberal, Cantabria Liberal, etc.

Es l'extrema dreta organitzada al sí del PP... de moment.

Els premis recentment atorgats pel Circulo Balear són prou explícits de la seva iconografia: Eduardo Inda, premi a la llibertat d'expressió, Nigorra com a empresari, Carlos Delgado com a batle... vos podeu figurar.

Deliciós tambe. per exemple, aquest article sobre l'aniversari... de la batalla de Pavia!! amb un llenguatge digne dels llibres d'història dels anys 40.

L'íntim lligam amb el PP es nota en moltes coses però no vos enganeu: això funciona autònomament i és un lobby de pressió al sí del PP amb una direcció molt clara: trencament amb tot allò que "pudi" a centrisme (des del grup Serra fins a UM), espanyolisme aferrissat (l'Estatut ens lleva llibertat) i pal quan qualcú es "desmanda" (per exemple, no han dubtat en demanar la dimissió den Rodrigo de Santos per no voler votar la meva reprovació a l'Ajuntament)

I una cosa més: s'equivoca qui pensi que són quatre moixos

Comentaris

 1. problemas de superación

  Que simplicidad en su artículo de hoy. Creía que con su edad, su experiencia habría podido superar caer en lo fácil del PP - extremas derecha, clarrooo por supuesto, sin argumentarlo en ningun momento diga usted q sí!!! ole ole y ole!!!
  Creo q usted habrá vivido en la época de la transición y los siguientes años democráticos q la han precedido, pero me parece q no se dió cuenta de los cambios producidos en la sociedad, y en las ideologías de los partidos.
  Le sugiero algún libro, para que se lo mire SISTEMA POLÍTICO ESPAÑOL, de Paloma Román, le ayudará mucho.

  El círculo balear si es un "lobby", el entre comillado lo pongo pq a pesar de q se intentan crear verdaderos lobbys en las islas, dejan mucho que desear, al igual q sus lobbys de izquierda! lo que les qda por aprender de lo que es verdaderamente un lobby, de su capacidad de presión y sus formas correctas de actuar.

  Por cierto le noto una gran molestia en su tono hacia el término español, españolista, pff creo que es volver a caer en problemas superadas, por la gran mayoría de la población, con una mente democrática y liberal, o quiere caer en el radicalismo de los abertzales, en los que se utiliza el término español, para insultar a la gente.

  Un cordial saludo

  isegoria | 25/02/2007, 13:00
 2. i l'extrema esquerra?

  I que passa amb l'extrema esquerra? aquesta que no "s'amaga baix cap lobby", i fa de la xenofòbia, radicalisme i violència la seva marca coorporativa. UIUIUI cuidadín, que ve la dreta, tots a cremar contenidors!

  BigPrayer | 25/02/2007, 13:08
 3. esquerra-dreta

  I da-li dreta i esquerra. Jo som ben catalanista i pas dels reformadors de galliners faraònics. Amb el rotllo esquerra - dreta us heu cruspit el psm, amb el seu beneplàcit, això sí. Però el país és més que una esquerra de disseny que fa de tot menys servir els interessos que ens interessen...I pel que fa a la nueva, ídem.

  fart | 25/02/2007, 13:18
 4. Extrema esquerra

  Voste xerra de la extrema dreta, pero el que mi em preocupa, es l'estrema esquerra. Aquelles persones que atenten contra la llibartat d'expresio i que l'unic que cercant es anar contra el nostre pais, que es espanya. Aquests radicalismes catalans i vascos majoritariament, el que cerquen es la ruptura del nostre pais. Que en pense voste d'aixo? Que creu que es pitjor, l'extrema dreta que comenta voste, o l'extrema esquerra que crema contenidors, caixers, apoya asesins etc i que te atemoritzade a la poblacio.

  SCHWARTZ-DRACHE | 25/02/2007, 14:46
 5. No cal generalitzar

  L'extrema esquerra no crema contenidors, ni dóna suport a assassins. Tampoc els bascos ni els catalans. S'ha d'anar molt alerta a no generalitzar.
  D'altra banda, el discurs del PP, i de qualque sector del PSOE,no dubta a insultar dirigents que, respectant les normes democràtiques, reivindiquen l'autodeterminació. Convé recordar que, igual que Espanya no ha renunciat a Gibraltar, altres pobles ara espanyols no tenen per què renunciar a la seva pròpia idea de nació o país.

  Toni | 25/02/2007, 15:20
 6. generalizaciones

  No por supuestos los grupos abertzales no son extremos, els maulets, tampoco, ellos nos invitan al resto de la sociedad a disfrutar de sus buenos modelos, correctas y respetuosos con todo el mundo.

  En cuanto a la idea de nación y país,deberías tener una idea clara de ambas deficiniciones y leerte la Constitución española.

  Un saludito toni

  isegoria | 25/02/2007, 15:48
 7. La dreta de la dreta

  Estic segur que no són quatre moixos. De fet, crec que als darrers temps, l'extrema dreta, callada durant molt de temps i particularment durant el mandat d'Aznar, ha ressuscitat.

  No sé si és bò o dolent: per una part, n'hi ha que diuen que si surt un grup més a la dreta del PP ajuda a que el PP perdi força, en benefici per tant de l'esquerra;

  Però per altra banda, el que és cert és que els capítols semblants de països propers al nostre (França, Bèlgica Àustria...) demostren que el mal acaba essent pitjor...

  En tot cas, no sé fins a quin punt aquests grups, avui en el sinus del PP, ténen futur real a Espanya... Hi ha molt que discutir sobre tot això.

  Bernat | 25/02/2007, 16:54
 8. Tottus tuus.

  No hi havia ningú del Sircùlo Báleâ ahir a Madriz a la mani del Percebes i la Espe?. Trob que de cada vegada ho fan millor. Se fan seves la bandera espanyola, el discurs, l'himne nacional,....en fi tot. Doncs que vagi de gust, però que vagin alerta amb tanta bandereta que jo m'hi torc el cul.

  sense nom | 25/02/2007, 17:00
 9. A Isegoria

  Qui t'ha dit que no me l'he llegida? Per cert, definicions de país i nació n'hi ha a rompre, Quina és la bona? La teva? Bé, en tot cas jo la respect, però segurament no la compartesc.
  Tornant a la Constitució, jo sí que me l'he llegida, i moltes vegades. És més, l'he vista vulnerada més vegades pels ultranacionalistes espanyols, que no pels altres. De fet, Aznar i la ultradreta (valgui la redundància)no la volien, i ara bravegen de ser-ne els defensors.

  Toni | 25/02/2007, 17:32
 10. Mossegades de tauró

  Entre el Lobby xenofob i en Tomeu Martí i altres patriotes catalans per una banda i aquest "nou look" dels fatxes de tota la vida que es diu "Circulo Balear" anem tots ben arreglats. A jo veure als del "Circulo" atacar a Tomeu Martí (o a Sastre o a Palou) i viceversa no em fa gens de mal. Que aquests taurons es mengin entre ells pot ser inclos saludable per a la societat. No veig més que una guerra de patriotes.

  Mireusté | 25/02/2007, 18:37
 11. Mossegades de tauró

  Entre el Lobby xenofob i en Tomeu Martí i altres patriotes catalans per una banda i aquest "nou look" dels fatxes de tota la vida que es diu "Circulo Balear" anem tots ben arreglats. A jo veure als del "Circulo" atacar a Tomeu Martí (o a Sastre o a Palou) i viceversa no em fa gens de mal. Que aquests taurons es mengin entre ells pot ser inclos saludable per a la societat. No veig més que una guerra de patriotes.

  Mireusté | 25/02/2007, 18:37
 12. Sin divisar el horizonte

  ya volvemos a estar en las discusiones de siempre. Que si el PP es fascista, que si el círculo balear es facha, que si AFA es de extrema derecha... Basta ya! Luego direis que el PP crea confrontación!! Estamos en un país democrático donde todos tenemos derecho a opinar y parece que si alguien se sale del discurso populista de izquierdas, uno es facha. Me temo que a estos el centro político les queda demasiado a la izquierda y cualquiera que se acerca a él no llegan ni a divisarlo... por eso critican una sombra, una imagen que ellos mismos han creado.

  The Fray | 25/02/2007, 18:53
 13. Page Rank

  Lis acabes de pujar el page rank de forma brutal a aquest del circulo, francament no val la pena ni llegir-los.

  Per altra banda veig que en isegoria apareix per tots els blogs polítics que poden fer ombra al pp, es veu que comencen a creure amb el poder dels blogs, amb g :)

  konqui | 25/02/2007, 19:00
 14. EBER ESTÁS CADUCADO

  Amigo Eber,

  Como afiliada al Círculo Balear lamento tus críticas a nuestro movimiento LIBERAL, te vuelvo a repetir que te pases por la Universidad Balear para ver los NUEVOS TIEMPOS que soplan en la juventud.

  Se acaban los dogmas de Izquierda y Derecha (sabes que ya cayó el Muro de Berlín hace muchos años) y se imponen otros valores como el de la DECENCIA POLÍTICA, LA TOLERANCIA y la LIBERTAD ue incluye como es lógico la libertad de hablar en la lengua que me dé la gana...una joventud abierta al PROGRESO a ESPAÑA (SÍ ESPAÑA NO NOS DA MIEDO HABLAR DE ESPAÑA) Y POR SUPUESTO A EUROPA.

  UM y Serra no son centristas de nada y han montado un Estado Feudal por la incompetencia y corruptelas del PP y del PSOE que no han querido poner fin a sus desmanes y sus ansias de dinero y prebendas PERO llegó el momento de decir BASTA YA a esta dictadura.

  Tú lamentablemente, Eber, eres un juguete en manos de ellos que se hace fotos en bicicleta y tienes no sé cuantos coches que hablas de ecologismo y te compras un MEGACHALET ILEGAL, eres ya el pasado.

  Besos, Dolors

  DOLORS | 25/02/2007, 19:07
 15. extrem

  Bernat, si no vas mal encaminado, observo que como buen politólogo estás a la orden del día de la política internacional, pero te dejas mucho q desear con ese comentario casi sin información sobre la extrema derecha en europa, te ánimo a informarte mejor.
  Como bien dices hay mucho que discutir, por ello te animo a debatir sobre ellos y no a discutir, ya que el término discutir encuentro que tiene connotaciones violentas.

  Ah! por cierto me parece que cuando hablas de la extrema derecha en el PP, en el PP no existe la extrema derecha, ya que el PP es un partido de centro-derecha, creado en una época ya de democracia en España.-

  Un saludo

  isegoria | 25/02/2007, 19:09
 16. opiniones

  Te lo resumo en dos cositas gran konqui:
  1.- Es que lo bueno abunda, por eso estoy por todo

  2.- cada uno escribe lo que quiere cuando quiere y donde quiere, porque por algo existe la libertad de expresión, y para tu desilusión hace mucho tiempo que manejo los blocs, lo que pasa que como es lógico, existen muchísimos y quizás es ahora cuando te das cuenta de mi aparición.

  Y en cuanto lo que dices que no vale la pena leerlos, te recomiendo leer y escuchar todos los puntos de vistas e opiniones de las personas, ya que esto enriquece a las personas, esta misma recomendación se la hago al señor grosske al cuál le animo a tener más comunicación con TODOS LOS MEDIOS y no sólo tener en cuenta uno.
  Saludos konqui

  isegoria | 25/02/2007, 19:16
 17. Nous temps?

  I treuen el dinosauri d'en Venrell, un dels inventors de sa llengo Bêlèá que ha fet una gramàtica que ell mateix reconèix que els mallorquins no l'entenen, venga ja de bubotades. Sou més rancis què es saïm estantís. Basta veure les referències històriques i llingüistiques de la plana del Círculo, tretes del Sentro Cultural mallorquí, molt jove i nou, si senyora ...

  Conxa | 25/02/2007, 19:21
 18. Ánimos

  Isegoria, se ve que aquí si no vas por la línea oficial y tienes que ser criticada. Creo que, como cualquiera, puede opinar en cualquiera de los muchos blogs que hay en balearweb y no por ello ser tachadade una cosa o de otra. Que yo sepa no es la única que está en más de un blog (yo al menos solo la he visto en el de bayona y grosske)ya que muchos, muchísimos, de los que aquí opinan diariamente lo hacen en otros. Esa es la magia de la blogesfera. Ánimo Isegoria porque no he encontrado todavía un sola insensatez, más bien lo contrario, una lucidez clara. Por curiosidad, ¿qué significa ese nombre?

  The Fray | 25/02/2007, 19:24
 19. EBER, ASTUTO

  Amigo Eber,

  Nos encantas en el fondo. Eres un superviviente nato. Estás ahora mendigando el apoyo del Gran Sultán Serra cuando hace poco acudías a las fiestas de EL MUNDO y hablabas mal del Gran Sultán...intentas convertir tu SUPERCHALET en el ALAMO de la democracia balear cuando es un monumento al CARADURISMO POLÍTICO y a la DESVERGÜENZA...por cierto ¿por qué tienes tan asustado a Rodrigo de Santos??

  Besos Dolors

  Dolors | 25/02/2007, 19:38
 20. a dolors

  Mira Dolors corta el rollo, todavía es el momento en que hagas algún comentario sobre las ilegalidades manifiestas de tu admirado Inda. Él SI tiene una denuncia presentada por una ILEGALIDAD cometida al cerrar un balcon en su casa, de eso no he leido ni he visto nada en vuestro bloc.
  Él ha sido condenado varias veces por no respetar una LEY ORGANICA como es la del derecho a la rectificación y de hecho ahora mismo la sigue incumpliendo ,porque no está publicando en el Mundo ninguna de las rectificaciones enviadas por Grosske, tal y como exige la ley. Sobre esto no te he oido ningún comentario ni dar jamás ninguna respuesta. Así es como entendeis vosotros la tolerancia y la libertad y la decencia política.Se te ve demasiado el plumero, ante cada crítica concreta en vez de contestar sales por peteneras con algún comentario venenoso , pero sin respuestas . Y respecto a tu obsesión por la casa, te recomiendo que tambien te centres un poco en la ilegalidad que supone que la planta de el Mundo en Santa María no tenga licencia. Por cierto tu discurso es muy parecido al de Jose Antonio Primo de Rivera, con eso de se acabaron los dogmas de izquierda y derecha y todo eso, así que no me parece tampoco muy novedoso, tambien está bastante caducado. Por no hablar de la redacción del artículo sobre la batalla de Pavía, que refleja un pésimo gusto al hablar de matanzas en ese tono pseudopatriotero. Por cierto a mi no me da miedo de hablar de España pero tampoco de nacionalismo, ni de federalismo ,ni de autodeterminación ,ni de estatutos.

  victor | 25/02/2007, 20:16
 21. Mira per on

  Jo no ho havia volgut dir, però el discurs de na Dolors també m'ha recordat el temps del Frente de Juventudes i la Secció Femenina.
  Lo dels francesos que se carregaren és horrorós. I parlen de "nuevos tiempos" ...
  Ara ja no és el "Super Rodrigo" Dolors? l'altre dia et mataves ell.

  Conxa | 25/02/2007, 20:22
 22. Siempre atacando

  En serio, las comparaciones son odiosas! Se que no es la primera vez que lo escribo pero... ¿por qué siempre teneis que atacar a aquellos que van contra vuestras ideas? Si no fuera porque entramos algunas personas que no podemos tolerar extremos esto estaría muerto...

  The Fray | 25/02/2007, 20:37
 23. Conxa incoherent

  Conxa,

  Es teu amic don Pere Serra va esser membre des Moviment Nacional den Franco i gent com Maximiliano Morales, Melià, Alberti tambè eren d'aquest moviment...per què escrius en es diari d'aquest fatxa???

  Per cert a sa Conquesta de Mallorca molta gent va morí...i no per això no feim TOTS sa festa des 31-D

  Dolors

  Dolors | 25/02/2007, 20:48
 24. Jo tenia el carnet del Frente de Juventudes

  I què?
  Jo escric al Balears perquè és l'únic diari en la nostra llengua, no conec en Pere Serra, en canvi som molt bona amiga del seu germà. Estàs mesclant ous en caragols, parles de passat i jo només he dit que el teu llenguatge em recorda el del Frente de Juventudes. Ja sé que en Jaume I va ésser un genocida del poble mallorquí, mai ho he negat. Però aquí parlam d'un diari de l'any 2007 i que penja una història, sense venir a "cuento" cantant les glòries de la vella Espanya, quan ho he llegit em pareixia sentir Sor Benita quan mos explicava la Batalla de Lepanto, estau molt passats ... vos heu de posar una mica al dia, entre en Venrell i la batallita aquesta, vos heu lluït ... la caspa quasi m'ha tapat la visió, quan he entrat al vostre diari.

  Conxa | 25/02/2007, 21:07
 25. JO HE NASCUT EN ES 82

  Conxa,

  Es diari de Balears no es de 2007??? Saps que aquest diari viu de ses subvencions... Per què tenim que pagar aquest diari TOTS es mallorquins???

  Aquestes son ses coses que mos agraden xerrar a sa joventut de sa Nova Mallorca...sí som mallorquins com tu i xerram es mallorquí i tambè estam feliços de esser espanyols i no volem es mateix "rollo" de sempre. Som revolucionaris no com voltros que tot el sant dia xerrau en clau des 68.

  Dolors

  Dolors | 25/02/2007, 21:16
 26. I per si no ho sabies

  Un dels feixistes més coneguts de Mallorca, ex-militant de Fuerza Nueva, Cedade, simpatitzant de Democràcia Nacional, és una gran admirador d'en Jorge Campos i el defensa a "capa i espada", cuando el rio suena ...i no xerr per xerrar. Fins i tot té línea directa amb ell. Quan qualcú se queixava que Baleares Liberal censurava els seus missatges, el feixista deia, Ya lo arreglaré i donava tota casta d'exoplicacions. No em facis xerrar més del Tio Jorge, que ja he xerrat massa.

  Conxa | 25/02/2007, 21:19
 27. CONXA ANTIGA

  Seguiu en es "rollo" des 68. Es MURO DE BERLIN ha caigut fa molt de temps..Saps que sa gent nostra à Menorca promou una llista d'esquerres a S'Ajuntament de MAHO??? si, si...per tant no me xerris, admirada Conxa, en clau des 68...noltros estam en un altre dimensió

  Dolors

  Dolors | 25/02/2007, 21:23
 28. Saps les subvencions del Mundo

  Nina em fas pujar la tensió. Ara em fa vesa però et puc penjar les subvencions que ha rebut el Mundo,fan por.
  Això no és un xat, i ja m'estic avorrint, au nina a pixar i jeure, jo demà tenc que anar a fer feina, no em paguen per emprenyar con tu, tot lo dia al bloc d'en Grosske.

  Conxa | 25/02/2007, 21:24
 29. si que estàs a un altra dimensió

  La dimensió desconeguda, bona serie de TV3.

  Conxa | 25/02/2007, 21:26
 30. i del feixista amic d'en Jorge què?

  mai respons a cap pregunta.

  Conxa | 25/02/2007, 21:27
 31. El 68 està més aprop

  que la Batalla de Pavia, si no vaig errada de comptes.

  Conxa | 25/02/2007, 21:29
 32. Incoherencias

  Yo no ataco, denuncio la incoherencia y la falta de honestidad de Dolors, ella tan crítica con según que cosas , tan independiente y tan novedosa . En cambio ella ha criticado a Grosske, a la Ultima Hora, a Pedro Serra ,al Balears,a la izaquierda demodé pero por supuesto ni una palabrita en contra de Inda , a pesar de que hay hechos probados y sentencias en su contra ¿no os resulta bastante sospechoso que ni siquiera se posicione?. Una de dos o su empleo peligraría si lo hiciera , por lo que sólo ataca a determinados medios, o es que la nueva Mallorca a la que ella dice pertenecer defiende y premia a aquellos que incumplen la ley sistematicamente.

  victor | 25/02/2007, 21:37
 33. Per na Dolors i les subvencions

  Fa algunes setmanes el diari El Mundo denunciava que determinats mitjans locals varen rebre durant el govern del Pacte molt més en publicitat institucional que ells. Pel que sembla cap dels altres mitjans al·ludits no va creure convenient entrar en una guerra mediàtica (Eivissa deu ser dels pocs llocs del país on encara no n’hi ha). Possiblement per això, ningú no ha parlat de les dues subvencions que va rebre recentment El Mundo del Govern del PP mitjançant un procediment excepcional (sense convocatòria, concurs ni publicitat prèvia). La quantitat rebuda puja a més de 77 milions de les antigues pessetes (160.000 i 303.920 euros, respectivament), segons publica el BOIB del dia 15 de juliol d’enguany.
  Eivissa Confidencial no té cap interès en què hi hagi guerra de mitjans de comunicació, però ens crida l’atenció la lectura política. La informació té interès en tant que ningú no l’ha publicat, i pel fet que hi haurà qui interpretarà que amb aquestes subvencions el PP està premiant un diari que sempre s’ha caracteritzat per una línia molt crítica amb el Pacte.

  Conxa | 25/02/2007, 21:37
 34. I les de AFA i en Peres Argüelles

  Aquí ell no ho nega.

  José Ignacio Pérez Argüelles | 18/06/2006, 20:20

  Que yo sepa no le he amenazado. Las subvenciones como usted bien sabe se las dan a una entidad jurídica que tiene Asamblea y Junta directiva además de asociados. Y la libertad de expresión es eso libertad y respeto desde el desacuerdo.

  Molts d'euros i euros per anar en contra de Mallorca. Almanco les del Balears serveixen per poder llegir en la nostra llengua que per la gent de la Vieja Mallorca és molt. Massa anys no ho vàrem poder fer.

  Conxa | 25/02/2007, 21:47
 35. i un consell abans d'anar a jeure

  En mallorquí no se sala tot. I tu poses sal per tot. Els que hem mamat el mallorquí de sempre, sabem perfectament quan salar o lalar. Has de menjar moltes sopes encara.
  no deim "JO HE NASCUT EN ES 82"
  deim "he nascut el 82", vejam si la Nueva Mallorca aprén mallorquí.

  Conxa | 25/02/2007, 22:02
 36. FELICITACIONS

  Molt bé Conxa, dona canya, aquests del "Circulito" voldrien que la nostra llengua i cultura desapareguès del mapa, no volenn aceptar que la nostra llengua es la catalana com la d'ells es la castellana. Sin no feim pinya desapareixerem. Son ells els que han propiciat el separatisme per voler uniformitzà a tothom ... no t'en recordes? !!No Ladre!1 !!Hable en cristiano!! que se'n vaguin a porgar fum ....

  Noctàmbul | 25/02/2007, 23:38
 37. El loco de la colina

  Habeis visto las declaraciones de jose maria garcia al loco de la colina? Estan en el youtube. Muy elocuentes en cuanto a como funciona la derecha mediatica y politica en este pais. Esto es MAFIA, MAFIA, pero MAFIA

  cristo | 26/02/2007, 05:49
 38. CATALANADES

  Tens rao Conxa...jo faig moltes catalanades per sa educació catalanista des col´legi...un desastre estimada!!!

  Dolors

  DOLORS | 26/02/2007, 07:07
 39. Bien andamos

  Así que volvemos a los años treinta... Informese un poco señor Grosske, aunque supongo que no tendrá mucho tiempo para hacerlo, pues en vez de explicar su programa a los ciudadanos de Palma (puesto que carece de él) parece estar todo el santo día conectado al blog (no al Bloc) y defendiendose como gato panza arriba de lo indefendible... Un hombre de su edad debería saber en que consiste la extrema derecha, ahí tiene a Le Pen, y un hombre de su ideología debería tener un mínimo de vergüenza y dignidad a la hora de catalogar a los demás con la etiqueta de 'extrema', pues ni Usted ni su partido ni su coalición comunista-nacionalista destacan precisamente por la moderación. Pero bueno, el debate de la extrema derecha no hace más que confirmar su absoluta carencia de argumentos. Hoy en día todos son para Ustedes fachas. Quienes no les bailan el agua son fachas o extremistas de derecha. En fin, esperaba cierto nivel intelectual y cultural en quien a pesar de los suyos encabeza la candidatura a la alcaldía, pero qué se puede esperar de alguien que se autoproclama ecologista defensor de los pobres y tiene una mansión ilegal en un municipio lejano al que aspira a gobernar... Lamentablemente, cuando se repite sin sentido alguno una palabra esta termina por perder el significado y la gravedad. A nadie asustan ya calificando como extrema derecha al PP, nadie les cree. Les podían creer hace años con el doberman, pero ya les conocemos, no tienen credibilidad alguna, y Usted menos que nadie. Siga así señor Grosske, siga utilizando el insulto como programa electoral, siga instalado en la guerra civil que tanto le gusta, siga hablando Usted mismo de extremismos, porque mientras siga haciendolo mejor le conoceremos. Muchas gracias por hacerlo posible, de todo corazón.

  ISKAN | 26/02/2007, 07:36
 40. Razonamiento

  Dado el contenido de algunos mensajes, y ante la reitación de algunos "razonamientos" que aparecen en este Bloc, creo pertinente reflejar lo siguiente:
  Existen, y son estudiados en el ámbito de la psicología del razonamiento, los llamados sesgos o falacias de razonamiento, que son unos errores sistemáticos que algunas personas cometen al razonar. Hay muchos sesgos de razonamiento, pero creo que vienen al caso principalmente los dos siguientes:
  El sego conocido como "de confirmación", pone de manifiesto una tendencia hacia la búsqueda de información que sea consistente con el propio sistema de creencias, expectativas o hipótesis y a descartar aquella información que pueda falsarlas.
  En general, las personas adoptan estrategias que persiguen la confirmación y no la falsación e incluso muestran una persistencia inadecuada al seguir defendiendo un argumento en el que creen a pesar de la evidencia contraria al mismo.
  Cuando las conclusiones entran en conflicto con las creencias, se aceptan como válidos argumentos que no lo son, pero cuyas conclusiones están en consonancia con el sistema de creencias, y se rechazan los argumentos que siendo válidos ofrecen una conclusión discordante.

  El otro sesgo, conocido como "de crencias previas", muestra que los sujetos evalúan la evidencia sesgándola hacia la conclusión que sea congruente con esas creencias previas. Los sujetos parecen examinar la conclusión, y si ésta es plausible para ellos, entoces tienden a aceptarla sin analizar la validez de los argumentos presentados.

  Ambos sesgos son similares pero diferentes, y a veces pueden confundirse.

  Evidentemente, la existencia de estos sesgos es independiente y no tiene nada que ver con déficits intelectuales,irracionalidad, la mentira o la difamación que son otra cosa y cursan su propio camino.

  Todo lo anterior no es una opinión mía, sino que refleja el conocimiento actual que sobre la materia proporciona la psicolgía del pensamiento.

  Parte de lo expuesto está sacado del libro "Introducción a la Psicología del Pensamiento" (5ª Edición. 2006)de la Editorial Trotta y cuya autora es Mª José González Labra.

  Juan Carlos | 26/02/2007, 08:17
 41. Re: EL CIRCULO BALEAR ES L'EXTREMA DRETA

  Oye Grosske, se te ha olvidado decir una cosa de la peña esta de Circulo Balear: que son una manada de PIJOS que no veas. Habeis visto la foto del Balears Liberal? Que grimilla dan! Si las fotos hablaran esta diria -osea de verdá.

  cristo | 26/02/2007, 11:12
 42. Xaletarro

  Todo los pijo que quieras pero ni uno de la foto tiene un xaletarro ilegal con piscina como tu jefe "revolucionario"

  Besos Dolors

  Dolors | 26/02/2007, 12:04
 43. Re: EL CIRCULO BALEAR ES L'EXTREMA DRETA

  Si Dolors, todos son de Son Gotleu...Un chistecillo: Si fueran una parte del cuerpo serían la médula osea(sin acento)

  cristo | 26/02/2007, 12:10
 44. Dolores Fuertes de Barriga

  Dolores Fuertes de Barriga
  DFB
  osea.

  txistulari | 26/02/2007, 12:21
 45. Error esquerrà

  L'error esquerrà: fer crèixer l'altre, entreternir-se en caçar fantasmes, entrar al joc de les provocacions, respondre als cretins, bufar el caliu i fer creixer incendis. Sembla que Grosske no està escalivat per haver entrat al joc de el mundo que l'està carbonitzant.
  Jiménez Losantos donà la clau: mentre no em respongué Iñaki Gabilondo no era ningú. Error. fatal error, Groskke

  Un amic de Grosske | 26/02/2007, 12:36
 46. Cristo

  Con la que os está cayendo y hablas de pijerío... De eso te puede hablar un rato el Camarada Grosske...

  ISKAN | 26/02/2007, 12:59
 47. MAPAU-2007

  Mapau-1999 no va sortir be.

  Ara està en marxa Mapau-2007.

  visiteu libertadbalearamerica.com i flipareu una bona estona.

  gabriel | 26/02/2007, 13:04
 48. Re: EL CIRCULO BALEAR ES L'EXTREMA DRETA

  O sea que una persona que se defienda de un ataque a su persona contra un periodico, en una lucha desigual, y que todavía está por demostrar su culpabilidad se está equivocando JA! (recordemos a algunos que eso de que tiene una casa ilegal, HOY por HOY es falso, pues eso no lo ha dicho nadie más que un periodicucho, ni si quiera el ayuntamiento de Sencelles).
  Yo creo que cuando salga la resolución del expediente INFORMATIVO se podrá empezar a exigir cosas al ´político, mientras, yo le doy las gracias a una persona que se enfrenta sólo a un medio tan potente y en una lucha tan desigual. Hablais de Grosske como una mera figura política y os olvidais de que es una persona normal. Lo grave de este asunto no es la casa de Grosske (que hoy por hoy es tan legal como la mia o la de Dolors)sino los medios de precampaña que se han puesto de manifiesto a raiz de este caso. El abuso del poder, la presión a administracines públicas por parte de periodicos y partidos politicos. Eso es grave.

  No se ni para que escrivo | 26/02/2007, 13:33
 49. A na Dolores Fuertes de Barriga

  He enviat un missatge a sa pàgina del CÍRCULO DE LA MESETA i no m'ho han publicat. I no és sa primera vegada. Ja veis com funciona es filtre i es respecte a sa llibertat d'expressió....ehhh Dolores?En canvi, a n'en Grosske s'el mengen no si filtra qualcosa, sinó inclús quan el recol.loca de post a post perquè tracta d' algun altre subjecte

  Pep | 26/02/2007, 14:33
 50. Filtres

  He enviat un missatge a sa pàgina del CÍRCULO DE LA MESETA i no m'ho han publicat. I no és sa primera vegada. Ja veis com funciona es filtre i es respecte a sa llibertat d'expressió....ehhh Dolores?En canvi, a n'en Grosske se'l mengen no si filtra qualcosa, sinó inclús quan el recol.loca de post a post perquè tracta d' algun altre subjecte.

  pep | 26/02/2007, 14:34
 51. libertadbalearamerica.com

  Acabi de visitar la página de baleardigitalamerica.com y lo primero que me ha llamado la atención es que el enlace de quienes somos no funciona, busco equipo de redacción y tampoco sale nada. Claro que no se de que me extraño porque en el Baleares liberal de aquí tampoco se sabe quien está en el equipo de redacción . Digo yo que si esta subvencionado con dinero público tiene que ser algún tipo de asociación o colectivo, legalmente identificado.

  angel | 26/02/2007, 14:50
 52. LIBERALES PARA TODO

  Ni el Círculo Balear ni Baleares Liberal tienen ni un duro de dinero público. Se financia con las aportaciones de sus socios.

  Besos,

  Dolors

  Dolors | 26/02/2007, 16:06
 53. Pregunta a Grosske

  Acabo de leer que su coalición volvería a poner la ecotasa en caso de gobernar. ¿Está de acuerda? Defienda, por favor, su respuesta. Es que aun no he llegado a entender ese robo que tanto daño hacía a la imagen turística balear.

  Ver aquí http://www.mallorcadiario.com/index.php?option=com_content&task=view&id=22473&Itemid=31

  The Fray | 26/02/2007, 16:08
 54. A Pep

  Cuando el Círculo Balear o Libertad Balear aspiren a gobernar en las instituciones podrás compararlos con Grosske sin caer en el más absoluto de los ridículos. Si un tipo como el ranchero Grosske no es capaz de aceptar la crítica, ¿que haría si fuese Alcalde? Gracias a Dios nunca tendrá la oportunidad de demostrarlo. Si es que esos son los tics de la extrema izquierda... ¿extrema derecha? dime de lo que presumes y te diré de lo que careces.

  ISKAN | 26/02/2007, 16:36
 55. SIMILITUDES

  Por comparar, podemos comparar a Grosske con cualquiera de los dictadores comunistas que tuvimos en la Europa del Este o los que tenemos aún hoy por la calle, Fidel Castro, Hugo Chavez... o uno de mis preferidos, el Presidente de Corea del Norte, Kim jong-il, que el día de su cumpe es fiesta nacional.
  Eber, todos estos pajaros tienen tu misma ideología,son como tu, es decir, viven de hacer política, son comunistas y tienen una casa que te cagas... Vueves a caer en el error de siempre, desprestigiar por desprestigiar y dar caña por darla, sin venir a cuento, luego te quejas de que te la den a ti.
  Haz propuestas para tu proyecto y deja de poner a caldo todo lo que no es de extrema izquierda como tu.

  RIC | 26/02/2007, 16:58
 56. LAS SIMILITUDES DE RIC

  Lo que demuestra RIC es mucha mala baba. Ya les gustaría a ustedes que la izquierda europea fuera como Kim. Mala baba o algo peor: incultura.

  Un peix | 26/02/2007, 19:17
 57. nómina calentita

  Ni murmullos, desafectos o críticas les mueve del escaño, aunque no se comparta ni el fondo, ni la forma...y ya sabemos que no se debe generalizar, aunque alguno sí lo haga...-Los partidos políticos se han convertido en una agencia de colocación de "fieles empleados",- ha dicho hoy Manuel Jiménez de Parga en El Mundo. Y no cabe duda del acierto del ex-presidente del Tribunal Constitucional. Hemos conseguido unos políticos de carrera, de profesión; en lugar de que los mejores profesionales pasen a la gestión de lo público.

  hiedra | 26/02/2007, 22:04
 58. A n´Iskan

  O sigui que es fet de que el CÍRCULO DE LA MESETA no tengui representació parlamentària justifica que no publiquin 2 comentaris (per cert,simples opinions sense insults) al seu blog?MOlt bon ateoria senyor ISkan.Jo no havia dit res déxtertmismes però veig qu evostè està un poc sensible amb auest tema.Per què deu ser?I ara que ho dius això de retallar una opinió:retallar llibertat d´expressió me recorda als anys més rancis del franquisme,al NODO, a la manipulació informativa en temps d´Aznar,etc

  Aiiiiii, que no n´aprendreu mai...!!!

  Pep | 27/02/2007, 07:00
 59. A n'Iskan

  O sigui que es fet de que el CÍRCULO DE LA MESETA no tengui representació parlamentària justifica que no publiquin 2 comentaris (per cert,simples opinions sense insults) al seu blog?Molt bona teoria senyor Iskan.Jo no havia dit res d´extremismes però veig que vostè està un poc sensible amb aquest tema.Per què deu ser?I ara que ho dius... això de retallar una opinió:retallar llibertat d´expressió me recorda als anys més rancis del franquisme,al NODO, a la manipulació informativa en temps d´Aznar,etc

  Aiiiiii, que no n´aprendreu mai...!!!

  Pep | 27/02/2007, 07:02
 60. Re: EL CIRCULO BALEAR ES L'EXTREMA DRETA

  he llegit el comentari de na Dolores Fuertes de Barriga:

  "Ni el Círculo Balear ni Baleares Liberal tienen ni un duro de dinero público. Se financia con las aportaciones de sus socios"

  i del faaaaaaaaaaaaaart de riiiiiiiiiiiiiiure m'he caiguuuuuuuuuuuut de la cadiraaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

  pel que fa als besos, he pensat amb el famos comentari d'en Bno sobre n'Espe: "besa de dia y muerde de noche"......

  aquesta es la inspiració de la Nova Mallorca Botifarrera

  Salut i República!

  el guerrer anti-fatxa | 27/02/2007, 08:04
 61. per es peixet

  http://www.univision.com/content/content.jhtml?cid=333466
  (lo primero que sale en google del sujeto coreano con tacones)
  No es cuestión de mala baba, pero tu eres otro, que como yo no vas a tener en tu vida el nivel de vida de estos que son amigos de los obreros y del proletariado...

  RIC | 27/02/2007, 08:48
 62. Re: EL CIRCULO BALEAR ES L'EXTREMA DRETA

  No em preocupa que hi hagi fatxilles estil Baleares Liberal i Circulo Balear però sí que em preocupa i ben molt que estiguin aficats al moll d'os del PP i que als seus actes hi vagin tal i com diuen ells mateixos a la web moltes "autoridades civiles y militares"

  abc | 27/02/2007, 15:46
 63. PP:KAPUT

  Tothom sap que els del Circulo són secessionistes linguístics i espanyolistes,com el PP,l'Inmundo,etc

  jordi | 27/02/2007, 19:15
 64. Re: EL CIRCULO BALEAR ES L'EXTREMA DRETA

  Per començar de "liberals" no en tenen res. S'amaguen darrera la paraula "llibertat" com s'amagaren un temps darrera "pàtria". Tanmateix al final empren els amteixos arguments de fa 50 anys, viuen estancats, però clar, el seu objectiu és aconseguir l'estancament de la resta de la societat.

  huyter | 28/02/2007, 08:16
 65. RESPOSTA A EN HUYTER

  AIXÓ QUE HAS POSAT: Per començar de "liberals" no en tenen res. S'amaguen darrera la paraula "llibertat" com s'amagaren un temps darrera "pàtria". Tanmateix al final empren els amteixos arguments de fa 50 anys, viuen estancats, però clar, el seu objectiu és aconseguir l'estancament de la resta de la societat.

  QUE HO DIUS PER LA CUBA DE FIDEL? PER LA CHINA COMUNISTA? O PER AQUELLS COMUNISTES COM ELS DE ESQUERRA UNIDA QUE ENCARA HI SON AMB ES ROLLITO DEL PROLETARIADO I LA LLUITA DE CLASES TAL I COM FA MÉS DE CENT ANYS ??? O POT ESER HO DIUS PER EL RECOLZAMENT DE IU A LA CUBA DE FIDEL QUE DUU MÉS DE 50 ANYS XERRANT DE LLIBERTAT, PÀTRIA O MUERTE, ETC ??? ALLÒ DE CUBA SÍ QUE ÉS UNA SOCIETAT ESTANCADA...

  HUNTER | 03/03/2007, 18:07
 66. taurons

  qui son els tauroons

  roberta | 08/03/2007, 18:41
 67. circulo balear

  estimado señor:
  me parece perfecto la critica al Circulo Balear y al Mundo, a las subvenciones a la corrupcion etc.
  Pero criticar es facil probar no, porlo tanto propongo que a partir de ahora se dediquen un 90% a investigar y a aportar pruebas y un 10% criticar ya se que lleva menos trabajo pero o somo rigurosos o somos una chusmilla (con perdon)por otra parte creo que se puede ser defensor del castellano, delalibertad de mercado,de la solidaridad interterritorial, de que politicos y partidos justifiquen sus patrimonios y sus acciones y sean responsables con su patrimonio de sus megligencias de accion u omision sin por ello ser de extremaderecha
  Por otra parte quiero decir que se puede ser partidario del aborto libre, de una sociedad laica(en la que la religion quede para lo privado ), de la regulacion de las parejas hetero- sexuales, homosexuales, o de otro tipo (por que un hermana que ha vivido toda su vida con un hermano no puede cobrar su pension cuando este muere y en cambio se puede casar con el
  vecino del quinto y este si cobar la pension del difunto hermano) o de una ayuda al desarrollo realista ( no para crear parasitos aqui para repartirla y alli para recibirla ) y no ser de izquierdas.

  Asi mismo se puede ser vago, machista, antidemocrata,poco solidario, irresponsable social, intelectualmente mediocre y moralmente mezquino y ser de izquierdas

  Resumiendo o rompeis los corses y los estereotipos o seguireis siendo lo que sois ahora osea pobre gente que trata de justificar su mediocridad intelectual con categorias hechas e inmoviles , y por su puesto que trata de colocarse y chupar todo lo que puedan
  ¿cuanto de vosotros habeis entrado por la puesta falsa en la esfera del estado? pues yo os lo dire por lo menos tantos como los del pp( a los cuales no por ello los justifico)

  saludos

  hlh

  hlh | 14/06/2007, 20:07
 68. circulo balear

  estimado señor:
  me parece perfecto la critica al Circulo Balear y al Mundo, a las subvenciones a la corrupcion etc.
  Pero criticar es facil probar no, porlo tanto propongo que a partir de ahora se dediquen un 90% a investigar y a aportar pruebas y un 10% criticar ya se que lleva menos trabajo pero o somo rigurosos o somos una chusmilla (con perdon)por otra parte creo que se puede ser defensor del castellano, delalibertad de mercado,de la solidaridad interterritorial, de que politicos y partidos justifiquen sus patrimonios y sus acciones y sean responsables con su patrimonio de sus megligencias de accion u omision sin por ello ser de extremaderecha
  Por otra parte quiero decir que se puede ser partidario del aborto libre, de una sociedad laica(en la que la religion quede para lo privado ), de la regulacion de las parejas hetero- sexuales, homosexuales, o de otro tipo (por que un hermana que ha vivido toda su vida con un hermano no puede cobrar su pension cuando este muere y en cambio se puede casar con el
  vecino del quinto y este si cobar la pension del difunto hermano) o de una ayuda al desarrollo realista ( no para crear parasitos aqui para repartirla y alli para recibirla ) y no ser de izquierdas.

  Asi mismo se puede ser vago, machista, antidemocrata,poco solidario, irresponsable social, intelectualmente mediocre y moralmente mezquino y ser de izquierdas

  Resumiendo o rompeis los corses y los estereotipos o seguireis siendo lo que sois ahora osea pobre gente que trata de justificar su mediocridad intelectual con categorias hechas e inmoviles , y por su puesto que trata de colocarse y chupar todo lo que puedan
  ¿cuanto de vosotros habeis entrado por la puesta falsa en la esfera del estado? pues yo os lo dire por lo menos tantos como los del pp( a los cuales no por ello los justifico)

  saludos

  hlh

  hlh | 14/06/2007, 20:07
 69. Re: EL CIRCULO BALEAR ES L'EXTREMA DRETA

  Sí, sí, però els qui teniu el .cat com a domini sou el bloc. I vos deis bloc per Mallorca? Ja! Sou uns catalanistes i prou.

  Khira | 20/11/2007, 21:59
 70. NO AL CATALANISME A MALLORCA...

  ...SEMPRE DEFENSANT EN ES CATALA, ¿¿¿I ES MALLORQUI QUE??? QUI HO DEFENSA??, PERQUE NO ES POT ESCRIURE EMPLEANT S´ARTICLE SALAT, PERQUE ES LLEVAN SES PLAQUES DE CARRERS QUE HO DUEN I S´ENPOSA UNA AMB CATALA??? VOSTES NOMES DEFENSAN ES CATALANISME I SÍDEA DE QUE SON CATALANS... JE,JE,JE!!! SA GRAN MAJORIA DELS MALLORQUINS NO MOS HO SENTIM, UNALTRA COSA ES QUE NO ES FASI RES PER EVITARLO QUE ES MOLT TRISTE... JO EM CONSIDER MALLORQUI I ESPANYOL FINS A LA MEDULA...
  SUPOS QUE PER TOT AIXO QUE ESTIC ESCRIBINT, SERE PER VOSTES UN FEIXISTA, FRANQUISTA, ESPANYOLISTA I TOTS ELS "ISTAS" QUE VULGUIN... NO EM CONSIDER FEIXISTA PER DIR LO QUE SENT, CREC QUE FEIS MOLT DE MAL A MALLORCA... AMB TOT AIXO VOS DEIXA UNALTRE "FEIXISTA".

  GARROFILLO | 07/01/2008, 21:03
 71. Pais no Pahisa

  Aixó estimats ja no es un País ja s`ha convertit amb una pahisa i no es de estranyar, amb politics com en Groske que per figura i fets es sembla mes a un sherif que a un bal-le a la sombra ¿Que ha fet aquest senyor durant la seva vida mes que emprenyar cuant estava a la oposició i ara que pareix que te "mando" només es dedica a encalçar bubotes y no realitzar cap mene de activitat, es clar te un galliner, supos es el lloc on tendria que estar tencat y axí podría esser el gall de llavor, per altre cosa ja sebem no serveix. Pais no Pahisa.

  Biel | 15/05/2008, 09:24
 72. Sorpresa democrática

  Sr Grosske, me ha sorprendido mucho el talante democrático de su blog, que permite los comentarios pros y contras sin borrar tendenciosamente los que son contrarios a su opinion (Como hace vg Jordi Bayona). Mi enhorabuena, esto hace que lo añada a mis "favoritos" para leer sus comentarios.

  Andrius | 06/09/2008, 09:14
 73. Re: EL CIRCULO BALEAR ES L'EXTREMA DRETA

  Lo q te passa es que no pots sofrir sa seva existència i t´has de desfogar diguent pardalades i atacant a qui no pots sofrir. Es Circul Balear és més bó quan més atacs manipulats rebi de "demòcrates" com te creus tu q ets. Som més que tu, passam de comentaris rabiosos com es teu i no perdem es temps amb bajanades com tu fas. Fes feina per Palma que per aixó te paguen..

  anònim | 02/07/2009, 16:48
 74. Re: EL CIRCULO BALEAR ES L'EXTREMA DRETA

  Sr. Groskke, a usted ya se le ve el plumero desde hace tiempo y es la poltronitis aguda que sufre como la mayoría de polìticos baleares que si hace falta se alían con el diablo con tal de no perder la silla, déjese ya de tanta extrema derecha y chorradas varias que no somos tontos, por cierto usted procede de las fuentes de un régimen, el comunista que produjo la mayor masacre de la historia de la humanidad, sea mas humilde, que no somos ignorantes.

  JULIAN | 19/03/2010, 08:17
 75. CONSIGNAS COMUNISTAS

  calificar al Círculo Balear así es de ignorante, todo lo que va en su contra, lo atacan, pero noo se dan cuenta que están atacando nuestros derechos a una educación libre, si libre ¿sa be Ud lo que es la libertar? pues es dejar elegir a los ciudaadanos. La actual imposición del Catalán en las escuelas es de dictadores que es lo que son los políticos actuales. Hubo mas libertad con Franco que con Ud Sr. Grosque. No le pagamos para que emita gilipòlleces, haga algo de provecho y deje la demagogia.

  figaro | 24/10/2010, 20:08
 76. Democracia Participativa

  La democracia participativa es una evolución natural de las democracias representativas de partidos desarrolladas a lo largo del siglo XX (…). y la posible via de escape a la crisis.

  Carlos | 25/12/2010, 07:43
 77. Lo que yo te diga

  La extrema derecha es la que ha ganao las elecciones, no ?

  Email | 28/05/2011, 19:33
 78. la cosa se calienta

  me apasiona ver como la unidad de espanya, se va desmoronando dia a dia, españa comenzo a desaparecer desde la muerte de generalisimo. Els paisos catalans son el futur, aixo esta molt clar

  anec | 31/05/2011, 16:40
 79. Corona d'Aragó ??

  Us adverteixo de la llarga maquinària aculturitzadora i uniformadora que des de fa segles corromp tota Espanya no reconeixent-se a si mateixa si no és purament castellana, donat que viu malalta de complex d'inferioritat tot emmirallant-se amb la inhumana França chauvinista, llavor de patriotisme tòxic que tant s'escampà arreu del globus el segle XIX.
  Malfieu-vos de la llunyania geogràfica de la caverna provincianomadrilera.

  Segons el següent mapa del 1508 d'Andrea Beninchasa.

  Catalonia = Principat + Balears + Regne de València + antic Regne d'Aragó.

  www.cch.cat/img/secc_m/gran/1508_andrea_beninchasa_02.jpg

  Les urpes castellanes no han pogut callar la veritat del tot.

  Per cert la rojigualda és una bandera catalana tal i com mostra el mapa. Que ho fruïu.

  Francat | 21/06/2011, 20:59
 80. Re: EL CIRCULO BALEAR ES L'EXTREMA DRETA

  No tengo ninguna ideología política ni afán por ello.
  Hace tiempo me di cuenta que los políticos del partido o bandera que sea, no quieren a más de los 45 millones de españoles.
  Ellos crean el terror en la sociedad,y como son la mayoría aforados vulneran cualquier principio.
  Muchos deberian estar en la cárcel junto a los banqueros tampoco quieren que les sean investigados y tratan por todos los medios controlar el poder judicial.
  Luego estan los nazionalistas que no distan mucho de los otros logrando controlar la educación y enseñanza en las escuelas adotrinando a los más pequeños.
  Eso se debe que eligen al profesorado adecuado a su ideología política.
  Es triste y lamentable decirlo,pero es la realidad.
  Y a todos estos políticos de la ideología que sean y que gobiernen en cualquier autonomia tanto sean de la oposición y no quieren a los más de 45 millones de españoles habían que desterrarlos.

  Tomeu | 11/06/2013, 11:56
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS