Administrar


Estadisticas de visitas

FELANITX, EL MUNDO, LA PROVA I EL VOSTRE COEFICIENT MENTAL

grosske | 03 Febrer, 2007 10:14

id 

La notícia d'avui és aquesta : Tal i com vaig pronosticar, el "cas Felanitx" pren volada. La batllessa va retenir arbitràriament l'aprovació d'una norma que devallava l'edificabilitat a algunes zones sensibles del municipi per tal de donar temps a algúns promotors a truere's les llicències amb la normativa anterior (algunes tramitades amb una velocitat més que sospitosa). Es demostrable la vinculació amb el PP de molts d’aquests promotors

Es la meva casa notícia?. Més adalt teniu la prova definitiva que no. Es un dels pocs papers que em faltava i que vaig obtenir ahir de L'Ajuntament: l'informe del zelador de fa dos dies que diu que jo no he comés cap irregularitat urbanística.

No obstant això, El Mundo continúa jugant a que la gent és beneita i que la notícia no és Felanitx (ni Andratx, ni Santa Margalida, ni Santa Eulària, ni Sant Josep ni els dos batles del PP que estan processats ni la dotzena que estan imputats). No, no, això són excessos del fiscal Carrau:  la notícia és la meva casa.

Demostrat que són falses totes les coses afirmades pel Mundo aquests darrers dies, avui s'en inventa una de nova: jo vaig enganar l'agència immobiliària que tenia el pis a la venda i, "privé a sus empleados de una comisión de 18.000 euros". Ni entraré en detalls sobre les històries que conta El Mundo que diu que l'han contat. No fa falta: la relació comercial s'estableix entre les agències immobiliàries i els venedors, mai amb els compradors; són els venedors els que demanen ajuda a les agències per vendre a canvi d'una comissió. Els compradors, per definició, no tenen res a veure amb això.

Tot això El Mundo ho sap perfectament però s'en fa quatre trons: la qüestió és difamar i aixecar polsaguera mem si tapam allò realment important. Per picar en aquest joc groller i immoral hi ha que tenir molts de prejudicis i, a més, el coeficient mental una mica baixet. Per això estic tranquil: perquè sé que aquest només és el cas d'una petita minoria

Comentaris

 1. Re: FELANITX, EL MUNDO, LA PROVA I EL VOSTRE COEFICIENT MENTAL

  Que gracioso cuando sobre el alcalde de andratx llovian denuncias ya presentadas en los juzgados y sospechas los del PP lo arropaban y no tenian duda de su inocencia. Ahora alguien dice que no se quien le ha dicho que habian dicho no se que puñetas de un inmobiliaria ( que por lo visto en su día no dijo ni pio), y se publica como notición. Otro cotilla anda preocupado por lo que este señor guarda en los almacenes intentando pateticamente crear falsas sospechas pero no dice ni pio de lo de Felanitx.

  Mirad , aun a riesgo de dar ideas voy a aventurar otro posible notición : El sr. Grosske guarda en sus almacenes tres toneladas de explosivos que había comprado a los etarras de la caravana de la muerte con el dinero estafado a una inmobiliaria ( que por supuesto quiere permanecer en el anonimato) y los que es peor ¡ Sólo había escriturado dos toneladas en el registro! . Seguro que más de uno se lo va a creer . Pais que diría Forges

  R2T2 | 03/02/2007, 11:39
 2. legalitat

  A veuere, Eber, estimat, a on diu que les obres son legals.
  No que tu haguis comes il.legalitats, no... sino que TOTE LA TEVE PROPIETAT ES LEGAL !!! ETICA I ESTETICA, amic, que tu feres dimitir a n'en Joan per quaque cosa molt semblant.
  Grosske, aixo no pot esser. Per cert, es vere que robares la comissio a l'inmobiliari?.

  VUI SEBRE LA VERITAT | 03/02/2007, 11:42
 3. Oferta de treball

  Jo vull una dona de fer feines antisistema perquè em netegi les cases!!!

  Maioleta Antisistema | 03/02/2007, 11:49
 4. Basta ya

  Creo que va siendo hora de capitular. La casa de Grosske es legal y nadie tiene porque entrar en cuestiones éticas, es que parece que aquí nadie a roto un plato en su vida.
  Yo sigo confiando en ti Grosske y materializaré mi confianza con un voto en estas próximas elecciones.

  Inda | 03/02/2007, 13:42
 5. Re: FELANITX, EL MUNDO, LA PROVA I EL VOSTRE COEFICIENT MENTAL

  El pitjor de tot és que ara s'atreveixen a donar nom i llinatges de la dona den Grosske al Inmundo.

  No tan sols menteixen sino que també preparen les "armes" per assetjar la vida personal dels polítics i càrrecs públics que no els fan es cantet amb la seva sarta de mentides. A això se li diu terrorisme mediàtic: sembrar la por entre els candidats i les persones amb càrrecs públics per coartar la seva activitat professional i familiar.

  Temps al temps...

  Celia | 03/02/2007, 14:35
 6. Re: FELANITX, EL MUNDO, LA PROVA I EL VOSTRE COEFICIENT MENTAL

  Ja esteim cansats d'ETTs i d'Immboliàries...

  Tothom té dret a contractar amb qui vulgui sense que un intermediari xupòcter li tregui sa sang.

  Com sempre, no té agafada perquè si no estarien ja als Tribunals. Mucho ruido y pocas nueces que en deien.

  Celia | 03/02/2007, 14:38
 7. La Mafia PP-UM.

  La causa de la depressió a Mallorca es sa política PP-UM.No votis a nes què te fan mal.

  Rodamón | 03/02/2007, 16:53
 8. SE AGRADECERIA MUCHO ...

  YO TODAVÍA NO CONOZCO TODOS LOS ASUNTOS DEL PP BALEAR,
  ¿NO HAY MANERA DE JUNTARLOS TODOS EN UN GLOC? .... ES QUE ME PIERDO, HAY TANTO MATERIAL.

  MUCHISIMAS GRACIAS A TODOS LOS ENTENDIDOS DE ESTO.

  BLANC&NEGRE | 03/02/2007, 16:58
 9. La Mafia PP-UM.

  PP-UM:Malsons de quatre anys de durada.

  Rodamón | 03/02/2007, 17:09
 10. Deures

  Celia, has fet els deures???

  ? | 03/02/2007, 17:45
 11. La Mafia PP-UM.

  Mallorca pot assumir una pujada de 59 cm del nivell de la mar sense necessitat de fer obras.Sa costa té suficient alçada per protegir-nos d´inundacions.Nos estàn intentant enganyar una vegada més,com d´habitud.

  Rodamón | 03/02/2007, 18:14
 12. a vui sabre la veritat

  Tenc dubtes que la vulguis saber però vaja... Podria contestar-te dient que a veure on és el paper que diu que la meva casa és il.legal. L'has vist tu?. El Mundo sosté que la casa es va fer il.legalment - FA TRENTA ANYS - i que la prova és la superfície de la parcel.la que és de 6400 m2.Al marge de què no aconsegueix sentir-me responsable de les coses que va fer un senyor que no conec fa trenta anys, el raonament del Mundo és fals per tres motius: 1) Els anys 70, en reguiu, bastaven 2000 m2 per construir; 2) El Registre de la Propietat - que tant s'ha mirat El Mundo - diu que la parcel.la és de més d'una quarterada i 3)El propi Cadastre també m'ha certificat el mateix La veritat, estimat és que el Mundo ha mentit. Quant a lo den Joan Font, està explicat al requeriment de rectificació que vaig fer al Mundo (t'ho has llegit tu que vols saber la veritat?). EU NO va fer dimitir en Joan Font

  grosske | 03/02/2007, 19:50
 13. a BLANC&NEGRE

  El Bloc està preparant una publicació amb el que tú demanes

  grosske | 03/02/2007, 19:51
 14. a vui saber la veritat

  M'he oblidat de la immobiliària. Què part n o entens del que diu el post?. Es IMPOSSIBLE que un comprador tengui problemes amb una agència immobiliària perquè el que la contracta és el venedor. El comprador ni entra ni surt ni en la comissió ni en res

  grosske | 03/02/2007, 19:53
 15. faigm feina a una immobiliaria

  Si la dona de n'Eberhard hagués volgut fer mangarrufes per posar-se en contacte directe amb la propietat, no tenia cap necessitat de donar el seu vertader nom. Hagués donat un nom fals. Si qualcú va estafar a l'immobiliaria varen esser els amos de la finca, eren ells que els havien encarregat la feina. De totes maneres jo no em crec res. Molt oportú que els amos siguin a l'estranger, que la immobiliaria no hagi piulat en dos anys, que no vulguin dir el seu nom.
  Moltes bajanades, només poden convencer a quatre cap de faves.

  Conxa | 03/02/2007, 22:37
 16. PP I PSOE MERDA

  VIVA EL BLOC I VIVA GROSSKE NO DEBES DE VIVIR EN 620M2 SINO EN 6000M2, QUE LES DEN POR C... QUE TODOS SON UNOS GOLFOS.

  PEDRO | 03/02/2007, 22:38
 17. Re: FELANITX, EL MUNDO, LA PROVA I EL VOSTRE COEFICIENT MENTAL

  Quan m'expliquis què vols dir amb això de fer o no fer els deures, et podré contestar... encara que ja se veu que no és amb bona intenció que fas la pregunta.

  Celia | 03/02/2007, 22:42
 18. Re: FELANITX, EL MUNDO, LA PROVA I EL VOSTRE COEFICIENT MENTAL

  me he entretenido un ratito en leer detenidamente lo que publica el día del mundo hoy y reproduzco aqui una serie parte de ello que , en mi modesta opinion refleja hasta que punto se puede manipular la informacion.
  "En concreto, siempre según este empleado del Ayuntamiento, la mayor parte de lo construido ya aparecía en una foto aérea tomada en abril de 1984. "
  Vamos que parece que el funcionario en cuestión se esta inventando lo de la foto. Si la foto existe ( y se encuentra reproducida en este mismo bloc )no es SEGUN eSte empleado ,no nos encontramos ante ninguna valoracion subjetiva sino ante un hecho, pero claro es mejor ignorarlo y pretender crear confusion.
  Otra joya;
  : "No es una actuación ilegal, pero el ex conseller de Trabajo del Pacte privó a los empleados de la empresa de los ingresos que habrían obtenido en la operación"
  Coño si el que tiene el contrato con la inmobiliaria es el vendedor, el Sr. Grosske no hace nada ilegal, "La inmobiliaria, cuyos responsables han preferido preservar su identidad" y de cuya existencia yo sospecho, no denuncia nada en su momento a santo de que aparece esta noticia ahora.
  Francamente esta historia esta empezando a animarme, alguien que prefiere preservar su identidad me ha comentado que las encuestas se lo ponen crudito y claro así se explica todo esto

  R2T2 | 03/02/2007, 22:57
 19. La Cheka de Grosske

  El problema esta hoy puntualmente en Josep Villalonga 56, en Palma de Mallorca. O mejor dicho en algún archivo de Urbanismo que se ha autorizado y nadie sabe como ha sido. Y encima la Policia Local (creo que la de Palma) investiga sobre el terreno y no en el departamento. ¿No será quizás un problema del EBAP cuyas enseñanzas distróficas hacen que una policia local actue cual loca academia de policia? Pero no se preocupe Grosske, su finca es un buen sitio para habilitarlo como cheka, como el Madrid de los años 1937 y 1938. Discreto. El partido y Santiago -si vive- se lo agradecerán.

  Consul Ovseenko | 03/02/2007, 23:49
 20. viure

  El problema és: Que fa un aspiart a balte de palma visquent a Sencelles???
  Això no te explicació
  Endavant!

  un palmesanno | 04/02/2007, 06:38
 21. CASA-CORTIJO

  Buenos días

  Eber ¿es cierto que contactasteis con una inmobiliaria para vuestra compra de Sancelles?

  Gracias or tu tiempo.

  Dolors

  DOLORS | 04/02/2007, 07:56
 22. Re: FELANITX, EL MUNDO, LA PROVA I EL VOSTRE COEFICIENT MENTAL

  Lo millor que se pot fer amb aquesta gent de sa dreta és no entrar en es seu joc. Ni puta cas. La seva demagogia no mereix contestació. Ignorau-los, si intentau contestar amb arguments, tanmateix no en faran cas.

  cavall fort | 04/02/2007, 08:56
 23. CASA-CORTIJO

  CAVALL-FORT,

  Vuestro amigo Miquel Payeras arremete duramente contra nuestro Eber en el Balears por el tema de su casa y no es precisamente de derechas.

  Dolors

  DOLORS | 04/02/2007, 09:28
 24. Article Payeras casa

  L'article de Miquel Payeras al Balears de 4 de febrer és extraordinari.
  Chapeau, Payeras

  Delsistema | 04/02/2007, 10:15
 25. Ignasiet

  Ai Ignasiet, ja tornam a ser...

  Ja tornam a ser | 04/02/2007, 10:28
 26. LO DE FELANITX ......¿ES VERDAD Ó VENDEN MOTOS?

  UNA COSA .......... ¿ESTO ESTA ESCRITO Y EN MANOS DE UN JUEZ Y UN FISCAL PARA QUE SE INVESTIGUE?, Ó A LOS CIUDADANOS NOS VENDEN LA MOTO .... PERO SOLO DE PALABRA Y NO SABIENDO SI TE MIENTEN.
  LAS IRREGULARIDADES SE DENUNCIAN EN LOS JUZGADOS Y NO A LOS PERIODICOS.

  palmesà | 04/02/2007, 11:15
 27. enhorabona

  eberhart, henhorabona per poder demostrar amb diversos certificatas la legalidad de la teva casa. O pensen alguns que abans de comprarla no te vares interesar perque tot estigues en ordre. Que penses que ests beneit?. Enhorabona per ser un distinguit membre de denuncia contra la corupció. Ara que està clar lo de ca teva, me queden algunes dubtes:
  segur que no estaves a Moscu al cas Rasputin?
  Segur, segur que no tens vivendas ilegals per andraitx a nom del teu germa ocult.
  Vale el celador va certificar la legalidad de la constructucció pero va mirar bé en el galliner si habia forats que en realidad eran zulos per guardar armes?
  Y la paraula del batle de sencelles (doctor honoris causa de etica y estetica per la UIB) no val res?
  Be, ja ho vorem per on surten
  de moment anims una abraçada y dorm tranquil que hi ha molta feina que fer.

  dolo | 04/02/2007, 12:22
 28. a palmesà

  Palmesà, rei, una mica de coherència: les coses es poden denunciar allà on sigui mentres que siguin veritat. El que no val és pujar-se a les denúncies mediàtiques del Mundo com tu has fet i ara desautoritzar les denúncies sobre Felanitx perquè s'han fet pels diaris i ENCARA no han anat al jutjat. Insisteix: la qüestió és si s'acusa sobre dades reals o sobre falsedats

  grosske | 04/02/2007, 12:24
 29. a Dolors

  Sí sí, m'has pillao, per comprar la meva casa vaig contactar amb una immobiliària, és més, ho confés, vaig contactar amb moltíssimes immobiliàries. Som així de raro

  grosske | 04/02/2007, 12:27
 30. Tocado y hundido

  El tema no son ya los metros,el tema es político:
  Mientras las izquierdas en Alemania aconsejan ducharse no más de dos veces por semana,aquí tenemos un alternativo con piscina, que se desplaza cada día a Palma en vez de presentarse a elecciones a su Ayuntamiento,y que predica la austeridad en el suelo para unos mallorquines,mayormente los que carecen de recursos, mientras él hace lo mismo que la derecha y vive como un señor de derechas.
  Payeras acierta. El Bloc está tocado y hundido en favor del PSOE.

  carlitos | 04/02/2007, 14:22
 31. Re: FELANITX, EL MUNDO, LA PROVA I EL VOSTRE COEFICIENT MENTAL

  Los derechos de las personas no van en función de que sean de derechas o de izquierdas.
  Cualquier persona de izquierdas tiene el derecho de comprarse la casa que quiera si la compra honradamente con su dinero, lo mismo que puede haber personas de derechas que vivan, por elección o por no quedarles más remedio, sin opulencias (como muchos de mis amigos). Y no por ello hay que denigrarles o discutir sobre su vida privada. Los políticos deben ser evaluados según el rendimiento que dén al servicio de la comunidad que los elige y no de puertas para adentro de su casa.

  Qué lástima que hoy en día la política esté llena de ataques personales y demagogia. Se ve claramente en este foro donde mucha gente en lugar de exponer sus ideas u opiniones prefiere atacar y amenazar a los demás foreros.

  Celia | 04/02/2007, 14:46
 32. a carlitos

  "Las izquierdas en Alemania aconsejan ducharse no más de dos veces por semana..." Ostras, Pedrín!! Como mola!!... pero, oye, seguro que éso no es un rumor que propalan los alemanes de derechas para ligar más? Espero impaciente tu respuesta

  grosske | 04/02/2007, 16:10
 33. A BLANC & NEGRE

  Mira, hi ha un llibre que es diu "Balears S. A." d'en Andreu Manresa. No record l'editorial. És una bona introducció per conèixer la màfia illenca.

  sense nom | 04/02/2007, 16:37
 34. asmf

  si Andratx, santa margalida, felanitx, ses salines, sant josep i més, onze batles signant no se que de cavalls, vés per on, tots són del pepé, ja és mala sort.
  o en conde pumpido va enganar a en matas que no passas pena.
  idò, de cada dia més s'embruta.

  magí | 04/02/2007, 22:22
 35. Biel LA MAFIA I EL LLIBRE

  El llibre que deis 'BALEARES SA' d'Andreu manresa es publicà a Res Pública Edicions d'Eivissa. Crec que està esgotat. L'he vist a la biblioteca.

  UNA DOCUMENTACIO | 11/02/2007, 17:06
 36. Felanitx

  som felanitxera i conec a sa batlesa des de que vaig neixer com aquell que diu...
  que la fotin fora! es una vergonya aquesta dona!!! carrexeta dels collons!

  Felanitxer/era | 23/04/2007, 06:51
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS