Administrar


Estadisticas de visitas

... I LA MARE DE DEU NOM JOANA

grosske | 08 Febrer, 2007 01:11

Aquesta expressió popular, traslladada a la política, és l'equivalent a la coneguda teoria consagrada per Goebbels, ministre de propaganda nazi: perquè una mentida sembli veritat només hi ha que repetir-la moltes vegades i amb molta convicció

Fa dos dies, en Jaume Matas afirmava en seu parlamentària que la única imputada per corrupció a les Balears era Margarita Nájera (sic)!!!*/?@. Però no va ser un lapsus del moment. Avui un Diari Balears estorat ens explica que, ahir, na Rosa Estaràs va ratificar les paraules del President

Així que ja ho sabeu: tot això que veis als telediaris sobre Andratx són deliris produits per la mala digestió, que hi hagi dos batles del PP a Eivissa no imputats sinó processats (és a dir, pendents de fixació de data del judici per seure's a la banqueta dels acusats) no són més que calumnies de la progressía; quant als onze batles del PP imputats pel cas cavallistes no conten perquè, com explica la Sra. Estaras, el cas cavallistes - expedir certificacions falses per afavorir els interessos particulars del batle de Ses Salines - no és corrupció. Ahí queda éso! 

Del Mundo d'avui ja no vos parlaré perquè després algúns comentaristes em renyen per fer-li massa cas, però la cosa va en la mateixa línia: com es duu endavant una campanya de difamació sobre dades falses?. Fàcil: només es necessiten més dies, més repeticions del mateix i posar les lletres més grosses

Comentaris

 1. 02:11????

  Un altre pic has tornat ha escriure massa tard... Has de dormir més i somiar manco amb "El Mundo". Volem un candidat sense "stress", amb un cutis perfecte i ben curro!

  Alexandre | 08/02/2007, 02:18
 2. Anims

  Eberhard, ànims i cap endavant! Ja has deixat clar que pots amb aquesta colla de mentiders i mal-lletats del Inmundo i companyia, no et cremis més amb això, cuida els teus i segueix amb la campanya pel Bloc, que ho fas molt bé.

  Marga | 08/02/2007, 02:49
 3. anim

  hola eber,

  no mes propaganda gratuïta als libelistes.

  ara, a fer propostes i a aconseguir sumar, que l'assumpte està molt cru.

  gabriel | 08/02/2007, 03:31
 4. el bloc

  basta ja del MUNDO,ara toca explica el programa del bloc,i tots a votar.

  cala bona | 08/02/2007, 04:59
 5. una pregunta.....

  porque no estabas ayer sr. groskke en la presentacion del block

  se averguenzan de ti???

  Q BUENA EXCUSA TIENES PARA JUSTIFICARLO....

  DONDE LAS DAN LAS TOMAN....

  joan de mallorca | 08/02/2007, 05:17
 6. que hara el PSOE

  acabo de leer la ultima hora y veo que Miquel Payeras ,columnista afin al PSOE empieza ha hablar de ti.

  a quien le conviene mas que no t presente al PP o al PSOE.

  yo te contestare al PSOE.

  tu votante, el votante no catalanista de izquierdas , comunista votara antes el PSOE que el PP o el Bloc si tu no estas.

  me temo, que poco a poco la maquinaria del PSOE, DM incluido , empezaran a hablar de ti.

  Te lo digo en serio, estoy convencido que como mas te den mas aguantaras y no dimitiras.

  pas pena per tu en lo personal, no es just que tu i s teva famili tengueu que passa per aixo.

  pero tu ho has fet antes amb altres com diu en Rodrigo de Santos

  DONDE LAS DAN LAS TOMAN

  que tenguis un bon dia.

  joan de mallorca | 08/02/2007, 05:32
 7. El Inmundo

  Acab de veure una formiga que ha creuat un semàfor en vermell. Anava vestida de verd. Segur que era del GOB. Corrupció, corrupció!!!

  sense nom | 08/02/2007, 05:37
 8. Sí es justo

  Es justo de toda justicia que el señor Grosske y toda su familia tegan ahora que "pasar por eso". El lo hizo con otros, con otros muchos, llevando a gente inocente ante los tribunales. Y no le importó masacrar a sus familias.
  No se entiende muy bien, por otra parte, que un señor adulto como Grosske pierda tanto tiempo dando cancha a gentuza como la que publica en su bloc. En paises más normales que el nuestro se supondría que este señor tiene algo que hacer, que ha de ganarse la vida de alguna manera y que cada día debe atender asuntos corrientes, prosaicos, alejados de este infantilismo de izquierda de pacotilla que se cree tener la verdad absoluta y, lo que es peor, la necesidad de ploclamarla.
  Creo, efectivamente, que lo que le pasa a Grosske es justo de toda justicia.

  Doctor Faust | 08/02/2007, 05:48
 9. Oh! oh!

  Crec que deu haver un problema amb el servidor de balearweb per que marca una hora incorrecte quan fiques un comentari. Al igual que segur que no has posat el comentari a les 02:11, ni jo a les 03:18, això vos ho puc ben assegurar.

  Igualment segueixo mantenint que necessitam un candidat sense "stress" amb un cutis cuidat i ben curro!

  Nanda tu també, guapa!

 10. Hi ha 6 hores de diferència.

  This is the problem!

 11. Usted sabrá

  com es duu endavant una campanya de difamació sobre dades falses?. Usted sabrá cómo. Tiene experiencia.

  Iskan | 08/02/2007, 06:33
 12. CIutadans perseguidos

  "Ciutadans" protegidos por la guardia civil ante el recibimiento de radicales catalanistas

  mirad:

  http://www.racocatala.cat/forum/llegir.php?idf=1&fil=62669

  animo Grosske haber si entre todos ganais a los PPeperos

  Pep | 08/02/2007, 06:53
 13. encara xerres grosky?

  Pero amigo, qué barra tienes, todavia tienes barra de hablar?, vete ya a aCuba.

  Verguenza presentarse para alcalde de Palma y vivir en el campo , ! qué morrro !

  TUPATUP | 08/02/2007, 06:53
 14. Miquel Ramis

  Acab de sentir per l'informatiu balear que Miquel Ramis ha demanat la dimissió de Grosske degut a les "seves irregularitats urbanístiques". La campanya difamatòria continua, tot sigui per no parlar d'Andratx, Felanitx, Santa Eulàlia, Santa Margalida...

  Toni Bennàssar | 08/02/2007, 07:20
 15. a uns quants

  Veig que algúns comentaristes es centren molt en les denúncies que jo he fet sobre temes de corrupció. Tenen raó. Aquesta és la clau de l'actual campanya; la necessitat d'"assegurar" Palma per al PP i la canya que he donat, dón i continuaré donant als corruptes d'aquest país. Estic ben orgullós d'aquesta feina feta i de dues coses més: de què EU mai acusàs basant-se en mentides tan barroeres, evidents i comprovables com les del Mundo i de no haver-me alegrat mai del patiment personal que això pogués suposar per les persones implicades

  grosske | 08/02/2007, 07:37
 16. Conciencia tranquila

  Grosske, es evidente que el servidor de Balear web tiene un error en el horario, lo que significa que tú puedes dormir tranquilo, no como otros varios inmundos que siguen con su campaña de acoso y derribo que tanto les gusta hacer.
  Ánimo y mucha fuerza.
  tienes que pasar de las tonterias y estupideces repetidas de esta gentuza, que tienen bien claro que quieren destruir al único que ha estado dando la cara denunciando la corrupción en estos años de legislatura.
  Ya sabes que criticarán lo que hagas y lo que dejes de hacer, da igual lo que sea, eres el objetivo, pero sabemos que eres mucho más fuerte que todo lo que estos tipejos creen. y que todos sepan, que no estás solo, que hay mucha gente a tu lado, y que somos muchos los que también estamos dispuestos a luchar contra la corrupción, y te ayudaremos, mal que les pese a estos cretinos.
  Un abrazo.

  IRE | 08/02/2007, 08:30
 17. Solución Final al problema de Mallorca

  Es turisme què ve cague dins es pasillos des hotels.Un día varem anar en sa policía local a una habitació i havìen embadurnat ses parets en sa seva merda.

  Rodamón | 08/02/2007, 15:30
 18. Ladrones y mentirosos en el Gobierno Balear

  PP-UM:Espectacle Orco.Sa desfilada de paràsits continua.

  Rodamón | 08/02/2007, 15:34
 19. La Mafia PP-UM.

  Mallorca té un turisme terminal.Individus terminals, de turisme cap a Mallorca.

  Rodamón | 08/02/2007, 15:40
 20. La Mafia PP-UM.

  PP-UM:Això és més tort que la justícia!

  Rodamón | 08/02/2007, 15:59
 21. Ladrones y mentirosos en el Gobierno Balear

  PP-UM:Només desolació.

  Rodamón | 08/02/2007, 16:25
 22. La Mafia PP-UM.

  Sa construcció,espectacle orco.Téns ses fotos a Diari de Mallorca.

  Rodamón | 08/02/2007, 16:42
 23. Ánimo !!

  Änimo Grosske,
  que ellos serán muchos, pero corruptos y cobardes ! y nosotros, seremos pocos, pero honrados y valientes !!!

  Andres | 08/02/2007, 16:47
 24. progarma

  Hola Grosske,

  No has respost a sa meva pregunta. Quin programa electoral teniu?Gràcies

  Pixedis | 08/02/2007, 16:58
 25. programa

  Hola Grosske,

  No has respost a sa meva pregunta. Quin programa electoral teniu?Gràcies

  Pixedis | 08/02/2007, 16:59
 26. CORRUPCIÓ PER TOTS ELS PARTITS POLÍTICS????

  Si no fóssiu tan manipuladors i volguéssiu fer creure a la gent la vostra veritat, no quedariau amb el cul a l'aire. Per desgràcia no es poden controlar als corruptes que hi ha en tots els partits politicos. fins que et fan una putada. Al carrer amb tots ells. Siguin del partit que siguin. Inclòs en Grosske.

  Per més informació:

  PALMA DE MALLORCA, 8 Feb. (EUROPA PRESS) -
  El portavoz del PP en Baleares, Miquel Ramis, enumeró hoy hasta ocho casos de cargos municipales de grupos de la oposición que han sido imputados por delitos relacionados con irregularidades urbanísticas y reiteró, como ya dijo anteriormente, que la corrupción "está ligada a la naturaleza humana" y no se puede emplear como arma electoral porque, a su juicio, "afecta a todos los partidos".
  Así lo explicó hoy en una rueda de prensa, en la que mencionó como imputados por delitos relacionados con la corrupción a la socialista Margarita Nájera de Calviá; al ex alcalde de Mijgorn Gran (Menorca), Pere Riudavets (PSOE); al candidato en el Ayuntamiento de Calviá, Antonio Manchado (PSOE); el ex edil de EU en el Ayuntamiento de Palma, Joan Font; el ex alcalde de Muro por UM, Jaume Perelló; al edil del PSM en el Ayuntamiento de Andratx, Biel Puigserver; el ex alcalde del PSM en Petra, Joan Font; el edil de UM en Andratx, Josep Bestrad y a las 'Magadlenas' de UM en Campos.
  En este sentido, Ramis dijo que el PP tiene claro "que la corrupción se ha de erradicar" y recalcó la "crispación" existente por parte de la diputada socialista, Francina Armengol, a la que acusó de "rozar el histerismo político" y de no tener argumentos "utilizando sólo el insulto y la crispación, negando la evidencia".
  El portavoz 'popular' apuntó que quien haga de la corrupción urbanística un arma electoral "se equivoca" y reiteró en la petición de dimisión al candidato por el Bloc a la alcaldía de Palma, Eberhard Grosske, por su presunta irregularidad en la casa que posee en el municipio de Sencelles, ya que, según subrayó Ramis, el también edil de EU en el Consistorio "ha sido el ángel vengador del suelo rústico".
  Ramis mantuvo que los servicios jurídicos de su partido continúan estudiando si existen "delitos denunciables" cometidos por Grosske y manifestó que el PP "pretende ser serio" en este asunto y espera para ver si son hechos a tratar por la vía judicial o se trata de acciones "que son de una índole ética".
  Respecto a las declaraciones efectuadas por el presidente del Govern, Jaume Matas, el pasado martes en la sesión parlamentaria, donde afirmó que la única persona imputada por corrupción en Baleares era Margarita Nájera, Ramis subrayó que el líder del ejecutivo "usó un recurso dialéctico" ante el "fuera de punto" de Armengol, al tiempo que suscribió las palabras de Matas.

  Biel Martí | 08/02/2007, 17:08
 27. Re: ... I LA MARE DE DEU NOM JOANA

  Tenim el millor candidat, tenim el millor programa, per això fan campanya contra nosaltres. Ànim,passi el que passi, la veritat guanya, igual que nosaltres!!

  Marian | 08/02/2007, 18:03
 28. per marian y rodamon

  Anau a s oculista.

  no veis s realidat i esteis turats a s epoca comunista-stalinista de 1.950.

  DONDE LAS DAN LAS TOMAN

  JOAN DE MALLORCA | 08/02/2007, 18:18
 29. per marian y rodamon

  Anau a s oculista.

  no veis s realidat i esteis turats a s epoca comunista-stalinista de 1.950.

  DONDE LAS DAN LAS TOMAN

  JOAN DE MALLORCA | 08/02/2007, 18:19
 30. Re: ... I LA MARE DE DEU NOM JOANA

  Animo sigue mintiendo no dimitas, todos son culpables menos tu, no pages lo que toca que paguen los del PP que son ricos, como tu eres de izquierdas y eres pobre pues que paguen otros

  capitan trueno | 08/02/2007, 18:41
 31. D'acord Joan de Mallorca: volies brou, idò tassa i mitja!

  Joan de Mallorca, vas carregadíssim de raó. I ells es pensen que hi van. Naveguen i naufraguen. Fan de tot manco tocar amb els peus en terra.
  Ara en Miquel Ramis aquest els fa el mateix que ells fan moltes de vegades i...posen el crit al cel. Veuen el gep dels altres i no se veuen el seu.
  IU (i adjunts)=Psoe=PP

  Embafat | 08/02/2007, 18:41
 32. Re: ... I LA MARE DE DEU NOM JOANA

  Propongo una campaña de lapeo a El Mundo, la recojo de los comentarios en la edicion digital del mismo periodico. Periodico de El Mundo que veais, periodico de El mundo al que escupireis. Ya sea en bares, kioskos o papelerias, que no quede ningun ejemplar de El Mundo sin su respectivo gapo!!!!!!!

  cabreadoconelmundo | 08/02/2007, 18:58
 33. a Biel Marti

  ¿ y tú hablas de manipulación?. Desconozco los otros casos de los que habla el Miguel Ramis pero desde luego MIENTE COMO UN BELLACO, cuando dice que Joan font estuvo imputado en un caso de corrupción urbanistica. cometer una una infracción urbanistica y estar imputado no es lo mismo, para que me entiendas , aunque creo que lo entendeis muy bien y mentis mejor, no es lo mismo tener una multa por aparcar mal que ser el Farruquito. Joan Font jamás fue imputado por ningún delito y si el resto de los casos que ha nombrado son iguales vamos listos. En cambio el Sr. Matas se "olvida" de los que tiene procesados. ¿ El manual para manipular, mentir y desprestigiar al adversario os lo dan con el carnet o es que todos los manipuladores, mentirosos y difamadores sólo teneis un partido que os acoja?

  anonimo | 08/02/2007, 19:16
 34. Corrupció

  El pp no insulta s’inteligència de ningú. El PP sap que per aquestes terres s’inteligència és un bé escàs i sa prova està en que la gent els vota. Amb quina inteligència ha de confiar? Sap que pot amollar ses estupideses més impresionants i tota sa manada d’ovelletes els correrà darrera fins es matadero, que és exactament on mos estan portant

  Pagès | 08/02/2007, 19:22
 35. a pixedis

  Perdona per no haver-te contestat. El programa electoral està en elaboració. En el bloc Eberhard i Nanda en Bloc per Palma trobaràs elements programàtics de futur i en la web del grup municipal d'EU-EV moltes propostes que hem planterjat aquesta legislatura

  grosske | 08/02/2007, 19:42
 36. MEMORIA Y MENTIRAS

  Para los desmemoriados: hay que ver qué cara dura tienen éstos del PP. Esta noche he visto en el telediario las declaraciones del ex Presidente Aznar diciendo que AHORA, AHORA, sabe que no había armas de destrucción masiva en Iraq. Parece que se ha olvidado que hace 4 años juró que decía la verdad, "que podíamos estar seguros los españoles..."que él decía la verdad...!!!
  Por qué no se lo preguntan a las miles de personas que han muerto, a esos miles de niños que cada día mueren o quedan mutilados o huérfanos, que le pregunten a los inspectores de la ONU, alguno ya fallecido,(por cierto), o a las familias de José Couto, o a las familias de las víctimas del 11M, o que le pregunten a un país destruido.
  Ni olvido, ni perdón.
  No es suficiente con que pidan perdón, deben ser juzgados y condenados por el genocidio que han propiciado.
  Y siguen mintiendo, deberían recuperar la memoria...

  Mec | 08/02/2007, 22:10
 37. Vergonya caballers!!

  . Pedro J. Ramírez es un irresponsable, no sólo ha venido a soliviantar a los mallorquines chuleando una piscina ilegal sino que se está dedicando, per medio de sus lacayos, a calumniar e insultar a la gente de ésta isla. Cuando se pierde la verguenza se pierde la dignidad y si al Mundo le quedaba una pizca con este montaje se le ha esfumado, se le ve el plumero, está a las órdenes de gentes del PP y no a las órdenes de la verdad, la imparcialidad y la objetividad. En definitiva es una estafa y un insulto a la intelingencia

  Lorito Real | 09/02/2007, 00:17
 38. Re: ... I LA MARE DE DEU NOM JOANA

  GAPOS CONTRA EL INMUNDO!!! CAMPAÑA POR EL ESCUPITAJO BIEN DAO: ALLA DONDE VEAIS UN EJEMLAR DE EL MUNDO ALLA QUE ESCUPIREIS.

  cabreadocoelmundo | 09/02/2007, 06:17
 39. I wn digital que hem de fer?

  escopir a la pantalla? mare meva quin desastre, però si fa falta ho farem.

  ( és broma )

  Conxa | 09/02/2007, 22:50
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS