Administrar


Estadisticas de visitas

QUE VIENE EL LOBO!!

grosske | 05 Febrer, 2007 09:33

Ho comenten avui en portada Diari de Balears i Diario de Mallorca. Respectivament, aquests diaris informen que fonts del PP  reconeixen la possibilitat de perdre Eivissa i Formentera i que la seva majoria a Balears està "en el filo de la navaja".

Pel que a continuació vos diré, no és d'estranyar que siguin fonts del propi PP que reconeguin i donin publicitat a aquesta anàlisi.

El PP ha acusat el cop de la corrupció, ha retrocedit en les seves expectatives electorals i està preparant una nova estratègia d'acord amb la nova situació. El "Som els millors!" que tenien preparat com a estratègia exclussiva de campanya (acompanyat de moltes fotos d'obra pública) haurà de cedir terreny al "Que viene el lobo!": una estratègia menor pensada per a tornar a mobilitzar el seu electorat decebut pels darrers esdeveniments.

El PP confia en mobilitzar el vot de la por, de la por a la "pandilla" d'impresentables - i corruptes, no ho oblidem - que no tenen  ni idea de gestionar i que aspiren a substituir-los en l'exercici del govern. Serà responsabilitat de l'esquerra no caure en la trampa de la  "guerra bruta" (ni acovardant-se  ni caiguent en el "i tu més) i presentar una alternativa serena i atractiva a l'electorat

Comentaris

 1. Ladrones y mentirosos en el Gobierno Balear

  Ara més que mai,fora PP-UM i fora por a nes llops(PP-UM).

  Rodamón | 05/02/2007, 10:05
 2. PP-UM?

  Econòmicament : El Pacte de Progrés va ésser un desastre, la nova coalició de "esquerres" serà un nou desastre per ses illes balears.

  Políticament i socialment : Ses Illes per desgracia no tenen cap partit que defensi els interessos dels illencs que no sigui de dretes. El PP desgraciadament es la opció que voten tots aquells que volen unes illes nostres i no de altres comunitats. PSIB-Bloc-Esquerra son partits ultra-catalanistes que velen per els interessos de Catalunya i no per el de ses illes.

  Si Catalunya o les seves delegacions com : " OCB,Maulets etc " no volen un hospital a Mallorca, el govern PSIB-bloc-esquerra-maulets no el farà per el be dels interessos catalans.

  aquesta es la realitat...

  PP i UM son les úniques opcions que tenim els illencs per votar a un partit proper als nostres interessos com ciutadans de les illes balears

  Joan | 05/02/2007, 10:47
 3. Im-pressionant

  M'admira sa capacitat que tenen algunes persones, com en Joan, per sintetitzar amb tan poc espai sa seva vasta estupidesa. Im-pressionant! com se poden dir tantes de parides amb tan poques paraules

  Jesulín | 05/02/2007, 11:57
 4. Estas tocat, Grosske

  Mira que se'n arriben a dir, de dois, en aquesta pàgina. Però tu i jo sabem, Eberhard, que estàs tocat, molt tocat. "Lo de sa teva casa" foravilera t'ha fet mal, molt de mal. I no perquè un comunista com tu no pugui tenir una bona casa, sinó perquè, tu i altres, vos heu passat la vida predicant allò que no creieu i ara, de sobte, vos han vist es llautó. Tu, en una mansió foravilera -il·legal o no, això és el que manco importa- Llauger, ocupant la zona martítima-terrestre d'Alcúdia, "sa verda" en una casalot d'Alaró. Tant de parlar d'urbanisme i resulta que els primers que el vos passau per l'entrecuix sou vosaltres. Deixa anar el PP, Grossket, i mira de salvar els mobles. Com pots ser batle de Palma i viure a Sencelles? Com pots ser comunista vivint com un príncep. Has quedat en pilotes davant tothom, i això, pel que diuen, no ha fet més que començar. Ja vos en donarán, ja de PP!

  L'amo de son Magraner | 05/02/2007, 12:11
 5. manipulación

  http://www.histocat.cat/htm/

  Cervantes = catalán

  Descubrimiento de america = por parte de catalanes

  Algunos se quejan de la manipulación de telemadrid, que la verdad es bochornosa, pero el grado de manipulación nacionalista lleva años en marcha ( mas de 20 ) y es inigualable.

  La generalitat difunde a traves de histocat que Cervantes era catalán, Colón era catalán, que el discubrimiento de america fue obra de catalanes .

  Tambien difunden que si Colón hoy viviera seria socio del Barça....

  Y quereis quereis que Baleares se convierta en esto?

  Michael | 05/02/2007, 12:36
 6. 0-1

  Ahir va perdre el Madrid...ji,ji,ji

  Miquel | 05/02/2007, 12:57
 7. Manipulador

  Crec que sa manipulació la fas tu, Michael. Amb tot el respecte, com saps, la història no és una ciència exacta com ho poden ser la física i les matemàtiques i, lògicament, hi ha diverses teories damunt el naixement,orígen i mort d'alguns cèlebres personatges de la història. Que algun historiador hagi investigat i tengui una teoria on intenta demostrar en Colom o Cervantes eren catalans és perfectament respectable.Ara bé, d'aquí no se pot extrapol.lar, tergiversar, manipular i generalitzar i dir "La generalitat difunde a traves de histocat que Cervantes era catalán, Colón era catalán, que el discubrimiento de america fue obra de catalanes".
  Està ben clar que la Generalitat no ha pres cap posicionament ni ha fet cap postulat damunt el tema(en dóna només una llista de llibres, tesis d'investigació i d'escriptors)
  Michael, la pròxima vegada no hauries de ser tan tendenciós que se't veu el llautó...."Pillín"que ets un "pillín".I ara t'estir 2 ses orelletes...

  Miquel | 05/02/2007, 13:07
 8. Tocat

  home tocat, tocat . De moment l'unic que está a pressó és Hidalgo, aquest si que està tocat.

  malnom | 05/02/2007, 13:24
 9. Con todos los respetos..

  Según muchos lingüistas la filología es una espécie de ciencia exacta..

  Las matemáticas y la física no son del todo exactas, en muhcos temas se mantiene la teoria mas aceptada , pero con eltiempo peuden variar los conceptos. Pero tienes razón son las ciencias que más se acercan ala exactitud.

  Hay gente que niega el Holocausto y es financiado por ello, curiosamente los que niegan el Holocausto , son financiados por grupos extrema derecha y por gobiernos como el de Iran.. Que casualidad no? dirás ellos no manipulan sino investigan sobre la historia. El resultado de su investigación es claramente manipulador...

  Que casualidad también, que petroleras importantes esten financiando a cientificos para que hagan dictámenes en contra del cambio climático, en pocas palabras que lo nieguen..: Que casualidad, también dirás que son investigadores y no manipuladores.

  La fundación Francisco Franco, que casualidad, tambien financiaa los que investigan sobre las bondades del Caudillo...

  va muchas casualidades no?...

  Cualquier historiador te puede decir que un estudio se sabe como se empieza pero no como se acaba. Los historiadores eligenun tema y lo investigan, ellos tienen una idea de como va ser el estudio, pero el resultado siempre es distinto al que pensaban, por eso se realizan estos estudios..

  cuando un historiador encadena pruebas para lograr un objetivo buscado , ejmplo : Negar el Holocausto, Negar el cambio climatico, Negar que Franco era malo... Negar que Cervantes era castellano etc..

  Si encima estos estudios se hacen con una financiación partidista, esto significa que queiren un resultado en concreto, la manipulación es total. Si añadimos que a Cervantes se le quiere hacer no-castellano y ( encima ) catalán, la manipulación es grotesca.

  Ningún historiador serio puede formar parte de este estudio.

  La generalitat no es tonta y saben a que se dedican sus subvenciones, es más saben perfectamente que harian articulos negando que cervantes fuera castellano y fuera catalán.

  Si encima uno de estos "historiadores" (el que represta en los estudios catalanes a Mallorca ) forma partede algun partido político la manipulación es bastante mas elevada. Pues efectivamente el representante de histocat por Mallorca ( que entra en los PPCC) se presenta a alcalde de Palma por Esquerra Republicana.

  Es decir la generalitat financia indirectamente a un político de baleares qeu se rpesenta para la alcaldia.

  Si encima estas "teorias" se habla de ellas como si fueran parte de la historia, la manipulación es Brutal..

  Pero claro, no es manipulación,soy yo que soy muy mal pensado..

  Michael | 05/02/2007, 14:09
 10. Ladrones y mentirosos en el Gobierno Balear

  L'amo de son Magraner tot ell és una malaltia lletja,igual que es PP-UM.

  Rodamón | 05/02/2007, 14:11
 11. Para "pillin"

  Según tu comentario, no puede haber ningún historiador manipulador, ya que la historia no es una ciencia exacta...

  Michael | 05/02/2007, 14:15
 12. Michael

  Michael:

  Hi ha fets i fets. Segons la data d'investigació(diria que des del S.XVIII cap avui) hi ha documents oficials d'una certesa innegable i indiscutible que proven sa veritat i realitat dels fets a estudiar: registre civil, registre de naixement, lliber de família, etcc. Ara,has d'entendre que si xerram d'algú que va néixer fa més de 500 0 600 anys, és evident que és risc és major i el marge d'error(o, si vols, s'investigació) també. Un llinatge com Colom és perfectament creïble i factible que pugui ser mallorquí (hi ha diverses teories)o català. En quant a que Cervantes sigui català te donc tota sa raó. Personalment, no m'ho crec.
  Salut!

  Pillín | 05/02/2007, 14:34
 13. Michael

  Michael:

  Hi ha fets i fets. Segons la data d'investigació(diria que des del S.XVIII cap avui) hi ha documents oficials d'una certesa innegable i indiscutible que proven sa veritat i realitat dels fets a estudiar: registre civil, registre de naixement, lliber de família, etcc. Ara,has d'entendre que si xerram d'algú que va néixer fa més de 500 0 600 anys, és evident que és risc és major i el marge d'error(o, si vols, s'investigació) també. Un llinatge com Colom és perfectament creïble i factible que pugui ser mallorquí (hi ha diverses teories)o català. En quant a que Cervantes sigui català te donc tota sa raó. Personalment, no m'ho crec.
  Salut!

  Pillín | 05/02/2007, 14:34
 14. Michael

  Michael:

  Hi ha fets i fets. Segons la data d'investigació(diria que des del S.XVIII cap avui) hi ha documents oficials d'una certesa innegable i indiscutible que proven sa veritat i realitat dels fets a estudiar: registre civil, registre de naixement, lliber de família, etcc. Ara,has d'entendre que si xerram d'algú que va néixer fa més de 500 0 600 anys, és evident que és risc és major i el marge d'error(o, si vols, s'investigació) també. Un llinatge com Colom és perfectament creïble i factible que pugui ser mallorquí (hi ha diverses teories)o català. En quant a que Cervantes sigui català te donc tota sa raó. Personalment, no m'ho crec.
  Salut!

  Pillín | 05/02/2007, 14:34
 15. eberhard un homo tranquil

  bones tardes

  m diguen comunistas d aprop teu, q has oferit es teu carrec i s teva candidatura a Palma en es companys del PSM-Bloc, a canvi de un carrec tranquil es proxims anys a colque fundació o
  emplei public.

  jo no mo crec, seguira cego,
  pensant que tu tens sa veritat, t presentaras i faras menys de lo q varen fer per separat comunistas-verds i psm, pero tendras s teva cadira, es teu salari, per pagar s caseta de sancellas i podras embestir i opinar contra tothom.

  pero s veritat es caperruda treuras menys vots, ja ho voras.

  guanyaran PP mes UM que pactaran.

  DONDE LAS DAN LAS TOMAN

  BONAS TARDES I BON PROFIT

  Joan d mallorca | 05/02/2007, 15:03
 16. AGENCIA INMOBILIARIA

  Por favor sr.grosske, PAGUE USTED LOS 18.000€ QUE DEBE A LA INMOBILIARIA QUE LE "DESCUBRIÓ" SU CHALETITO. HAY TRABAJADORES EN ELLA. ¿ES USTED COMUNISTA? POR FAVOR , O SU SEÑORA( SI ESTÁ CON USTED TODAVIA) QUE FUE LA QUE SE PUSO EN CONTACTO CON LA AGENCIA.

  UN TRABAJADOR | 05/02/2007, 17:56
 17. A Joan d mallorca

  Aixó es lo que vos agradaria a n´es d´es PP-UM, que n´Eberhard no traigues casi vots, pero anau molt equivocats. Domés una reflexió, si n´Eberhard ha de treure tan pocs vots, no entenc com PP-Mundo no aturen de atacarlo amb mentires.

  Ànim Eberhard, una abraçada.

  Vanessa | 05/02/2007, 18:01
 18. immobiliaria

  Faig feina a una immobiliària i es flipant la quantitat de tonteries que es poden dir sobre aquest tema.
  Com bé diu en Grosske, quan una persona decideix vendre una casa es posa en contacte amb una immobiliària i signen un contracte de venta públic on s'inclou la comissió de la immobiliària. És a dir, és el venedor quí paga a la immobiliària, mai el comprador. A més si el contracte és una nota d'encàrrec, el venedor la pot vendre sense donar res a la immobiliària. Altre cosa és una exclusiva, que vengui qui vengui la immobiliària cobra la seva feina.
  Sobre si s'ha fet una il·legalitat, la resposta és NO, el qui realment ha fet la pirula ha estat el venedor, q ha negociat d'esquena a la immobiliària.
  Si això fos veritat, haria de ser la immobiliària quí passes comptes amb el venedor. Com? Hi ha molts de sistemes. En aquest cas, no se quin tipus d'immobiliària deu esser, però existeixen el registre de telefonades i més si es veritat que va dir el nom, seria demostrable. Això si, aquest comercial, és un inepte total, el primer que s'ensenya a les immobiliàries professionals, es mai donar aquests típus d'informació, sols dir a quin poble pertany, preu i estat.
  Ara bé, o una de dues, o el Mundo s'ho inventa, i a més mal acessorat, o aquesta immobiliària i comercial, són les més pardales del mon.

  acessor immobiliari | 05/02/2007, 18:41
 19. En veurem de grosses.

  Això mateix, Eberhard, ja ho deia la setmana passada elconfidencialdigital.com que no és gens sospitós d'esquerranisme. A Madrid les veuen negres per aquí. I esperau que fins i tot veureu en Jaimito i El Rodri fent s'ullastre esbrancat.

  sense nom | 05/02/2007, 18:59
 20. Excelente análisis de Grosske

  El comentario de Grosske, me parece acertadísimo, y no es la primera vez que la derechona, cuando ve peligro toca a rebato, para que todas sus huestes se pongan en marcha para defender sus posiciones por todos los medios y hasta el último momento.

  Por lo tanto, ya se debería empezar a tener cuidado con dos cosas, primero determinados mensajes demágogicos que lo único que hacen es dar armas al PP para movilizar a sus gentes y afines, y en segundo, en vez de seguir con el eterno debate cainista de las izquierda, habría que ponerse ya a elaborar toda una estrategia dedicada a combatir lo que se avecina. Por lo tanto el llamamiento a la responsabilidad que hacer Eber, me parece muy oportuno.

  F. Galán | 05/02/2007, 19:13
 21. El Mundo, el PP i la Cope són lo mateix

  Acab de sentir una tertúlia de la COPE i m'ha fet oi. La fan entre les set i les vuitdel vespre i he pogut aclarir que hi havia un tal Sebastián Urbina, un tal Forteza Rey, una tal sra Moyá, Jeroni Sáiz del PP... Algú sap de quin programa es tracta i qui el presenta?

  Nacionalcatolicisme dur i pur dels anys quaranta. Han començat per posar a parir en Barceló i la seva obra de la Seu i tots els partits excepte el PP. A en Grosske li han dit de tot i han donat per bona la versió d'El Mundo i a na Munar també li han dit de tot per votar avui al CIM contra el PP.

  Tothom sap de quin peu se calça Jiménez Losantos o César Vidal però els talibans de sagristía de la COPE locals diuen barbaritats amb total impunitat. Qui hi ha darrere la COPE a Mallorca? Qui dirigeix i fa els informatius descaradament sectaris i pro PP?

  bernat | 05/02/2007, 19:26
 22. La dreta de per aquí...

  ultra ser cafre i poca vergonya, braveja de la seva ignorància. Lo de la capella de Barceló n'és una mostra, de com arriben a ser d'ases aquesta tropa d'annerots. L'altre dia, en la tertúlia del forense d'IB3 ràdio una tertuliana deia que la capella era "fea", que no era "bonita" (gran potèncoia conceptual: "bonito" i "feo") i que era "fea" perquè era "abstracta".

  Abstracta!" aquelles síndries, aquells pans que fan cre-crec són abstractes!!! Ells sí que són abstractos! Un puta "ente", un ectoplasma! Valenta tropa d'ignorants! Abstractos! Astractos i tractos i extractos de cuenta... d'això sí que n'entenen.

  ls | 05/02/2007, 20:42
 23. qué divertido es verlo todo de color

  És increïble veure tots aquests comentarins dretans per aquí que diuen coses absurdes i ataquen sense sebre de què xerren. És curiós que això passi a qualsevol blog que es parli un poc malament de la dreta. Tenen por? Podrien suportar que per una vegada governés el poble i no els grans empresaris? Però són divertits, la seva ignorància (incultura?) els defineix perfectament.
  (Per cert "amo de són magraner", ja saps que t'has posat un nick ben esquerrà?)

  phil perfect | 05/02/2007, 22:09
 24. El feixista Jeroni Saiz pare

  Jo no se com el sr. Jeroni Saiz te vergonya d'anar criticant a ningú. El que hauria de fer és demanar disculpes pel que va fer la seva familia durant la guerra. El seu pare, militar franquista, va signar la senténcia de mort de no pocs republicans. Un d'ells va ser el sr. Marqués. Els documents són al arxiu de de Delegació de Govern d'on van ser copiats per la familia Marqués fa uns anys. El sr. Saiz no és responsable directe, ningú és responsable del que van fer els seus avantpassats sempre i quan, es clar, no ho defenssin i s'identifiquin amb aquests assassinats. El cert és que militant al PP durant anys i amb les seves opinions mostra el llautó i podem afirmar allò de "de casta le viene al galgo". Jo en el seu lloc estaria calladet. Salut.

  Mireusté | 05/02/2007, 22:20
 25. estupideses

  Jo no faig feina a cap immobiliària però darrerament estic cercant pis com un boig. A mi em far signar un paper cada vegada que un comercial m’acompanya a una visita y aquest paper ( He firmat al manco 30) posa que no puc fer la compra d’esquenes a l’agencia. A més a més a mi ningú me dona informació de la professió ni de la nacionalitat dels venedors ( Això seria legal?). El que vull dir es que si això fos veritat no hauria sortit ara, ja s’haurien mogut quan tocava, es molta casualitat que això es publiqui ara i la immobiliària mantingui l’anonimat.
  Respecte a lo del Jeroni Saiz si apliquem la mateixa lògica del PP resulta que
  Grosske es responsable del que han fet anteriors propietaris idò el Sr. Saiz es responsable del que varen fer els seus avantpassats

  jordi moya | 06/02/2007, 08:00
 26. Plan para conquistar el mundo Nº56

  La política es un viejo teatrillo ruinoso y la opinión pública los hilos que sostienen las marionetas.
  El público, montado en cólera, no para de gritar y abuchear a esos personajes que aparecen en la escena. Están esperando su oportunidad para lanzar el tomate, la lechuga o lo que cultive Grosske.
  Sin importarles, tragan con un guión que se nutre de forma InMunda del olvido y la estupidez humana, envidiosos de que, jamás, podrán sostener una poderosa pluma.
  Ahora, el corrupto puede ser honrado y el honrado un corrupto. Lo importante es estar preparado, para cuando el guión lo diga, lanzar a la cara de quien sea, la verdura que sea.
  No se por que quereis salvar las sociedades ni a las gentes que habitan en ciudades como Palma. ¿Acaso álguien cree que la raza humana se merece seguir pisando la tierra por mucho más tiempo?, ¿No hemos hecho ya suficiente daño?
  Creo que somos unos egocentricos y nos ahogaremos en nuestra propia y contaminada gotita de agua. Ahora y siempre ha estado de moda tener complejo de SALVADOR. ¿¡Supongo que si conseguimos evitar una catastrofe medioambiental habrá algunos que tengan el morro de exigir las gracias!? JUAS!!!
  Respeto a la madre tierra y ojalá este vivo el día que una ola de 50 m inunde esta isla con toda su "cultura".
  Las naciones se pudren amigos y no seré yo quien me ensucie las manos para sacarlas de la tumba que nosotros mismos hemos cavado. Antes intentaré salvar lo que injustamente hemos arrastrado con nosotros, por eso si que me ensuciaré las manos.
  Os kiero a todos!
  jajajajajajaja
  Mi plan es hacerme medico cirujano. ;)

  Misógeno | 06/02/2007, 10:17
 27. yo estoy en mi despacho

  HIDALGO, BUENOS DÍAS, HOY ES MARTES Y YO ESTOY EN MI DESPACHO PERO TÚ ESTÁS EN LA PUTA TRENA. DEL OLMO, TÚN YO YO ESTAMOS EN NUESTROS DESPACHOS. EL CERDO DEL PP DESAPARECIDO, NI SE SABE DÓNDE ESTÁ, PESE A QUE EN EFECTO HOY ES MARTES.

  José Mª Rodríguez | 06/02/2007, 10:26
 28. yo estoy en mi despacho

  HIDALGO, BUENOS DÍAS, HOY ES MARTES Y YO ESTOY EN MI DESPACHO PERO TÚ ESTÁS EN LA PUTA TRENA. DEL OLMO, TÚN YO YO ESTAMOS EN NUESTROS DESPACHOS. EL CERDO DEL PP DESAPARECIDO, NI SE SABE DÓNDE ESTÁ, PESE A QUE EN EFECTO HOY ES MARTES.

  José Mª Rodríguez | 06/02/2007, 10:26
 29. desenmascarado

  'L'amo de Son Magraner' no es otro que en Miquel Segura, vocero pepero y 'enmerdado' en Operación MAPAU. Ni puta caso a este tío que va por la vida dando lecciones y medallas de 'demócrata'. Más le vale cambiarse el malnom por el de 'cacique de Son Magraner'. Y sabemos cuál es tu joyería y qué horario tiene, tú, sí tú, a quien Hacienda te metió hace años un 'puro' de millones por defraudador. ¿Es eso lo que predicas y practicas: el fraude y la corrupción, o practicas aquello que no predicas... Miquel?

  xavi | 06/02/2007, 10:31
 30. La Mafia PP-UM.

  Felanitx:Maneras mafiosas de potencials assassins.

  Rodamón | 06/02/2007, 11:25
 31. Ladrones y mentirosos en el Gobierno Balear

  Que Osifar trègui tota sa merda de s´ajuntament de Felanitx.

  Rodamón | 06/02/2007, 11:57
 32. La Mafia PP-UM.

  Ferida greu una dona minusvàlida arrossegada per un camió a Palma o per sa corrupció?.Cort té sa cupa d´aquest i d´altres accidents què hi ha hagut a Ciutat.

  Rodamón | 06/02/2007, 12:15
 33. Igualtat de mires?

  Fixaus-hi bé amb sa diferència:
  En Grosske adquireix amb tots els seus estalvis, els de la seva dona i els de sa mare una casa per 360.000€ (60 quilos)legalment. Fa 10 dies que rep un bombardeig de notícies manipulades i tendencioses, crítiques de tothom, articles d'opinió en contra, etcètera. Inclús, té sa dignitat democràtica i transparent de debatre amb els internautes que visiten el seu bloc. En canvi,en Matas se va comprar per gràcia divina un Palau Medieval de 1000 quilos amb un sou de 10 m a l'any; N'Hidalgo, en Massot i en Gibert s'han forrat il.legalmenet, s'han carregat sa costa per omplir-se se butxaques però ningú ni diu res d'ells,Silenci absolut!!! Però ja està be de manipulacions!! que no vos heu enterat encara que això és una puta campanya manipuladora, interessada, i tendenciosa d'El Mundo per intentar assegurar sa majoria absoluta del PP? Obriu els ulls d'una vegada!!!

  L'observador | 06/02/2007, 15:11
 34. Igualtat de mires?

  Fixaus-hi bé amb sa diferència:
  En Grosske adquireix amb tots els seus estalvis, els de la seva dona i els de sa mare una casa per 360.000€ (60 quilos)legalment. Fa 10 dies que rep un bombardeig de notícies manipulades i tendencioses, crítiques de tothom, articles d'opinió en contra, etcètera. Inclús, té sa dignitat democràtica i transparent de debatre amb els internautes que visiten el seu bloc. En canvi,en Matas se va comprar per gràcia divina un Palau Medieval de 1000 quilos amb un sou de 10 m a l'any; N'Hidalgo, en Massot i en Gibert s'han forrat il.legalmenet, s'han carregat sa costa per omplir-se se butxaques però ningú ni diu res d'ells,Silenci absolut!!! Però ja està be de manipulacions!! que no vos heu enterat encara que això és una puta campanya manipuladora, interessada, i tendenciosa d'El Mundo per intentar assegurar sa majoria absoluta del PP? Obriu els ulls d'una vegada!!!

  L'observador | 06/02/2007, 15:11
 35. Joan Tarda

  Joan Tardá diu que De Juana Chaos es un heroi i patriota com Bobby Sands "ERC lo compara con un héroe para el IRA

  El portavoz de ERC en el Congreso, Joan Tardá, equiparó hoy el caso del etarra con el del miembro del IRA Bobby Sands, que en 1981 "dio su vida por sus ideales" y que "fue consecuente con sus ideas".

  En rueda de prensa tras la reunión de la Junta de Portavoces del Congreso, Tardá se sintió avergonzado "de ver cómo un hombre puede morir porque el Estado de Derecho ha optado por la venganza y no por la Justicia", en relación a De Juana Chaos, cuya fotografía ayer en "The Times" le evocó a Bobby Sands, a quien, "sin complejos", definió como un "patriota" que "dio su vida por sus ideales".

  http://www.20minutos.es/noticia/199025/0/poderjudicial/requero/juana/

  "

  I amb aquesta gent voleu governar ses Illes Balears? es millor dolent conegut ( PP ) que aquesta panda de justificadors del terrorisme.

  De Juana Chaos ha assassinat a 25 persones, no se ha penedit i ha dit "em encanta ver las caras de los familiares de las victimas en los funerales ( en referencia entre altres als nens petits que anaven als enterraments del seus pares )....."

  Mateu | 06/02/2007, 15:26
 36. A Mateu

  Quin càrrec tens dins el pp?
  Si creus que pots intoxicar els blogs on es parla de CORRUPCIÓ ppera amb mitges veritats o amb temes que no tenen res a veure amb el post vas ben arregladet.
  Quants paisatges han assassinat els teus?

  L'equalitzador | 06/02/2007, 17:16
 37. ejem

  Quants paisatges han assassinat els teus?= manicomio

  Mateu | 06/02/2007, 18:14
 38. ejem

  Quants paisatges han assassinat els teus?= manicomio

  Mateu | 06/02/2007, 18:14
 39. A Mateu

  Si, ja ho sé que al psiquiàtric (o manicomi) ara hi teniu ordinadors, però no contestes a la pregunta.

  L'equalitzador | 06/02/2007, 18:17
 40. Per als catalans del bloc..

  Si vols puc contestar les teves rucades.. Peró que sentit te.

  Per a tu es mes important un paisatge ( el teu jardí per exemple ) que la gent que es mor de fam o la gent que necessita espai per a viure.

  Tu com els NAZIS os preocupeu mes per la natura que per les persones. Els nazis no se si lo sap no passaven cap pena per matar 1 milió de gitanos, 6 milions de jueus etc. En canvi tenien molt respecte per la natura, per això van construir cohets.

  Parles com si els catalans no construïren carreteres, hospitals, urbanitzacions etc . Es diu demagògia

  Mateu | 06/02/2007, 18:54
 41. Som catalá, com tots els mallorquins....

  De rucades només n'he llegit de teves, però vaja, és questió d'opinions.
  El que per a mi és més important ja ho he deixat clar, claríssim; si tu no ho has entès, pitjor estàs tu, però no t'inventis coses que no he escrit.
  Aquest deliri dels nazis, la natura, els gitanos, els coets i els catalans podria servir per una sèrie de ciència-ficció, però no per debatre en un blog com aquest.

  L'equalitzador | 06/02/2007, 19:08
 42. Una beneita

  Avui som una dona nova. He llegit a baleares Liberal que en Grosske és un terratinent perquè té una quarterada, som feliç, de cop i volta, amb els quatre quartons que em va deixar la padrina, ja som una terratinenta, aquests de dretes fan miracles, a la Vieja Mallorca, amb una quarterada no anaves enlloc, i au la Nueva Mallorca est una terranitenta ... quin gusté ...

  Una beneita | 06/02/2007, 19:15
 43. L'equalitzador TORPE

  Mira que ets TORPE. Català dur l'accent "à" i no com tu escrius "á". I si ets tan català, això d'escriure SOM no és correcte, els catalans escriuen SOC. Tu ets un TORPE que no saps res de res i menys de basquet. UTILLERO

  Biel Martí | 06/02/2007, 19:39
 44. els catalans escriuen Sóc

  ja que va d'accents, s'ase va dir an es porc orellut.

  un bàmbol | 06/02/2007, 19:55
 45. A Biel Martí

  Veus, Biel Martí que no tothom és com tu?
  Aquí tu me pots insultar i no passa res, però al teu blog de feixistes no hi puc posar el que pens de tu.

  L'equalitzador | 07/02/2007, 07:31
 46. A Biel MArtí

  I "torpe" no és català ni mallorquí. En tot cas "bàmbol"

  YUT | 07/02/2007, 07:42
 47. Refleccions

  M'encanta aquest Bloc, perquè?, doncs perquè es diuen coses molt fortes i interessants, amb un ara tu, ara jo, que dona goig. Però... he observat que hi ha alguns que les engeguen sense tenir informació del que diuen i el resultat es un nyap, cas d'en Michael, "l'amo de son Magraner",(Es en Miquel Segura?), en Joan i algú altre. Malgrat tot, si es fa en civisme, es positiu.

  Jaume | 10/02/2007, 18:29
 48. Refleccions

  M'encanta aquest Bloc, perquè?, doncs perquè es diuen coses molt fortes i interessants, amb un ara tu, ara jo, que dona goig. Però... he observat que hi ha alguns que les engeguen sense tenir informació del que diuen i el resultat es un nyap, cas d'en Michael, "l'amo de son Magraner",(Es en Miquel Segura?), en Joan i algú altre. Malgrat tot, si es fa en civisme, es positiu.

  Jaume | 10/02/2007, 18:29
 49. eres el lobo?

  Porque si, su el "bloc" se identifica con el lobo, y nos remontamos a historias infantiles como:caperucita roja o los tres cerditos entre el otro.Porque el lobo se dedicaba a mentir, para conseguir sus objetivos, es decir, entiendo que lo que hace el bloc es mentir a los ciudadanos para conseguir sea como sea algo de poder??

  Creo que usted mismo se acaba de delatar

  isegoria | 24/02/2007, 13:22
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS