Administrar


Estadisticas de visitas

OTEGUI: LOST IN TRANSLATION

grosske | 17 Gener, 2007 07:51

El darrer comunicat d'ETA és una autèntica "patochada": l'alt el foc permanent continúa però no em de descartar que estigui "condimentat" per nous atemptats.

Un doi com una casa només explicable per l'intent de salvar les diferències internes entre els que apostaven seriosament pel procés de pau i els que no (que són els que comanden).

Tothom ho ha entés així llevat d'HB.

HB, ens explica Otegui, està confusa (el mateix que em passa a mí amb les instruccions per programar el DVD). HB, pobreta, intenta entendre-ho, intenta assimilar les instruccions que li venen des d'adalt, dels qui comanden, però, ai!, estan confusos: com fer-se portaveu d'una posició que, en sí mateixa, és una contradicció i un desbarat?

HB està confusa perquè no ha entés les instruccions. Mai com ara la seva subordinació a ETA s'havia posat tant de manifest, mai com ara hem pogut constatar que el braç polític del moviment abertzale era un braç polític... de fusta.

Aquí rau, precisament, una de les claus del fracàs del procés de pau i una de les diferències fonamentals respecte al cas d'Irlanda

Comentaris

 1. LA VERDAD DEL 11-M

  http://www.telefonica.net/web2/11m/hemeroteca.html

  Biel Martí | 17/01/2007, 12:18
 2. PROU

  Eber, crec que això no té sentit. Què et sembla si ho deixam anar i ens desitjam mútua sort, tu en la política i jo en el món cívic?
  Disculpa el que hagi dit i t'hagi pogut ofendre.

  PERE MUÑOZ | 17/01/2007, 12:30
 3. MUÑOZ BANYUT

  Pere, es nota que has sortit des Seminari...primer fots un gargall injust i quan has empipat a tothom vols que t'oblidin.

  Em sap greu emperò es molt fort que en 6 messos has rebut 160.000 euros públics de sa princesa que fa poc messos vares dir que era una poc vergonya. Tens molta barra tio!!!

  Un poc d'humildat

  Dolors

  DOLORS | 17/01/2007, 15:27
 4. PoliticaCivica

  Lo seu seria una bona combinació de "política cívica"
  Per si ho heu oblidat (tan l'un com l'altre):

  - Política: Criteri o directriu d'acció triada com a guia en el procés de presa de decisions al posar en pràctica o executar estratègies, programes i projectes específics del nivell institucional.

  - Cívic: De la ciutat o dels ciutadans o relatiu a ells

  Per tant, com podeu veure, "cívic i polític" estan _íntimament_ relacionats. No es poden separar.

  XYZ | 17/01/2007, 15:44
 5. Re: OTEGUI: LOST IN TRANSLATION

  "Què et sembla si ho deixam anar i ens desitjam mútua sort, tu en la política i jo en el món cívic?" - "A buenas horas mangas verdes" que dirien... me sembla molt fort, que ara, quan et sents 'atacat' demanis pactes de no agressió, després de llegir els teus articles al Balears en contra de n'Eberhard, record un en el que no es que critiquessis la seva actuació com a polític, sinó que era una crítica totalment personal i subjectiva. Fas pena.

  Que ràpid oblides els teus insults... | 17/01/2007, 16:38
 6. Otegui y otras cosas.

  A mi personalmente y a pesar de que considero que el mundo de lo que Otegui representa es y será fundamental para el fin del conflicto, no debe ser ahora motivo de análisis en lo imediato, pues falta que madure y eso requiere su tiempo.

  Me parece más importante analizar algunas cosas que parece que poco a poco estan poniendose de manifiesto y que son errores que no deben volver a cometerse. A saber

  1.- El dialogo para el fin de la violencia no es la negociación típica de una reivindicación laboral, y por tanto los sistemas de negociación al uso no son útiles. Por lo cual el díalogo con violencia, incluso de baja intensidad,(Kale borroka) no es admisible.

  2.- El diálogo no puede esta sometido a la permanente discusion en la plaza pública, lo lamento por aquellos que defienden una mal entendida libertad de opinión y de información.

  3.- Ahora y por un largo tiempo, no es posible plantearse el diálogo con ETA, pues no es creible y deben producirse algunos cambios en su seno y eso requiere algo de tiempo. (alguien vio la ultimas detenciones de los supuestos etarras que habian preparado la bomba,pareceian que iban de fiesta, por las risas,cuando los metian en los coches policiales)

  4.- En el próximo dialogo cuando se produzca, el tema de la actuación del PP, debe estás resuelto. Yo insisto que sin el PP no es posible dicho diálogo, y esa necesidad de su presencia solo lo resuelven las elecciones.

  5.- Idea que aporto. - El proximo 3 de febero vuelve a celebrarse otra manifestación en Madrid de la "inquietante Asociación de Victimas" del Sr. Alcaraz, porque no se suman todos los partidos a la misma, aunque sea con lemas diferenciados, para empezar a desactivar dicho grupo de presión y ir haciendo que el PP, deje de tener en eexclusiva su manipulación. Que opinais de ésto.

  F. Galán | 17/01/2007, 16:56
 7. Solución Final al problema de Mallorca

  Mallorca con la gente del PP-UM va de mal en peor.Va molt malament.

  Honorabilísimo | 17/01/2007, 17:07
 8. Solución Final al problema de Mallorca

  Es PP-UM té tota sa cupa de que no plogui.No plou;¿per qué?:Destrucció de sa costa,autopistas,tràfic aèri,urbanitzacions...etc.

  Honorabilísimo | 17/01/2007, 17:21
 9. DOLORS CURTETA

  Semblava difícil, però te superes de cada dia, si segueixes així, quan siudadanos faci candidatura, te donaran la conselleria de Cultura.
  Després te despertaràs. i hauràs caigut del llit just damunt l'orinal.

  DEIXAU ANAR EN PERE I FEIS FEINA | 17/01/2007, 17:32
 10. pere muñoz

  Que ràpid, no pas pena de res, no me fa por res, però et puc assegurar que si ha hagut errors han estat a les dues parts. Els propers dies potser vegi algunes informacions relacionades amb qüestions municipals i jo mateix i ja parlarem.

  pere muñoz | 17/01/2007, 17:32
 11. MUÑOZ BANYUT

  Eres muy soberbio muchacho...estoy de acuerdo con lo que dicen los amigos de Grosske de ti. Has hecho ataques personales y no políticos y ahoras amenazas que van a salir tal o cual información...menudo tipejo eres peor que una lagartija.

  Saludos liberales desde el Circulo Balear

  Dolors | 17/01/2007, 20:33
 12. Gross, pere i circulo balear

  Si,alguns insultadors professionals circulen per la xarxa amb atacs personals greus i tot. Humilment pens que cadascú es dediqui a fer feina i no fotre tant a altri.
  En Grosske a fer política i feina i potser no esciure tant i llegir un poc més. En Muñoz ha optat pel cami de fer doblers des de fora de la política, amb socis no gens sospitosos d'esquerranosos i amb l'ajuda den pere serra inclós. i els del circulo podrieu preocupar-vos del poc ús que se'n fa del castellà a ib3, per exemple.
  sort i salut.

  mateu | 17/01/2007, 20:50
 13. MATEU

  Tens rao Mateu sa televisó autonómica no se xerra en bon Mallorquí sino en un catalallorquín de botiguer fals que escarrufa. Hi ha 4 bufons den Matas un desastre y el castellano brilla por su ausencia. Hay programas que son tan cursis que hay que mirarlos con gafas de sol.

  Saludos de Dolors

  Dolors | 17/01/2007, 21:07
 14. Es dobbes en confonen

  Aixó es com la "Piñata de Munar" que al final no es sap ben be a qui han anat a parar els doblers ¿o no? jijijiji ....

  Ramon Valero | 17/01/2007, 21:58
 15. a Fernando Galan

  Gràcies per intervenir al voltant d'aquesta qüestió "secundària" que es planteja al post. Estic molt d'acord amb tu. La cinquena proposta és de difícil aplicació però seria possible si les altres associacions de víctimes hi participassin. En qualsevol cas, estic d'acord amb l'esperit de la proposta: al PP li hem de donar "el abrazo dels oso", no aprofondir en les discrepàncies

  grosske | 18/01/2007, 07:51
 16. a pere muñoz

  Disculpes acceptades. Obviament, no et consider un adversari polític i et desig molta sort en l'àmbit personal. Només una observació: tu escrius diverses columnes d'opinió sobre política local i això, inevitablement, et converteix en una persona pública i sotmesa a crítica política i personal

  grosske | 18/01/2007, 08:06
 17. a grosske

  Tens raó. De tota manera si tens algun dubte sobre les mentides que es publiquen al Mundo, demanam-ho.
  Han dit que rebré 160.000 euros i és mentida. Als pressuposts aprovats del CIM figura una partida de 60.000 euros per a la meva empresa.
  A la comissió informativa hi havia consellers de l'actual Bloc (PSM i EU) i t'ho poden confirmar.
  El Mundo s'ha equivocat i no rectificaran mai.

  gràcies, Eber.

  pere muñoz | 18/01/2007, 13:33
 18. MUÑOZ BANYUT

  Pere, te han pillado y estás haciendo el ridículo...ahora te abrazas a Eberjardo para después apuñalarlo por la espalda.

  Tu Nación son los euros.

  No molas nada tío

  DOLORS | 18/01/2007, 14:15
 19. MUÑOZ BANYUT

  Pere, fill meu, sa gent des PP me diuen que tú i no Eduardito ets es gran
  mentider perque:
  Hi ha 3 partides para el 2007 per sa teva "empresa"

  60000 voluntaritat linguistic
  40000 festival folclorico de Mallorca
  60000 activitats culturals

  Tens molta barra al.lot!!! Es una llàstima que ets tan jove i tant poc clar!!!

  Eber alerta que aquest te fotra quan menys esperis.

  Dolors | 18/01/2007, 14:52
 20. DOLORS IGNORANT

  Dolors, no saps ni llegir. Això que dius és una mentida i en voler un puc demostrar. Als pressuposts aprovats al CIM aquestes partides no existeixen.

  A més, estaria bé que t'identificassis.

  pere muñoz | 18/01/2007, 17:05
 21. Re: OTEGUI: LOST IN TRANSLATION

  Ostres Dolors, com t'agrada donar branca :-P

  Celia | 18/01/2007, 22:53
 22. MUÑOZ BANYUT

  Pere, em sap greu, emperò per una banda dius que són mentides per altre que tot és un error material de 100.000 euros de diferència???

  Es teu preu per assasinar es teus ideals i es teus excompanys de partit quan és 60.000 o 160.000????

  Es cert que vares anar a sa redacció de EL MUNDO per donar branca a na Munar i en Serra???

  Es cert que vares dir que Munar "era una corrupta" i que tenia molta merda en es poligon de Son Oms???

  Te pareix normal que desprès aquesta "senyoreta" te contrati amb molt de doblers únicament per sa teva preparació profesional???

  Estic molt afectada que un jove ben plantat com tu siguis tan coherent...t'has convertit en una joguina de sa merda de na Munar!!! un esclau de luxe, tío!!! i traballes al dictat per fotre es BLOC!!!

  DOLORS | 19/01/2007, 06:30
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS