Administrar


Estadisticas de visitas

REPROVACIO: ESPECTACULAR ABSENCIA DE RODRIGO DE SANTOS

grosske | 22 Febrer, 2007 18:42

Tal i com El Mundo ha publicat avui matí i tal com he ressenyat a la meva transmissió on line del ple de l'Ajuntament, el PP ha presentat una moció de reprovació contra la meva persona.

El contingut de la moció, infumable, un seguit de "aparentments" i "segons sembla" que han fet abocar en una moció de reprovació... a un portaveu de l'oposició!.

Allò més cridaner és que Rodrigo de Santos ha anunciat avui matí que no votaria la reprovació i, efectivament, s'ha absentat del Ple en el moment de la votació. Sí, sí, com ho sentiu: el coordinador del grup municipal ha protagonitzat la primera indisciplina de vot del grup en un assumpte de tanta trascendència política i a tres mesos de les eleccions!!

Per si això fos poca cosa, en Sierra i na Cirer s'han fet un lio important amb la moció. Han dit que ells el que volien era informació i explicacions. S'els ha contestat que si volien explicacions que les haguessin demanat a una Junta de portaveus o allà on fos i se li hagués facilitat però que ells venien, directament, amb una moció de reprovació

Al final, na Cirer ha reconegut públicament que tal volta s'han equivocat en la forma...!!!

Es a dir, presenten una moció sense precedents i d'enorme calat polític i resulta que s'han equivocat en la forma!!. Vaja un fiasco!

Aquesta és, evidentment, una campanya orquestada però el director d'orquesta és obvi que ha de dimitir per inútil.

Comentaris

 1. Estan en las Ultimas

  Es evidente que ya no tienen mas salida se les ha acabado la munición, les queda un par de titulares ruidosos y listo.

  Estan acabadisimos, asi que Eber, a reirse del ridiculo que están haciendo, pues si un ataque tan demoledor y con tanta male leche como el que han intentado, yo pienso que el más beligerante que se ha dado nunca en esta Comunidad, no ha logrado absolutamente nada.

  A mi lo que me comentan es la desmesura del Inmundo y con razón o sin ella, la vinculan al PP, y lo del Ayuntamiento confirma esa impresión que la gente tiene.

  Ahora solo queda reirse de los amargados y resabiados que van a seguir insultando a la inteligencia, y seguir en la brecha que esta batalla la ganamos.

  Animo, que están ya con el culo en la pared.

  Nota: Si tienes tiempo y ganas, me gustaria una explicación tuya sobre las razones de la actitud de Rodrigo de Santos.

  F. Galan | 22/02/2007, 19:42
 2. a F.Galan

  Lo cierto es que no lo sé, pero sí me consta que, desde que hace unos meses anunció que no repetiría en las listas de Palma (después de un ruidoso incidente con la alcaldesa en el pleno), la actitud de Rodrigo de Santos no ha sido la misma. Va suelto, relajado y diciendo (y haciendo) lo que le apetece. Desde que mejor que gobierne la izquierda en Palma a que gobierne UM (lo ha dicho hoy mismo en el pleno) hasta que la reconstrucción del puente del tren que hace el Govern es un "desastre". A mí me consta que opina que la campaña del Mundo es una pasada y creo que, sencillamente, ha obrado en consecuencia

  grosske | 22/02/2007, 20:02
 3. EBER VETE YA

  Menudo espectáculo habéis montado. Amigo Eber no me haces caso y te aferras al cargo PERO créeme te conviene que te vayas cuanto antes porque dicen que cosas más fuertes van a llegar.

  DOLORS | 22/02/2007, 20:04
 4. El MunDolors

  I qui és que ho diu, que arribaran més coses? Que saps res? Que ets d'aquelles que telefonen per dir que és dilluns i que ets al despatx?
  Jo, al contrari que tu, no te dic ves-te'n. Queda't, ets molt divertida.

  Toni | 22/02/2007, 20:29
 5. El Mun-Dolors-pe

  Si, Dolors, cosas más fuertes van a llegar, van a llegar unas elecciones en el mes de Mayo que van a poner a todos en su sitio. Yo personalmente creo que Eberhard Grosske va a salir reforzado de todo este montaje "mundano"

  Abate Faria (If) | 22/02/2007, 20:49
 6. Añado...

  Os va a salir el tiro por la culata y os vais a pegar una ostia de órdago. La "Nueva Mallorca" utiliza los "Viejos métodos mafiosos"

  Abate Faria (If) | 22/02/2007, 20:52
 7. Dolors nina

  crec que ja has fet massa el ridícul, no creus que ja és hora de plegar? tot té un límit i ara surts amb en Jaume Satre, encara no m'has respots com sabs coses de la meva vida, només xerres, no respons.

  Conxa | 22/02/2007, 21:21
 8. Conxa Forteza

  Conxa,

  Tothom et coneix a Ciutat i no xerra mal de tu.Emperò t'has quedat un pel "de mode" com tota sa teva generació des maig des 68. Ara a gent jove lluitam contra una altre dictadura, es catalanisme.

  Amb respecte reb una aferrada

  DOLORS | 22/02/2007, 21:31
 9. Para Conxa

  Conxa, se comenta que la famosa Dolors, es un antiguo periodista del Mundo, que ahora está en la Administración como esponsable de Prensa,en un ayuntamiento Pepero, que tiene como nombre D. F.
  Por eso tiene esas informaciones.
  Asi que solo es factible desde esa posición el acceso a la información.
  Por que la otra la de hacer de MATA HARI, y lograr información a cambio de favores sexuales, en el caso de que fuera mujer, me parece una opción muy imaginativa, pero quien sabe. Todo es posible

  Yo me quedaria con la primera opción que es la más logica.
  Yo onozco al persdonaje y es un poco, mejor dicho bastante despreciable y con un odio importante hacia Grosske.

  F. Galán | 22/02/2007, 21:34
 10. F.GALÁN

  Caliente, caliente...

  dolors | 22/02/2007, 21:36
 11. rumore rumore rumore

  Fijaos que la unica que se hace eco de rumores asquerosos es la Dolors, nadie más que ella/el los ha mencionado, Mientras los demás por etica y estetica ignoramos este tipo de criticas o comentarios a ella/el le encantan.Mi opinión es que disfrutaría tanto con una campaña de desprestigio contra Rodrigo de Santos como supongo ha disfrutado con la de Grosske. Es interesante observar la bajeza moral de quien se define como Nueva Mallorca.

  anonimo | 22/02/2007, 21:45
 12. demodé?

  no ho sé, però la vella Mallorca que vosaltres dejatau i que jo he recordat al meu llibre, un llibre molt modest i pobre, és el més venut a Palma enguany, pots mirar la llista de vendes de Quart Crèixent sóm la segona més venuda després de n'Antònia Vicens,això vol dir que els mallorquins estimen la vella Mallorca que vosaltres voleu matar. I s'aferren al seu record com una forma de continuar sent qui són, enfront de Nuevas Mallorcas externes i que cap mallorquí pot reconèixer com a seves.

  Conxa | 22/02/2007, 21:51
 13. anonimo-EBER

  uy, uy, uy, uy eres muuuuuy maaaalooo pero queeeee muuuuy maaaaalooo Ebeeeeeerr...

  Dolors | 22/02/2007, 21:52
 14. Conxa

  Tambè a sa Televisió Espanyola es un gran exit "Cuéntame"...

  Dolors | 22/02/2007, 21:55
 15. Na Dolors un antic periodista del Mundo?

  sa veritat, és lo més beneit que he vist en la meva vida, ni tan sols té gràcia per mantenir un paper, imaginacio 0, sa cotorra de sa meva tia a l'hora de repetir la lletania apressa era més devertida.

  Conxa | 22/02/2007, 21:59
 16. Re: REPROVACIO: ESPECTACULAR ABSENCIA DE RODRIGO DE SANTOS

  Tambè a sa Televisió Espanyola es un gran exit "Cuéntame"...

  això és un comentari completament estupid, digna de qui l'ha fet i un despreci cap als mallorquins que anyoren una Mallorca que mai més tornarà, però que forma part de la nostra història, no de la vostra. Vosaltres no teniu història ...

  Conxa | 22/02/2007, 22:04
 17. Una Dolors a El Mundo

  Simplement us inform que fins no fa gaire hi ha hagut (i crec que hi continua) una redactora a El Mundo que es diu Dolores García, i que era l'encarregada de la redacció de la secció "Local" de Palma. Ho apunt simplement per la coincidència de noms.

  PS. La gent d'esquerres, també sabem fer "periodisme d'investigació" a pesar de no tenir tants de mitjans com vosaltres.

  Demòfil | 22/02/2007, 22:15
 18. IGNORAR.LA

  Estic farta d'aquesta dolors, jo crec que la podriem ignorar.... si s'avorreix que es faci una palla

  ciutadana | 22/02/2007, 22:24
 19. ja sé que aixó no ve a "cuento"

  però que en pensau del viatge a New York del grans cap pares i que ha costat 45.000€ per recitar quatre poemes de n'Alcover? tot un sèquit de dones i en Miquel Segura alabant el ciment de Manhatan com a exemple de Mallorca? els millors restaurants amb l'excusa de presentar Bearn es castellà, creis que a Amèrica ningú els importa qui era Don Tonet de Bearn o el poema Desosalició? panxes contentes i un bon viatge a costa dels que sempre paguen.

  Conxa | 22/02/2007, 22:24
 20. Troll

  La Dolors aquesta és el que usualment s'anomena a la xarxa un Troll. Hi ha una frase que diu "don't feed the troll", és a dir no doneu de menjar al troll, millor oblidar-ho i punt. Segur que ni torna entrar en molt temps.
  Els que seguim el blog del Grosske des del principi li seguim donant suport, els trolls segurament es baratan els uns pels altres, hi son arreu i sempre hi seran.
  Eberhard tens el meu suport, mantenc aquest cop l'anonimat, pots però mirar el meu mail per sabre qui som.
  El que no sap la Dolors és que cada comentari deixa rastre, i que el rastre al la xarxa és molt bo de seguir, només hi ha que anar vius.

  no més trolls | 22/02/2007, 23:05
 21. Asi que la Dolores es travesti !!!

  y no hay forma de que le encontremos novio !!!
  Claro que el hecho de que no tenga neuronas no tiene nada que ver de como quiera disfrazarse.... en fin, ya se ha quedado sin argumentos..., a ver qué se inventa ahora... pobrecita...!!
  aajjjj !!!!

  Ire | 22/02/2007, 23:11
 22. Ojo...

  No hay que fiarse mucho porque aunque Rodriguito haya estado relajado y light, recuerda el viejo adagio de que el zorro pierde el pelo, pero no las mañas... o tal vez tiene cargo de conciencia ???
  Y ya sabes, aunque está demostrado que están haciendo el ridículo, también están muy nerviosos...y son peligrosos.

  Marta | 22/02/2007, 23:35
 23. Dolors...y dolores

  Lo anticipo: Me debato en un mar de dudas, no sé si apuntarme a la idea de obviar a Dolors y saltar sus comentarios cuando los vea, o pasarme al bando de los que sólo hablan de ella. Tal vez Grosske debería de hacer lo mismo que con su casa: Abrir un post dedicado a la dolorida Dolores (¿o es dolorido?) y mover allí sus brillantes aportaciones, que tanta luz dan al debate político. En todo caso, sería una lástima perder de vista los siempres ingeniosos comentarios de nuestro troll, sus aportaciones siempre lúcidas y cargadas de argumentos, sus originales puntos de vista y, especialmente, su amplio repertorio de novedosas aportaciones a la discusión. ¿Que se habla de Rodrigo de Santos? ÉL/ella/ello lo hace de la casa de Grosske. ¿Que se habla de Alarcón? ÉL/ella/ello lo hace de la casa de Grosske. ¿Se habla de un auto del TSJ? ÉL/ella/ello lo hace de la casa de Grosske. ¿Se habla de El MUndo? ÉL/ella/ello lo hace de la casa de Grosske...
  Es obligado reconocerlo: Siempre tiene respuesta y opinión, se hable de lo que se hable. No todos somos capaces de hacer lo mismo.
  PD) Para F. Galán: Recuerdos de Margarita Néjera

  JoMateix | 23/02/2007, 08:01
 24. Dolors: manipulació

  Na Dolors és molt important en aquesta qüestió, està clar que és un actor d'intenció, pagat o possat, emperò a mida que passa el temps, mostra la verdadera realitat: tot això no és més que un montatge vergonyòs, d'un grup mafiòs al que ningú fa cas i cada vegada cau en ridícul més espantòs, com es va demostrar ahir al plé de l'ajuntament de Palma, !!ni ells es creuen les seves mentires!! i, per tant, la noticia no són les begenades del galliner de Eberhard, sinó com un mitjà de comunicació opera fora de tot còdic ètic i fa de la mentira i la manipulació una senyal de la identitat perversa i exenta d'ètica informativa, de professionalitat i de sentit comú i sols mostra despreci cap a l'intel·ligència dels seus lector

  Fabiol | 23/02/2007, 08:27
 25. TOC DE FABIOL

  Aquí el único mafioso será usted.Por cierto le recomiendo que lea el artículo de hoy de Nekane DOmblás en Ultima Hora no dice precisamente cosas bonitas de Eberjardo.

  DOLORS | 23/02/2007, 09:29
 26. Lo importante y lo secundario

  Lo importantes es que uno de los mayeres intentos de linchamiento publico como es el que se está intentando con Grosske, esta desinflandose estrepitosamente y con posibilidades de que salgan mal parados y con resultados contrarios al objetivo wque intentaron. Pues cada día la imagen de Grosske se ve reforzada ante tamaña calumnia.

  Lo secundario, es que personajillos descerabrados intentes mantener en pie una bandera, que al final acabaran, metiendose el palo por el c..o, ante su fracaso.

  Solo se hecha de menos, y eso da muestra de la escasez de ética en la vida política de nuestra Comunidad, la falta de valor para manifestar una opinión, NO PARA DEFENDER A GROSSKE, sino para defender un comportamiento mas ético de los medios de comunicación, ahora y en el futuro.

  PD: joMateix, Gracias por el mensaje de Marga.

  F. Galán | 23/02/2007, 10:01
 27. Desastre

  Quin espectacle! A veure si posau les coses clares, ja està bé...

  Estic preocupat: com aquests del PP continuïn quatre anys més, això pot esser un desastre.

  Bernat | 23/02/2007, 10:14
 28. NI CAÇA DE BRUIXES NI TRIBUNALS DE DEPURACIÓ

  No pas mai a fer comentaris. Mir i mir. Però trob patètic la caça indiscriminada a la recerca de la possible identitat i pressumpte passat de la suposada Dolors i els 'destapes' temeraris biogràfics, per a perseguir algú que opina, ataca o insulta. Mai les víctimes no es poden assumir els papers dels llops afamegats. Mal favor a la defensa del "lider", si s'han d'usar la depuració, la pretesa difamació i la caça de bruixes. Sona a vell i molt perniciós.

  Sebastià | 23/02/2007, 10:32
 29. Districte Federal

  si na Dolors en en D.F., hi ha per pixar-se de rialles.

  eber, alerta amb els futurs assessors de premsa!!!!!!!!

  per cert, algú sap a que es dedica D.F. després de les seves aventures andritxoles?

  font, james font | 23/02/2007, 10:46
 30. reprovació

  Sembla que al PP li va incomodar el fet de presentar la moció de reprovació.

  Això demostra que :
  1) o bé la varen presentar sense considerar-ho massa
  2) o bé la varen presentar sense possibilitat de negar-s'hi (estava imposada per altres)

  espero que sigui la primera

  ignorant | 23/02/2007, 10:48
 31. Districte Federal

  http://www.andratx.net/organitzacio/unitat.ct.html?ClaveUnidad=923

  de res!

  andritxol | 23/02/2007, 10:53
 32. Info

  Sr. Diego Feliu Bernárdez
  coordinador = DOLORS?

  Info9 | 23/02/2007, 12:13
 33. DOLORS=DIEGO

  T'hem llevat sa màscara Dolors!!!!

  Info9 | 23/02/2007, 12:13
 34. Els de sempre

  DOLORS=PEPERA=NUEVA MALLORCA=VIEJA MESETA=ESPANYA RÀNCIA

  Miki | 23/02/2007, 12:22
 35. Dolors ,què n'opines d'això?

  GESTiÓ DEL PP:

  -Destrossa mediambiental a Eivissa i Mallorca (autopistes)
  - Pelotasso a Son Espases
  - Més precarietat laboral
  - Més sinistrabilitat laboral
  - Primer lloc d'Europa on els espais naturals protegits disminueixen, en lloc d'augmentar
  - Retrocés de la nostra llengua
  - Desestacionalització turística: zero
  - Fracàs escolar en augment
  - Primers en delinqüència
  - Habitatge més car de l'Estat
  - Corrupció a Andratx, Santa Margalida, ses Salines, Sant Josep, santa Eulària,....
  - Promeses incomplertes: parc de les vies
  - Atacs al nostre patrimoni: La Real, Son Real, pont des tren
  - Sectors industrials en decliu, com el calçat o la pell
  - Ni un metre de via de tren
  - Noves urbanitzacions per tot
  - i així, podríem seguir...

  BIGUI | 23/02/2007, 12:24
 36. al jefe de gabinete de comunicación de la alcaldia de andratx

  dolors, debes de estar super empapada de los trapicheos de andratx, con ese cargo que tienes... mira que eres mala... te lo tenias bien guardadito.

  ciudadana | 23/02/2007, 12:34
 37. PARADOXA DE LA NOVA MALLORCA

  imPPressionant,

  la Nova Mallorca està integrada per Velles Botifarres

  nova morsilla | 23/02/2007, 12:47
 38. Botiflers

  Cagondell aquests botifarres dels collons que se fan passar per Nueva Mallorca. Hauries d'estar empegueït, pocavergonya!Ara calla com una...

  Binamel | 23/02/2007, 12:53
 39. VIVA LA NUEVA MALLORCA

  Buenas Tardes Vieja Mallorca!!!

  Os queda poco para ser derrotados definitivamente en Mayo. Una nueva era de progreso y libertad para nuestra isla sin el yugo catalanista y los complejos de perdedores de siempre.

  Viva la Nueva Mallorca, joven y universitaria que reclama más libertad, más progreso y más protagonismo de la mujer en nuestros centros de poder.

  Dolors | 23/02/2007, 13:12
 40. pio

  Sa puta d'ella no respon ni a una puta pregunta...

  Ies | 23/02/2007, 13:16
 41. Y luego...

  quizas como minimo deberiamos no insultar de esa forma a nadie...parece que este Post va de Dolors y no es el caso...seamos un poco más como ella no será jamás. Creo que por respeto al señor del bloc al menos podriamos no convertirlo en una casa de putas sin luz...
  Es que sino acabará perdiendo su gracia que es precisamente lo que gente como Dolors quiere.
  ¿Por cierto que piensas hacer Grosske cuando tengas el resultado del expediente informativo? ¿Tomarás alguna medida para hacerlo público?

  Cruasan | 23/02/2007, 13:25
 42. DOLORES: FASCISTA

  Dolors,
  Sou uns fatxes i ho sabeu.Sou els hereus dels falangistes i dels franquistes.Yugo catalanista?Has anat amai al cinema? Quantes pel.lícules hi ha català? I al teatres?Quantes cadenes hi ha en català a sa televisió? quantes revistes o diaris hi ha en català? t'ho diré jo: els mateixos que en anglès o en alemà.Has sortit mai pel Passeig Marítim? A quants de bars posen música en català o mallorquí? A ses festes de Sant Sebastià quants grups mallorquins toquen?Quantes cadenes de ràdio hi ha en català?Sigues sincera d'una vegada: Ets una forastera amb un coeficient intel.lectual tan baix que,com no has pogut aprendre una nova llengua, has optat per l'extermini d'ella?Perquè no ho admets?
  Els mallorquinas som gent oberta und wir haben viele Fremdsprachen gelernt because we like getting integrated into other societies. Tu as compris quelque chose?Je suis sure que tu n'a rien compris.Sicuramente non capisci e non capirai mai nulla. Sei tropppo scema. Yugo catalanista?

  Pep | 23/02/2007, 13:26
 43. NUEVA MALLORCA

  Venim de s' Universitat Balear on no se pot esser lliure!!

  Sa nostra llengo es nomina català i no mallorquí com sempre s'ha dit!!!

  Es castellà està prohibit emperò hem pogut amb seny i molta paciència guanyar ses eleccions i ara recolçarem sa candidatura lliberal pes próxim Rector.

  Som mallorquins estimam Mallorca i tambè estimam Espanya. Volem una Mallorca oberta a Europa!!

  Dolors | 23/02/2007, 13:46
 44. botifarres

  exacte, el que voleu es una mallorca oberta.....de cames.

  el 27 de maig ficarem les botifarres a l'olla i en farem un bon bollit!

  Dolores Fuertes de Barriga | 23/02/2007, 14:00
 45. FASCISTEN RAUS!!!

  WIR WOLLEN KEINE FASCISMUS!!
  FASCISTEN RAUS!!!VISCA MALLORCA PER SEMPRE!

  Gerard | 23/02/2007, 14:21
 46. meritos

  Si el rumor es cierto y Dolors es el jefe de comunicación del gabinete de la Alcaldía de andratx, hay que reconocerle su mérito. Ha conseguido que el Alcalde y el nombre del municipio salga en todos los noticiarios, emisoras de radio y se conozca en toda España. Nunca antes una noticia sobre Mallorca había sido la apertura de un noticiario o había figurado en la portada de El Pais.

  anonimo | 23/02/2007, 15:05
 47. EMPERO DIMITEIX EN GROSSKE O NO...?

  Francament, a jo qui sigui ne Dolors, en Pep, o... m'importa ben poc. Netedad, transparençia, coherencia i ...honestedad.
  Eber, estimat, no siguis "CULO DI FERRO" dimiteix per etica, estetica, coherençia i perque tameteix politiquement estas acabat.

  vui sa veritat... | 23/02/2007, 17:49
 48. Re: REPROVACIO: ESPECTACULAR ABSENCIA DE RODRIGO DE SANTOS

  Politiquement? Coherençia? Transparençia? Tameteix?
  Així és com embastardeixen la llengua de Ramon Llull aquests i aquestes ignorants, analfabets per ignorància, racisme , xenofòbia i/o autoodi. Els importa un rave la llengua pròpia de les Illes Balears reconeguda com a tal en el nostre estatut d'autonomia. Els repugna. Però acabar amb una cultura i una identitat no surt de franc. Ningú exerceix impunement de colonitzador. Ho pagareu car.

  Joan | 23/02/2007, 19:58
 49. a vui sa veritat

  Me limito a reproducir un trozo del comunicado que EU leyo ayer en el Pleno:
  "Existeix una sentència ferma contra aquest regidor? No

  Existeix, al manco, una sentència susceptible de ser recorreguda? No

  Existeix, al manco, una investigació judicial en marxa? No


  Existeix, com a mínim, una investigació de la fiscalía? No


  Existeix una sanció del Cadastre o d'Hisenda per un frau fiscal? No


  Existeix un sanció urbanística per part de qualque Ajuntament o del Consell Mallorca que poguem avaluar des del punt de vista de la seva entitat o importancia? No


  Existeix una sanció administrativa de qualsevol altre tipus promoguda per qualsevol institució que sigui digne de ser considerada? No"

  ¿ Puedes explicarme por qué pides su dimisión o se trata simplemente de que, al contrario de lo que pretendeis hacernos creer, os temeis que politicamente no esté acabado?.

  victor | 23/02/2007, 20:07
 50. a vui sa veritat

  Me limito a reproducir un trozo del comunicado que EU leyo ayer en el Pleno:
  "Existeix una sentència ferma contra aquest regidor? No

  Existeix, al manco, una sentència susceptible de ser recorreguda? No

  Existeix, al manco, una investigació judicial en marxa? No


  Existeix, com a mínim, una investigació de la fiscalía? No


  Existeix una sanció del Cadastre o d'Hisenda per un frau fiscal? No


  Existeix un sanció urbanística per part de qualque Ajuntament o del Consell Mallorca que poguem avaluar des del punt de vista de la seva entitat o importancia? No


  Existeix una sanció administrativa de qualsevol altre tipus promoguda per qualsevol institució que sigui digne de ser considerada? No"

  ¿ Puedes explicarme por qué pides su dimisión o se trata simplemente de que, al contrario de lo que pretendeis hacernos creer, os temeis que politicamente no esté acabado?.

  victor | 23/02/2007, 20:07
 51. Hipócrita

  No es extraño que la izquierda intente tapar sus errores (o ilegalidades) diciendo que otros son peores. Aunque el señor de este blog no es ni de izquierdas ni nada, le gusta chupar del bote. ¿Es muy propio de su ideas ser socio del Forti o haber estudiado en un colegio tan cristiano (en sus tiempos) como La Salle?

  The Fray | 23/02/2007, 20:42
 52. ja només faltava això

  fer-lo culpable del col.legi on va estudiar, per favor, jo vaig anar a les Franciscanes i no he sortit de color blau com l'habit de les mongetes precisament. Ja desverietjau, heu perdut els papers i de cada vegada deis més dois.
  En Grosske no té cap motiu per dimitir, aquell que diu "vui sa veritat" si dimitís seria donar la raó a la mentida. Tot això és molt greu. Tots podem ésser víctimes de la infàmia, si en Grosske cedeix tots haurem perdut i la paraula justícia no tendrà cap sentit. Jo som d'esquerres i socia de l'Ateneu de Barcelona, he d'anar a confesar-me?

  Conxa | 23/02/2007, 20:59
 53. dimitiras si t obrin un expedient sancionador???

  Estimat Eber

  dimitiras, si t obrin un expedient sancionador

  no ho fais

  no les donguis gust

  Catalina | 23/02/2007, 21:55
 54. gilipolleces

  Vaya, vaya veo que los argumentos son cada vez de más peso. Ahora como las tesis de las presuntas irregularidades urbanísticas van perdiendo terreno , se le acusa ni más ni menos que ¡¡¡¡ De que sus padres le enviaran a un colegio católico y de ser yerno de un militar !!!. Como todos sabemos, es este pais estos comportamientos, junto con el de pintar en los gallineros son constitutivos de delito. En cambio los sobornos y la corrupción en Andratx son una campaña orquestada contra el PP. Un poquito de seriedad, y a centrarse en el tema señores.

  anonimo | 24/02/2007, 07:38
 55. Acoso

  Yo no se si la casa de Grosske es ilegal. Me parece muy bien que si el Mundo cree que la casa es ilegal lo denuncie, con las consecuencias que conlleva que son:
  1º si la denuncia es cierta no debería quedarse en los periódicos sino ir al juzgado.
  2º si la denuncia es falsa, el Mundo debería rectificar e indenmizar al Sr Grosske por calumnias.
  Lo que no puede ser es que en el periódico gratuito Bon Dia me encuentre una foto de Grosske diciendo que ha sido reprobado por el Ayuntamiento. Esto es acoso antidemocrático. Nos estamos volviendo locos. ¿Cuesta tanto pensar bien?
  (Saludos Conxa...si, soy yo)

  XOR | 25/02/2007, 11:05
 56. Nekane DOmblás Lo que nos faltaba.

  Ja, jajajaja. Nekame Domblas, esta tipa como periodista es mala, pero mala, mala, hace unos analisis de la señorita Pepis, jamas acierta. Debet tener un enchufe buenisimo, porque es de lo peor de la prensa balear en años, no pinta nada. no la citan en ningun lado, la ven en alguna mesa redonda, debate, algo ??? No porque no pinta nada.

  Joan | 04/05/2007, 20:13
 57. El mallorquinismo no existe.

  El Mallorquinismo, es una risa, no existe. Es algo de carton piedra, folclorico, de banderita, ensaimada y ball de bot. Lo que llaman Mallorquinismo es algo muy rancio, cutre y de ir por casa. No existe una cultura Mallorquina, porque siempre hemos dado la espalda a la cultura y la cara al dinero. La unica cultura que hay en Mallorca es Española o Catalana y dejense de tonterias. Desde luego sin renunciar a mi parte cultural Iberica que es riquisima, me siento profundamente catalanista siendo mallorquin.

  Catalanista | 04/05/2007, 20:20
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS