Administrar


Estadisticas de visitas

HIDALGO, GIBERT, LA PRESO I EL REQUERIMENT A EL MUNDO

grosske | 31 Gener, 2007 17:59

Avui matí s'ha fet públic que n'Hidalgo i en Gibert han de tornar a la presó. La presó preventiva només s'ha d'aplicar en els casos estrictament necessaris perquè significa tenir a la presó a una persona encara no condemnada. Però la decisió de l'Audìència indica amb claredat que el fiscal Carrau tenia raó i que, en aquest cas, la presó preventiva és necessària per evitar que els imputats tenguin l'oportunitat de destruir proves o dificultar la investigació.

El que està passant a les Balears és greu i aquests mesos preelectorals s'estan convertint per al PP en un autèntic Calvari. Com deia al post d'avui matí, campanyes com la realitzada contra mí pel PP i El Mundo no seran, malauradament, un cas aïllat. Però l'esquerra té l'obligació de no perdre la serenitat. Com més aprop està la possibilitat d'un canvi polític a Palma i les Balears, més responsables hem de ser. I això vol dir:

a) No caure en la provocació, no contribuir a l'enviliment del debat polític preelectoral

b) Oferir a la ciutadania l'esperança d'un govern honest, seriós,  transparent, sense estridències ni revanxismes

c) Contestar a les provocacions amb contundència i sense por, no deixar-se "acoquinar", combatre la irracionalitat amb la força de la raó.

Avui matí he anat al notari a presentar el requeriment de rectificació a El Mundo. Si clicau a Segueix veureu aquest resum  de les mentides que ha escrit El Mundo aquests darrers dies, contestades fredament, amb objectivitat i contundència, com ha de ser

  

          Remet la present amb motiu de les informacions publicades en el seu mitjà els passats dies 25, 26, 27, 29 i 30 de gener de l’any corrent relatives al meu domicili particular i que figuren a les pàgines que més abaix s’assenyalaran. A les esmentades informacions es fan AFIRMACIONS QUE SÓN ABSOLUTAMENT FALSES i és per això que, a l’ampara de l’article 2 de la L.O. de 26 de març de 1984 sobre el Dret de Rectificació, li sol.licit les RECTIFICACIONS que a continuació es relacionen :

PRIMERA RECTIFICACIO Afirmació núm 1. Edició de 25 gener. En Portada. Titular : « Grosske vive en un CHALE de 680 m2 aunque sólo ha declarado 312. Su CASA en Sencelles es 6 veces mayor que una vivienda media »

Afirmació núm. 2. Edició de 25 de gener. Pàgina 10. Titular : « Grosske vive en un CHALE con piscina de 680 m2 y sólo ha escriturado oficialmente menos de la mitad : 312 m2 »

Afirmació núm. 3. Edició de 25 de gener. Pàgina 10. « A ambos lados de la residencia de los Grosske  y adosadas a ella se levantan una serie de EDIFICACIONES que conforman el total de los 680 m2 con los que se han topado los técnicos de la Oficina del Catastro » 

Afirmació núm 4. Edició de 25 de gener. Pàgina 11. Titular. « El CHALE de Grosske está en suelo rústico y es seis veces mayor que una vivienda media »

 Afirmació núm.5. Edició de 25 de gener. Pàgina 11. sota el titular de « El Mundo Opina. Investigación Oficial ya ». « Eberhard Grosske tiene escriturado en el Registro de la Propiedad una casa rural de 312 metros cuando en realidad lo que adquirió en 2005 fue una EDIFICACION de 680 metros cuadrados con ciertas pretensiones »

 Afirmació núm. 6. Edició de 26 de gener. Pàgina 10  : « A ambos lados de la residencia de los Grosske y adosadas a ella se levantan una serie de EDIFICACIONES que conforman el total de 680 metros cuadrados con los que se han topado los técnicos de la Oficina del Catastro »

 Afirmació núm.7. Edició de 27 de gener. Pàgina 12 :  « A ambos lados de la residencia de los Grosske y adosadas a ella se levantan una serie de EDIFICACIONES que conforman el total de 680 metros cuadrados con los que se han topado los técnicos de la Oficina del Catastro » 

Totes aquestes afirmacions són absolutament falses. Ni l’habitatge (casa o xalet) ni el conjunt de les edificacions existents al meu domicili medeixen 680 m2. 

Sobre la superfície de l’HABITATGE (CASA O CHALÉ)  hi ha una certificació d’un arquitecte contractat pels anteriors propietaris de la casa de desembre de 2004 que la sitúa en 312,68 m2); la medició de l’arquitecte municipal de maig de 2005  la sitúa en una quantitat lleugerament inferior i el Registre Cadastral en una quantitat lleugerament superior. En qualsevol cas, cap de les esmentades medicions ni tan sols s’aproxima als  680 m2 invocats reiteradament per El Mundo

 Fins i tot si consideram el concepte més ample d’EDIFICACIONS – que incluiria l’habitatge i uns antics magatzems agrícoles de 90 m2 aproximadament – la suma d’una i altra superfície seria només lleugerament superior a la meitat dels repetits 680 m2 

SEGONA RECTIFICACIO 

Afirmació núm.8. Edició de 25 de gener pág 11. Sota el Titular « El Mundo Opina. Investigación oficial ya » : « El chalé está edificado en suelo rústico y las obras de ampliación se han realizado en una parcela que teóricamente no reúne la superficie mínima, dos cuarteradas, para edificar en un suelo calificado como rústico. El líder rojiverde debe explicar ante la opinión pública los pasos que ha seguido para CONVERTIR SU VIVIENDA de Sencelles en un inmueble seis veces mayor que la vivienda media »

 Aquesta afirmació és absolutament falsa donat que, d’ençà que som propietari no s’ha realitzat cap obra d’ampliació de l’habitatge 

 TERCERA RECTIFICACIO

 Afirmació núm 9. Edició de 27 de gener . Pàg.12 : « El chalé se construyó en la década de los setenta cuando tanto la normativa del Govern como la del propio Ayuntamiento fijaban en una cuarterada (7.103 metros cuadrados) la superficie mínima para para edificar en suelo rústico… la parcela sólo mide 6.458 metros cuadrados »

 Aquesta afirmació és absolutament falsa. En la dècada dels 70, el Govern no existia i la normativa per a la construcció en sòl rústic depenia del Plan Provincial de Ordenación de las Islas Baleares, el qual tenia criteris molt permisius quant a la construcció en sòl rústic.

Quant a la superfície de la parcel.la existeix una certificació del Cadastre de 1980 que li atribueix 7137 m2 

 QUARTA RECTIFICACIO 

Afirmació núm.  10 . Edició de 27 de gener. Pàgina 12 : « Así Grosske debía saber que adquiría un chalé ilegal que era ilegalizable y que sobre el mismo se habían realizado también ilegalmente obras de ampliación » 

Aquesta afirmació és absolutament falsa.

Les úniques referències que jo tenia sobre la legalitat de la casa abans de comprar-la eren les següents : Un certificat  del Secretari de l’Ajuntament, sol.licitada per mí mateix, on s’afirma que la casa mai no havia estat objecte de cap expedient d’infracció urbanística. El resultat d’una inspecció de l’arquitecte municipal – realitzada a instàncies meves -  on s’acredita que no hi havia cap motiu per obrir un expedient d’infracció urbanística 

  CINQUENA RECTIFICACIO 

Afirmació núm. 11. Edició de 30 de gener . Pàgina 12. Titular : « Hacienda dice que el chalé de Grosske ha crecido de 132 a 680 m2 en dos años y el sostiene que sólo mide 312 »

 Aquesta afirmació és absolutament falsa . Ni « Hacienda » ni la Gerència del Cadastre han efectuat cap declaració pública ni comunicat ni han realitzat cap acte administratiu que confirmi allò afirmat al titular  

SISENA RECTIFICACIO

 Afirmació núm.12. Edició de 30 de gener. Pàgina 12, sota el titular « El Mundo Opina. Embarra las evidencias » : « Ahora resulta que según Grosske los almacenes agrícolas anexos a su casa de Sencelles « ni son vivienda ni tienen efectos urbanísticos ni catastrales ni económicos », lo cual no se sustenta habida cuenta de que la propia Oficina del Catastro sí los computa como tales por razones obvias ». 

Aquesta afirmació és absolutament falsa. Deixant de banda que la cita entrecomillada del meu bloc personal no és correcte, els magatzems agrícoles  no són considerats pel Registre del Cadastre com a habitatge sinó exactament com això : « almacén » 

 SETENA RECTIFICACIO

 Afirmació núm. 13. Edició de 26 de gener. Titular en portada : « Hacienda ‘pilla’ a Grosske : su CHALE tiene 680 m2 y no los 312 que el declaró » 

Aquesta afirmació és absolutament falsa.  Els 312 m2 d’habitatge no es corresponen amb cap declaració davant Hisenda sinó a la inscripció en el Registre de la Propietat de la mateixa i, com s’ha expressat més adalt, coincideixen amb els expressats a la certificació de l’arquitecte aportada pels venedors. D’altra banda, és impossible que Hisenda m’hagi « pillado » perquè so jo mateix qui, sense tenir obligació legal de fer-ho, he instat revisió cadastral de la finca. 

 VUITENA  RECTIFICACIO 

Afirmació núm 14. Edició de 27 de gener. Pàg. 12 sota el titular « El Mundo opina. Su propia medicina » : « Años atrás el edil de EU en Palma, Joan Font, no tuvo más remedio que dimitir de su cargo al descubrirse que habitaba en una vivienda ilegal en suelo rústico en Marratxí. El máximo responsable entonces del partido en el que militaba Font, Eberhard Grosske, le instó a q       ue abandonara el cargo en el Ayuntamiento de Palma » 

Aquesta afirmació és absolutament falsa. El Sr. Joan Font, habitaba, i habita, a una casa en sòl urbà perfectament legal. Quan es va saber que, abans de ser regidor, va realitzar obres de reforma a ca seva que excedien allò autoritzar a la llicència (obres posteriorment legalitzades), EU va examinar el cas i va concloure que NO hi havia motiu suficient per sol.licitar la seva dimissió

Comentaris

 1. Ladrones y mentirosos en el Gobierno Balear

  O votar contra es PP-UM o seguí prenent pastilles pes nirvis.

  Rodamón | 31/01/2007, 19:49
 2. Re: HIDALGO, GIBERT, LA PRESO I EL REQUERIMENT A EL MUNDO

  ANIMO GROSKE
  CAÑA A ESOS

  PCE | 31/01/2007, 21:06
 3. La Mafia PP-UM.

  Amb es PP-UM a nes poder pots dir adèu a nes teu matrimoni.Tu decidèixes.

  Rodamón | 31/01/2007, 23:14
 4. La Mafia PP-UM.

  Amb es PP-UM a nes govern no podràs deixar mai de fumar. Tu decidèixes.

  Rodamón | 31/01/2007, 23:18
 5. La Mafia PP-UM.

  O votar contra es PP-UM o seguí agontant sa depressió.Tu decidèixes.

  Rodamón | 31/01/2007, 23:21
 6. La Mafia PP-UM.

  O votar contra es PP-UM o seguí anant a nes psiquiatra.Tu decidèixes.

  Rodamón | 31/01/2007, 23:25
 7. La Mafia PP-UM.

  O votar contra es PP-UM o seguí agontant s´ulcera d´estòmac.Tu decidèixes.

  Rodamón | 31/01/2007, 23:28
 8. La Mafia PP-UM.

  Votar PP-UM perjudica greument sa teva salut.Tu decidèixes.

  Rodamón | 31/01/2007, 23:31
 9. Re: HIDALGO, GIBERT, LA PRESO I EL REQUERIMENT A EL MUNDO

  Os recomiendo la lectura del pais de hoy, en especial del articulo sobre el espionaje a la comisaria de Mogan :aquí pongo algunos parrafos. A mi me resulta muy familiar y no se por que no me extraña. Dolores ¿ estás preparando algún manifiesto ?

  La concejal del PP Onalia Nieto, primera teniente de alcalde de Mogán, municipio grancanario de 15.000 habitantes, tuvo una intensa labor extramunicipal (e ilegal) hasta su detención el pasado 23 de enero por supuesta corrupción, junto con el alcalde de dicha localidad, José Francisco González (PP), [ ................. ], la segunda autoridad municipal de Mogán también urdió un plan para intentar desacreditar a la responsable de la investigación policial que supuso su arresto y el de su compañero de filas, el alcalde. Dicha comisaria de policía se había convertido en la bestia negra del PP tras dirigir la investigación que desarticuló la trama corrupta de Telde y que supuso la detención de la totalidad de su equipo de Gobierno, también del PP, en la denominada Operación Faycán.Asuntos turbios
  Nieto, según la investigación, pensó que la mejor manera de desacreditar a una policía especializada en los últimos meses en la persecución de ediles corruptos era enfangarla en algún asunto económico turbio. Algún medio de comunicación afín ya se encargaría de empaquetar los datos para darles la apariencia más perversa. De hecho, dicha comisaria ha sido ya objeto de dardos periodísticos sólo en función de la biografía judicial paterna, un magistrado supuestamente próximo al PSOE. Sus detractores, amén de dar por hecho que las simpatías políticas se heredan, olvidaron, según señalan fuentes de la investigación, que aunque ella hubiera querido manipular o forzar las pesquisas policiales contra ambos focos de corrupción municipal, debería haber contado con tres poderosas complicidades, la de la Fiscalía Anticorrupción, y la de los dos jueces distintos que asumieron y respaldaron sus pesquisas en ambos casos, Telde y Mogán. [............]
  , según quedó registrado en otra conversación grabada, trasladó los datos personales de la comisaria a una tercera persona para que hiciese cuantas averiguaciones pudiese sobre ella y su patrimonio. [..........]

  anonimo | 01/02/2007, 07:01
 10. CASA-CORTIJO

  Buenos días a todos!!

  Eber "anónimo" no ponéis buena cara en vuestra rueda de prensa ¿sabéis que van a salir más cosas de la CASA-CORTIJO?

  Por cierto, Eber, menuda pérgola te has montado sobre una antigua nave agrícola!!!

  Estoy segura que cuando todo haya pasado y veas que no te compensa pasar el calvario que viene seremos grandes amigos. Yo prometo asistir a tus clases de Historia y darte un besote.

  Dolors

  DOLORS | 01/02/2007, 08:10
 11. És que som més curts que els altres?

  Eberhard, has provat de publicar res a la web del PP? Has observar que encara que el que escriguis sigui educat i sense insults, si no va en la seva línia no dura ni un caramel a la sortida d'una escola? Per què l'esquerra ha d'anar d'innocent per la vida i permetre que venguin aquí fins i tot sembrar el dubte. per aquestes planes? No els hi basta que els hi paguem les televisions públiques d'ús privat?

  sense nom | 01/02/2007, 08:30
 12. CASA-CORTIJO

  Querido sense nom,

  Mi marido tiene una finca rústica en un municipio mallorquin. Esa finca heredada con CASAS CATALOGADAS DE MÁS DE 100 AÑOS (superlegal) tiene vaquerías y pocilgas para poder yo hacer uso de esas instalaciones como vivienda me han puesto MIL PEGAS y me exigen que tramite un CAMBIO de USO ante el Consell Insular y con restricción de metros máximo ...

  ¿Cómo ha conseguido nuestro amigo Eber que le dejen modernizar unas instalaciones agrícolas fuera de ordenación para uso residencial?

  Y encima le ha puesto una especie de pérgola a la antigua nave agrícola!!!

  ¿Ha tramitado un cambio de uso ante el Consell?? o ha usado el truqito de pedir pequeñas licencias de obra menor para montarse la Casa-Cortijo???

  DOLORS | 01/02/2007, 09:07
 13. Felanitx ...... bufffffff

  No hemos acabado con esto de andratx y despunta felanitx

  UN AVE Ó UN ÁRBOL | 01/02/2007, 09:28
 14. Sinceramente y eticamente .......... me parece una casa desorvitadamente grande

  Para no estar totalmente deacuerdo con el sistema establecido ......, veo que lo llevas bien y haces un buen uso de el, una casa de una persona de izquierdas ... un trabajador normal.

  palmesà | 01/02/2007, 09:32
 15. Canya!

  Grosske,ja està bé d'excusar-se, ara hem de passar a s'acció. On són ses denúncies, pleits, jutges, requeriments notarials, multes, rectificació pública de notícies, vistes orals, litigis, sentències,querelles, procediments processals??El volem veure segut en es jutjat ja !!!!

  Pacte de Progrés II | 01/02/2007, 09:34
 16. Crucials

  Grosske, com has dit molt bé abans, aquests mesos són crucials per al futur del nostre país. No cal caure al joc de la dreta ni dels seus afins. No hem de perdre la serenitat i hem de seguir fent bona feina. La dreta està nirviosa, saben que poden perdre es poder. Hem de recuperar el govern per redreçar cultural,social econòmicament aquesta terra.4 anys més de PP serien fatals per al nostre prsent i futur dels nostres fills.

  Pacte de Progrés II | 01/02/2007, 09:40
 17. Crucials

  Grosske, com has dit molt bé abans, aquests mesos són crucials per al futur del nostre país. No cal caure al joc de la dreta ni dels seus afins. No hem de perdre la serenitat i hem de seguir fent bona feina. La dreta està nirviosa, saben que poden perdre es poder. Hem de recuperar el govern per redreçar cultural,social i econòmicament aquesta terra.4 anys més de PP serien fatals per al nostre present i futur dels nostres fills.

  Pacte de Progrés II | 01/02/2007, 09:41
 18. Crucials

  Realmente el Sr. Grosske es listo. En primer lugar, se ha montado una vivienda envidia de todos. En segundo lugar, le dicen claramente que es ilegal y se la suda. En tercer lugar, para evitar que los propios le destituyan les convierte en piña diciendo que van a por él y luego a por el resto. Señores del Bloc no sean tontos, no se dejen manipular por este encantador de serpientes.

  yahoo | 01/02/2007, 10:17
 19. merda

  grosske, si efectivament tot és fals has d'anar per via penal i acabar amb aquest periodisme fals i pudent.
  i si hi ha una mínima veritat, per petita que sigui, dimiteix (i segueix denunciant per via penal). l'esquerra és com la dona del cèsar: no només ha de ser honesta.

  peixet | 01/02/2007, 10:46
 20. Más de lo mismo

  Desataos...están desataos.
  Y más que lo van a estar, me temo.
  Que malo es eso de tener miedo a perder las prebendas!!

  JoMateix | 01/02/2007, 11:13
 21. La casa d'EBER

  Després de tantes mitges veritats, l'unic que queda de les "acussacions", es la confusió interessada del INmundo entre els m2 declarats al registre de la Propietat i les medicions del cadastre. El cadastre té una funció fiscal de recaptació, no de "notaria". L'aclariment dels m2 avaluats té tan sols un efecte fiscal. Fiscalment paga el mateix una vivenda registrada que una edificació declarada en el seu temps com magatzem agrícola? A lo millor n'Eber podria reclamar a Hisenda que li tornassin doblers pels m2 del cadastre atribuits com a vivenda i que no corresponen com a tal. Ja que ha quedat en ridícul el Inmundo acussant de delicte urbanístic, a lo millor heu podria arreglar dient que vol ajudar als ciutadans a pagar menys a Hisenda!!!

  Pep | 01/02/2007, 11:40
 22. CASA-CORTIJO

  Estimat Pep,

  Lo que ha quedat prou clar es que es nostro estimat Eber viu a una Casa Cortijo amb 680 m2 construits (vivenda, piscina, portxos, asfalt, magatzem per possar trastos...).

  Ses grans diferencies en es cadastre i en es registre tenen s'origen en una presumpta il.legalitat d'origen de ses construccions que per ventura hagin prescrit emperò que no es por autoritzar de cap manera sa consolidació ni modernització ni canvi de us d'aquestes instal.lacions.

  Una aferrada,

  Dolors

  DOLORS | 01/02/2007, 12:08
 23. UNA PERGOLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Oh Dios mio!!!! Grosske tiene una pergola en su casa...creo que la izquierda me ha estafado, camviaré mi voto a favor del PP. No puedo soportar que Grosske tenga una pergola en su casa...¿como pudiste hacerlo señor mio? ¿Acaso no tienes decencia? ¿No has aprendido nada del Inmundo?...Una pergola Dios mio. Grosske a la carcel ¡pero ya!

  Dolors no | 01/02/2007, 12:17
 24. Recepta

  Conec una dona que no podia donar de cos i el metge de l'ambulatori li va receptar la lectura diària dels vòmits que s'escampen per la web de Groosske, Bayona i Llauger. Li va dir, així mateix, que no abusàs perquè podria acabar cagant s'os des front.
  La ràbia vos cou tan endins que sou uns laxants vivents. Millor, tot això que s'estalviarà la Seguretat Social.

  L'amo de son Magraner | 01/02/2007, 12:17
 25. No més restrenyament.

  Encara hi ha un remei millor, l'amo. Heu provat d'escoltar la COPE i llegir el inMundo al mateix temps?. No ho atura ni es Tagamed, ni menjar arroç blanc tot un any.

  sense nom | 01/02/2007, 12:42
 26. UNA PERGOLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  En el salón de casa de mis padres no cabe una pérgola. Me voy a hacer "blocquiano" para poder poner una pérgola en mi jardín.

  tan mateix | 01/02/2007, 12:48
 27. NO HI HA PITJOR SORD...

  L'Ajuntament de Sancelles està acollonat per la campanya del InMundo. Si es delicte urbanístic lo d'en Eber, qué passarà al terme en les construccions il·legals de veres? Se veurà obligat pel InMundo a perseguir-les?
  No hi ha delicte urbanístic a la casa d'Eber ni ell ha fet obres de reforma,ni hi ha canvis d'usos i l'Ajuntament té tota l'informació necessària per saber-ho. Mala sort pels "intoxicadors"

  Pep | 01/02/2007, 13:49
 28. El tema!

  Tot es redueix merament al següent: Eberhard Grosske Fiol es depatxa ara i adès i sempre que pot criticant que els mallorquins i mallorquines es vagin a viure a fora vila perquè això produeix la Honkongnització de l´illa...I ara resulta que tu, Eberhard, ets un Honkongitzador més. Ni més, ni pus. Ni més ni menys mentres quadrats, sinó pura i dura contribució personal a la destrucció del territori. I el més trist és que no ets l´únic que no predica amb l´exemple, que les manifas del Gob en van plenes de penya amb segona residència. Aquesta és la puta i trista realitat de Mallorca.

  Qui queda per aixecar sense tanta barra la bandera groga davant el Parlament?

  Toni | 01/02/2007, 14:05
 29. Para Dolors.

  Heestqdo varios dias, pensando que hacia, pero no me puedo reprimir mas mis sentimientos, lo tengo que progrqmar a los cuatro vientos.

  Dolors, me pone cachondo, sus comentarios son droga dura para mi, es como la famosas pastillita azul, de la buena y mas barata. Por favor Dolor sigue escribiendo, que mis orgasmos son cada vez mayores.

  Ahhhhh, estoy cerca de la felicidad despues de sus últimos escritos.

  F. Galán | 01/02/2007, 14:22
 30. Re: HIDALGO, GIBERT, LA PRESO I EL REQUERIMENT A EL MUNDO

  La situació jo la veig així:

  Grosske fa política, i mentres...

  El corrupte Hidalgo, que ni en sortir de la presó va deixar d'intentar subornar jutges, torna a on haurien d'estar tots els polítics que vertaderament delinqueixen.

  Voltros mateixos triau què trobau pitjor.

  Si el PP té arguments de veres que les exposi, de lo de sempre ja n'esteim tips. Treuen foc pels queixals per un tema urbanístic de rellevància nul·la i miren cap a una altra banda quan els seus batles estàn fent estades a la presó per una corrupció escandalosa. Avui a l'informatiu de Telecinco n'Hidalgo i en Del Olmo han sortit com la màfia mallorquina en notícia de sortida del telediari. Tota Espanya sap que a Mallorca tenim una banda de lladres de l'erari públic. Vergonya ens hauria de fer.

  El PP rebrà una estocada brutal a les eleccions, ja ho veureu.

  Celia | 01/02/2007, 14:32
 31. Re: HIDALGO, GIBERT, LA PRESO I EL REQUERIMENT A EL MUNDO

  Esper ansiosa la rectificació del mitjà desinformador. Tres dies seguits el requeriment notarial a primera plana. A veure si aquest diari és tan respectuós amb la llei com diu. El dret de rectificació és una obligació que la llei li imposa a aquest diari.

  :-D

  Celia | 01/02/2007, 14:38
 32. MALLORCA=MARBELLA

  És vera que si no és per ses vacances dels Borbons o per sa corrupció, no sortiríem mai a ses notícies a nivell estatal...Té collons sa cosa...Ja esteim al nivell de Marbella..
  MALLORCA=CORRUPCIÓ=CLIENTELISME=URBANITZACIONS=DEPREDACIÓ..Cagondell, Grosske, a meam si ho arregles en això...

  Pixedis | 01/02/2007, 14:41
 33. MALLORCA=SICILIA

  Tens raó Pixedis, sort que gent com en Miquel Barceló ens eleva a la crònica nacional per damunt del chascarrillo i de la corrupció. Per coses així sí volem sortir als telediaris nacionals.

  Celia | 01/02/2007, 14:55
 34. CASA-CORTIJO

  F. Galán: eres un bastorro-machista y no tienes ninguna gracia.

  A las chicas del Círculo nos va la marcha pero no con cerdos como tú.

  Me parece más interesante Eber y su doble personalidad...por eso le recomiendo que se quite de en medio porque le aprecio

  Besos, Dolors

  Dolors | 01/02/2007, 15:23
 35. Calumnia que algo queda

  Cuando el sabio señala hac ia la luna con el dedo, el tonto mira el dedo. Muy probablemente los del InMundo estaban - están - aterrorizados. ¡¡El PP puede perder el poder¡¡ La vuelta a la cárcel de Higaldo y Gisbert, era una posibilidad, que al final se ha realizado. ¿Porque sacar ahora lo de Grosske? Ya, ya ..., en lugar poner la atención hacia lo sucede en la puerta de la cárcel, la maniobra es: centrar la atención hacia el gallinero de Grosske. Je, Je, que listos son los inmundos y que tontos son los que pican.

  Lorito Real | 01/02/2007, 15:27
 36. La Mafia PP-UM.

  O votar contra es PP-UM o seguí veient com es teus moren de càncer.

  Rodamón | 01/02/2007, 16:08
 37. Ladrones y mentirosos en el Gobierno Balear

  O votar contra es PP-UM o veure com es teus fills agafen un càncer en només vuit anys.Tu decidèixes.

  Rodamón | 01/02/2007, 16:12
 38. Lo prometido es deuda.

  Como os dije que en Febrero tenia una sorpresa que daros y lo prometido es deuda, yo que soy un caballero, hoy que no estoy en mi despacho, ahí va. ME HE CAGADO EN LOS PANTALONES.

  Hidalgo | 01/02/2007, 16:16
 39. Massot

  Ai que he perdut sa clau...!!Ai que he perdut sa clau...!!!

  Xorisso | 01/02/2007, 16:32
 40. DOLORS NO TE ENTIENDO

  Flipo contigo Dolors, no sé que ves en este personaje de Sancelles. NO es más que un vividor que machaca al prójimo sin piedad y después no se aplica él la misma medicina.

  Santi | 01/02/2007, 16:45
 41. Besos

  Dolors:he de reconèixer que estic un poc gelós.Per què n'Eber i no jo? Fa temps que m'agrades.No ho puc entendre.Ell és més guapo que jo? O t'has enamorat per sa caseta d'aperos?
  Besos,Dolors, Besos.Jo també t'estim.Torna amb mi, per favor.

  Enamorat de na Dolors.Gelós de n'Eber. | 01/02/2007, 16:54
 42. Re: HIDALGO, GIBERT, LA PRESO I EL REQUERIMENT A EL MUNDO

  La dreta perd el poder!! Aquesta serà una campanya electoral de lo més bruta!!! La seva campanya es basarà en això, en la difamació i la mentida!! i en la contractació a jornada completa de personatges com na Dolors, perquè ens donin la pallisa amb els seus comentaris absurd!!!

  Dolors no, gràcies!! | 01/02/2007, 17:00
 43. Balears de matí

  Heu vist l'audiència de 'Balears de matí': 0.000 espectador i 0,1 % de quota de pantalla. No ho mira ni na Dolors.

  No m'estranya amb lo imparcial que és n'Àngela Seguí!!!

  Salut.

  P. | 01/02/2007, 17:05
 44. Dolors, sigue enamorando

  Veo con preocupación, que Dolors sigue enamorando, con su lenguaje florido somos ya varios los que estamos rendidos a sus pies.

  A pesar de sus palabras despreciativas hacia mi, yo sé que es el camino natural de nuestra relacio, del odio al amor, solo hay un paso.

  Dos preguntas: Que es eso del Circulo?, tiene que ver con las brujeria? y hay más chicas?, pues mis esperanzas aumentarían, ya sabes Dolors que siempre me gusto el sado.

  A pesar de todo, me gustas y estoy seguro que yo a ti tambien, busca referencias y lo veras.

  Un beso.

  F. Galán | 01/02/2007, 17:42
 45. Calumnia que algo queda

  Hidalgo y Gibert reingresan en prisión
  El ex alcalde de Andratx Eugenio Hidalgo, del PP, y su celador municipal de Obras, Jaume Gibert, han vuelto a ingresar esta tarde en la prisión de Palma en cumplimiento de un auto judicial que ordena su reingreso en la cárcel ante el temor de que puedan obstaculizar la investigación de la supuesta trama de corrupción urbanística en el municipio mallorquín. Hidalgo, acompañado de su abogado, Rafael Perera, ha llegado al centro penitenciario sobre las 17.15 con semblante serio y sin hacer declaraciones a los medios de comunicación allí congregados. Unos diez minutos más tarde ha llegado Gibert, quien, como Hidalgo, permanecerá allí un máximo de dos meses, en régimen de prisión comunicada y sin posibilidad de pago de fianza para salir en libertad condicional.Hidalgo y Gibert han reconocido operaciones inmobiliarias que les han reportado unos beneficios de 1,8 millones de euros.

  Lorito Real | 01/02/2007, 17:44
 46. Calumnia que algo queda

  Hidalgo y Gibert reingresan en prisión
  El ex alcalde de Andratx Eugenio Hidalgo, del PP, y su celador municipal de Obras, Jaume Gibert, han vuelto a ingresar esta tarde en la prisión de Palma en cumplimiento de un auto judicial que ordena su reingreso en la cárcel ante el temor de que puedan obstaculizar la investigación de la supuesta trama de corrupción urbanística en el municipio mallorquín. Hidalgo, acompañado de su abogado, Rafael Perera, ha llegado al centro penitenciario sobre las 17.15 con semblante serio y sin hacer declaraciones a los medios de comunicación allí congregados. Unos diez minutos más tarde ha llegado Gibert, quien, como Hidalgo, permanecerá allí un máximo de dos meses, en régimen de prisión comunicada y sin posibilidad de pago de fianza para salir en libertad condicional.Hidalgo y Gibert han reconocido operaciones inmobiliarias que les han reportado unos beneficios de 1,8 millones de euros.

  Lorito Real | 01/02/2007, 17:44
 47. El Tomate....

  Eberhard, enhorabona heu has conseguit ... aixo ja sembla el TOMATE...
  Supos que no esperera ningu que es teu bloc servesqui per res mes que propaganda personal teve i des teus amics...
  Per cert Rodamon, ¿que has pres o fumat?

  La Pantoja | 01/02/2007, 17:59
 48. Que vuelva el PACTE

  La ciudadanía sabe que siempre es la derecha la que engaña y estafa al pueblo. Basta ya de difamar a las personas honradas que trabajan y consiguen lo que tienen con el sudor de su frente y respetando la legalidad.

  Estudiante | 01/02/2007, 18:39
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS