Administrar


Estadisticas de visitas

INDA, LA INFRACCIO, LA DENUNCIA I LA DESTITUCIO

grosske | 08 Gener, 2007 20:51

Tot sembla indicar que tenim nou episodi de la guerra político-mediàtica que conmou... als quatre que la protagonitzen, però que té com a rerafons un dèficit democràtic preocupant a la nostra ciutat i jo diria que a la nostra comunitat

Si heu llegit la premsa aquests dies haureu tengut coneixement d'un episodi realment cutre que han protagonitzat el Director de El Dia del Mundo i l'Ajuntament de Palma.

Segons sembla - no tenim encara coneixement directe dels fets - el Sr. Eduardo Inda ha tancat amb vidre una part de la seva vivenda que dóna a la façana de l'edifici i ha provocat una denúncia de la comunitat de propietaris davant el jutjat.

La cosa es publicà a UH per part de Pep Matas i uns quants dies després, El Mundo publiquà unes informacions que perjudicaven la imatge d'un policia local (l'oficial responsable de la Patrulla Verda). Segons sembla, aquest policia local reaccionà posant la informació d'UH en coneixement de Gerència d'Urbanisme perquè enviassin un zelador al domicili del Sr. Inda, cosa que efectivament es va fer. Al dia següent, el Sr. Gijon... destitueíx el policia local com a cap de la Patrulla Verda.

Avui EU-EV i PSM hem anunciat que formularem una bateria de preguntes a l'equip de govern municipal però avui vespre, abans de saber com recolleixen aquest fet els diaris de demà, vos vull dir el següent:

1.- Tot això durà coa perquè, més enllà del fet objectiu que el provoca (no massa rellevant) hi ha una història cutre i triste de diaris que dirigeixen políticament governs municipals, de cridades telefòniques entre responsables polítics i mediàtics, d'intervenció política permanent per part dels regidors en la tasca municipal de repressió de les infraccions urbanístiques i mediambientals, d'atemptats permanents a la dignitat dels funcionaris i de funcionaris que deixen encantats que s'atempti contra la seva dignitat per tal d'estar a bé amb el poder.

2.- Aquesta no és una guerra on faci ganes de situar-se incondicionalment al costat de ningú (especialment, a mí que no em cerquin al costat del Lobby per la Independència analitzant que això és una lluita de regidors forasters i policies mallorquins)  i nosaltres no ho farem. Però tampoc ens amagarem davall la taula per por que ens feri qualque bala perduda. Si, però, que ens volem situar al costat del rigor en la tramitació dels expedients disciplinaris de l'Ajuntament i de la dignitat i independència dels funcionaris. Les nostres preguntes van en el sentit de confirmar el que vos he apuntat al punt primer. I veureu com, quan tenguem totes les dades, ho podrem confirmar plenament 

Comentaris

 1. Provincia

  Que provincià, tot plegat

  Provincià | 08/01/2007, 21:20
 2. Re: INDA, LA INFRACCIO, LA DENUNCIA I LA DESTITUCIO

  Ja ho deien que els mitjans de comunicació són el quart poder...

  Celia | 08/01/2007, 23:08
 3. Re: INDA, LA INFRACCIO, LA DENUNCIA I LA DESTITUCIO

  De que tens que xerrar Eber?? Ara ets un canet de feria dels catalanistes?? Peró si tens molt de desbarats a ca teva a Sancellas...Deu meu, quina barra que tens!!!!

  Dolors | 08/01/2007, 23:20
 4. a dolors

  Primera: no som un canet de fèria dels catalanistes, som un gosset de fèria dels catalanistes que és molt distint; segona: quins desbarats tenc a ca meva, Dolors?; tercera: poc favor fas als que vols defensar si dones la sensació que, per fer-ho, no tens un altre recurs que parlar d'un altra cosa. Es tan difícil parlar de les coses sense exigerar, sense treure les coses del solc i sense convertir el debat en una baralla de lluita lliure sobre el fang?

  grosske | 09/01/2007, 07:15
 5. Re: INDA, LA INFRACCIO, LA DENUNCIA I LA DESTITUCIO

  Gracis Eber per es teu temps; emperò no m'agrada gens sa teva postura de Justiciero quand tothom té ses seves.

  Tu saps que vius a una casa a Sancelles a sol rustic que no es LEGAL i que per sa prescripció de s'infracció no te poden tomar-la... aleshores, perquè te ficas en ses faltes de sa gent d'aquesta manera??? es aquest s'unica tasca possible per un comunista enguany???

  Dolors | 09/01/2007, 08:24
 6. Delete.

  A falta d'arguments, na Dolors s'els inventa. Crec que no s'ha de censurar ningú, però a falta d'autocrítica i de sortir per les bardisses continuadament hauríes d'emprar la goma de borrar més sovint.

  sense nom | 09/01/2007, 08:24
 7. Molts de funcionaris son culpables de aixó

  Molts i no tots son els cupables de moltes coses que fan els politics a las Institucións públiques. Només per es fet de estar be ells i devora del poder es deixen fer el que volen i barrinen a tot un colectiu. Crec que un fa el que li deixen fer els altres i en aquest cas pens que es així. Molts d´aquest funcionaris deuen favors i per tant ja se sap " quien da recibe". Aixó te dificil arreglo perque sempre existira peró jo personalment no li donc la culpa als politics sino als funcionaris i repetesc no a tots.

  Lluís | 09/01/2007, 10:18
 8. Sobre "justicieros" i funcionaris

  Tenim per aquí a una persona que, tot defensant la legalitat i rebutjant els "justicieros", demostra una miqueta d'afany de protagonisme.

  Hi ha gent tot veient la palla als ulls dels demés no se n'adona de la biga al seu propi ull.

  Què fas, estimada Dolors, escrivint posts des de la teva feina (de funcionària, com bé precisares)?

  Celia | 09/01/2007, 11:39
 9. Re: INDA, LA INFRACCIO, LA DENUNCIA I LA DESTITUCIO

  Gracis Celia per es teu
  recado.

  Es meu jefe m'estima molt i sap que faig be sa feina.

  Com lliberal i membre des Circulo Balear em sembla perfecte que es nostro Eberjardo visqui a una casa ILEGAL en sol rustic amb piscina capitalista i tot. No sere jo qui l'emprenyi...emperò que no faci de Justiciero. Tots tenim problemes i mes si vius en sol rustic.

  Dolors | 09/01/2007, 13:15
 10. Re: INDA, LA INFRACCIO, LA DENUNCIA I LA DESTITUCIO

  Amb això et donc la raó, és difícil viure en sòl rústic i no tenir problemes urbanístics.

  Celia | 09/01/2007, 14:36
 11. En toni mesquida es un home honrat

  Us vull dir que un zelador d'obres tan sols fa una inspecció urbanística per ordre verbal, quan li ordena el regidor, el gerent o la cap de departament de disciplina. Tret d'aquestes tres persones, els zeladors es negaran a rebre cap altre ordre, i menys de qualcú de la Policia Local. Per tant, la visita del zelador s'ha produït motivada per la incoació d'un expedient de disciplina o per una ordre verbal de les tres persones q us he dit. Per altra banda, en Toni Mesquita tan sols actúa quan hi ha un escrit pel mig. Ell és un funionari honrat, correcte i q actúa dins la legalitat. Res a veure amb la secta legionaria-opusdeista que governa la Gerència d'urbanisme. Si s'han de demanar responsabilitas q se facin als responsables de la disciplina urbanística de palma

  picarolet | 09/01/2007, 15:22
 12. Funcionària

  Dolors said:

  "Es meu jefe m'estima molt i sap que faig be sa feina."

  Es teu "jefe" (sic) som nosaltres i que encara et vanagloriïs de violar l'estatut de la funció pública dedicant-te a deixar posts insultants des de un ordinador pagat amb els nostres imposts i mentre cobres un sou que et pagam la resta de ciutadans no liberals però tampoc funcionaris (no som del PP, i no tenim tant d'enxufe a les opos), em sembla escandalós. Típic del PP, es comença així malversant fons públics i s'acaba com n'Hidalgo o en Rodríguez.

  Demòfil | 09/01/2007, 16:51
 13. a dolors i a picarolet

  Picarolet: no sé qui ets però es veu que estàs ben informat. Quan la veritat suri no crec que t'hagis fet massa enfora. Dolors: això de la meva casa ja fa morir de riure. Ho vaig explicar fa temps però ho tornaré a fer malgrat que és evident que "no hay peor sordo...". La meva casa era, originalment, una casa de pagés probablement del XIX, i va ser reformada i ampliada el 1973 (una època, per cert, on la normativa llavors vigent no només permetia construir sinó que hagués permés construir el doble del que ara hi ha construit). Jo he comprat la casa el 2005 i, evidentment, ni l'he construida ni he comés cap il.legalitat ni prescrita ni sense prescriure... no trobes que ja n'hi ha prou amb aquest assumpte?.

  grosske | 09/01/2007, 18:01
 14. INDA

  Está claro que en estas páginas únicamente se mete el Sr. Grosske con la derecha y con el diario El Mundo, ejemplo del periodismo de investigación. Me pregunto qué tiene que decir respecto a la filtración de conversaciones de Rodríguez al resto de diarios.

  zETAp | 09/01/2007, 18:04
 15. INDA

  Me alegra saber, Sr. Grosske, que, si su casa es legal puesto que la compró como estaba, la piscina del Sr. Pedro J. Ramírez también es legal puesto que la compró como estaba.

  zETAp | 09/01/2007, 18:14
 16. a zETAp

  Joer!, qué empanada!. Mira, sobre las filtraciones de Rodríguez te diré que me encantan y la de la conversación de Rodríguez e Hidalgo del día de la detención me parece esclarecedora y de imprescindible lectura para saber quiénes nos gobiernan. Ojalá que algún día tengamos políticos que nos digan la verdad de lo que hacen y no haya necesidad de acudir a las filtraciones!. En cuanto a la piscina de Pedro J, otra empanada importante: mi casa no es legal porque yo la haya comprado tal cual (esta afirmación sería una chorrada)pero el que yo la haya comprado tal cual sí que evidencia que yo no he cometido una ilegalidadd (como también es evidente que, el año 1973, la normativa permitía la construcción de la casa y de mucho más de lo que se llegó a construir). En cuanto a PJ, nadie le acusa de cometer una ilegalidad. Lo que pasa es que cuando acaba la concesión de la piscina (que, efectivamente, venía del propietario anterior)el Ministerio de Medio Ambiente - contra todo criterio razonable - en vez de recuperar el espacio para el público (de acuerdo con las nuevas prescripciones de la ley de Costas ) le hace el favor especialísimo de inventarse una nueva concesión disfrazada de visitas escolares. Es un caso de trato de favor flagrante por ser vos quien sois

  grosske | 09/01/2007, 18:33
 17. Calumnia, que algo queda...

  Que el gran porc demani al jutge que no es facin públiques les seves converses damunt l'especualció, el frau, el cohecho, la prevaricació, té nassos. Que el seu quefe tiri pilotes fora dient que "no es de recibo que se saquen estos temas en periodo pre-electoral". Que n'Ansar retiras el Fiscal Anticorrupción, "porque con el PP no hay corrupción" no li basta a na Dolors per callar i no obrir la boca més per sempre. Doncs no, li podrás dir mil vegades, no voldrà veure que el que fa és amaga la seva merda davall l'estora. T'ho torn dir, ells tenen tots el mitjans per dir mentides. No deixis que embrutin aquest redol, que aplicant les teories goebbelianes vendran a pescar per aquí. Esbòrrala!!!

  sense nom | 09/01/2007, 18:52
 18. Re: INDA, LA INFRACCIO, LA DENUNCIA I LA DESTITUCIO

  Crec que no me entens Eberjardo, jo domés volia dir que no és raonable que xerris de una vidriera móbil en es domicili den Inda que no requereix cap llicencia quand a ca teva, segons diuen a Sancellas, hi ha molts de infraccions prescrites.

  Per mi lo preocupant es que sa Policia Local faci mangarrufes com pareix que ha fet en Mesquida

  Dolors | 09/01/2007, 19:29
 19. Endavant, Grosske!

  I fora por! És -com dius- realment cutre, trist, lamentable, provincià, mossoníssim... ja és ben hora de fer bugada i tenir uns polítics més honrats i menys manipulables i que sapiguen dirigir dignament la feina dels funcionaris.

  LS | 10/01/2007, 18:58
 20. Els dinars gratis

  No deixa de ser curiós que es destituesqui un oficial de la Policia Local per, suposadament, menjar de gratis a bars de la platja de Palma, quan els senyors de la gerència dinen cada dia a costa del contribuent -tenguin o no tenguin tasca a fer els horabaixes- No crec q a aquests se'ls caigui la cara de vergonya pq ni en tenen ni l'han coneguda mai. Mai havia vist tanta hipocresia, dolentia i ineptitud com la que al llarg de quatre anys s'ha apoderat de la sexta planta de l'edifici d'avingudes. Record Guiness d'enemics que s'han creat a tota la ciutat i gestió desastrosa fan d'aquesta colla encapçalada per en Ropdrigo alias "dejad que los niños se acerquen a mi" un dels episodis meés trists i patètics de la història de la democràcia a l'ajuntament de Palma des de 1979

  Picarolet | 10/01/2007, 19:23
 21. INDA FOR EVER

  Lo que le han fet a N'Eduardo Inda aquest Mesquida és intolerable. Sa gent des Circulo Balear defensam sa legalitat i no consetim ses corrupteles policials.

  Dolors | 11/01/2007, 12:40
 22. Re: INDA, LA INFRACCIO, LA DENUNCIA I LA DESTITUCIO

  Quan fa feina na Dolors?

  Engels | 11/01/2007, 14:48
 23. Pobre Inda...

  Estimada Dolors si tant defenses la legalitat, estaràs d'acord amb mi q el sr. Inda no és qui per decidir des de el seu fastigós folletin quins han de ser els candidats a la llista de cap partit q es presenti a les eleccions municipal. El q publica el mundo avui en relació a en rafel duran es vergonyós pq el desqualifica totalment. Indepedentmen de l'opció política q un tengui, no es pot actuar amb tanta impunitat com ho fa el director del mundo q tu tant defenses. Crec q no t'enteres de res amb tots els respectes

  Picarolet | 11/01/2007, 16:27
 24. Re: INDA, LA INFRACCIO, LA DENUNCIA I LA DESTITUCIO

  Gracis Picarolet...qué pensaries tu si un candidat des teu partit està més preocupat per fer es payaso amb un partit que no es un partit com UM??? Aquest al'lot Durán és un llepaculs i aquest tipus de genteta que hi ha a tots es partits son molt peligrosa.

  Dolors | 12/01/2007, 07:08
 25. Vius i ungles

  El que haurieu de fer els politics del bloc es banyar-vos molt més amb les irregularitats que cometen els amics d'en Matas. No sigueu beneits, sabeu perfectament el poder que té El Mundo damunt aquest govern i també damunt els grupusculs d'extrema dreta que s'autoanomenen "la nueva mallorca", per tant es el moment de fer veure a la ciutadania la corrupció i els abusos de poder que cometen i la gran càrrega de hipocresia i cinisme que tenen.
  P.S.: Per cert, s'en vàren anar amb elles i tornaren SENCELLES.

  Andreuet | 12/01/2007, 10:18
 26. Inda

  Sa nova Mallorca està oberta a tothom. Una Mallorca sense sa dictadura den Serra i Munar. Per cert què opinau des debarat de doblers que té aquesta "senyora" per protocol???

  Dolors | 12/01/2007, 14:35
 27. Re: INDA, LA INFRACCIO, LA DENUNCIA I LA DESTITUCIO

  I qui l'ha posat on està, la senyora?
  N'Antich? N'Armengol? En Grosske?
  O En Zapatero abans de robar la furgoneta i deixar-la a Barajas?
  El sírculo bauear és un invent per derivar en un engendre semblant a siudadanos, format per espanyols ressentits i desagraïts, a més de quatre (4) mallorquins incults amb ganes de figurar i/o pillar un xollet.
  Si vos estimau més la dictadura den Pedro Jeta que en Serra i na Munar, sempre vos podeu mudar a Espanya, i deixar de tocar els dallons per aquí.

  Engels | 12/01/2007, 20:50
 28. INDA

  Eber vas a demanar sa dimisió den Gijon en es proper Ple de S'Ajuntament???

  Creus que és una injustícia sa destitució den Mesquida???

  Creus que Inda va utilitzar es seu poder per forçar sa destitució den Mesquida???

  Gracis

  Dolors | 13/01/2007, 09:16
 29. ¿Què és legal?

  En sap tant d'urbanisme com tu dels temes q tractes, es a dir, ni puta idea. Per mi lo de l'opus no és cap problema: No tenc aquesta desgràcia

  Pepote | 13/01/2007, 16:43
 30. sobre la legalitat

  Mira dolors veig q vas de bona fe. Difícil enfadar-se amb tu, però te puc assegurar q el q va informar aquesta al.lota a Inda no era el correcte. En qualsevol cas espera al ple d'aquest mes i veuràs com tenc raó, pq tot sortirà. Una destitució sene fonament, un director de diari prepotent, una secta q vol rapinyar poder d'allà on sigui, uns polítics q saben q no repetiran...

  Pepote | 13/01/2007, 22:13
 31. INDA

  Gracis Pepote. Quand serà es proper ple??? Es pùblic??? Com saps si tot sortirà???

  Dolors | 14/01/2007, 08:33
 32. El Ple on es farà la llum

  Segueix atenta a aquest blog i sabràs quan és el pròxim ple. N'Eber els retransmiteix on line. En quant al q surti supòs q a hores d'ara N'Eber sap més q tu o q jo i m'imagina q en sabrà fer bon ús. A reveure

  Pepote | 14/01/2007, 09:20
 33. Re: INDA, LA INFRACCIO, LA DENUNCIA I LA DESTITUCIO

  gracis..estic atenta

  Dolors | 14/01/2007, 17:10
 34. Re: INDA, LA INFRACCIO, LA DENUNCIA I LA DESTITUCIO

  vaya panda de palmeros. grossky, si non fuese for ti. abisa al pep matas, que INDAgui si las dos chalettes de la explanada de son Banya son VIP. ke pasa en son banya grossky ??? joerr, koje la vici y nada, la Paka, se ha redimido. juassshhhhhhhhhjaaaaa

  Paka al poder | 18/01/2007, 02:00
 35. Re: INDA, LA INFRACCIO, LA DENUNCIA I LA DESTITUCIO

  Avui he esborrat d'aquest post algúns comentaris que feien referència a una treballadora d'urbanisme que no havia sortit fins ara per res en aquesta qüestió i a la qual se li atribuïen coses no demostrables. Li deman disculpes per no haver estat prou curós en la gestió dels comentaris

  grosske | 19/01/2007, 15:07
 36. DOLORS

  NA DOLORS FA UNA PUDOR A ENTRENADOR DE BASKET QUE TE CAGUES IN THE BRAGUES.....

  dolors martí ballester | 25/01/2007, 11:15
 37. Llicències in the nait

  Sembla mentida que una persona que afirma ser funcionària (esper que de ser cert no passi de telefonista rasa) com Na Dolors no sàpiga que per fer una cosa tan minúscula com canviar una rajola es necessita una llicència municipal. Ja no en parlem si es tracta de tancar una terrassa exterior que modifica la façana d'un edifici, sigui amb vidrieres o amb marbre de Carrara.

  La gent com Inda considera que està per sobre del bé i del mal, i que tot allò que fan està fora de crítica i judici. Però per començar, el director d'El Mundo necessitava el permís dels seus veïns per fer el que va fer. I després comptar amb l'autorització municipal. Aquestes coses només els passen als indiots. Van tan estufats tot el sant dia que les plomes no els deixen veure la realitat.

  Per sort, a algunes persones, per molt que els repeteixin cent vegades la mateixa mentida, continuaran sense convèncer-nos.

  Ànim Grosske, ara és el moment de no baixar el cap davant aquesta banda de mafiosos del periodisme.

  Rata traginera | 26/01/2007, 02:23
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS