Administrar


Estadisticas de visitas

EULOGIO CUENCA: MES PIÑATA

grosske | 09 Gener, 2007 18:02

Torna a sortir avui a la premsa l'informe "tècnic" de `contingut xenòfob que va encarregar el Consell de Mallorca a través de l'àrea de Medi Ambient.

Jo crec, modestament, que l'escàndol no va per aquí perquè una institució no és responsable del contingut des informes tècnics que encarrega. Aquest informe no serveix per res i el propi Borràs ja ha dit que no el fa seu.

El problema, tal i com assenyalava molt bé en Camilo Cela Conde a un recent article, és el que passa quan piques Eulogio Cuenca a Google i descobreixes que no hi ha cap raó objectiva, cap  feina o activitat anterior,  acadèmica, social o científica , que avali l'encàrrec de cap informe tècnic a aquest senyor.

No obstant això, el Consell li ha encarregat tres informes per un import de 12.000 € (el màxim permés per la llei per adjudicar un contracte de serveis "a dit"). Perquè?, i dò perquè aquest senyor està treballant, en realitat per a UM i el seu sou, de 36.000 €, l'estam pagant entre tots. Els informes no són més que quatre idees genèriques recobertes d'un munt de fols fets a base de "cortar y pegar".

Em qued amb una curiositat: quina aportació voluntària déu fer aquest senyor a les arques del partit?

Comentaris

 1. Re: EULOGIO CUENCA: MES PIÑATA

  "...quina aportació voluntària déu fer aquest senyor a les arques del partit?"

  Per aquí gratei! Pel finançament dels partits polítics. Aquí està la "madre del cordero".

  Si no es posa fil a l'agulla en aquest tema, no s'acabarà la corrupció, trampes legals, comportaments èticament molt discutibles....i tot per aconseguir un (bon) grapat d'euros amb destinació als partits.

  Al cap i a la fi es juga brut amb el sistema legal. Es pot dir que estan dinamitant la democràcia.

  XYZ | 09/01/2007, 19:30
 2. Re: EULOGIO CUENCA: MES PIÑATA

  Totalment d'acord amb aquest post.

  Tindrás tot es recolçament des joves lliberals des CIRCULO BALEAR si lluites per trobar sa normalitat democratica a Mallorca.

  Per noltros Munar i es seu partit es un fenonem de regrès i de foment de sa corrupció a tots es nivells.

  Trobas normal que un partit amb 3 diputats controli tot es Consell del Mallorca??? En es PP també hi ha corrupció emperò ses bases son gent decent en canvi UM es una societat mercantil!!!!

  Una aferrada,

  Dolors

  Dolors | 09/01/2007, 19:44
 3. Re: EULOGIO CUENCA: MES PIÑATA

  cirCULO BALEAR?

  Ho sento no m'he pogut aguantar! :-)

  ...Munar i es seu partit es un fenonem de regrès...
  --yo no entender

  ...En es PP també hi ha corrupció emperò ses bases son gent decent ...

  Ahhh! així té perdó, pobrets són corruptes emperò decents...xDD.

  És que tinc mal de panxa...de riure

  XYZ | 09/01/2007, 20:01
 4. Re: EULOGIO CUENCA: MES PIÑATA

  Jo vaig llegir al diari extractes d'aquest informe i quasi em pega un patatús de les pardalades, topicazos, idees preconcebudes i reflexions superficials que hi apareixien.

  Un informe sense cap base científica demostrable on es poden trobar perles com "los negros son ruidosos y se mueven en grandes coches con la radio a todo volumen".

  On estàn els informes, questionaris, entrevistes i altres proves d'investigació social que requereix tot anàlisi fiable?

  Pagar això amb doblers públics... QUIN ESCANDOL!!!!

  Celia | 09/01/2007, 22:40
 5. Solución final para Mallorca

  Ya sabemos el por qué no podía dormir la “consellera” Cabrer.

  Schwarzer Tee | 10/01/2007, 10:22
 6. Bestiario Popular

  Son pitjor que llops.

  Hermano lobo | 10/01/2007, 11:13
 7. Solución final para Mallorca

  Tots els peperos s´0n iguals van a enriquir-se a costa de la gent treballadora.
  Aquest escandol li sortira car a en Matas and company.

  Nuredduna | 10/01/2007, 12:08
 8. Solución final al problema de Mallorca

  PP-UM:El nuevo nazismo en el que milita muchísima gente con apellidos judíos;Garcés,Massot,Sureda,Delgado,Olmo,Rubio,Palou...etc.El nuevo fascismo son ellos.

  Schwarzer Tee | 10/01/2007, 12:36
 9. Solución Final al problema de Mallorca

  La función de la Consellería de Agricultura es la de cazar y dar muerte a los payeses.

  Schwarzer Tee | 10/01/2007, 14:50
 10. Corsaris al Gobern

  Fijaros!!! Sobre todo en el párrafo final.
  Ya tengo todos los datos.....
  Hay que estar vigilantes para ver como evoluciona el tratamiento urbanístico de este terreno de 70.000 m2.
  La semana iré contando como han llegado a manos de shammpol.


  El Govern treu a exposició pública el projecte de l'empresari mallorquí.

  La Conselleria de Comerç, Indústria i Energia ha sotmès a informació pública el projecte de Sampol, Enginyeries i Obres S.A. per a la construcció d'una central elèctrica de 50 megavats de potència a la carretera de Valldemossa, davant el Parc Bit i el campus de la Universitat de les Illes Balears. L'aprovació d'aquest projecte suposaria el final del monopoli de Gesa-Endesa com a empresa generadora d'energia a l'Arxipèlag.

  El Butlletí Oficial de les Illes Balears indica que la central de producció d'energia proposada per Sampol, Enginyeries i Obres està composta per tres motogeneradors dièsel amb una potència de 15.290 Kw cada un i una turbina de vapor amb una potència de 3.900 Kw, encara que el director de la iniciativa, Juan Antonio Vicens, va afirmar que la central només utilitzarà gas natural, a partir de l'arribada del gasoducte el 2008.

  A tall comparatiu, les centrals de Gesa-Endesa de Son Reus i es Murterar tenen una potència d'aproximadament 500 megavats cada una. Juan Antonio Vicens va explicar que la central, molt similar a la que l'empresa ha construït a la terminal 4 de l'aeroport de Madrid-Barajas, introdueix un concepte «innovador» de generació distribuïda que combina la producció d'energia elèctrica amb la producció d'energia tèrmica per a calefacció i refrigeració.

  Com a solució tècnica, Sampol, Enginyeries i Obres ha optat per un cicle combinat dels tres motogeneradors de gas natural amb una turbina de vapor alimentada amb la calor dels gasos d'escapada dels motors. Vicens explica que d'aquesta manera s'aconsegueix disminuir el consum d'energia primària i d'emissions contaminants a l'atmosfera. Segons l'empresa, aquesta instal•lació permetrà de substituir la planta energètica existent al Parc Bit.

  A més, afirmen que aquesta forma de generació distribuïda suposarà un estalvi de pèrdues a les instal•lacions de transport i distribució i una manera d'aprofitar les calors residuals que, segons afirmen, en el cas d'una central convencional es dissiparien a l'atmosfera o en l'aigua de la mar.

  Quant a la ubicació, en una parcel•la de 70.000 metres quadrats propietat de Sampol, la consideren adequada perquè la carretera de Valldemossa serà una àrea d'especial

  Joan de Moscari | 10/01/2007, 18:38
 11. Solución Final al problema de Mallorca

  Ahogar económicamente al campo para obligar a los payeses a vender la tierra y que ésta pase al circuito inmobiliario internacional.La encargada de hacer esto es la Conselleria de Agricultura.

  Schwarzer Tee | 10/01/2007, 22:14
 12. Solución Final al problema de Mallorca

  Y si no quieren vender,hacemos una autopista y ya está.

  Schwarzer Tee | 10/01/2007, 22:26
 13. Solución Final al problema de Mallorca

  Nos roban la tierra con mentiras(interés general)para entregarla al Gran Capital;a todas estas empresas que cotizan en la Bolsa de Madrid.Las mismas que destruyen el territorio con las autopistas.

  Schwarzer Tee | 10/01/2007, 22:44
 14. Robar

  El que fa UM és clarament robar. Li dona forma legal pero es robar als ciutadans. Lo de la pinyata es un escàndol. Tot això també ha de ser investigat per la fiscalia anticorrupció: comptes bancaris, donacions, trames societaries, interessos urbanístics, etc.

  Ignasi | 10/01/2007, 23:05
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS