Administrar


Estadisticas de visitas

AI INDA, QUE ETS DE PESAT I QUE ETS DE MENTIDER!

grosske | 27 Gener, 2007 09:10

Estic una mica indignat: tu trobes que he de començar un bon dissabe desmentint tots els dois que dius al teu diari?. A més, cada vegada en dius més i de més gruixuts i és molta feina.

Bé, per als que li pugui interessar, aquí van les teves mentides d'avui:

1.- En titular i en portada: El Ayuntamiento de Sencelles dice que el chalé de Grosske en suelo rústico es ilegal

Fals. Ni l'Ajuntament ha adoptat cap acord al respecte i ni al Batle ni a la regidora d'Urbanisme El Mundo els ha pogut treure altre cosa que unes prudents declaracions on diuen que miraran el tema i que obraran en conseqüència

2.- "El chalé se construyó en la década de los setenta cuando tanto la normativa del Govern como la del propio Ayuntamiento fijaban en una cuarterada (7.103 metros cuadrados) la superficie mínima para edificar en suelo rústico. Con el Plan Territorial de Mallorca la superficie mínima fue ampliada a dos cuarteradas (14.206 metros cuadrados)"

Fals. La casa parteix d'un nucli inicial molt antic (una casa de pagés) i conegué una important ampliació l'any 1973,  data en la qual, per cert,  "el Govern" no existia ni dictava normes. M'és difícil imaginar-me com a responsable d'una irregularitat comesa per un senyor que no conec l'any 1973 però - si em permeteu la pedanteria (ho acab de consultar amb un arquitecte) vos diré que l'any 1973 el GoBierno de Madrid aprovà el Plan Provincial de Ordenación de las Islas Baleares i que abans estava vigent la Ley del Suelo de 1956. La llei del 56 no fixava parcel.la mínima per construir en sòl rústic i el Plan del 73 la fixava en 7.000 m2 en secà i en 2000 m2 en regui . Aquell bon senyor, l'any 1973, obrí un pou (tenc els papers), plantà 80 tarongers (tenc els papers) i el que tenia era un habitatge annexe a explotació agrícola perfectament adaptat a les normes tant si se li va aplicar la amb la llei del 56 com el Pla del 73. El que ja no sé és si va pagar totes les taxes, si va demanar les llicències correctament o si li mancava qualque informe d'un tècnic qualificat pero "éso, Escarlata, la verdad, no me importa" (per als més joves: frase final de Lo que el viento se llevó)

Un darrer apunt sobre la rigorosa informació del Mundo:la que va pujar la parcel.la mínima a 14.000 m2 va ser la Llei del sòl autonòmica del 98 no el Pla Territorial de Mallorca (qui els assessora?, déu meu!)

3.- "A ambos lados de la residencia de los Grosske y adosada a ella se levantan una serie de edificaciones que conforman el total de los 680 metros cuadrados con los que se han topado los técnicos de la Oficina del Catastro. Sobre estas ampliaciones el Ayuntamiento ya ha anunciado que puede actuar y ha ordenado un informe al celador municipal"

Fals. Les "edificaciones" de 680 m2 que conformen la residència de los Grosske només estan en el cap del Sr. Inda i, evidentment, no hi figuren a la fitxa cadastral que ahir el Sr. Inda va publicar. Els magatzems agrícoles sí són edificacions i els utilitzo per diversos usos però no són vivenda ni a efectes urbasnístics ni cadastrals ni econòmics (a l'hora de valorar la casa); quant a la piscina i la zona pavimentada és obvi que, per cap persona amb dos dits de seny,  ni són edificacions ni són habitatge

Però, el que és encara molt més important, el  Sr. Inda (ell me perdonarà que personalitzi però no crec que dins el diari hi hagi un altre persona capaç de dirigir una operació suïcida com aquesta) afgirma que hi ha hagut ampliacions de la casa posteriors a la del 73 i que jo les hagi pogut realitzar. Això és radicalment fals: ho diuen les fotos aèries i ho dirà el zelador municipal, al que esper amb els braços oberts, quan vengui per aquí. Això ho sap el batle perfectament i d'aquí les seves prudents declaracions malgrat el tercer grau al qual l'haurà sotmés, estic segur, el periodista de El Mundo

 4.- Así, Grosske debía saber que adquiría un chalé ilegal que era ilegalizable y que sobre el mismo se habían realizado también ilegalmente obras de ampliación

Fals: Grosske va comprar la casa després de comprovar que mai no s'havia obert un expedient sancionador a la casa   i després de denunciar la seva pròpia casa perquè s'obrís un expediant sancionador cas d'existir cap tipus d'irregularitat (quan els tengui escanejats, vos penjaré aquests i d'altres documents d'aquest post)... però, és clar!...ara, que hi pens, Sr. Inda, això és el que fa tothom, no és cert?, tothom, quan es compra una casa, la denúncia davant l'Ajuntament per si hi hagués cap tipus d'irregularitat, a que sí?... quina barra que tens, tío!

... i 5.- Años atrás el edil de EU en Palma, Joan Font, no tuvo más remedio que dimitir de su cargo al descubrirse que habitaba en una vivienda ilegal en suelo rústico en Marratxí. El máximo responsable entonces del partido en el que militaba Font, Eberhard Grosske, le instó a que abandonara el cargo en el Ayuntamiento de Palma, dando así por terminada su carrera política

Aquesta és grossa perquè no es poden dir més mentides en tant poques paraules: Joan Font, ex-regidor d'EU - vivia, i viu, en una casa LEGAL en sòl URBÀ a Marratxí. Anys abans de ser regidor, va realitzar obres de reforma de ca seva depassant allò autoritzat per la llicència municipal, obres que va legalitzar posteriorment. EU va examinar el cas i va decidir que NO hi havia motius perquè el regidor dimitís per aquesta qüestió

La tàctica del Mundo de suplir la inconsistència de les seves acusacions amb més acusacions inconsistents és limitada... ja sabeu el que passa quan es té el mal costum d'escopir cap adalt

Comentaris

 1. Re: AI INDA, QUE ETS DE PESAT I QUE ETS DE MENTIDER!

  I no els hi posaràs cap denúncia?

  P. | 27/01/2007, 10:34
 2. grosske maricon

  grosske rojo de mierda

  antonio | 27/01/2007, 10:59
 3. Re: AI INDA, QUE ETS DE PESAT I QUE ETS DE MENTIDER!

  Rojo asqueroso, pensamos ir a verte un dia de estos....,

  toni enseñat | 27/01/2007, 11:00
 4. La casa

  Grooske, les teves rèpliques semblen sensates i encertades. El que passa és que tu has fet d'inquisidor i ara et tornen les pilotes. Potser tens raó però ara et tocarà xupar roda i menjar pols perquè tu ho has fet abans amb molt d'innocents

  Missatge | 27/01/2007, 11:17
 5. Salut Democràtica

  Sr. Missatge: El que vosté nomena practiques inquisitorials es interpretat en tot pais modern com a control públic de les institucions. Aquest control el fan diverses entitats: l'oposició, la prensa, les plataformes ciutadanes, avui també els blogs. Es un signe de salut democràtica que es faci us d'aquest dret amb total naturalitat.

  La questió no es aquesta, la questió es si en lloc de fer un us legitim d'aquest dret de control de 'la cosa pública' el que es fa es utilitzar una determinada posició de poder fent us de mentides per tal d'atacar persones, partits polítics, ideas, etc. Aixó també diu molt de la salut de la nostra democràcia.

  Es d'aixó del que es tracta.
  Reflexions Interrogatives: Cuantes pàgines diaries i amb quin objectiu va publicar El Mundo del cas Andraix? Cuantes pàgines i amb quin objectiu està publicant de l'inexistent cas Grosske? Qué podem treure de les respostes a aquestes preguntes?

  Miquel Mas | 27/01/2007, 11:33
 6. además de mentiras , ahora insultos y amenazas??

  Eh !! qué les pasa muchachos??? No es suficiente querer crucificar a Grosske con mentiras y calumnias que ahora lo insultan y amenazan ???
  Ojo, que se pueden expresar opniones y desacuerdos pero amenazas están penadas por la ley... o están tan acostumbrados que les da lo mismo ?? o tienen impunidad ??
  Sr Grosske,conozco una persona que puede averiguar solamente viendo el IP a quien corresponde, por lo cual, a todos estos cobardes que insultan y amenazan, se los puede identificar perfectamente si lo desea.
  Porque a estos hijos de mala madre, no hay que perdonarles nada.

  Andres | 27/01/2007, 11:54
 7. yo apuesto por la tortilla

  con cebolla claro.

  P.D. Quien no entienda lo remito a los articulos anteriores de este mismo blog

  Animalista Convencido | 27/01/2007, 11:57
 8. Branca!!!

  Grosske, jo de tu no esperaria ni cinc minuts més per anar al jutjat amb aquest porc. I que l'escorxin. Per cert, els que haurien d'estar preocupats són els de l'Ajuntament de Sencelles per aquesta sentència comdemnatòria del TSJB pel tema dels adossats.

  sense nom | 27/01/2007, 12:00
 9. Re: AI INDA, QUE ETS DE PESAT I QUE ETS DE MENTIDER!

  Antonio i Toni Enseñat són la mateixa persona. L'IP és 84.18.3.29

  grosske | 27/01/2007, 12:11
 10. a missatge

  Gràcies per la teva comprensió però me podries dir a quin innocent he acusat de què?

  grosske | 27/01/2007, 12:25
 11. CASA-CORTIJO

  Rebuig completament aquests beneits de Toni Enseñat&cia.

  Eber, crec sincerament que no tens rao. No pots fer de "justiciero" visquent à una casa-cortijo és molt fort que te fiquis amb tothom per no res i a Sancelles a una parcel.lació rùstica d'aquestes que tu mateix tantes vegades has criticat hagis creat un Cortijo amb piscina ¡¡¡200 M2 DE FORMIGÓ!!! això no es gens "edificant" per sa joventut lliberal.

  Memòris Lliberals des CIRCULO BALEAR

  Dolors

  DOLORS | 27/01/2007, 13:05
 12. GROSSKE I EL MUNDO

  Benvolgut "Ebernardo", t'he de dir que no som precisament des teu color polític i mai te votaré (sa meva ideología, tant respectable com qualsevol altre, no coincideix amb lo que tu defenses). Però me caus simpàtic. Te desitg que puguis aclarar això de sa teva casa presumptament il·legal. Però lo que m'anima a escriure és que has dit que, maldement El Mundo hagi destapat aquest pressumpte escandol, tornaràs a fer declaracions an aquest diari i tornaries a acudir a s'aniversari del Mundo. Crec que t'has apuntat un punt a favor, donant s'imatge d'un homo sense prejudicis ni resentiment. Te desitg sort.

  TONI | 27/01/2007, 13:12
 13. a Dolors

  Dolors, jo no he posat el formigó ni la casa ni he ampliat la casa. Jo només l'he arreglada per dins... i, com és natural, mai he criticat ningú per fer el que jo he fet

  grosske | 27/01/2007, 13:49
 14. CASA-CORTIJO

  Gracis Eber per sa teva resposta.

  Son el mateixos arguments que PJ amb sa piscina. Ell va comprar es xalet a sa dona de Calvo Sotelo que ja tenia sa piscina emperò tu vares dir que era un abus sa legalització de sa piscina den Ramirez.

  Què pensarà sa teva gent des Gob amb aquesta demostraciò de coherència?

  Em sap greu aquest tema t'havia agafat cariño emperò no es de rebut per un defensor de sa terra.

  Una aferrada lliberal

  Dolors

  DOLORS | 27/01/2007, 14:19
 15. a Dolors 2

  gràcies pel teu carinyo. Mira, el tema den PJ no té res a veure amb això. A aquella casa hi havia una concesió d'ús de domini públic legal i anterior a la llei de costes (que ja no permetria fer una concessió com aquesta). Quan la concessió caduca, allò més raonable és no renovar-la i adequar aquell espai a la llei de costes. No obstant això, en Matas primer i na Narbona després "enxufen" en PJ i li renoven la concessió en unes condicions rocambolesques (permetre visites d'escolars, etc.) PJ no ha comés cap il.legalitat, s'ha beneficiat d'un tracte de favor concedit, òbviament, por "ser vos quién sois". Jo no he comés cap il.legalitat ni tenc cap tracte de favor i estic sent crucificat per El Mundo, també, evidentment, "por ser vos quien sois"

  grosske | 27/01/2007, 14:33
 16. A l'Infern

  N'Inda s'haurà de confessar per mentider o anirà a l'Infern.

  Miquel Delamel | 27/01/2007, 14:45
 17. formigó

  Sigueu una mica coherents. Quina casa fora vila no té un petit camí asfaltat? Si qualevol "caminoi" fa 75 m. de llargària per 2,5 m. d'amplada que pugui tenir, on veis, sobretot tú Dolors els ¡¡¡200 M2 DE FORMIGÓ!!!? Que s'ha de fer ana amb es cotxo per es llaurat? Hem de fer crítiques edificants i no dir dois.

  P. | 27/01/2007, 15:03
 18. CASA-CORTIJO

  Eber, perquè no ha sortit ningù des BLOC ni des comunistes a defensar-vos???

  Gracis Dolors

  Dolors | 27/01/2007, 15:19
 19. Camins sense formigó

  Camins fora formigó n´hi ha a potades. No es necesari hormigonar 200 metres de terreny per fer passar es cotxo, ni tan sols un Mercedes ho necesita. I, estimat Eber, dius que no ets responsable d´una obra feta per una persona 30 anys enrera, i vols fer responsable en Pedro J. per una piscina que no va construir ell? Ets una mica hipòcrita. Però una cosa sí te deman, NO DIMITAS, NO, NUNCA, NEVER, JAMAS. Es temps possa a tothom al seu lloc, i es millor que es votants ho puguin decidir...

  Guiem | 27/01/2007, 15:23
 20. a guiem

  Mira que quan un es vol perdre amb punyetes...!! Evidentment, jo no necessit el punyetero formigó per res però aquí està i, de fet, ja he començat a aixecar qualque bocí per fer parterres.Em finances tu la resta de la feina?. Quant a Pedro J. ja no sé com explicar-ho: Pedro J no és responsable d'una piscina que no va construir ell; es responsable d'haver presionat l'administració perquè li renovassin una concessió que, quan es va acabar, per respecte a la Llei de Costes, ja no havia de ser renovada. Es tan difícil d'entendre?

  grosske | 27/01/2007, 15:47
 21. a guiem

  Mira que quan un es vol perdre amb punyetes...!! Evidentment, jo no necessit el punyetero formigó per res però aquí està i, de fet, ja he començat a aixecar qualque bocí per fer parterres.Em finances tu la resta de la feina?. Quant a Pedro J. ja no sé com explicar-ho: Pedro J no és responsable d'una piscina que no va construir ell; es responsable d'haver presionat l'administració perquè li renovassin una concessió que, quan es va acabar, per respecte a la Llei de Costes, ja no havia de ser renovada. Es tan difícil d'entendre?

  grosske | 27/01/2007, 15:48
 22. a guiem

  Mira que quan un es vol perdre amb punyetes...!! Evidentment, jo no necessit el punyetero formigó per res però aquí està i, de fet, ja he començat a aixecar qualque bocí per fer parterres.Em finances tu la resta de la feina?. Quant a Pedro J. ja no sé com explicar-ho: Pedro J no és responsable d'una piscina que no va construir ell; es responsable d'haver presionat l'administració perquè li renovassin una concessió que, quan es va acabar, per respecte a la Llei de Costes, ja no havia de ser renovada. Es tan difícil d'entendre?

  grosske | 27/01/2007, 15:48
 23. El mundo

  Record sa canya que va donar El Mundo fa uns mesos al regidor Sierra del PP pel tema de la representació de futbolistes, també va donar canya pel tema de Verger @ socis al Port. Jo crec que l'escopeta de El Mundo té el punt de mira un poc tort i de vegades, disparant "a diestro y siniestro" -mes a siniestro evidentment-, se passa amb qualcú. En general, crec que les critiques cap a la repartidora (les principals) pareixen justes i, de fet els jutjats ja estàn fent feina. La critica periodistica es necessari, però quan son injustes sou voltros els que heu d'anar al jutjat perque es necessari que les mentides no quedin impunes.

  Ignasi | 27/01/2007, 16:17
 24. Gràcies Eber...

  Com pots veure estan molt nerviosos... serà que no els surten els números.

  Valor i t'agraesc el fet que contestis als atacs, però no hi perdis massa energies... n'hi ha que no tenen cap intenció de enraonar (com n'Inda-cent, per exemple)

  Saben que ho tenen malament i tremolen només de pensar amb la possibilitat de perdre el poder... No tenen cap intenció d'escoltar raons, les raons els importen un rave, només intenten destruir qualsevol possibilitat de canvi democràtic.

  Si tengués confiança amb la justícia et demanaria que ho denunciessis, ja que tot això és terriblement injust; però després de veure com les gasten entre jutges i alguns fiscals, no sé si paga la pena.

  Gràcies pel teu testimoni i endavant.

  no és trascendent | 27/01/2007, 16:37
 25. En pie famélica legión !!

  No sé si la edificación será legal, ilegal, regular o mediopensionista.

  Lo que está más claro que el agua es la poca solvencia política de un tipo que va de estandarte de los parias de la tierra, de abanderado de los desheredados y de azote de los explotadores capitalistas y sin embargo viva en una "solución habitacional" de las característcas descritas.

  Hay que tener los cojones cuadrados !!

  MallorcaLiberal | 27/01/2007, 16:52
 26. Ladrones y mentirosos en el Gobierno Balear

  L'amo de son Magraner=missatge emblanquina per encarrec des PP.Ses seves paraules són verí per llevar-te d´enmig.Són féts i no paraules lo que volem.Es Vedell D´OR és el seu Deu.

  Schwarzer Tee | 27/01/2007, 17:28
 27. Re: AI INDA, QUE ETS DE PESAT I QUE ETS DE MENTIDER!

  Tenc un company que cobra uns 800 euros nets/mes. Viu a un piset de 60 m2 del que paga hipoteca des de fa ja 12 anys. Li van ajudar els seus pares, evidentment, a fer-ne l'entrada i una mica més.
  Passa els mesos gairebé patint fam.
  Fins aquí tot "normal".
  Idò sabeu a qui vota aquest company? Al PP. Sí vota al PP!!.
  I em direu, i què? o no el pot votar?
  Evidentment que sí que el pot votar...emperò no és molt "normal". O sí?

  Què passa que en Grosske no pot tenir una casa a Sencelles?
  Que la casa sigui legal, semi-legal o il·legal no hi entro ni hi surto. És més, segurament és ben legal. Emperò, tampoc és "normal" que un representant de les esquerres visqui a una casa de camp, amb dependències anexes i piscina.

  Què o no ho pot fer? i tant que sí. Només faltaria. Emperò no és "normal"

  Ideari de EU, entre d'altres

  - Consecució efectiva de la igualtat i llibertat dels éssers humans, sense cap tipus de discriminació.
  - Planificació democràtica de l'economia, amb un nou pacte entre mercat i Estat que faci possible la plena realització dels drets socials.

  XYZ | 27/01/2007, 17:47
 28. jo estic astorada

  pel fet que se qüestioni el dret de n'Eberhard de tenir una casa perquè és d'ideas esquerranes, se veu que només tenen dret a viure bé els de dretes encara que sigui robant.
  Jo som esquerrana i ja m'agradaria tenir un palau com el d'en Mates. Què més voldria.

  Conxa | 27/01/2007, 18:30
 29. Cuanto idiota anda suelto.

  vamos a ver, que me impide a mi teniendo un buen sueldo, ganado a pulso con mi tabajo y mi capacidad, vivir lo mejor posible, incluso en una casa en el campo con piscina. Y si hay alguna irregularidad que me la demuestren. la pesunción de inocencia está en la Constitución, y despreciables como el Inda no deben suprimir ese derecho constitucional.

  2.- Detras de todo esto se esconden, prejuicios de gente que en el fondo es ruin, envidiosa y que tienen poca capacidad de analizar la batalla económica y de poder, que para la derecha ruin y peligrosa de esta país, representa gente como Grosske.

  3.- Eber, cuidate un poco, y vete protegiendote un poco tanto en las contestaciones que les das a gente que no muestran el más mínimo interés en esfozarse en comprender. Pues está claramente situados en "como lo dice la prensa, pues será verdad.".

  4.- Por lo que se, porque algo de eso he vivido, en epocas anteriores, y solo es mi palabra, ni siquiera pretendo que se me crea, estas cosas son preparadas y habladas no ocurren porque sí, ni es el espiritu santo quien las lanza, por lo cual a hacer piña y protegerse, que vendrán mas y de más calado. la verdad no importará.

  5. Como sabeis he sido compañero de trabajo del Sr. Rodriguez, y se que es un ser des.....able y peligroso, y que le gustan los expedientes los secretos y no tiene la mas mínima éticas ni consideración en arrasar con lo que sea para sus fines. Así lo mejor es organizar en hacer llegar a la gente que se prepare pues el PP, ve peligro y sus perros de presa estan afilando sus colmillos.

  Nada mas son reflexiones y animo.

  F. Galán | 27/01/2007, 18:31
 30. A XYZ

  A quina part de l'ideari d'EU posa que no es pugui tenir una caso de camp amb dependències anexes o piscines?? Que te penses, que a EU volem que tots els ciutadans visquin en xaboles incluits nosaltres??
  XYZ normalment fas intervencions més encertades.

  ABC | 27/01/2007, 18:33
 31. Ladrones y mentirosos en el Gobierno Balear

  PP-UM:El gran tauró blanc de Mallorca.

  Seattle | 27/01/2007, 18:59
 32. Ladrones y mentirosos en el Gobierno Balear

  Missatge?.Res.No hi ha res dins es vostros missatges l´amo de son magraner.

  Seattle | 27/01/2007, 19:01
 33. Supòs que tots sabem

  qui ès l'Amo de Son Magraner, en sap greu per en Pere Capellà, no crec que hi estàs molt d'acord amb l'us que se fa del seu personatge. En Mingo Revulgo no se mereix que li facin aixó.

  conxa | 27/01/2007, 19:13
 34. CASAS ILEGALS

  ESTIC CONTENT QUE TOTE SA MERDA SURTI A FLOTE, DRETA I ESQUERRA MERDA PER TOT........

  UN APOLITIC | 27/01/2007, 19:15
 35. Re: AI INDA, QUE ETS DE PESAT I QUE ETS DE MENTIDER!

  El Mundo critica na Maria Antònia Munar= El Mundo és bó.

  El Mundo critica en Groske= El Mundo és dolent.

  L´esquerra no canviarà mai.

  desenganada | 27/01/2007, 19:39
 36. a XYZ

  Estic d'acord amb ABC: normalment estàs més inspirat. Baixant al planeta Terra, aquí hi ha una ofensiva brutal del PP i El Mundo per fer-me passar per un xoriço; que això passi ara, amb el cas Andratx, Sta. Eulària, St. Josep, Sta Margalida, etc. pel mig i a 5 mesos de les eleccions no és casual. Som un xoriço o la dreta social i política està emmerdant el panorama per no perdre les eleccions?. That's the question, no una disquisició filosòfica sobre el tipus d'habitatge que "li pega" a un dirigent d'EU

  grosske | 27/01/2007, 19:58
 37. a desenganada

  Quina persona d'esquerres t'ha dit mai que El Mundo és bo?

  grosske | 27/01/2007, 20:00
 38. Ladrones y mentirosos en el Gobierno Balear

  PP-UM:Tornaràn ses expropiacións injustas durant quatre anys més.

  Rodamón | 27/01/2007, 20:31
 39. Ladrones y mentirosos en el Gobierno Balear

  L'amo de son Magraner és l´embaixador de Satanàs a n´aquest bloc.

  Rodamón | 27/01/2007, 20:32
 40. Ladrones y mentirosos en el Gobierno Balear

  Sense els des PP-UM el paisatge,perfectament desert,donava una impressió d´amplària i de serenitat.

  Rodamón | 27/01/2007, 20:33
 41. Moderar el bloc

  Hola Eberhard, només vull expressar-te el meu recolzament i desitjar-te tota la sort del món en aquest tema. M'encantà veure a n'Inda demanant perdò per aquestes mentides.

  I una recomanació: els blocs es poden moderar, de manera que quan algú hi envia un comentari, el propietari del bloc pot revisar-lo i té la opció de publicar-lo o no. Això es fa per evitar els insults, etc. etc.

  Si moderes aquest bloc, tots hi sortirem guanyant, no per censurar, per que la gent de dretes també ha de poder dir la seva, sempre de manera constructiva i respectuosa. El que no es pot acceptar és que t'instultin de segons quines maneres.

  I que no et molesti si després t'acusen aquests "señoritos" de censura. Ells no em permetrien mai parlar a la COPPE o publicar una carta al director a El Mundo.

  Salut i molta sort!!!

  Miquel | 27/01/2007, 21:22
 42. Ànim, que anam bé

  Eberhard, ànim i no afluixis.

  No val la pena dedicar-hi massa temps, en Galán té rao. Amb aquesta endanada ja han fet tot el mal que podien fer, que no crec que sigui important de cara a les eleccions.

  Això de la campanya electoral només acaba de començar, quan més clar tinguin que tenen problemes per governar, més canya. Anam bé, de moment.

  malpensat | 27/01/2007, 21:57
 43. Re: AI INDA, QUE ETS DE PESAT I QUE ETS DE MENTIDER!

  MEAM SI SA GENT S'ENTERA D'UNA VEGADA...

  SER COMUNISTA O D'ESQUERRES NO VOL DIR QUE UN HAGI DE VIURE DINS UNA SOLL, VESTIR COM UN PORC NI DE SAC...

  OSTRES QUANTS DE PREJUDICIS!!

  GROSSKE LA GENT DE PROGRESSISTES PEL BLOC ESTEIM AMB TU!!

  Celia | 27/01/2007, 22:52
 44. NO VOTARE

  Ni PP que son espanyolistes NI PSOE ni UM ni BLOC NI res perque son catalanistes...A TERRITORI BALEAR LLENGO BALEAR

  JUAN | 28/01/2007, 00:41
 45. Hipocrita

  Sabes que hay muchisimo de cierto en el tema de tu dacha. Abre el tema con luz y taquigrafos y que se aclare todo. Si realmente esta todo legal como tu dices que se jodan, sino vete ya.

  Otto Skorzenny | 28/01/2007, 01:30
 46. Al meneame

  La notícia ha arribat al meneame i tot.

  Hi ha comentaris interersants http://meneame.net/story/concejal-iu-palma-mallorca-vive-chalet-ilegal-680-m2-solo-declara-312-m2

  enguillem | 28/01/2007, 08:22
 47. PERERIN

  ¡Señora!. ¿Tiene problemas con su colada?. ¿Le quedan manchas en la ropa?.¿Sus vestidos destiñen?. ¡Déjese de pruebas del algodón!
  Nosotros tenemos la solución. PERERIN. Ponga PERERIN en su lavadora y todo le quedará resplandeciente.
  PERERIN es un producto de PPin.

  sense nom | 28/01/2007, 08:50
 48. Dudas

  Todos cometemos errores, no?... ¿será por eso que empezaron a poner gomas a los lápices?
  Ya dijo Dª E.Pardo Bazán que,"sólo lo escrita queda" así que, un pouquiño de pacienca.

  hiedra | 28/01/2007, 09:17
 49. ANIMS

  Meam si has de posar una denúncia contra l'Ajuntament pel fet de no dur a terme presumptes accions d'indisciplina urbanística contra la casa on vius, fa 20 anys. Si algu hauria fallat és el batle que no fa complr la llei i llavors se la carregeuen els comradors posteriors.
  Anims i endavant Ebe

  JOAN MIQUEL | 28/01/2007, 10:03
 50. Re: AI INDA, QUE ETS DE PESAT I QUE ETS DE MENTIDER!

  A veure, tal vegada m'he expressat malament.
  Amb el meu exemple, només he dit que no és "normal" (entre cometes) que un obrer que cobra uns 800 euros, voti a la dreta. Al manco _jo_ no li veig, encara que està en el seu (constitucional) dret.
  Tampoc és lo "normal", que un representant d'una formació política d'esquerres visqui a una casa de camp amb piscina i dependències anexes.
  En cap cas he dit que no ho pugui fer, només vull fer constatar que això no és lo "habitual" o lo "normal".
  Tampoc he dit que els representants d'esquerres hagin de viure en una soll o en un piset de 40 m2.Ja m'agradaria que tots poguessim tenir una casa al camp. Que tots vessim complit el dret (constitucional) de tenir una vivenda digna.
  Qui amb aquest (i l'altre) comentari vulgui veure un atac a les esquerres o en Grosske, és el seu problema. Jo no ho he fet amb aquesta intenció.
  Les meves opinions, a vegades agradaran i d'altres no. Quan agradin, seran encertades, i quan no agradin les trobaran desencertades. Emperò són les _meves_
  Si es volen censurar, per això és el blog del senyor Grosske,(està en el seu dret de moderar-les) que per cert té el meu reconeixament com a polític, emperò no per això li he de tirar floretes tot el temps.
  Només he aplicat el que diu ell a la capçalera: "Si aquest bloc és, de vegades, políticament incorrecte és per facilitar el debat. En tot cas, els teus comentaris són el seu principal valor"
  I a jutjar pel nombre de comentaris, convé ser políticament incorrecte en els comentaris...a vegades.

  XYZ | 28/01/2007, 10:26
 51. Tenen por

  - ¿Ladran? ¡Cabalgamos!
  Estan acollonats de perdre el poder i fins i tot matarien sa mare. Són així.
  Que els bombin!

  Miquel Delamel de la Xulla torrada | 28/01/2007, 10:29
 52. Re: AI INDA, QUE ETS DE PESAT I QUE ETS DE MENTIDER!

  Crec que tot aixó que expliques esta prou be, i es molt interessant però si certament es així possa un denuncia i fes el que pertoqui.(Fa tres dies que dones explicacions...)
  I ara recordar que l ´any que be es any electoral. I que a la majoria de gent d´esquerra en importa una bleda les vostres vides privades. Més el mateix si vius al Palau Reial.
  Però em preocupa molt que el Matas no doni explicacions del que feia el diumenge abans de la detenció del batle d´Andratx. Em preocupa que l´autopista d´Ibiza tiri endevant, que es continui impasible amb la corrupció consentida a vegades pareix per vosaltres ( Psoe, psm i eu ).Que la conselleria d´industria , Cultura, medi ambient..., siguin una pandilla d´enxufats incompetents.
  Els joves i no tant joves tenim la petita sensació que al complir els 45 no ens quedara mes remei que passar a la banda de les dretes, no per que ens agradi , pero al manco PAREIX que fan politica de veritat .Vos importaria molt als dirigents d´esquerra fer la vostra feina i donar- nos la sensació que anireu a per totes i fareu la vostre feia amb una mica de credibilitat?.

  joana | 28/01/2007, 10:44
 53. No anam

  Seguiu en pla "destroyer" i així en fareu pocs, de vots. Ja vaig dir que els arguments de Grosske em semblen raonables, però ell s'ha passat la vida acusant a tot Déu, des de Cañellas amb el cas del Túnel fins a Matas per qualsevol cosa.Per això ara hi ha gent que passa un guster. No és el meu cas, ho puc jurar, però ho trob lògic. I alerta perquè avui diumenge Ultima Hora ha entrat en el tema. I aquests no són mentiders ni baladrers, com "El Mundo"

  Missatge | 28/01/2007, 10:45
 54. A Conxa

  Ai, Conxa, no m'agrada el teu posat escandalitzat de "beata laica". Per què no he de poder emprar el pseudònim de l'amo de Son Magraner? És que els esquerrans teniu l'exclussiva fins i tot dels noms? Pere Capellà em sembla un personatge digne de respecte i reivindicació, però, per exemple, el seu fill Llorenç no ha passat mai de ressentit. Cañellas, l'any 91, va guatar un munter de doblers públics reivindicant la figura de Capellà pare com mai ho havia fet l'esquerra. I com l'ha pagat, Capellà, fill? Injuriant i tirant merda damunt un PP on hi ha qualque cosa més que feixistes i dretans. No teniu l'exclussiva de res, Conxa. Si de cas, i per mèrits propis, del sectarisme.

  L'amo de son Magraner | 28/01/2007, 10:51
 55. A na Celia

  Reina, i si repassaves la història recent del món? Ho dic perquè trobaries exactament què és el comunisme...Hi ha algú que l'hagi "patit" que volgués que tornàs? No són bromes, no...Saps que ho és, de fàcil i frívol, jugar a ser "progre" des d'aquí estant...Demana als que pateixen al tercer món i poden expressar-se en llibertat com s'estimen més sortir de la pobresa...

  dona corrent | 28/01/2007, 11:40
 56. A na dona corrent

  Per començar, jo no sóc "progre" (ni sóc la teva "reina"), ni molt manco. Què fàcil és posar etiquetetes a la gent, no? Quina et posam a tu? La de simplista? Reduccionista? Cínica?

  Per començar, el comunisme avui en dia no és "la història recent del món" i, de ser així, també podríem dir que la dreta d'avui en dia és el feixisme nazi, italià o franquista. Així podrien ser les coses aplicant la teva visió reduccionista de la història:

  STALIN = GROSSKE
  HITLER = MATAS

  Però en realitat, el comunisme d'avui en dia (com la dreta d'avui en dia) s'emmarca en la Constitució de 1978 i les dues són forces democràtiques. Un dels seus valors més immediats és que tothom tengui una vivenda digna, entre moltres altres coses...

  Respecte de les persones que tu anomenes del tercer món, tan sols dir-te que s'estimarien més un just repartiment de la riquesa que ser tan liberal com és la dreta. Tan liberal que es prenen la llibertat de robar, mentir, difamar, amenaçar i faltar al respecte com ara fan amb en Grosske. Ostres, quanta llibertat! Veus que n'és de perillós pensar de forma tan simplista com tu fas?

  Celia | 28/01/2007, 14:41
 57. A Grosske

  Em podries confirmar si na dona corrent és na Dolors? Ho dic perquè les dues m'ataquen sempre de forma personal i no m'agrada que me faltin al respecte.

  Celia | 28/01/2007, 14:49
 58. inocent

  em pareix q si estàs tan segur de q tot lo q s'ha dit es mentida, pq no surts amb documents i mostrar que realment ets inocent.
  o pot ser q de veritat no ho siguis?

  marta | 28/01/2007, 15:02
 59. a marta

  Els documents ja són al bloc

  grosske | 29/01/2007, 01:27
 60. a Celia

  dona corrent i dolors no tenen el mateix IP

  grosske | 29/01/2007, 01:29
 61. A Dolors, Dona Corrent, L'amo de son Magraner, and company...

  No teniu res més que fer que ficar-vos amb en Grosske, na Cèlia, na Conxa o qualsevol altra persona que ciritqui que vos dediqueu a continuar amb les mentides que n'Inda es dedica a difamar?? De veritat, sembla que no teniu res millor a fer en tot el dia, o que vos pensau que perquè vos dediqueu a omplir el bloc d'en Grosske de comentaris impertinents, xorres i falsos, ens ho acabarem creient.
  Abans eren tot suposicions, ara amb els documents que ha penjat en Grosske són realitat: el Mundo no fa periodisme, fa difamació.
  Deixau de donar validesa a les mentides del Mundo i teniu un poc de vergonya.

  Toni J. | 29/01/2007, 13:05
 62. Xerrete

  Dimite ya como dijiste. Cobarde, pekador, Al final resulta k eres igual k todos.

  Eskerra prodida | 31/01/2007, 00:58
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS