Administrar


Estadisticas de visitas

CA MEVA AQUI TENIU ELS DOCUMENTS I LA VERITAT

grosske | 29 Gener, 2007 00:59

"Antes se coge a un mentiroso que a un cojo" ... idò, tal i com he anunciat avui matí, aquí teniu els documents claus per comprovar les mentides de El Mundo.

Algúns documents els he inserit al post en miniatura. Heu de clicar damunt per lletgir-los. D'altres no he pogut fer-ho així però clicant sobre la paraula adequada els llegireu a l'àlbum. La qualitat no sempre és bona però esper que sigui suficient

En primer lloc, aquí teniu els tres documents als quals vàrem tenir accés abans de la compra: un certificat sobre la superfície de la vivenda estés per un arquitecte (contractat pels venedors), un certificat del cadastre de 1980 referit a l'extensió de la parcel.la i un certificat de la inscripció cadastral  que vàrem demanar nosaltres mateixos l'any 2005

Certificat  d'un arquitecte sobre la finca expedit per un arquitecte a instàncies dels venedors: 

i

Certificat del cadastre del 80 sobre la superfície de la parcel.la

 i

Certificat inscripció cadastral del  2005 que sol.licitàrem nosaltres mateixos

Així mateix, els venedors ens lliuraren altres documents - que no he escanejat - relatius a l'apertura del pou i a la posada en marxa d'una explotació agrícola de reguiu (tots ells dels anys 70) 

Del primer document s'inferia que la vivenda mesurava 312,68 m2 - NO 680 M2, SR INDA - i aquesta és la raó per la qual vàrem fer constar aquesta xifra a l'escriptura de compra venda

 Del segon document s'inferia que la superfície de la parcel.la eren 7.137 m2

i, del tercer document (la inscripció registral del 2005) s'inferien dues coses:

Que la casa només tributava com si medís 132 m2 i que la data de construcció era de 1973 (en realitat, aquesta és la data de l'ampliació sobre l'antiga casa de pagés).

Amb aquestes dades a les mans vàrem treure dues conclusions:

1) Que la casa es va construir (en realitat, ampliar) a un moment on la legislació sobre el sòl aixi ho permetia (veure un post anterior)

2) Que calia actualitzar les dades del cadastre si volíem pagar l'IBI correctament.

Com que el tema de la legalitat de la casa era delicat - i per evitar "malos rollos" - no ens vàrem aturar aquí i vàrem demanar a l'Ajuntament un certificat de si la casa mai no havia estat objecte de  cap expedient d'infracció urbanística. L'Ajuntament ens va contestar que no, que mai s'havia obert un expedient d'infracció. Tampoc no ens vàrem voler aturar aquí i, en el colmo de la paranoia i "para mayor abundamiento" vàrem denunciar la casa perquè hi hagués una inspecció municipal i es revisàs si hi havia cap tipus d'infracció.

id

La visita va ser girada i no es va obrir cap expedient d'infracció.

Sincerament deman: es possible prendre més precaucions a l'hora de comprar una casa pel que fa a la seva legalitat?.

Quant a la sol.licitud perquè el Cadastre mirés la casa i revisàs la fitxa d'inscripció cadastral, la vàrem fer a través del propi Ajuntament i aquí teniu un certificat de la institució on està assenyalada aquesta sol.licitud entre d'altres instades davant l'Ajuntament 

Dit amb altres paraules: nosaltres som els que vàrem anar al Cadastre per posar la finca en ordre i pagar l'IBI que tocava pagar.´No obstant això he hagut d'aguantar un titular del Mundo a primera plana dient que el Cadastre m'havia "pillado" en les meves mangarrufes per ocultar-li la realitat de la meva casa!!

Sobre aquestes dades i amb aquests antecedents, dijous passat em vaig berenar amb el titular del Mundo referit al meu xalet de 680 m2 en base a ampliacions "a uno y otro lado de la casa"

Aquesta fàbula vé d'una lectura manipulada de la fitxa del cadastre on junta la vivenda amb els antics magatzems agrícoles i una zona pavimentada que hi ha davant la casa. Es cert que a la fitxa del cadastre hi ha una errada (que aviat es corregirà) i posa "Vivienda. Zona pavimentada. 193 m2" però un diari mínimament seriós s'ha de donar compta que aquí hi ha una contradicció i ha d'averiguar on és l'errada.

Naturalment, hi ha una cosa que jo no puc ara demostrar documentalment i que és el darrer raig d'esperança per a la dignitat del Mundo i del seu director: que puguin demostrar que jo vaig comprar, efectivament,  una casa de 312 m2 i que, amb posterioritat , he fet una ampliació fins a 680 m2... però no vull torturar el Sr. Inda donant-li falses esperances: això no és així i tant les fotos aèries com la visista del famós zelador municipal ho permetran comprovar de manera indiscutible.

Ooooohhh!! On queda ara el xalé de 680 m2, la inscripció registral fraudulenta, la il.legalitat de la casa i allò de que "el Catastro m'ha pillao"?

PS. Al marge del Mundo i de les seves mentides, algúns comentaristes del bloc han suscitat el tema - més filosòfic - sobre si això és una casa "adequada" per a un dirigent d'EU. En aquest terreny, jo respect totes les opinions, fins i tot aquelles que em semblen una mica extravagants, però vos donaré sincerament la meva opinió personal:

1.- Jo no m'hagués comprat mai un terreny en sòl rústic per construir-hi una casa. Trob que el camp mallorquí ja en té prou de cases. Però una cosa és no voler que es construeixi més i un altra no admetre la possibilitat de que les cases existents i en situació regular s'ocupin amb normalitat. O és que qualcú proposa deixar-les buides o esbucar-les?

2.- Algúns troben que aquesta casa és "massa casa" per a una persona d'esquerres. A mí em sembla una visió molt reduccionista del que és l'esquerra (i, per tant, una visió prou favorable a la dreta). En tot cas, vos diré el mateix que li he dit a un comentarista: quan, amb vint anys, em vaig independitzar, jo vivia de lloguer a un pis de 90 m2. Aquesta casa no vé ni de comissions ni de maniobres especulatives: és, exclussivament,  el fruit de 30 anys de treball honrat meu i de la meva dona i de 47 anys de treball de  mu mare que ara està incapacitada i l'hem duit a viure amb nosaltres. Si això no pot cabre dins l'àmbit de l'esquerra, "apaga y vámonos"

Comentaris

 1. Re: CA MEVA AQUI TENIU ELS DOCUMENTS I LA VERITAT

  M' encanta tot el que t' estàs desvivint per donar llum a la veritat, jo en la teva situació no em veuria capaç de lidiar amb aquests d' "El Mundo".

  Un salut, camarada.

  Rubiol | 29/01/2007, 01:36
 2. Ladrones y mentirosos en el Gobierno Balear

  Volem un Sant Joan i una Mallorca en estat de gràcia.¡Revolució metafísica,ja!.Rebutjem l´univers de mort des PP-UM.Tenim dret a viure la nostra vida.¡TERRA I LLIBERTAT!

  Rodamón | 29/01/2007, 01:56
 3. La Mafia PP-UM.

  Tristesa atroç de molta gent per tot lo destruït i devastat.¡TERRA I LLIBERTAT!

  Rodamón | 29/01/2007, 01:57
 4. Solución Final al problema de Mallorca

  Córtex de Gaia:Similitud entre la tierra y el cerebro humano.Los hombres que habitan la tierra son para ésta lo que las neuronas para el cerebro.Similitud siempre entre
  macrocosmos y microcosmos.¡TERRA I LLIBERTAT!

  Rodamón | 29/01/2007, 01:58
 5. Que se lo coman con patatas...

  Y ahora qué, Sres In-mundos y todos los que han aprovechado para criticar, insultar y dudar ??? Tendrán que comérselo con patatas !!! ( eso si, si es posible que sean de la huerta de Grosske )!!!
  Eber, denúncialos en el Juzgado, no les perdones, no sólo tienen que rectificar, sino que paguen, que tenemos que hacer la fiesta !!!

  ge | 29/01/2007, 02:34
 6. CASA-CORTIJO

  Eber, entonces las otras edificaciones del COMPLEJO que comprastes eran ILEGALES y por eso no las incluiste en el Registro de la Propiedad???

  Me refiero a la piscina, al almacén y el asfaltado de hormigón o también es un invento de Eduardo Inda???

  Besos, LOLoa

  DOLORS | 29/01/2007, 05:49
 7. para lola

  Lola , con todo el "cariño" como sueles decir tu y por si lo tuyo es ignorancia y no mala fe te explicaré que en este pais el Registro de la Propiedad es un registro a efecto de cargas, es decir para acreditar si sobre una propiedad existe algun tipo de gravamen o hipoteca a efectos de proteger a los posibles compradores: NO TIENE NINGUN VALOR FISCAL, por lo tanto es lo mismo si incluyes los almacemnes , la caseta del perro,la valla que rodea la finca o las macetas del balcón. Lo que si tiene importancia a efectos fiscales y de hecho depende del ministerio de Hacienda ( como muy bien explica El Mundo ) es el catastro, es de ahí de donde se saca el valor y la cantidad de lo que se tiene que tributar, y por lo que he visto en esos documentos la peticion de la actualización de catastro partió de los propios interesados. Para más información te diré que podrían haber esperado tranquilamente hasta que catastro o el ayuntamiento hubiera realizado una revisión sin que ello hubiera supuesto una infracción , pero como se puede leer ellos mismos solicitaron una revisión anticipada. En resumen y para que lo entiendas: si estan pagando lo que tienen que pagar es gracias a su iniciativa y no a la de la administración que por otra parte ( y no me extraña porque conozco un poco el tema y los errores son frecuntes ), ha cometido un error al calificar el pavimento como V y encima tiene una medición de 7.000 y pico mts.en el certificado del año 80

  anonimo | 29/01/2007, 07:24
 8. almacenes?

  Vamos, que compró una casa con elementos ilegales y, en vez de denunciarlo igual que ha hecho con cientos de personas, la compra. Por cierto ¿que´guardas en esos almacenes tan grandes? Por lo que se ve no tienes una ganadería muy grande (bueno, supongo que el pesebre de muchos que aquí escriben)

  Naide | 29/01/2007, 07:44
 9. a nadie

  El ayuntamiento dice que no hay ninguna infracción anterior, hace una visita ( a petición de los interesados )y no abre ningún expediente , pero tu dices que es ilegal. Llamame pesebrista pero yo me fio más de los documentos oficiales que de tu criterio.
  Es evidente que aquí no la presunción de inocencia importa un bledo, el hecho de que sea la parte acusada la que tenga que aportar las pruebas y no al revés ya es una perversión del espiritu de la constitución , pero encima que cuando se tienen las pruebas se siga manteniendo lo mismo , no se, no se a mi me recuerda a aquello que hacían los nazis con la propaganda. ¿Tanto os preocupa el Bloc ?

  anonimo | 29/01/2007, 08:04
 10. Re: CA MEVA AQUI TENIU ELS DOCUMENTS I LA VERITAT

  Creieu que els d'el mundo pensaven que la informació publicada era vertadera?

  Creieu que desmentint les acusacions entan fent que el camí de les coses sigui diferent al previst per n'Inda?

  Tampoc es pot denunciar res. Ell sempre diu "segun el catastro" i es cert ... Si el catastre esta malament no és culpa seva.

  El joc està seguint el camí previst ... i no veig que hi hagui forma de sortir de la ruta planificada.

  ignorant | 29/01/2007, 08:57
 11. Ombres sobre Grosske

  Francament, els documents que han exposat no justifiquen res. Lo únic que demostren és que pagues una contribuci´´o per una casa de 312 metres i que ho actualitzares quan la vares comprar.
  Lo que no dius, o més ban dit, ho califiques "d'errada" del cadastre, és que tens dos magatzems mooolt grans que quan et plagui pots "reconvertir" en habitables demanant una llicència d'obra menor; que és fàcil d'aconseguir i no necessita el visat del Col.legi d'Arquitectes.
  Admets que el cadastre té anotats 680 metres quadrats construits i que a part de la vivenda tens dos grans magatzems que juntament amb s'encimentada de sa terrasa sumen aquesta xfra. De tot això, francament t'ho dic, se'n desprèn que El Mundo té raó. Una altra cosa, i molt qüestionable són les formes i la redacció de les informacions.
  Me sap moplt de greu haver-ho de repetir, però és sa veritat. Fions que va sortir aquest escàndol no havia escrit mai al teu Blog i sempre t'havia votat, però ara m'obligues a cercar una altra opció. El problema és que no me'n puc anar al PSM perquè anau junts. Tal vegada lo millor sigui no anar a votar. I repetesc que ho lament, però Roma no paga traidores i lo teu és un xanxullo com sa copa d'un pi.

  Mick Jagger | 29/01/2007, 09:25
 12. Som feliç (i en dilluns!)

  Que no es preocupin els del Mundo i la gent rancorosa que vol fer mal: els seus insults no tenen fons en el banc dels nostres ànims.
  Més que mai: BLOC!

  Miquel de la Mel | 29/01/2007, 09:26
 13. Ombres sobre Grosske

  Se m'ha oblidat parlar de sa piscina...Però supòs que és normal, ja que ni tu mateix l'anomenes en en tota la teva justificació. Per ventura també és il.legal al 100% i t'estimes més desviar l'atenció cap a altres aspectes més embullosos per evitar que es parli d'aquest 'petit bassolet' que, naturalment, deus utilitzart per emmagatzemar aigua per al reguiu. Això sí, en un estanc enrajolat, amb terrassa i amb escaletes per accedir-hi amb comoditat quan el fas net. Jooooeer Grosske...

  Mick Jagger | 29/01/2007, 09:38
 14. Bloqete

  Bloc damunt bloc, aixo es. Per fer obres ilegals.

  xanxullos bloqueros | 29/01/2007, 09:39
 15. GOB

  rante el año pasado el grupo ecologista GOB realizó un seguimiento de las construcciones ilegales en el suelo rústico de Sencelles que concluyó con la presentación de 28 denuncias ante el Ayuntamiento y el Consell de Mallorca. Según el GOB, pocas edificaciones de las realizadas en la área rural del municipio cuentan con la autorización de la Comisión Insular de Urbanismo y la licencia municipal de obras. Ninguna de estas denuncias, sin embargo, se refiere a la casa del líder de Esquerra Unida-Els Verds en Palma, Eberhard Grosske.

  xanxullos bloqueros | 29/01/2007, 09:42
 16. dilluns

  avui és dilluns i ara som al despatx...

  molt bon dia a tots!

  Enric | 29/01/2007, 10:02
 17. Spain is different

  "Spain is different" es una frase que en los años 70/80 a veces no entendía.
  También se decía que otra característica era la envidia.
  Ahora lo entiendo : y no en Spain en general, sino aplicado a Mallorca en particular. Y habría que agregar: cuánto rencor, cuánto ánimo destructivo, cuánta mala leche.
  También entiendo lo del "perro del hortelano".
  La verdad, es que esta ciudad, y esta isla, necesita un cambio:
  + cultura
  + estudios
  + vivir
  y menos criticar.
  Grosske, admiro su paciencia y su fortaleza.
  Sinceros saludos

  foraster | 29/01/2007, 10:24
 18. Excelente articulo

  VER EL ARTICULO DE OPINIÓN QUE HOY PUBLICA diario de mallorca, se pueden decir las cosas mas veces no mas claro. En:
  http://www.diariodemallorca.es/secciones/noticia.jsp?pNumEjemplar=1426&pIdSeccion=5&pIdNoticia=239071&rand=1170051335303

  F. Galan | 29/01/2007, 10:35
 19. Conxa

  També el podeu llegir aquí

  http://www.fideus.com/

  Conxa | 29/01/2007, 11:20
 20. Això et passa per voler defensar als animals

  Mira que dir que vols a prohibir les corregudes de braus, has insultat "l'Espanya Cañi i Ole" que representa a aquesta gent.

  Animalista Convencido | 29/01/2007, 11:21
 21. Hartísimo

  Confesaré que ha sido divertido utilizar la falacia mediática del Mundo para incitar a Eberhard a organizar lo que ya se conoce como la Fiesta de la Tortilla.. Ha sido divertido leer los comentarios de voceros desinformados que, sin más luces que las emitidas por el Mundo, transmiten el eco repetido de que todos los políticos son iguales, ergo, nos quedamos con los que tenemos ahora. Incluso ha sido divertido convertirse en un voyeur y de la mano de las detalladas descripciones hechas por su propietario, tener la sensación de conocer la casa de Eberhard mejor casi que la mía propia, pero se acabó la diversión, y ya me he cansado de ver como un señor al que le ampara la más absoluta de las presunciones de inocencia se siente obligado a colgar en la Red documentos estrictamente personales y de asuntos que le competen a él en exclusiva. Me he cansado de ver como alguien tiene que defenderse y argumentar su inocencia sin que ninguna ley le obligue a ello, y me he cansado especialmente de ver como da igual lo que explique y cómo lo explique, que los aventajados alumnos de la Brunete mediática continúan con su repetitivo discurso, sin atender a más lógica que la que viene dictada por las patrañas inmundas del inmundo patrañador.
  Definitivamente, me he cansado cuando a los que como yo opinamos que el sr. Grosske puede ser de todo menos un defraudador a hacienda, se nos tacha de comer en el pesebre, y por eso, harto de tanta estupidez y mala leche a partes iguales, proclamo que:
  1) Considero a Grosske culpable del delito de hacer caso de las estupideces del Mundo.
  2) Considero a Grosske culpable de entrar al trapo de los voceros del periódico gratuito más caro de Baleares
  3) Considero a Grosske culpable de inocente, por ser tan tonto de decir los metros cuadrados de su casa, sólo porque al dueño de la pileta más ilegal de España le ha dado por ahí.
  4) Considero a Grosske honrado a carta cabal, y lo digo desde la experiencia de haber trabajado cerca de él, y no de oídas, como intuyo que les pasa a muchos de los que aquí escriben.
  Y para acabar, una información y un ruego: Ni soy votante de IU ni creo que lo vaya a ser a corto plazo, y ojalá nos veamos rodeados solamente de malvados, mejor que de estúpidos. Al menos los malvados descansan cuando duermen. Los estúpidos lo sonlas 24 horas del día.

  JoMateix | 29/01/2007, 11:31
 22. Hartísimo

  Confesaré que ha sido divertido utilizar la falacia mediática del Mundo para incitar a Eberhard a organizar lo que ya se conoce como la Fiesta de la Tortilla.. Ha sido divertido leer los comentarios de voceros desinformados que, sin más luces que las emitidas por el Mundo, transmiten el eco repetido de que todos los políticos son iguales, ergo, nos quedamos con los que tenemos ahora. Incluso ha sido divertido convertirse en un voyeur y de la mano de las detalladas descripciones hechas por su propietario, tener la sensación de conocer la casa de Eberhard mejor casi que la mía propia, pero se acabó la diversión, y ya me he cansado de ver como un señor al que le ampara la más absoluta de las presunciones de inocencia se siente obligado a colgar en la Red documentos estrictamente personales y de asuntos que le competen a él en exclusiva. Me he cansado de ver como alguien tiene que defenderse y argumentar su inocencia sin que ninguna ley le obligue a ello, y me he cansado especialmente de ver como da igual lo que explique y cómo lo explique, que los aventajados alumnos de la Brunete mediática continúan con su repetitivo discurso, sin atender a más lógica que la que viene dictada por las patrañas inmundas del inmundo patrañador.
  Definitivamente, me he cansado cuando a los que como yo opinamos que el sr. Grosske puede ser de todo menos un defraudador a hacienda, se nos tacha de comer en el pesebre, y por eso, harto de tanta estupidez y mala leche a partes iguales, proclamo que:
  1) Considero a Grosske culpable del delito de hacer caso de las estupideces del Mundo.
  2) Considero a Grosske culpable de entrar al trapo de los voceros del periódico gratuito más caro de Baleares
  3) Considero a Grosske culpable de inocente, por ser tan tonto de decir los metros cuadrados de su casa, sólo porque al dueño de la pileta más ilegal de España le ha dado por ahí.
  4) Considero a Grosske honrado a carta cabal, y lo digo desde la experiencia de haber trabajado cerca de él, y no de oídas, como intuyo que les pasa a muchos de los que aquí escriben.
  Y para acabar, una información y un ruego: Ni soy votante de IU ni creo que lo vaya a ser a corto plazo, y ojalá nos veamos rodeados solamente de malvados, mejor que de estúpidos. Al menos los malvados descansan cuando duermen. Los estúpidos lo son las 24 horas del día.

  JoMateix | 29/01/2007, 11:31
 23. Re: CA MEVA AQUI TENIU ELS DOCUMENTS I LA VERITAT

  ... y a mi me considero inútil total, culpable de apretar dos veces el botón de enviar.

  JOMateix | 29/01/2007, 11:32
 24. sobre tot plegat

  eber,

  molts de cops no estic d'acord amb les teves posicions.

  però t'he de donar gràcies. gràcies per que gent com tu estigui en la primera línia.

  puta misèria que hi ha en el mon!.

  una abraçada per tu i per la teva família que, collons!, el que ha de passar i el que vos espera.

  gabriel | 29/01/2007, 11:40
 25. Re: CA MEVA AQUI TENIU ELS DOCUMENTS I LA VERITAT

  No sé que li passa a tota la gent aquesta, que no li basten les teves explicacions, si no que a més continuen dient xorrades i dient que vares comprar una casa il·legal. Però quina barra!! Quina manera d'intentar intoxicar-nos amb les continues mentides!! De cada vegada es queden tots sols!! Ánim Eberhard!! i continua així, donant canya a tota aquesta gent!!!

  Joana Maria | 29/01/2007, 12:30
 26. Grosske DIMITE ...

  Grosske!!!!!!!
  DIMITE YA !!!
  EXPLICACIONES DE MAL PAGADOR. nO TE GUSTA QUE LOS DEMAS CONSTRUYAN EN SUELO RUSTICO PERO TU VIVES EN EL??
  GROSSKE DIMITE YA!!.

  SENY | 29/01/2007, 12:43
 27. Re: CA MEVA AQUI TENIU ELS DOCUMENTS I LA VERITAT

  Sembla mentida el que pot arribar a fer la dreta quan veu perillar el poder... fan ús de qualsevol cosa, inclós evidentment, de la mentida, la calumnia i la difamació. No crec que això acabi tan ràpid, àvui El Mundo ataca també al GOB. Qui serà el pròxim? en Biel Barceló? la OCB? altres ja han estat objectius d'Inda, com en Miquel Àngel Llauger, però lògicament s'ha acabat imposant la veritat.
  I do això, dóna igual, perquè al final, ja se sap: 'se coje antes a un mentiroso que a un cojo'... i a Inda ja el tenim a mig metre...
  Ànim i una abraçada forta!

  Promotora | 29/01/2007, 12:44
 28. Re: CA MEVA AQUI TENIU ELS DOCUMENTS I LA VERITAT

  Para 'seny' el que tendrías que poner tú i dejar de decir chorradas!! Grosske dimitir?? Que más quisieras tú i tus amiguitos de la derecha rancia, esa que se da cuenta que pierde el poder. Los políticos honrados como Grosske son los únicos que dan un mínimo de coherencia a todo este panorama de piltrafillas que se pasean por las administraciones públicas.

  Enrique | 29/01/2007, 12:54
 29. a Mick Jagger

  Yo creo que a ti te da igual lo que leas porque total la cuestión es . A Hacienda cotiza por todo incluida la piscina, tal como se vio en el certificado que salio en el Mundo. El que no cotizaba era el anterior propietario y Groske podría haber seguido así tan ricamente hasta que se hubiera hecho una revisión catastral pero no lo hizo. En cuanto a los almacenes yo no me preocuparía seguro que si intentase reconvertirlos en habitables a los dos días, que digo dos días dos horas, tendría al celador a las ordenes de el Mundo ¡ Uy! perdón quiero decir del Ayuntamiento de Sencelles realizando una inspección.
  Yo insisto os preocupa el Bloc por eso intentáis neutralizarlo, pero no cuela ¿ qué tal si hablamos de otras cosas que de verdad importen a los ciudadanos

  anonimo | 29/01/2007, 12:56
 30. Cambres Agràries

  Votar PP-UM és cavàr se teva propia tomba;és tirar pedres damunt sa teva taulada.Fa molt de temps que decidiren llevar-te d´enmig.

  Rodamón | 29/01/2007, 13:37
 31. Re: CA MEVA AQUI TENIU ELS DOCUMENTS I LA VERITAT

  Me encanta ver como podemos contra la mentira y la manipulación!! Enhorabuena Eberhard, otros en tu lugar hubieran tirado la toalla. Un gran gesto enfrentarte con toda esta panda, porque la verdad acaba ganando a la mentira.
  Por otra parte, una lástima que tu y tu familia tegais que pasar por todo esto. Un abrazo

  Erika | 29/01/2007, 13:40
 32. La Mafia PP-UM.

  PP-UM:Put Put Una Merda.No val res.

  Rodamón | 29/01/2007, 13:58
 33. Solución Final al problema de Mallorca

  No a l´ús d´herbicides a fora vila.Ses males herbes s´han llevat sempre en xapeta o llaurant.No envenenem la terra.

  Rodamón | 29/01/2007, 14:15
 34. Re: CA MEVA AQUI TENIU ELS DOCUMENTS I LA VERITAT

  M'agradaria veure durant 3 dies seguits els documents den Grosske a primera plana a El In-mundo, en exercici del dret reconegut per llei de rectificació...

  Sort que la veritat sempre s'acaba imposant!

  PD.: Adivina, adivinanza... algú sap pq el batle de Santa Margalida no se torna a presentar a les eleccions municipals? Com així el batle de Santa Margalida no presenta els documents, com fa en Grosske, que contradiuen el que ja és vox populi inclús a youtube?

  Celia | 29/01/2007, 14:21
 35. Re: CA MEVA AQUI TENIU ELS DOCUMENTS I LA VERITAT

  http://www.antonibennassar.blogspot.com/

  Aqui teniu el vídeo del qual us parlava al post anterior...

  I aixó és la "Nueva Mallorca liberal"? Ostres, encara em faré conservadora doncs...

  Celia | 29/01/2007, 14:24
 36. Ladrones y mentirosos en el Gobierno Balear

  PP-UM:¡FORA DES SEMBRATS!

  Rodamón | 29/01/2007, 14:34
 37. per allá a on passen es comunistes, darrera

  hei queda molta miseri:

  Albania, Cuba, Corea del Norte, Rusia, Alemania comunista, Hungria, Rumania, China, Etc...
  Milagro, los COMUNISTAS CONSIGUEN EMPOBRECER AL PAIS RICO QUE SE LES PONGA DELANTE.

  Después de un siglo de haber demostrado que NO SIRVE PARA NADA, todavia hay gente que se dedica a abanderar causas progres llenaas de demagogia.

  ESCRIBIENDO BLOGS DESDE SUS MANSIONES DE 600 m2, con piscina y yacucci.
  QUE CARA MAS DURA.

  No solamente saben crear pobreza, sino que tambien son expertos en crear pobres, marginados, drogatas, abortados, etc...

  Dan lástima

  Eber | 29/01/2007, 14:53
 38. alcalde de Ciutat, pero yo...

  a vivir en el campo de Sencelles.

  QUE CARA TIO QUE CARA MAS GRANDE.

  Como pretendes ser alcalde de Palma, si tú eres el primero que vives fuera de Palma?.

  Tú en la Mansión de Sencelles, ly los palmesanos a sufrir.

  Tonto no eres. un aplauso te mereces, pero a mi no me engañas, la trampa de empadronarte en casa de la tia o de mamá está muy anticuado.

  Cuidado con los okupas, je je

  Inma Mayol | 29/01/2007, 15:02
 39. A Inma Mayol

  Para què se supone que va a empadronarse en casa de la tia o de mamà (por cierto, como él mismo ha dicho, su mamà vive también en su casa)??? Que manera de quedarse sin argumentos!!! Después de poner la verdad sobre la mesa, ya no sabeis qué más decir!! Ahora que empezareis a criticarle por el color de su pantalón??? jajajaja

  Roberto | 29/01/2007, 15:20
 40. Para los que no tienen ni _ _ _ _ idea.

  Una persona empadronada en Alcúdia puede presentarse candidato al Ayuntamiento de Campos. No hay nada que lo impida.

  Si no pregúntele al Sr. Fageda dónde vivía y estaba empadronado mientras fué alcalde. (Tal vez Llucmajor en su chalé de Bellavista -Cala Blava-)?

  emPPrenyat | 29/01/2007, 15:29
 41. ànims eberhard

  Només volia donar-te ànims en aquests moments en que supos que els necessites...

  és molt trist que aquesta gentussa no tengui res més a fer que cercarte ses pessigolles...

  però paciència i a aguantar!

  ARA ÉS L?HORA DEL CANVI A PALMA!

  joan | 29/01/2007, 15:58
 42. QUIN MORRO...!!!

  Grosske com pots tenir sa cara tan dura... de ciment armat!!!
  I encara hi ha quatre bambols que et donem anims !!!
  Un poc de deçencia. Molla s'espasa vengadora i aplicat a tú mateix sa mediçina que tant t'agrada pels altres.
  GROSSKE DIMITEIX...JA!!!!!!

  SA VERITAT | 29/01/2007, 16:16
 43. DOBLE VARA DE MEDIR

  Llegint el seu comentari de dia 27 hem ve la memòria de la defensa acèrrima que va fer n'Inda de les edificacions a fora vila del batle del PP Andrés Prohens sobre les quals i pesa una denuncia. Però vosté no es un tatano com el cacic de Campos, es comunista i sap juntar subjecte, verb i predicat, i això no li va bé a s'indiot

  BATLE DE CAMPOS | 29/01/2007, 16:24
 44. Ladrones y mentirosos en el Gobierno Balear

  L´urbanisme ilegal i ses urbanitzacións(lo mateix)han tengut,tenen i tendràn consequencies desastrosas per fora vila.És a dir expropiacions injustas per fer autopistas que te tomaràn ca teva perquè tots es lladres i estafadors internacionals puguïn tenir ca seva dins un ANEI(arèa natural déspecial interès)

  Rodamón | 29/01/2007, 16:42
 45. COMPLEJO RESIDENCIAL

  Te doy toda la razón Dolors...este personaje está caducado como un yogurt ya no engaña a nadie más. Compra unas edificaciones ilegales para montarse su mansión de 600 metros con piscina y asfalto de hormigón incluido...

  Animo al Circulo Balear!!! Viva la Nueva Mallorca!!!

  Toni | 29/01/2007, 17:15
 46. Pareix que posen messions de qui diu més dois

  Són beneits o el fan? sinó no m'explic els comentaris com aquest darrer del de la Nueva Mallorca, no havia vist gent tan ase mai ... serà que per desconeixement del mallorquí no s'han temud de la documentació que has penjat. No hi veig altra explicació, no crec que una persona vulgui fer el ridícul d'aquesta manera a posta.

  Conxa | 29/01/2007, 17:27
 47. Ladrones y mentirosos en el Gobierno Balear

  sóc català,fresc, aspre i salvatge i sóc del barça.¡TERRA I LLIBERTAT!

  Rodamón | 29/01/2007, 17:34
 48. Solución Final al problema de Mallorca

  PP-UM:Pareix que posen messions de qui diu més dois

  Rodamón | 29/01/2007, 17:42
 49. Volem veure papers!!!

  Volem veure la declaració de patrimoni d'en Jaume Matas!!! I la de Maria Antònia Munar!!! A que no tenen collons de penjar-la?

  Abdul Alhazred | 29/01/2007, 17:45
 50. La Mafia PP-UM.

  Vull llençar un aspre crit
  de vida i llibertat salvatge
  i ... triomfant!..¡TERRA I LLIBERTAT!

  Rodamón | 29/01/2007, 17:58
 51. Tot aclarit

  Grosske endavant! I fora por!!! La gent progressista, ecologista i mallorquinista tenim un vot: el del Bloc.

  PS. Massa temps t'han fet perdre amb aquest doiot. Escampar merda i calumniar: això els agrada; perquè els Matas ("hemos quedado a las once el presidente, Perera tu y yo") Rodríguez, Hidalgo, del Olmo, Rabasco, Tomàs... els batles del Pp que feien paelles amb els infractors associats per demanar-ne el vot, els corruptes d'aquest món, no poden consentir que la gent d'esquerres poguem tenir un ca nostra... i honradament.

  PS2. Curiós el català administratiu de l'ajuntament de Sencelles "és gràcia que espera obtenir del seu recte procedir" i tota aquesta merda servil de l'Espanya més negra... traduïda al mallorquí. Això és el PPUM: l'Espanya negra en mallorquí.

  LSA | 29/01/2007, 18:02
 52. La Mafia PP-UM.

  ¿Que hay de lo del apagón mundial?¿Podrían ser veinte minutos en vez de cinco?

  Rodamón | 29/01/2007, 18:19
 53. Ob jectiu aconseguit

  El Mundo ha aconseguit el seu objectiu.

  Anònim | 29/01/2007, 19:32
 54. maiolejant

  Ai, Eber, ens critiquen però nosaltres només volem estar amples a les cases que tenim per poder treballar per la nostra societat ...

  maioleta (bcn, l'Empordà i la Cerdanya, etc.) | 29/01/2007, 19:44
 55. mallorca diario

  N'hi ha de més fatxes que n'Inda (http://www.mallorcadiario.com/index.php?option=com_content&task=view&id=21745&Itemid=54).

  Ai, palomita, palomita, quién te ha visto y quién te ve!!!

  P. | 29/01/2007, 19:51
 56. Ladrones y mentirosos en el Gobierno Balear

  Que aprenguin que la felicitat neix de l'esperit de servei: a les persones i a la societat. Que la persona feliç és aquella que sap donar i donar-se. Perquè la felicitat, com l'amor, com més en dones més en tens. I si te la vols guardar per a tu mateix, la perds. Moltes persones no seran mai felices perquè no saben fer feliços els altres.

  Rodamón | 29/01/2007, 19:55
 57. essencial

  http://www.elsingulardigital.cat/cat/viewer.php?IDN=2326

  Premsòmetre | 29/01/2007, 19:56
 58. encara ++++ essencial

  http://www.elsingulardigital.cat/cat/viewer.php?IDN=2324

  Premsòmetre | 29/01/2007, 19:59
 59. Ara toca a Matas

  Que Matas expliqui com s'ha comprat la seva casa de 800 milions de peles i na Cabrer que mostri els permisos de la seva casa d'Andratx i Rotger (d'Inca) que mostri els plànols de la seva...

  J | 29/01/2007, 20:42
 60. Re: CA MEVA AQUI TENIU ELS DOCUMENTS I LA VERITAT

  Després de llegir els posts de'n Grosske, he arribat a una (la _meva_)conclusió.
  En Grosske ha donat tot tipus d'explicacions, ha escanejat documents i ha justificat devant els lectors la seva precaució a l'hora de comprar una casa per tal que mai se li pogués tirar en cara un possible dubte de il·legalitat.

  Ha fet lo que molts pocs ciutadans i polítics farien a l'hora de comprar un vivenda.
  I la veritat és que me'n fio (molt) més d'ell que de El Mundo.
  Dit això, vull fer una observació. La casa de'n Grosske no és massa casa per un d'esquerres. El que vull dir i he dit abans és que no és lo "normal" o "habitual" que un d'esquerres tengui aquest tipus de casa. En cap cas he dit que no sigui mereixedor d'una "bona" casa. Segurament es mereix aquesta i un poc més.

  A partir d'aquí després hi ha hagut tot tipus d'interpretacions, moltes desencertades i tant manipulades com ho ferien els pitjors periodistes a qualsevol diari, aquesta casa és "massa casa" per a una persona d'esquerres. A mí em sembla una visió molt reduccionista del que és l'esquerra (i, per tant, una visió prou favorable a la dreta),és tant com dir: "si no estàs amb jo, estàs contra jo".

  Crec que només vaig dir la pura i dura realitat. O és que també hem de posar el cap devall l'ala per no voler admetre la realitat al món virtual? Jo em nego.

  Per acabar, dir-li al Senyor Grosske que espero que disfruti de la seva casa que tans esforços ha costat a ell i la seva família. Ho dic de veritat.
  I ara feis les interpretacions que volgueu. Espero que en Grosske entengui la meva

  XYZ | 29/01/2007, 20:48
 61. CASA-CORTIJO

  Eber, los chicos del www.mallorcadiario.com están pidiendo también tu dimisión.

  Aunque no lo creas te aprecio y creo que no te mereces pasar un purgatorio para después ser machacado por los tuyos.

  Te compensa retirarte y dedicarte a la docencia...y te seguiré leyendo en tu Blog

  Un besote

  dolors | 29/01/2007, 20:56
 62. No confondre

  Idees d'esquerres i viva de dretes

  PCC | 29/01/2007, 21:07
 63. Por esto no soy nacionalista

  Denuncien una agressió contra partidaris del bilingüisme

  Imatge dels passadissos de la Universitat Pompeu FabraUnión de Liberales Demócratas, una de les entitats que impulsa la iniciativa En castellano también, assegura en un comunicat que "el jueves 25 de enero, tras una cena de estudiantes de la Facultad de Económicas de la Universidad Pompeu Fabra, frente a la entrada principal de la Universidad uno de los dirigentes de ULD en esta Universidad fue increpado y agredido por un grupo de radicales independentistas. El hecho, que va a ser denunciado a los Mossos d'Esquadra y a las autoridades académicas pertinentes, aconteció en el momento en el que el responsable de ULD en la Facultad de Económicas de la Pompeu Fabra se disponía a abandonar en coche el recinto Universitario, acompañado por varios compañeros que habían asistido junto a él a la cena, por un grupo de cinco radicales amonestaron y aporrearon el coche, obligándoles a bajar. El grupo en cuestión, que salió sin mochilas ni nada de la universidad, se abalanzaron contra coche, incriminando a sus ocupantes, dando golpes al coche y dañando una de las puertas de éste. Los cinco radicales empezaron a proferir gritos y consignas, tachando repetidamente a los ocupantes del coche de fascistas y decir que la presencia de ULD en la Universidad era para ellos una provocación. Poco a poco, el tono subió llegando a las descalificaciones personales, llegando a amenazar directamente con dar una paliza al miembro de ULD y a sus compañeros. Finalmente, al ver que se iba acumulando un nutrido grupo de observadores en la puerta de la universidad, amedrentados por la presencia de tantos testigos, los cinco radicales abandonaron el lugar de los hechos, tras recomendar al miembro de ULD ‘más vale que tengas un buen seguro de coche o nos vamos por no daros una paliza'". El sindicat assegura que "consideramos que este tipo de situaciones son ya algo cotidiano en la Universidad Pompeu Fabra, que además intenta encubrirlas, ocultando la aparición de pintadas amenazantes contra ULD que llevan apareciendo desde prácticamente la fundación de ULD en el 2003. Esta escalada de violencia, que se agravó con el asalto al despacho de ULD en la Pompeu Fabra, no hace más que incrementarse en intensidad, al tiempo que la universidad, que tiene medios técnicos para saber quiénes son los responsables, no lleva a cabo ninguna acción para impedir estos actos vandálicos".

  www.e-noticies.com

  Por otro lado hay una fiesta en el Raco Catala por la muerte de dos soldados españoles.

  Hasta donde puede llegar el nacionalismo para que la juventud estudiosa se alegra de la muerte de dos personas o golpea a alguien por defender el bilingüismo?. Ellos dicen que defienden el castellano y no el bilingüismo, pero no se puede defender el castellano sin que te peguen?

  http://www.racocatala.cat/forum/llegir.php?idf=1&fil=62394

  Un saludo

  Pedro | 29/01/2007, 21:14
 64. A por ellos (això pensen)

  L'editorial de mallorcadiario (un mitjà poc conegut que, per la seva línia editorial i perdonau-me el cinisme, sembla hereu de Nostra Paraula)pot aclarir determinades coses. Anem per parts:

  "El PSM debería meditar muy seriamente si Eberhard Grosske, candidato del Bloc en el Ajuntament de Palma, es la persona idónea para ser la cabeza electoral en mayo de este año"

  El missatge és dirigit, curiosament, al PSM. Tant us molesta la unitat? heu d'intentar ara a totes totes trencar el Bloc fins i tot atacant personalment als seus candidats? tanta por us feim? Ladran, luego cabalgamos...

  "Grosske está muy tocado políticamente después de conocerse detalles de su chalet en suelo rústico. Es posible que Grosske no haya cometido ninguna irregularidad, y así sería deseable, pero [...]"

  Com que "pero"? això ja és massa!. És a dir, vostè és innocent, però com que ja hem escampat massa merda, la innocència o la culpabilitat és indiferent, l'únic important és la difamació duta a terme.

  "una persona que ‘vendió’ durante cuatro años que no podía urbanizarse más el suelo rústico no puede cometer el pecado -humano, desde luego- de comprarse una casa en el campo".

  Ah, això ho aclareix tot, les casas de campo només les poden comprar els del PP i qualque dirigent del PSOE assimilat. El pobres, els treballadors, nosaltres, a viure a Son Gotleu o a Corea com a mínim que, sinó, ja traïm a la nostra classe. Apartheid ja i pas fronterer per entrar a Son Vida!

  "este ‘predicador’ de la izquierda se compró hace algo más de un año un chalet en el campo. No se comprende, se mire por donde se mire. Y con piscina, para más inri".

  Sort que la piscina no és devora la mar, perquè sinó ja me veig en Pedro J. montant vols charter per a què liberals de tota Espanya hi anassin a nedar aquest estiu "para más inri".

  "Por muchas explicaciones que dé el actual portavoz de EU-Els Verds, su discurso ha tocado fondo. Y su credibilidad, todavía más."

  Aquest discurs em sona: "váyase señor gonzález". Es veu que arribaren al poder, l'any 96, després d'una campanya mediàtica difamatòria i ara volen mantenir el poder a Balears emprant la mateixa tècnica. La veritat no importa, l'únic important és la "caza del rojo" o de qui sigui que no combregui amb les idees "populars".

  Toni Bennàssar | 29/01/2007, 21:50
 65. a pedro

  eh, pedro, una altra vegade ets tu, mira que en tens de poques feines, et passetjas per tots els blocs deixant les teves emprentes, i que ho sou de maliciosos la gent com vostros, be com t'he dit a l'altre bloc,,,en tu no hi perdre el temps.

  qualcú | 29/01/2007, 21:54
 66. Artículo del DIARIO DE MALLORCA 29 ENERO 2007

  TRANSCRIPCION DEL TEXTO DE TRIBUNA DE OPINION DE DM
  LOS MISERABLES
  PEP VILCHEZ
  "No, no se trata de la emblemática novela del insigne escritor francés Víctor Hugo, aquella que tantas conciencias adormecidas ha ayudado a despertar. No nos referiremos a los desgraciados, a los infelices. Hablaremos de los perversos, de los abyectos, de los canallas, escogiendo una de las acepciones que recoge el diccionario de la Lengua Española confeccionado por la Real Academia al referirse al significado de la palabra miserable.

  Porque miserable es la práctica de significar a una persona para, a continuación, escudriñar entre sus bienes y su vida privada para buscar alguna anomalía y, si lo que se encuentra no tiene suficiente entidad, manipular la realidad a través de montajes amañados puestos a disposición de los intereses de los que sí delinquen y, además, corporativa y sistemáticamente.

  Es sencillamente inmoral que, desde determinados tinglados mediáticos, se entretejan tramas urdidas para el desprestigio cuyo único objetivo es extender la sospecha sobre todo hijo de vecino que no sea afín a sus intereses. En definitiva: les urge demostrar, desesperadamente, que todos los políticos son iguales y que, en definitiva, la corrupción es una de las variantes del comportamiento humano que forma parte inherente de la actividad política. Vaya, que todo está podrido y que el compromiso político, invariablemente, obedece, exclusivamente, a intereses y comportamientos inconfesables. En fin, aquello de "todos son iguales", concepción que no sólo empobrece la democracia sino que la desvaloriza y provoca la desmovilización de los ciudadanos, su desinterés y apatía.

  La virulencia que muestran contra los que combaten la corrupción muestra sus cartas marcadas al trilear un amaño que no consigue ocultar su verdadero talante, justificador y edulcorante, ante los casos reales de corrupción, en manos de la justicia, e implacable contra los que la combaten y denuncian. En realidad no son más que cómplices morales de los corruptos - la manipulación informativa es una de las variantes de la corrupción y, no precisamente, de las menos practicadas y reprochables -al ejercer una prestación de servicios de valor incalculable cuyos beneficiarios se encuentran agazapados entre las tramas objeto de investigación judicial.

  Entre ellos se hallan los hijos de las tinieblas, nostálgicos del franquismo el mismo que fundamentó su poderío en una profunda, extensa y duradera represión sobre la base de una férrea despolitización de la población. Un desinterés generalizado por la cosa pública que, al alejar a la ciudadanía de la actividad cívica, generaba una cortina de humo infranqueable tras la cual se practicaban todo tipo de tropelías.

  Esta es la única verdad demostrable de las estúpidas incriminaciones que desde determinado panfleto se desparraman sin ton ni son contra el candidato a la alcaldía de Palma del "Bloc Progressista". La víctima: un hombre honrado, como la mayoría de la población. Su pecado: denunciar la corrupción. Su nombre hoy es Eberhard Grosske, en el pasado reciente, entre otros, Miquel Àngel Llauger y Pilar Costa.

  A estos cabe decirles que su fortaleza moral sale reforzada ante la evidencia de que sus enemigos mediáticos, a las órdenes de determinados poderes fácticos, en realidad no son más que pobres diablos que habitan en las profundidades del ecosistema animal, entre insectos y roedores. No sólo son molestos, sino que provocan repugnancia y, consecuentemente, generan náuseas."
  TRANSCRIPCION REALIZADA PARA AQUELLOS QUE NO LO LEYERON.
  SALUDOS

  GE | 29/01/2007, 21:58
 67. Fachas y rojos

  Parece que los que no están a favor de que un comunista declarado, contrario a la construcción en suelo rústico, son unos fachas. Curiosa manera de ver las cosas, de definir las posturas ideológicas de los demás. Seguramente estos supuestos "fachas" no tienen casas de 300 metros, ni de 600 metros. Viven en pisos en Palma, sin piscina, con problemas con la comunidad, pero no dan lecciones a nadie, no piden la dimisión de ningún concejal acusado de haber agredido a su esposa. Esa es la diferencia. Grosske y sus acólitos dan lecciones de ética, de convivencia, de ecologismo, de la vida, pero detrás de eso no hay nada de nada. Pura miseria humana. ¿Y este es el Grosske que nos tiene que gobernar en Palma? ¿Desde Sencelles? ¿O sigues censado en Palma para poder votarte en mayo? Sinceramente, el discurso de "fachas" y "rojos" después de la lección magistral que nos ha dado Grosske no tiene ningún sentido y debería estar desterrada por los tiempos de los tiempos. La gente inteligente lo entenderá.

  Eugenia | 29/01/2007, 22:09
 68. Descarada!

  Cito textualmente una frase subliminal que la anterior posteadora ha dejado caer "casualmente" en su comentario...

  "(...)concejal acusado de haber agredido a su esposa(...)"

  ¿SE PUEDE TENER LA CARA MÁS DURA?

  Se ve que una vez que cerremos el capítulo "CASA GROSSKE" va a venir la opereta de "GROSSKE MALTRATADOR". Qué cansinos, taimados y falsos que sois. Espero que a todos los que se atrevan a difamar de esta forma se les lleve ante la justicia por injurias y calumnias.

  Ya os aviso a todos de que cuando acabe el primer ring van a ir por estos derroteros.

  Un saludo para tu familia y muy especialmente a tu mujer Grosske porque esto debe ser un calvario.

  Celia | 29/01/2007, 22:46
 69. Vergonya cavallers!

  A mi sa casa de'n Grosske no em lleva sa son. Putes sagrades! Lo que em lleva sa son ben de valent és sa destrucció i venda de Mallorca que està organitzant es PP. No deixen res per verd! Andratx, Santa Margalida, Calvià, Llucmajor, Palma...I personatges com n'Inda o en Miquel Segura mereixerien figurar en es museu dets horrors intel.lectuals com a exemple de botxins a sou. Sense cap dubte que aquest caliportal reforça molt en Grosske (i vos ho ben assegur que jo no el vot, ni l'he votat mai)que amb s'ajuda d'aquests dos bergantots i un poc de sort farà un resultat espectacular a Ciutat.

  Taiaclaus | 30/01/2007, 00:26
 70. a Eugenia

  Esto no es un debate entre rojos y fachas ni un debate sobre construir o no en suelo rústico ni sobre vivir o no en suelo rústico ni sobre vivir en casas grandes o pequeñas. Este es un debate entre honestos y deshonestos; entre los que llevamos 15 años denunciando todos los casos de corrupción que se han producido en esta tierra nuestra (que han sido muchos) y entre quienes quieren linchar públicamente a los que denuncian la corrupción en base a falsedades como pianos y demagogia barata. Este es el debate, Eugenia, y ten por seguro que no lo vais a ganar

  grosske | 30/01/2007, 06:59
 71. a collir figues

  el debat s'està conduint erròniament cap a a postures enfrontades, els de dretes i els d'esquerres. Vosaltres això i vosaltres més. Valdria la pena centrar-nos en els fets. Hia una casa, d'uns metres determinats. Amab unes terrasses que comptabilitzen al 50% del total, hi ha unes obres fetes en determinats moments subjectes a la legislació vigent aleshores. No ens ha d'extranyar que si algú pot construir tres altaries no s'aturarà a les dues, ja que l'obra s'abarateix molt i no estan les coses com per perdre diners. Els usos que hom doni a la deva propietat seran els necessaris a les seves necessitats actuals i amb el permisos corresponents ho podrà, (o no), dur a terme. El bessó del debat hauria de ser la idoneitat de l'adquisició, allò del César i la seva esposa. Abocats com estam a la americanització de la política, i per tant, a tenir en compte el discurs amb les accions hom hauria de prendre mesures per evitar les crítiques que de la seva actuació se'n puguir fer. Tomar o deixar les cases de foravila buides és un desbarat que no ve a compte, algú altre l'hagués comprada i vista lo lletja que és la demolició tampoc seria una mala solució. El teu apreciat Eberhard ha estat més un pecat d'oportunitat que una altre cosa i donar benzina als incendiaris de la dreta.

  biel | 30/01/2007, 08:17
 72. CA TEVA

  Has reconocido que Inda tenía razón y ¿porque no dimites? asi como lo dijiste, en esa actitud desafiante? Todos sois iguales, os aprovechais, chupais todo lo que podeis y os pegais a la poltrona como la mierda a un zapato

  En Monti | 01/02/2007, 19:31
 73. A Monti

  Deja de leer el Mundo y deja de tragárte sus trolas. Si mentían al principio, qué te hace pensar que han dejado de hacerlo? No seas ingenuo, mira la documentación que aporta Grosske y sé capaz de ser un ciudadano con espíritu críto, ten opinión.

  Lolita | 01/02/2007, 22:53
 74. PAra los catalanofílicos

  La Generalidad de Cataluña sigue haciendo amigos. Apenas dos semanas después de constituirse el Archivo de la Corona de Aragón en Barcelona el tiempo está dando razón una vez más al resto de integrantes del Archivo, las comunidades de Baleares, Aragón y Valencia, al reafirmarse en su voluntad de mantener los contenciosos contra el estatuto catalán por «romper la unidad y desmembrar el archivo». Y por si no estaban claras las intenciones catalanas ahí está ahora la Generalidad anunciando que el Archivo no convocará ninguna reunión ejecutiva hasta solucionar la «propiedad» de sus fondos documentales. Resulta intolerable este afán catalán de patrimonializar lo que no es suyo y de no tratar en pie de igualdad al resto de integrantes del Archivo. Cataluña no es nadie para poner condiciones a los demás, a no ser que cuente con el respaldo del único titular de los fondos: el Estado. Si no se pone de una vez a Cataluña en su sitio, el resto de integrantes del Archivo deberían reflexionar muy seriamente qué hacen de convidados de piedra con semejante socio

  ---

  Todo para catalunya ale!!!

  Para cuando un partido de izquierdas y balear?

  Joan | 05/02/2007, 09:14
 75. Invitacion

  INVITACION

  Apreciado señor/a:

  Por su escrito se desprende que está en contra de la corrupción de muchos políticos en España.

  Se queja con razón.

  Pensamos nosotros que nos toca a todos los españoles solucionarlo.

  Para ello además de denunciarlo hemos de unirnos para aportar cada uno, su esfuerzo y que las cosas cambien a mejor.

  Se puede.

  Le invitamos a que nos ayude

  Blog

  Politicadecente.blogspot.com

  trosky | 08/02/2007, 06:19
 76. anei

  Yo estoy jodida, entre los del PP, Psoe Y UM me han engañado. Me dejarán sin casa pero iré a por ellos y que se jodan ellos también.

  isabel benenati | 29/12/2008, 17:43
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS