Administrar


Estadisticas de visitas

LA SANITAT PUBLICA EN PERILL

grosske | 14 Febrer, 2007 07:30

Els pacients estan farts i els professionals ´són agredits i treballen sota una enorma presió. Avui la premsa informa de greus incidents a Son Llàtzer

No és una anècdota: és la conseqüència del model "popular" de serveis públics.

En els darrers tres anys ha estat espectacular l'increment dels recursos públics cap a la sanitat privada i l'establiment d'un doble circuit assistencial particularment pervers.

D'una banda, una sanitat pública obligada a donar tot tipus de serveis a tot tipus d'usuaris - com és natural - però que, en estar dotada de recursos insuficients, genera situacions com la descrita més adalt.

D'altra banda, una sanitat privada que es pot permetre el luxe d'excloure determinades prestacions poc rendibles, que atreu una clientela de poder adquisitiu mig i alt a través de la qualitat dels serveis no estrictament sanitaris i que - aquí rau el problema - es nodreix cada cop més amb recursos públics.

No tenc res contra la sanitat privada, però no la vull "dopada" amb recursos públics mentres  encara no hem aconseguit una sanitat pública en condicions, sense esperes ni amuntegaments, (ni a les urgències ni a les habitacions), amb un servei d'ambulàncies decent,  amb una neteja i manteniment de les instal.lacions impecables i on un pugui intentar recuperar-se sense compartir l'agonia d'un altre pacient  

Comentaris

 1. LA SANITAT PUBLICA EN PERILL

  Con lo traumático que es para cualquier persona el hecho de estar ingresado en un hospital, es mucho peor si encima tienen que estar amontonados en camas por los pasillos. Mientras tanto, hay 3 plantas cerradas porque no quieren contratar más personal sanitario ???
  Es absolutamente inconcebible.
  Y que 3 profesionales de Son Llátzer hayan sido agredidos en los últimos 4 días, es una verdadera vergüenza.
  Mi solidaridad para el personal sanitario.
  Es hora que se encuentre una solución de inmediato.

  Marta | 14/02/2007, 09:43
 2. He trobat això per Internet..què n' opines, Eber?Gràcies

  El Bloc evidencia la seva covardia i diu que anirà als programes de PP3

  El pitjor no és equivocar-se sinó insistir en els errors i no aprendre la lliçó de l'experiència. Grosske anava a les festes d'El (In)Mundo i se deixava entrevistar. Antoni Alorda també se deixava entrevista i passava informació al pamflet de la màfia madrilenya i del PP. Ara fan el mateix amb PP3 i la COPE amb la qual cosa no fan sinó donar una capa de vernís de "pluralitat" a uns mitjans que actuen com el gabinet de premsa i propaganda del PP. Els dirigents del Bloc van de mira'm i no em toquis. Van de neutrals i se pensen estar per damunt del bé i del mal. Al final, volen estar bé amb tothom i, com sol passar sempre, no estaran bé amb ningú.

  Info5 | 14/02/2007, 10:36
 3. Tienes razón en parte

  El tema de las agresiones ( he trabajado en un hospital ) tiene que ver en parte por:

  Temas realacionados con la droga

  Nerviosimo traumatico de familiares..

  Cultural. La mayoria de agresiones son por parte de personas de etnia gitana y no se cual es la solución ya que poner más guardias de seguridad no impedira nuevas agreiones y más violencia

  El gasto en sandidad puede influir en la comidad de los pacientes, pero yo creo que es más secundario, siempre y cuando haya una atención aceptable.

  Jo | 14/02/2007, 11:37
 4. La pela és la pela.

  Es queixava un conegut traumatòleg a un amic seu aparellador, de la mala feina que li havia fet el darrer a una casa al LLevant. L'aparellador es justificava i el metge li va dir, si noltros treballassim amb la mateixa consciència que construi voltros, t'assegur que en quedarien molts damunt la pedra.

  sense nom | 14/02/2007, 11:41
 5. Tiene razón

  Posiblemente si todo el mundo pagase los impuestos que les corresponden por sus cortijos, la sanidad tendría más recursos.

  Iskan | 14/02/2007, 12:16
 6. La caverna

  Son inasequibles al desaliento estos de la caverna... definitivamente inaguantables

  JoMateix | 14/02/2007, 12:33
 7. Catastrofisme

  Un altre post catastrofista. Marca de la casa.

  Delsistema | 14/02/2007, 14:21
 8. Màfia S. A.

  Si es pogués investigar l'origen de les fortunes de certs palaus i parells de sabates a 1000 €, com impedeix el PP, també hi hauria més recursos públics per poder baixar els imposts.

  sense nom | 14/02/2007, 14:30
 9. parc de ses estacions

  A veure: qualcú em pot explicar que hi foten aquestes 22 casetes al parc de ses estacions, ES INDIGNANT! aixo pareix el parc de ses casetes, Cada dia mir al diari si qualcú de l'oposició en parla i mutis, per favor anau a veurer-lo i feis alguna cosa

  indignada | 14/02/2007, 18:11
 10. ?

  Per què t'indignen les casetes?

  Encuriosit | 14/02/2007, 19:27
 11. a encuriosit

  a un parc s'hi sembren arbres, no casetes. Les has vistes? si és així opina

  idignada | 14/02/2007, 19:40
 12. Fatxes

  PP-UM: l'èxit a costa dels altres i per sobre dels altres.

  Vent | 14/02/2007, 19:58
 13. Tan solo una cosa ......

  Si usted tiene que defender la Sanidad Publica igual que la vivienda para todos ...... todo esto viendolo pasar desde su SILLON del Pleno y desde su GRAN ...... pero GRAN casota con piscina y zona de esparcimiento para sofocar el gran estress que produce ese SILLON ......., SINCERAMENTE ...... EL PUEBLO LLANO Y LOS PROLETARIOS ESTAMOS BIEN PERO QBUE BIEN jo..dos, con perdon.

  un verdadero PROLETARIO SIN SILLON | 14/02/2007, 21:06
 14. Fatxes

  PP-UM:són els que no volen plantes, aigua neta,albuferes,cales i platges verges,animals lliures, si no ciment per tot, asfalt a tots els camins, autovies de dalt a baix,platges plenes de kiosques,souvenirs,restaurants,motos aquatiques,salsitxes amb hooligans

  Vent | 14/02/2007, 21:41
 15. a idignada

  A mi el que m'espanta és tanta indignació desfermada...
  Les casetes m'intriguen, no m'indignen. En principi.

  Encuriosit | 15/02/2007, 14:13
 16. Menuda mierda de sanidad

  Sr. Grosske ... por curiosidad ... tiene usted un seguro sanitario privado ??

  Ya sé que siendo político si tuviera necesidad de asistencia sanitaria se saltaría todas las colas y le colarían por la puerta de atrás. No porque sea usted, sino porque es lo que se hace cuando un político necesita ir al médico.

  En la nefasta, pervertida y putrefacta sanidad pública balear eso de esperar tres meses a que te hagan una ecografía, que te cambien el médico especialista cada vez que vas, que pasen olímpicamente de tí, que te traten como una patata caliente y pases de mano en mano, que te ingresen con un camisón enseñando el culo en una habitación con dos pacientes más y con sus respectivos familiares compartiendo la letrina ... eso no les pasa a los políticos. Cuando un político tiene un percance sus colegas políticos que parasitan la sanidad le buscan al especialista más competente, se le atiende ipso facto, las pruebas diagnósticas no se demoran y si hiciera falta operar, se le opera en un quirófano de tarde abierto expresamente para él. Por supuesto, estaría ingresado en una habitación con el resto de camas vacías, no fuera cosa que el olor a humanidad enferma molestase a su delicado olfato.

  Nada que ver la asistencia sanitaria que recibe un político en la sanidad pública con la que recibe un cartillero anónimo cualquiera.

  Tiene seguro sanitario privado, Sr. Grosske ?? Seguro que no lo necesita; el IB-Salut es suyo.

  APons | 16/02/2007, 21:15
 17. ??????

  perquè no ho demanes al PP qui és qui comanda. Tu creus que en Mates i cia, quan necessiten un metge els posen un camia mostrant el cul? no entenc aquesta pregunta a en Grosske.

  Conxa | 17/02/2007, 20:25
 18. a conxa

  Tu no entiendes nada de lo que se le pueda pedir a Grosske ....., porque tu obnubilación, ofuscamiento, deslumbramiento, es tal, que es como la de Matas por Rodriguez, por eso lo que los ciudadanos normales perdemos siempre.

  PD- QUIERO UNA CASITA COMO LA DEL "PROLETARIO" ILMO. SR. GROSSKE, DE 30 M2 ......¿¿¿ ¡¡O NO!! ??

  Un anarquista | 18/02/2007, 11:01
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS