Administrar


Estadisticas de visitas

L'ATEMPTAT D'ETA A MADRID

grosske | 30 Desembre, 2006 23:54

Té raó en Rubalcaba quan diu que els moviments d'ETA no poden ser analitzats des dels paràmetres de la racionalitat política. Ens trobam davant el pitjor dels enemics possibles: gent sense escrúpols i amb el cervell al ralentí.

Otegui, patètic, intenta elaborar discurs polític al servei dels seus superiors jeràrquics (la direcció d'ETA) i li surt un xurro on es barrejen les condolències a les víctimes i la no condemana de l'atemptat (una barreja sinistre, per cert) juntament amb un indignant "la culpa es del gobierno" i un ridícul "aquí no ha pasado nada, que siga el proceso de paz y pelillos a la mar"

ZP, correcte, ha fet la única cosa possible: constatar que no hi havia condicions per prosseguir el procés de pau i paralaitzar qualsevol iniciativa de negociació.

El PP, en la seva línia, opina que això no basta i que el govern ha de renunciar a qualsevol possible reinici del procés de pau. Dit amb altres paraules: ens vol deixar sense esperança... fins que sigui ell el que la pugui administrar

Mentres tant, dos joves equatorians, aliens als drets inalienables del poble basc,  han pagat probablement amb la seva vida el nou "gir estratègic" de la banda terrorista

Comentaris

 1. Re: L'ATEMPTAT D'ETA A MADRID

  ¿Sería equivocado pensar que los dos muertos, la destrucción y todo lo que lleva consigo no es más que un elemento más de la negociación? ¿Es ilógico pensar que no es más que una simple llamada de un dialogante a otro para que cumpla algún punto y que el otro, al no romper, está diciendo amén?

  Por cierto, ¿cuántos comandos de ETA ha detenido la policía en España en el 2006? ¿Y en el 2005? Igual es que ya no hay comandos de ETA en España

  Fabián | 31/12/2006, 07:54
 2. Molt bé

  Felicitats per l'anàlisi. Ahir dues persones d'esquerra em varen tornar a escandalitzar. La culpa, em deien, és del govern que no ha fet cap concessió. El teu comentari, centari i just em tranquilitza. Em de convèncer la gent d'esquerres, fosilitzats en la ingenuitat

  Pep | 31/12/2006, 08:53
 3. L'atemptat d'eta a madrid

  Crec que l´atemptat terrorista d´ahir a madrid, no hauria de paralitzar de cap manera el procés de pau, quan la violència desaperiexi de manera definitiva, el procés haurà acabat i entrarem en una altra fase, però suspendre el procés de pau perque hi ha actes violents és un contrasentit,. encara que aquets actes tinguin consequències mortals.
  Crec també que l´atemptat és condenable desde tots els punts de vista, com a pacifista i anitimilitarista estic convinçut de que cap idea es pot defenssar amb bombes i bales, però tambè vull fer notar que l´atemptat s´ha produit hores després de l´ejecució de Sadam Hussein. Hem hagut de sentir com George Bush ha dit que aquest es el camí cap a la democràcia a Irak. Com pot esser la força un camí cap a la democràcia?. Allà hi ha hagut ja més de 600.000 morts. Zapatero, Aznar, Rajoi, Acebes, Pepiño Blanco... accepten el talant democràtic del president nordamericà, però no el de Otegui. ???????. Finalment, m´interessa i molt sabre quin serà el proper comunicat d´eta, tal volta la mort d´aquets dos ecuatorians `´es l´intenssísim dessig de tots), siguin les darreres, per absurd que paresqui es important sabre quines eren les seves intencions i quines seran les seves reacions i conclusions. Jo no descartaria del tot, en un plaç de temps relativament curt una renuncia definitiva a la violència en resultat de mort. Respecte a Zapatero pens que està molt mediatitzada per l´extrema dreta de Zaplana, Acebes, Alcaraz i la COPE entre d´altres. Li fa falta mes audàcia i valentia. Em faig una pregunta : que hauria passat si el PP hagués dit que ell no acostaria el presos, però que si ho feia el Govern espanyol ell hi donaria suport?. Es tan dificil aixó? No és el que tots han fet fins ara?

  joan canyelles | 31/12/2006, 12:08
 4. Cortina de fum.

  Otegui crec que necessita urgentment un psiquiatre. El que li passa és diu esquizofrenia, sembla. Ara bé, els dirigents del PP tenen una paranoia de campionat. Si creuen que amb la seva repugnant estrategia els hi serà rendible electoralment ho tenen cruu. Ja els coneixem d'enfora. Però una cosa els hi anirà bé, que mentre parlem d'ETA no parlarem de El Rodri.

  sense nom | 31/12/2006, 12:21
 5. Muy bien.

  Bien señor Gorsske le felicito por su analisis, su partido necesita gente como usted.

  Joan Cañelles, mezclas un montón de cosas para no dar tu opinión sobre Otegui. Lo minimo que se le puede llamar a este señor es cinico

  Jhon | 31/12/2006, 14:56
 6. Jo alucino

  El PP i ETA es retroalimenten des de fa molt d'anys. A ETA li interessa un enemic feble i dividit. La postura del PP, utilitzant la questió antiterrorista com arma per desgastar al govern és una oportunitat per a ETA per debilitar al seu enemic, l'estat espanyol. I quina millor forma que aquesta, donant arguments a la extrema dreta que cada dia es veu més forta. No puc ser optimista, aqui ens trobem davant fanatics politics, tant d'una banda com de l'altre, que no tenen cap escrupol a l'hora de arribar als seus objectius, ja siguin aquests l'independencia o recuperar el poder. I mentrestant, ahir a Palma, la gent cridava alegrement Visca Terra Lliure al teu costat Grosske al mateix temps que es cercava (i es cerca) als dos treballadors inmigrants assassinats a Madrid, dels quals sembla que ningú es recordava. Quin panorama. Jo alucin...

  Mireusté | 31/12/2006, 15:08
 7. Sobre la festa de l'Estendard

  Ahir a la festa de l'Estendard ja procuràrem els mallorquins separar-mos de la marxa dels que encapçalaven la manifestació i cridaven visca (LA) terra lliure (que no visca terra lliure).

  És ben cert que no era el moment de crits com aquest i també es ben cert que els que ho cridaven eren els joves d'ERC que havien vengut en avió des de Catalunya a intentar monopolitzar una festa que, en la meva humil opinió, no era la seva. Per això, Mireusté, no posis aquestes paraules en la boca de qui no les va dir.

  Gràcies i a veure si ens informam millor abans d'opinar qualsevol pardalada.

  Celia | 31/12/2006, 15:16
 8. La Locura de ETA

  Una tarde, estabamos varios comentando el proceso de paz en una animada charla de terraza, algunos defendiamos que el proceso era practicamente inviable, pues el trabajo de pinza del PP, impededirían que Zapatero, pudiera hacer gesto que favorecieran el proceso, (presos, actuaciones judiciales pendientes, etc.).

  Es y era evidente que ETA no puede salir rendida antes sus bases, por lo cual es necesario el acuerdo, aunque sea una derrota de su filosofia,de forma pactada, y para ello hace falta o la no beligerancia de la derecha, o la derrota de sus posiciones por un frente común que desde la izquierda debe asumirse con el coste y la incompresion que inicialmente se generará en la ciudadania.

  Es una reflexión que queda por hacer por desarrollar politicamente. Espero opiniones.

  Fernando Galán | 31/12/2006, 15:46
 9. Re: L'ATEMPTAT D'ETA A MADRID

  ESPAÑA MERECE OTRO PRESIDENTE!! ZAPATERO DIMISIÓN !!! GROSSKE GRITATSTE TU TAMBIEN AYER VISCA TERRA LLIURE!! QUINA BARRA QUE TENS

  Laia | 31/12/2006, 18:37
 10. L´atemptat

  Com diu (i ha dit fins la sacietat durant tres anys) cert columnista del prestigiós diari Ultima Hora: "Hasta que un tren de cercanías catapultó a Zapatero a la Moncloa". Jo dic, "catapultarà ara una forgoneta carregada d´explosius a un Rajoy que va a la deriva, a la Moncloa"... és per aixó que no volien cap negociació mentres que ells varen acostar i deixar lliures a presoners d´ETA? No se no se... fa olor a txamusquina.
  PD: També fa olor a txamusquina que una organització amb quasi tots els seus membres a pressó, sense aparentment recursos ni aparell logistic ni res, agonitzant desde fa anys tingui tanta força... segur que no és un montatge?

  Fitipaldi | 31/12/2006, 20:05
 11. Sobre l'atemptat

  PP-PSOE; Puc condemnar l'atemptat d'ahir, però no seré tan fals i hipòcrita com per només dirigir les culpes a una banda. En Zapatero a banda de somriure i fer xerrameca que punyetes ha fet pel Procés de Pau. Res, absolutament res. Als espanyols no els interessa una sortida a n'aquest conflicte. No hi ha voluntat política. N'hi n'haurà mai. I encara hi ha gent il.lusa que es creu que és possible un estat federal a Espanya. Sants Innocents!!!. Crec que acostar els presos a Euskal Herria o reconéixer el dret explícitament del País Basc a decidir el seu futur llirement ajudarien a aclarir moltes coses i posarien un poc de llum en aquest cercle viciós que pareix que no te fi. La repressió policial de que serveix si després no hi ha una flexibilització de les postures per part del Govern Estatal, començant per aquesta punyetera mania a sacralitzar una constitució que és més pròpia de l'ancienne regim que no pas d'un estat europeu modern i desenvolupat que no és el cas d'Espanya òbviament. Aquella dita que afirma que Europa acaba als Pirineus es més vigent que mai.

  Un antiespanyol | 31/12/2006, 20:21
 12. Solución final para Mallorca

  PP-UM:Ells són el terrorisme i la guerra.

  Schwarzer Tee | 31/12/2006, 20:36
 13. De què vas

  Saps que hi ha 145 presos d'ETA amb les condemnes complertes que no han sortit de la presó ? O no ho vols saber?
  Saps que la "justícia" espanyola té a centenars més de presos d'ETA que han complert les tres quartes parts de la condemna io segueixen a la garjola.
  Per quina raó Esquerra Unida no defensa els drets humans dels presos quan han complert les seves condemnes.
  Aquí no s'ha trencat cap diàleg, ni cap negociació,
  aquí elk que hi és molta comèdia, i que tu la comparteixis és de miserables.

  patriota | 01/01/2007, 02:19
 14. De què vas

  Saps que hi ha 145 presos d'ETA amb les condemnes complertes que no han sortit de la presó ? O no ho vols saber?
  Saps que la "justícia" espanyola té a centenars més de presos d'ETA que han complert les tres quartes parts de la condemna io segueixen a la garjola.
  Per quina raó Esquerra Unida no defensa els drets humans dels presos quan han complert les seves condemnes.
  Aquí no s'ha trencat cap diàleg, ni cap negociació,
  aquí elk que hi és molta comèdia, i que tu la comparteixis és de miserables.

  patriota | 01/01/2007, 02:19
 15. De patriotes i pardalades

  Mira Patriota, ara mateix estic més preocupat pels dos treballadors inmigrants desapareguts a Barajas que per en Juana Chaos. Em pots dir insensible pèro es questió de prioritats. Aquests dos desapareguts podrien ser qualsevol persona, tú o jo per exemple. Xerrem clar d'una vegada, aquesta colla de covards que deixen un cotxe carregat d'explosius a un aeroport o a un supermercat ni son revolucionaris ni son lluitadors per cap llibertat. Tot el contrari son enemics de qualsevol societat justa e igualitaria. El fi mai justifica els medis. La Independencia d'Euskadi o la de Catalunya no valen una sola mort i menys de gent innocent. I ja ho podem dissimular, amiga Celia, amb gent venguda de altres bandes. El cert és que, ja que el passat dia 30 vareu sortir a conmemorar l'aniversari de una conquesta feudal, religiosa e imperialista sobraven referencies a grups armats el mateix dia que aquests assassins van decidir tornar a tacarse les mans de sang i donar un impuls a l'extrema dreta espanyola. Que a tú et semblin pardaladas no fa més que demostrar la ceguera que teniu molt de nacionalistes.
  Salut.

  Mireusté | 01/01/2007, 14:54
 16. En fin...

  "una constitució que és més pròpia de l'ancienne regim que no pas d'un estat europeu modern i desenvolupat que no és el cas d'Espanya òbviament" La constitución española no es perfecta, pero se baso en otras constituciones de otros paises democraticos.

  Decir que España no es un pais desarrollado es faltar ala verdad, como se nota que no has salido de tu pueblo eres un "pueblerino" sin ganas de conocer el planeta.La cantidad de paises en donde se pasa hambre para que un iluminado se queje de que vive mal.

  Yo vine de Inglaterra a España y ahora mismo esta casi al nivel de mi pais.

  No entiendo la cantidad de psicopatas que hay en el Pais Basco, dicen que el 10% de la poblacion?. No creo que tantos pero gente que se manifiesta por De Juana CHaos que ha matado a mas de 20 persona no merecen ningun respecto,en mi pais a este tipo de gente se le llama NAZIS porque anteponen sus intereses personales a la vida.

  Dos ecuatorianos se encuentran desaparecido. Yo vivo en una finca llena de ecuatorianos y te puedo asegurar que son gente muy buena. Como en todos lados hay de todo, pero lo que ASEGURO es que son gente increiblemente trabajadora. Han muerto 2 obreros por culpa del nacionalismo vasco de la ETA. 2 obreros que estaban descansando de lo que trabajan...

  2 Obereros muertos y en el otro bando 1 asesino multiple que hace una huelga de "hambre" con jamon york

  Jhon | 01/01/2007, 16:43
 17. El Poder político es el que engendra la violencia.

  Es por gente como los peperos y uemitas que existe el terrorismo.

  Rebelión | 01/01/2007, 20:26
 18. A John

  Cosas como esas sólo las puede decir alguien que viene de un país con otra larga tradición imperialista y de conquistadores... Malvinas, Gibraltar, Escocia, El País de Gales, Irlanda del Norte... Y si España ahora mismo está casi al nivel de tu país es xq nos estamos todos sumergiendo en un proceso de tercermundialización, en gran parte gracias a la pseudocolonia estadounidense al servicio de la Casa Blanca llamada Gran Bretaña, y mucho ojo gente, la mayoría aqui somos independentistas, no nacionalistas...

  Fitipaldi | 01/01/2007, 20:30
 19. El Poder político es el que engendra la violencia.

  El poder político no se distingue por su valentía precisamente.

  Rebelión | 01/01/2007, 20:53
 20. Pais Basc

  Ido jo no estic d'acord amb la negociació amb ETA. Si es vol modificar la Constitució, que es faci pels procediments establerts. Hi ha que tenir en compte que a Espanya hi ha molta de gent contraria a possibles acords anticonstitucionals. La primera norma, per damunt del govern i del parlament actual, agradi o no, es la Constitució, que per altra banda ha donat molts d'anys d'estabilitat política, lo qual no es poc, tenint en compte la categoria dels nostres politics. Avui en dia el problema principal a Espanya no es ETA, es la vivenda i la corrupció. Contra ETA s'ha de lluitar policialment. I si hi ha consens entre tots els partits, pel tema de l'autodeterminació, etc., que es modifiqui la Constitució, per jo cap problema. Els hi poden donar l'independencia.

  Ignacio | 01/01/2007, 22:14
 21. ERC culpa al govern

  ERC creu que ETA "ha fet més" que Zapatero

  El portaveu d'Esquerra Republicana al Parlament, Joan Ridao, ha afirmat en una entrevista a Ona Catalana que "qui ha posat més de la seva part en aquest procés de pau ha estat ETA. Això malgrat aquest atemptat sagnant", referit al de dissabte a Barajas. Ridao ha justificat aquesta afirmació apuntant que la banda terrorista "ha aparcat debats al voltant de la territorialitat, o al voltant de l'autodeterminació, per posar sobre la taula la necessitat d'apropar als presos o de legalitzar Batasuna perquè pugui concórrer a les pròximes eleccions municipals". Per contra, ha lamentat que "el govern espanyol no hagi fet cap gest".

  http://www.e-noticies.com/actualitat/erc-creu-que-eta-ha-fet-m%e9s-que-zapatero-16283.html

  Biel | 02/01/2007, 15:41
 22. Paparres PP-UM

  Amb sa gent des PP-UM Mallorca va molt malament.

  Schwarzer Tee | 02/01/2007, 16:19
 23. Sobre pardalades i dubtes (electorals)

  Reiter que molta de la gent que va acudir a la festa de l'Estendard, és a dir, gent nacionalista o afins, rebutja clarament la violència.

  Veig que hi ha molta gent interessada en titllar als nacionalismes democràtics en terroristes o assimilats.

  Llenç una pregunta per tothom que visita aquest forum:

  Com així les preocupacions del PP no són trobar els dos desaparescuts sino aclarir una qüestió terminològica ("suspender" VS "romper")? Algú ha sentit una lamentació dels membres del PP sobre aquestes dues víctimes?

  Deu ser que com que no tenen papers no poden votar (?)

  Celia | 02/01/2007, 18:23
 24. Goma 2 Espanya 0

  Esto era lo que decian algunos de los que participaron en la manifestación independentista catalana En referencia a los dos muertos de madrid.

  Por suerte no todos los manifestantes eran así

  . | 02/01/2007, 20:54
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS