Administrar


Estadisticas de visitas

MIQUEL SEGURA, RODRIGUEZ, LA MERDA I EL PARKING

grosske | 19 Gener, 2007 12:41

Diu avui en Miquel Segura a Ultima Hora que "... luego sale el Grosske por la pantalla del ordenador y ves que sólo sabe hablar de mierda" i que "Su página web es altamente escatológica".

Etic content que fins i tot en Miquel Segura reconegui allò evident: que el cas Andratx i la corrupció del PP `(un dels meus temes predilectes, ho he de reconèixer) és això: merda.

I, parlant de merda, avui trobareu destacades a la premsa les indignades declaracions del portaveu del PP, Miquel Ramis, dient que Rodríguez NO va col.laborar amb n'Hidalgo per tancar l'aparcament de la regidora d'UM a Andratx i que es va limitar a emetre un informe preceptiu d'acord amb la llei.

Però les mentides del PP, ara mateix, no es que es decobreixin al dia següent, és que es descobreixen "on line". Així que, avui mateix, a la pàgina 19, El Pais ens regala amb un altra filtració del sumari; una conversa entre n'Hidalgo i en Rodríguez de dia 7 d'agost resumida per la guàrdia civil en els següents termes: "Se extrañan de la rapidez del auto dictado por el juez  - que anul.lava el tancament del parking - y (hablan) de que van a preparar unas alegaciones basadas en la peligrosidad, ya qure hay un torrente (debajo del aparcamiento) para lo cual nombran a un tal Juan Pol que pertenecía a la consejería de Interior, concretamente a emergencias, como la persona que realizaría el informe"

Què és això? la sol.licitud asèptica d'un informe tècnic per part d'un batle o dos "compinches" col.laborant per intentar que el pàrking es tanqui definitivament?

Comentaris

 1. deu ni do!, la famiglia segura.

  com es diu "merda" en rus?

  gabriel | 19/01/2007, 13:41
 2. Solución Final al problema de Mallorca

  Andratx i Calvià són terreyns plens d´immundícies.¿Com vol en Segura que a va nomenem?

  Al·leluia! | 19/01/2007, 14:24
 3. segura

  Grosske, és la segona vegada que t'ho dic, no perdis el temps amb personatges menors com en Segura, és una pèrdua total de temps.

  pere | 19/01/2007, 16:35
 4. Re: MIQUEL SEGURA, RODRIGUEZ, LA MERDA I EL PARKING

  Totalment d'acord en lo que dius de Miquel Segura es impresionante que sigui a UH desprès des escandol des Cas Mapau.A don Pere Serra l'agraden molt es mercenaris com Miquel Segura....i Pere Muñoz.

  Una abraçada lliberal

  Dolors | 19/01/2007, 18:19
 5. "Sir culo"

  "Integran CÍRCULO BALEAR gentes de talante moderado y abierto, con una importante corriente universitaria..."

  I aquí un exemple, representat en paraules publicades per aquesta gent, de "talante moderado i importante corriente universitaria":

  -Muñoz banyut
  -Tens molta barra tio
  -fots un gargall
  -menudo tipejo eres peor que una lagartija
  -botiguer fals que escarrufa
  -No molas nada tío
  -una joguina de sa merda de na Munar

  XYZ | 19/01/2007, 21:03
 6. m'he quedat astorada

  jo des de Barcelona mir els diaris en digital, hi ha hagut un problema al despatx amb Intenert i jo en plena moneia he anat a comprar el Balears i l'ultima Hora, mai havia llegit en Segura en directe i pens que pentura teniu raó, és un impresentable, jo a nivell personal el trobava agradós, però avui m'ha caigut d'es carro. Beneita que l'he defensat altres vegades. Innocent que és una, a llarga tot cau pel seu propi pes ...

  conxa | 19/01/2007, 21:18
 7. A Dolors

  no facis generalitzaions, no tots els que escrivim als diaris de grup Serra som iguals, tots els que estau al Círculo Balear sí. Espanyolistes que ja arribau a cansar amb tot aixó de la Nueva Mallorca, sou avorrits i no teniu puta idea de lo que és Mallorca i els mallorquins.

  Conxa | 19/01/2007, 21:26
 8. Re: MIQUEL SEGURA, RODRIGUEZ, LA MERDA I EL PARKING

  Molt bé molt bé, però aquí la cosa va den Rodri que (que posa el govern al servei de les venjances polítiques de n'Hidalgo) i del PP que, com sempre, menteix intentant protegir els seus xorimanguis

  grosske | 19/01/2007, 22:04
 9. Re: MIQUEL SEGURA, RODRIGUEZ, LA MERDA I EL PARKING

  Tens raó. Disculpa..emperò és que no puc amb aquesta gent.

  XYZ | 19/01/2007, 22:14
 10. CIRCULO BALEAR

  Queridos Conxa (Frteza???), XYZ:

  1.- Conxa te leo con frecuencia me gustan tus escritos sobre la Mallorca de hace décadas..PERO nos guste o no esa Mallorca(de paz, de contrabandistas, de payeses, de señores, de hambre y mucha incultura también...) NO volverá estamos en otra Mallorca diferente más compleja y con otros problemas. NO te enfades pero cada vez sois más anécdota y pieza de museo.

  2.-XYZ: los del Círculo Balear estamos en contra de TODAS las corrupciones, vengan de donde vengan y por tanto el Sr. Segura con su caso Mapau nos asquea tanto o más que Munar o Nájera.

  FELIZ DÍA DE SAN SEBASTIÁN

  DOLORS | 20/01/2007, 08:18
 11. circulo

  afegiria el mateix amb els del circulo no se que, que el que deia den Segura.
  qui són aquests?
  no perdigueu el temps amb un parell d'amics, no s'ho paga.

  félix | 20/01/2007, 09:36
 12. cas Cintess

  http://independents.balearweb.net/post/1079/27969

  Un moro de palma dolido | 20/01/2007, 11:16
 13. Segura

  anau alerta a parlar tant del cas Mapau perquè fa temps que Segura i la seva filla foren exculpats per un auto judicial. Podria ser que aquest home vos dugués a tots a la barra.

  I a tú, Conxa, no siguis sectària. O és que no respectes la llibertat d'expressió. O Pla era un "impressentable" per ser un home de dretes? Per ventura ho era Borges? Tu el que pots dir és que no estàs d'acord amb el que escriu en Segura o en Perico de los Palotes però pedl fet d'expressar la seva opinió no l'has de desqualificar d'aquesta manera. A més; la seva columna té decenes de milers de lectors. Pots dir tu el mateix? Mai no sereu convincents rossegats pel rancor i el sectarisme.

  L'amo de son Magraner | 20/01/2007, 11:25
 14. A DOLORS

  NO PIERDAS EL TIEMPO, CASI TODOS ..... MENOS UN AMIGO MIO, LOS QUE REUNEN ESTE PERFIL SON DE "PEPE" ...... OSEA DE "JOSE", JAJAJAJAJAJA

  UN AVE Ó UN ÁRBOL .... NO LOS DEL PEPE UN EDIFICIO | 20/01/2007, 15:58
 15. El negoci de na Peix Frit.

  A on viu aquest annerot? Normalment no llegeisc mai aquest personatge, però ahir va caure a les meves mans el UH. I troba que la gent està molt contenta de les meravellas de la Nueva Mallorca. Però, a mi em parlen del contrari, dels desastres de la sanitat, dels problemes de convivència, de la manca de serveis públics de qualitat, del desarralament de les noves generacions paracaigudistes, etc. A sobre, acab de llegir que a Balears pagam un 41 % més que la mitjana espanyola en imposts i rebem un 15 % menys que la mitjana en serveis. Això ho hem d'agrair a n'aquest que tan li llepa el cul, el cap de fava aquest. Crec que el llegeix molt poca gent. Però això posa de manifest que l'amo d'Es Basural posa ciris a tots els sants.

  sense nom | 20/01/2007, 18:57
 16. Mentiras y destrucción

  http://www.diagonalperiodico.net/
  http://www.forumsocialmundial.org.br/dinamic.php?pagina=utopia_esp

  Ràdio Uc | 20/01/2007, 19:01
 17. En Segura

  Discrep que el mafiós Segura sigui un personatge menor. El cas Mapau és un cas de corrupció electoral de primer ordre. El periodisme feixistitzant (ús de mentides i tergiversació intencionada) que practica és un atemptat a la democràcia.

  Pau | 21/01/2007, 20:02
 18. pentura sí que té a mils de lectors

  Operación triunfo té màxima audiència, jo no faig concursos de qui és més llegit, escric lo que m'agrada, en mallorquí i sense insultar ningú. Jo no he xerrat de dretes ni esquerres, però l'article d'en Segura és un insult al bon gust, i això que com a novel.lista m'agrada hi he comprat tots els seus llibres, de sectari res.

  Conxa | 21/01/2007, 21:08
 19. no puc consentir

  que se mescli la paraula "merda" amb en Grosske i manco quan tots els del PP estan de merda fins el coll, començant per el meu cosí polìtic en Rodriguez.
  I a na Dolors, la Nueva Mallorca és lo més estantís de l'Espanya ranci, basta veure la plana del Círculo Balear i els dois que diuen damunt la història de Mallorca. I l'espectacle davant el govern Cívil, la tercera edat cridant "pinchamelo" patètic.

  Conxa | 21/01/2007, 21:19
 20. Segura: l'escrivent del poder

  No fa dos dies que en Miquel Segura des de allò que en diu "les plataformes d'influència" que controla tracta d'empestar-ho tot. I per fer aquesta feina utilitza la mentida, la calúmnia, la hipocresia i la tergiversació. No ho dubteu: no fa feina pel PP, això per a ell és poc, és el "ferro", són els 6.000€ de Santa Margalida. En realitat escriu al dictat d'algunes màfies que se serveixen d'ell per defensar els seus interessos (econòmics). Santa butxaca! Tot plegat una vergonya democràtica.

  Pau | 22/01/2007, 23:02
 21. Ai, Pau, pauet

  Quan escrius sobre en Segura sembla que el que realment t'agradaria és ser com ell i fer el que tú dius que fa. Lo que jo trob és que entre tots l'enaltiu molt amunt, aquest home. No diré que no es mogui entorn del poder, però així mateix trob que ho feis gros. En tot cas, ja vos dic, el que sembla és que li teniu molta enveja. No serà que tots plegats sou una guarda de morts de fam?
  Ah, i ja em direu perquè vos afanyeu a esborrar els meus missatges d'aquesta plana. Quan no vos agrada, ho treieu. Ai, Pau, pauet. I companyia..

  L'amo de son Magraner | 23/01/2007, 18:15
 22. El Mundo

  Hoy Diario El Mundo tre un articulo con foto sobre la casa de Grooske,yo no comulgo con tus ideas,amigo Grosske, pero expresarte mi solidaridad,no hay derecho estos ataques personales a que nos tiene acostumbrados este medio de comunicación

  Miguel | 25/01/2007, 15:18
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS