Administrar


Estadisticas de visitas

LES PROVES DEL PERJURI DEN RODRIGUEZ

grosske | 30 Desembre, 2006 10:28

 

Això den Rodríguez ja s’ha convertir en un problema democràtic de primer ordre.

 Rodríguez mentí des del principi i intenta salvar la cara amb més mentides. Si això li funciona, si hem d’esperar a què els jutges ens posin davant la veritat, si arriba com a Conseller al maig del 2007… llavors és que en aquestes Illes nostres no hi ha límits per a  qualsevol mentider, cínic i pocavergonya amparat per la màfia del poder  

Rodríguez amenaçà ahir al Parlament en perjurar “quinze vegades”, si feia falta, per sostenir que

ni ell ni cap membre del Govern pogueren advertir de les detencions i els registres judicials del dia 27 de novembre «perquè no sabíem res fins que es varen produir»

Dues fonts indirectes desmenteixen el Conseller però, la més important, és el propi Rodríguez,  que s’ha desmentit a sí mateix i, per tant, ha fet evident que diu mentides.

A Rodríguez  l’ha desmentit, de moment,el jutge instructor que l’intervé el móvil precisament perquè sospita que ell ha estat l’autor del chivatazo al batle Hidalgo

A Rodríguez l’ha desmentit també el propi Hidalgo que, en el sumari, ha declarat que el conseller li va dir el dissabte anterior a la detenció que “iba a haber "lío" en Andratx” 

Però tots sabem que el jutge treballa pel PSOE i que n’Hidalgo no té credibilitat. Per tant, recordem les paraules del propi Conseller en la seva famosa conversa telefònica amb n’Hidalgo dilluns dia 27, poques hores abans de la detenció:

En ella deixa clar que ja està tot preparat per respondre políticament a la intervenció policial: la baixa del partit, la instancia de dimissió coim a batle, una reunió amb en Perera (el misser) i, així mateix, en Rodríguez deixa caure que si l’auto judicial carrega més sobre “el otro” (en Massot) “ a  nosotros nos coge más de refilón”  y que, de tota manera, caldrà examinar l’auto judicial per valorar amb precisió les conseqüències polítiques del tema: "voy a hablar con Rafael Perera, me oyes, para preparar, para estar pendiente, para coger el auto en mano"… “el auto!!”…

Com un tipo que parla de “el auto” i que ja ha preparat en complicitat amb n’Hidalgo la resposta a la detenció pot tenir la barra de dir ahir al Parlament que està disposat a jurar que no sabía res fins que els fets es varen produir .

Rodríguez mentéix quan al.lega ignorancia però qui va avisar a qui: Rodríguez a Hidalgo o Hidalgo a Rodríguez. A l’esmentada conversa telefònica hi ha una frase clau que és la que condueix al jutge a pensar que és en Rodríguez qui pàssa la informació:

Rodríguez: “La información es que sería hoy pero no sé, habrá que esperar acontecimientos”. Es a dir, és en Rodríguez el que explica el contingut del “chivatazo” i no a l’inrevés.

No són aquestes les úniques mentides acreditades den Rodríguez. El  DM posa de relleu un altre a un tros de la crònica de Miquel Manso que vos transcric literalment:

El sábado 25 de noviembre a las nueve de la mañana, dos días antes de la intervención de los agentes, Rodríguez e Hidalgo se entrevistaron en la cafetería del Hotel Meliá Victoria. Durante el transcurso de la reunión, dijo ayer Rodríguez, el ex alcalde le transmitió su inquietud "por una información que había recibido de alguien de su entorno, quien le advertía que el juez iba a dictar un auto en firme contra él, el lunes siguiente, a instancias de la fiscalía anticorrupción”.

Contradicción

Es la primera vez que el conseller saca a relucir a una tercera persona que habría alertado al entonces regidor. Esta novedad chirría con lo que él mismo afirmó en rueda de prensa el día 2 de diciembre. En aquella ocasión ni mencionó al confidente de Hidalgo ni dijo nada sobre el auto del juez. Sólo se limitó a comentar: "Ni le avisamos de nada, ni él nos dijo que tuviera temor a que le detuvieran".


Un altra: la seva celebèrrima versió de la seva conversa telefònica amb n’Hidalgo: “Hablamos de que era lunes, de que estaba en el despacho…” (per la qual ahir va demanar disculpes)

Jo no vull un pocavergonya semblant assegut al Consell de Govern.

Comentaris

 1. Dimitir

  Si en JM Rodríguez no dimiteix, millor, perquè així haurà de dimitir en Jaume Matas.

  VINCENT | 30/12/2006, 10:50
 2. Re: LES PROVES DEL PERJURI DEN RODRIGUEZ

  Tu, si que ets un pocavergonya. T'agrada fer de justiciero i tens molta merda a ca teva. Si vius a Sancelles com pretens esser batle a Ciutat??? Ja está be de insultar a tothom!!!

  Dolors | 30/12/2006, 13:00
 3. Una que no veu la merda que duu damunt.

  Dolors, no ets més cap de fava perque no t'entrenes. L'ex-batle de Santanyi Cosme Oliver vivia a Felanitx. En Gonzalez Ortea de ptofessió les seves mamades ,està empadronat a Escorca i viu a Palma. I podria seguir.

  sense nom | 30/12/2006, 13:07
 4. Qué te duele, Dolors ???

  Qué te pasa, que no sabes distinguir cuando se dicen las verdades ? o es que estás tan acostumbrada tú también a mentir y perjurar sobre la Biblia ???
  Uuyy, uuyy, uuyy,... tú que seguro eres católica, apostólica y algo más, (como Rodriguez )una preguntita:... acaso el perjurar sobre la Biblia y mentir constantemente como hacen los peperitos, no es un gran pecado ??? Hummm... mira que si no los condenan los Jueces humanos, me han asegurado que hay otro Juez Superior, que estas cosas no perdona...!!! Ya se que los Rodriguez/ Matas etc no tienen conciencia y mienten descaradamente, pero en algún momento, les llegará su castigo... humano o divino...
  Ten cuidado tú también, y no defiendas lo indefendible...
  El infierno se les acerca...!!!Ja ! Ja! Ja!!!

  Luci Ferita | 30/12/2006, 15:43
 5. Quina vergonya de Govern!

  Em pareix mentida que hi hagi gent que defensi lo indefensable. En política, igual que al reste de professions o habilitats, a uns ens pot agradar més o menys les propostes dels candidats i/o partits polítics i la seva forma d'actuar. Això no pot ser equiparat mai amb que hi hagi delinqüents governant les nostres illes sien del color que sien, però la realitat és que majoritariament els corruptes són del PP o alguns del PSOE. Està clar que aquests partits, especialment el PP, té darrera empresaris i pesos pesats que introdueixen a aquesta gentusa a la política perquè els hi fassin el joc brut. Aquests personatjes ens roben i enganen utilitzant les regles de joc de la democràcia. Que no ens enganin, els lladres a les presons i no a les institucions.

  Qualcú que està en política. | 30/12/2006, 16:28
 6. Ladrones y mentirosos en el Gobierno Balear

  Todos sin excepción, son moralmente iguales que Rodriguez.Poder mentider,hipòcrita i assassí.

  Schwarzer Tee | 30/12/2006, 17:36
 7. a sense nom.

  una mica d'educació sentit comú i també ja que hi som memòria. Cosme Oliver al qui te refereixes no era Oliver sinó Adrover i no vivia a Felanitx, era nat a Felanitx i vivia a Santanyí. Esper que prenguis nota dels teus errors i així no els tornaràs a repetir i quedar malament. Tant a n'Adrover Cosme com a González Ortea els te regal, no som n'hi aprop fer-hi del pepé ans al contrari. Ara bé en obrir la boca no esta de més no dir dois. gràcies.

  miquel | 30/12/2006, 18:38
 8. a sense nom.

  una mica d'educació sentit comú i també ja que hi som memòria. Cosme Oliver al qui te refereixes no era Oliver sinó Adrover i no vivia a Felanitx, era nat a Felanitx i vivia a Santanyí. Esper que prenguis nota dels teus errors i així no els tornaràs a repetir i quedar malament. Tant a n'Adrover Cosme com a González Ortea els te regal, no som n'hi aprop fer-hi del pepé ans al contrari. Ara bé en obrir la boca no esta de més no dir dois. gràcies.

  miquel | 30/12/2006, 18:38
 9. Re: LES PROVES DEL PERJURI DEN RODRIGUEZ

  Per tot hi ha de tot, és veritat.
  Generalitzar a tot un col·lectiu no està bé, és veritat.
  Que hi ha polítics honrats, és veritat. Què n'hi ha de corruptes, és veritat.

  Ara de lo que es tracta és de fer percentatges. Per exemple (només és un exemple):

  5% de cambrers corruptes?
  7% de mestres corruptes?
  10% de metges corruptes?
  30% de constructors corruptes?
  40% de polítics corruptes?

  Que gran part de la ciutadania ha posat (de fa temps) a tots els polítics dins el mateix sac de la corrupció, és veritat. Emperò no ens enganem, hi ha més polítics corruptes que metges (p.e). Què no?

  Basta pegar una ullada per la xarxa

  "Transparencia Internacional * analiza en su informe la percepción que tienen los ciudadanos acerca de la corrupción en 14 instituciones. En lo que respecta a España, los partidos políticos son los peor valorados..."
  * http://es.wikipedia.org/wiki/Transparencia_Internacional

  "La corrupción ha calado en el inconsciente colectivo de los españoles. Los escándalos urbanísticos e inmobiliarios se suceden mientras muchos consideran que hasta el momento sólo ha asomado la punta del iceberg..."

  "Los grupos profesionales que menos confianza inspiran a los universitarios españoles son los religiosos y los políticos, que obtienen en una escala del 1 al 10 un 2,7 y un 3,5, respectivamente, según un estudio de la Fundación BBVA realizado a partir de 3.000 encuestas a universitarios..." http://www.protestantedigital.com/new/leernoticiaSoc.php?4332

  Tendrà a veure amb els juraments/biblia? ;-)

  XYZ | 30/12/2006, 19:04
 10. Tan solo TRES cosas .............

  1ª TENEMOS LO QUE NOS MERECEMOS.

  2ª SOMOS UNOS ANALFABETOS, DEMOCRATICAMENTE HABLANDO ......... .

  3º ESTO EN OTRO PAIS CON MAS HISTORIA DEMOCRÁTICA, ES IMPENSABLE, ..... POLITICAMENTE HABLANDO ... .

  PD- UNA PAIS DE PACOTILLA Y DE PEINETA, PANTOJAS, JULIANES, NURIAS, ETC ETC .

  palmesà | 30/12/2006, 20:42
 11. Filar prim.

  Tens raó Miquel. No era Oliver, sinó Adrover. És que entre dos cosmes batles- Adrover a Santanyí i Oliver a Felanitx- no en feien un de sencer. Gràcies de totes formes.
  PD. Posats a precisar, només dir-te que basta fer clik a "envia" una sola vegada.

  sense nom | 31/12/2006, 08:36
 12. Re: LES PROVES DEL PERJURI DEN RODRIGUEZ

  Com a membre des CIRCULO BALEAR voldria dir que no tenc gens de amistat amb en Rodriguez emperò com lliberal que soc no puc consentir aquest estil de "perdona vidas" den Grosske...massa odi i demagògia stalinista en ses paraules den Eber..Llegiu BALEARES LIBERAL i segur qui vos tranquilitzau una mica. Gracis

  Dolors | 31/12/2006, 10:20
 13. A Dolors

  Clar, i com que "no pots consentir amb aquest estil de perdona vidas", te dediques tu a jutjar als demés amb atacs personals familiars ("quanta merda tens a ca teva") i utilitzant els vells recursos del passat ("stalinisme").

  Estimada Dolors, gent com tu sí que és el passat més ranci. Em demàn què tens tu dins ca teva que te fa sentir tan amargada com per atacar als demés amb aquests arguments tan ruins.

  Quanta beata que hi ha amollada pel món! I per cert, quina distinció social aporta ser membre del CIRCULO BALEAR? Ho dic er la "categoria" que t'autoatribueixes per mor d'això...

  Celia | 31/12/2006, 15:08
 14. Re: LES PROVES DEL PERJURI DEN RODRIGUEZ

  Som gent jove lliberals i universitaris sense es rollo des passsat franquista i els dois demagogics den Eber de sa revolució marxista. Hem guanyat ses eleccions per primera vegada a S'Universitat i no volem sa dictadura catalanista...te pareix poc estimada Celia??

  Dolors | 31/12/2006, 15:17
 15. A Dolors

  Jo sóc jove (25 anys), partidària de la justícia social (que em sembla un valor més lloable que això de "lliberal") i universitària també (llicenciada amb premi extraordinari i en vies d'acabar una altra carrera).

  Si "m'apunt" al CIRCULO BALEAR creus que viuré lliure de dictadors catalanistes? Podré viure sense l'ombra comunista al damunt? M'asegura el teu carnet anar al cel? :-D

  Un poc d'humor Dolors que te veig molt radicalitzada per ser tan jove i universitària. Alerta no sigui cosa que de tant odiar els radicals catalanistes et converteixis, sense saber-ho, en una radical de dretes.

  Celia | 31/12/2006, 15:47
 16. Ets la nova rectora?

  Dolors, ets membre del consell de direcció de la universitat? ets la nova rectora? o la nova secretària general? o simplement ets degana d'una facultat o escola? Perdona la meva confusió és que amb això de "Hem guanyat ses eleccions per primera vegada a S'Universitat i no volem sa dictadura catalanista..." i diguent que ets del Circulo sembla que el Circulo es el "partit" que ha guanyat (o conquerit) la UIB i a partir d'ara la governarà. Dolors, permetem un consell: Amb aquesta manera de plantejar i manipular les informacions crec que hauries d'enviar el teu currículum a el Mundo de Baleares o a n'en Jiménez Losantos. Per ventura et fitxerien i no hauries d'anar, el dia de demà, a demanar a la seu del PePé un càrrec enxufat per ser pseudogerent a l'hospital d'inca. Segur que ja ho tens pensat. Tu i n'Ensenyat farieu (almanco pel no currículum semblant)una bona parella gestionant per devers la capital del Raiguer.

  Demòfil | 31/12/2006, 16:02
 17. Re: LES PROVES DEL PERJURI DEN RODRIGUEZ

  Jo faig feina en es meu puesto de funcionaria per oposició a es Govern. Tenc 29 anys i m'agrada xerrar de politica amb tothom. Es meu president, Jorge Campos, esta donant una imatge fantastica de seny i bones maneres frente a LA VIEJA MALLORCA...per cert aquest febrer tenim sa nostra festa des CIRCULO BALEAR será una festa de joventut amb bona musica i una mica de politica lliberal... estas convidada CELIA!!

  Dolors | 31/12/2006, 16:20
 18. Funcionària!

  Curiosament es número de peperos que entren per oposició ha augmentat enormement durant la darrera legislatura a la CAIB. Les darreres oposicions netes foren les del pacte de progrés. Tu, Dolors, que parles tant de la UIB, ens podries explicar perquè el primer que va fer l'incorruptible conseller Rodríguez va ser eliminar la participació de la UIB en els tribunals d'oposició de la CAIB?

  Demòfil | 31/12/2006, 16:36
 19. contradiccions

  Pel que veim fins ara en Rodríguez està molt bé aquí on és. Si els seus companys de govern no es senten malament, no consideren que ha de dimitir, ¿no deu ser que son com ell?, ¿que fan el mateix que ell?.

  Ja ho diu el saber popular: qui va amb un coix, el cap d'un any ho son tots dos.

  escèptic | 31/12/2006, 17:58
 20. On són el liberals?

  Que aixequi el dit el primer liberal de Balears!!! Perqué tot el PP està ple de liberals de pacotilla. D'aquests que fan el discurs de l'Estat mínim però tots a mamar de la cosa pública. I res d'oposicions. Ells entren por la jeta. I sense títol. Com la pseudopsicòloga Iglesias, o el 2n de l'Hospital d'Inca, o la Cap de Gabinet a la Conselleria d'Immigració, etc,...I llavors bufandes, regals, cistelles de Nadal, complements fantasma de productivitat, subvencions de 500.000 € a Pere Arguellé, etc. Si anassin a l'empresa privada els treurien defora d'immediat per ineptes.

  sense nom | 31/12/2006, 18:00
 21. Sin acritud, Dolors

  En este post me expresaré en castellano para romper el tópico de que los catalanistas somos unos cerrados, unos antiliberales y unos intolerantes.

  Sorprendida por la invitación de Dolors a la fiesta del CIRCULO BALEAR he decidido entrar en la web del periódico baleares liberal. Para contrastar la veracidad de las noticias que se dan en este tabloide de la política balear analizo, a título de ejemplo, la última noticia sobre la fiesta de l'Estendard a la que ayer tuve ocasión de asistir.

  Clama al cielo el egocentrismo patológico de la que hacen gala los responsables de este pseudo medio informativo. Se señalan como "el ejemplo a la tolerancia y a la libertad" en contraposición a lo que ellos denominan los "catalanistas radicales antidemocráticos y violentos". ¡Ahí es nada!

  Y, para hacer honor a la verdad, debo decir que hubo ayer catalanistas radicales que, fletados en avión por ERC, vinieron a monopolizar una fiesta que no es propiamente la suya. Pero de ahí a identificar este incidente con lo que piensa y defiende el movimiento cultural pancatalanista de las Balears, me parece tergiversar la realidad de una forma tan oscura como cateta. No sé si será deliberado o no, pero en todo caso resulta de un patetismo poco propio de alguien que se autocalifica de liberal.

  A Dolors y a todos los miembros del CIRCULO BALEAR les digo que no tomen a la ciudadanía por tonta. Que no nos pretendan adoctrinar con un libelo insultante para la inteligencia de una ameba. Los ciudadanos tenemos criterio y no nos dejamos seducir ni engañar por cualquier ofrenda floral que haga el CIRCULO en pro de una fiesta en la que no cree.

  En cuanto al intento de agresión del Presidente de vuestra Sociedad "Cultural", me parece un hecho lamentable y en el cual teneis el apoyo de muchos ciudadanos mallorquines, catalanes y/o independentistas... o como nos queráis llamar.

  Por último, señalar que me inquieta sobremanera el pretendido discurso de tolerancia y libertad del que hacéis gala. No creo que pueda ser muy tolerante una persona que, como tú Dolors, habla en nombre y representación de una entidad que se dedica a insultar y a atacar la intimidad familiar del dueño de este blog (de forma muy poco elegante e imaginativa, por cierto).

  Seamos coherentes, dices que te agrada hablar de política con todo el mundo pero entras a este blog con el ánimo de ofender con los tópicos de siempre. Si te gusta la política supera ya los tópicos del siglo XIX (marxistas VS liberales o capitalistas) para entrar a discutir con propiedad sobre los temas de la política de hoy en día. Aunque me temo que vuestra acción (cultural?) es una política de verbena, chascarrillo y foto.

  Celia | 31/12/2006, 18:09
 22. Re: LES PROVES DEL PERJURI DEN RODRIGUEZ

  En Tomeu Sitjar, promotor des CIRCULO LIBERAL DE PALMA es un referent per noltros..tambè en Joan Font, diputat critic amb Matas, Carlos Delgado, Rodrigo de Santos, Pedro J, Eduardo Inda, Mundo Clar...son gent amb criteri propi sense cap mena de complexes som gent des poble no de partit i volem una Mallorca millor, una Mallorca de tots que mira cap es futur no a s'epoca den Jaume I ni tampoc a nes franquisme

  Dolors | 31/12/2006, 18:10
 23. Re: LES PROVES DEL PERJURI DEN RODRIGUEZ

  Gracias Celia por tú talante. Creo que tenemos más cosas en común de lo que tú puedas creer a primera vista...estoy segura que te unirás a nosotros en nuestro proyecto de una Nueva Mallorca. Un proyecto que huye de los caciquismos actuales de Serra y la anormalidad democrática de Munar, que es crítico con Matas y su sonrisa falsa, un proyecto de ciudadanos como muy bien defendió Albert Rivera en Barcelona.

  Dolors | 31/12/2006, 18:20
 24. para Dolors...

  ya que insistes, y como hoy estoy llena de buenos deseos para todos, leo estos comentarios y veo que eres muy joven, entoces, permíteme que te recomiende que esta noche festejes bebiendo un buen cava catalán y que el 2007 te traiga un novio que te atienda bien...... lo entiendes ??? y cambia un poco de amistades...es lo mejor que te puedo desear.
  mucha suerte.

  Luci | 31/12/2006, 19:43
 25. Pregunta.

  En Tomeu Sitjar aquest no és el mateix, juntament amb altres, que va edificar el tristament famós hotel Es Corso a Porto Colom, dins un torrent?. A on una torrentada fa ocasionar 3 morts. Visca el liberalisme!!!

  Puça | 31/12/2006, 20:05
 26. Quin Liberalisme?

  Veig que Dolors no em constesta a n'el polèmic tema de les oposicions del presumpte corrupte Rodríguez. Funcionarios somos... Amb el tema dels suposats "lliberals" em crida molt l'atenció una qüestió. Els "lliberals" tendeixen a esgrimir el terme lliberal per estigmatitzar qualsevol altra opció política que no combregui amb les seves idees, qualificant-la d'antilliberal, i, per tant, contrària a la llibertat. És això així? Crec que no, entre d'altres coses perquè si qualcú es francament intolerant són els autoqualificats de "lliberals" mallorquins. L'atac continuat a l'opositor, les injuries contra els adversaris polítics, la retallada de llibertats a tots els nivells, el control dels mitjans de comunicació, la manipulació informativa, el tràfic d'influències, els suborns, etc etc etc, son les pautes d'actuació del vostre "liberalisme". Front a n'això ens situam els antiliberals (segons voltros) que simplement reclamam un lloc de treball digne allà a on poguem dir les nostres opinions polítiques sense que ens fotin al carrer, demanam poder viure plenament amb la nostra llengua, la catalana, que es troba en una situació de diglòssia i extermini galopant. Reclamam poder tenir una casa en condicions a un preu assequible i no haver d'engreixar promotors corruptes que es volen enriquir a lo grande. Volem tenir un futur, un futur que no passi per les cacicades dels capos del PP del teu poble, un futur que no passi per si estàs o no estàs en les llistes negres dels "desafectos al régimen", i el dia que ho poguem aconseguir Dolors, aquest dia, serem noltros els lliberals ja que no permetrem que mai ens tornin a prendre la llibertat que avui vosaltres els "lliberals" ens esteis esclafant.

  Demòfil | 31/12/2006, 20:06
 27. Re: LES PROVES DEL PERJURI DEN RODRIGUEZ

  El sírculo bauear no ha guanyat MAI les eleccions a res. Són només una colla de forasters ressentits (i desagraïts) i quatre arreplegats amb ganes de "pillar" qualque xollet sense haver-se d'afiliar al pp.
  Per tant, partiu de MENTIDES, i acabau, com no pot ser d'altra manera, amb més MENTIDES.
  Que el pp té diputats crítics amb en Mâtigues? Si l'hagués sentit dia 28 , encara riuria, però llegit avui, tornam al de sempre, MENTIDES, i per tapar-les quan vos hi troben, més MENTIDES, fins i tot jurau per la bíblia!

  L'Abat de Sant Feliu | 31/12/2006, 20:12
 28. UNA COSA.................

  HAY PERSONAJES EN ESTA ISLA QUE SON UNOS SINVERGUENZAS, Y AL FINAL Y COMO LAS MENTIRAS TIENEN LAS "PATAS MUY CORTAS", LOS COJEREMOS AUNQUE LO MISMO ES DEMASIADO TARDE, .......... PERO NUNCA ES TARDE SI LA DICHA ES BUENA.

  palmesà | 01/01/2007, 10:40
 29. Enmienda a la totalidad

  Muy útil esta página como museo de los pasos perdidos de una banda muy completita de capullos sin remedio.

  Evaristo | 01/01/2007, 11:17
 30. Re: LES PROVES DEL PERJURI DEN RODRIGUEZ

  Feliz año a todos!!! Os animo a no estar tan jodidos. Mallorca es maravillosa y existe trabajo digno para quién quiera currar...también se puede estudiar y mucha gente con su esfuerzo ha conseguido un patrimonio importante...o preferis el modelo cubano de vuestro añorado Fidel Castro donde las chicas como yo debemos prostituirnos para poder comer?????

  Dolors | 01/01/2007, 12:19
 31. Ara parlam de putes

  Si les noies cubanes, con les de Haití, Mèxic, República Dominicana o Brasil (països tots ells capitalistes) es prostitueixen és perquè hi ha un client enriquit gràcies al capital que amb la cartera plena d'euros els fan l'abús. I els fan l'abús tant viatjant a n'els seus països com acudint n'els afores de Son Pardo o a qualsevol dels puticlubs "de luxe" que podem trobar a les Illes. Si segons el plantejament de Dolors és culpa de Fidel Castro que hi hagi putes a Cuba, deu ser culpa de Jaume Matas i de les seves polítiques que tinguen a les Illes Son Pardos, Globos Rojos, Tres Palmeras... i Raputíns (ai, perdó, que el Rasputín era a Rusia, com no, és que putes i comunistes sempre solen anar plegats!)

  PD. El Rasputín i el grans prostíbuls russos allà a on s'exploten a les dones eslaves es crearen, curiosament, arran de la implantació de l'economia de lliure mercat. Curiosa coincidència.

  Demòfil | 01/01/2007, 13:58
 32. MATASGATE & CIA

  Me hace gracia cuando oigo a Mariano Rajoy decir que “la corrupción no aparecía mencionada en la lista de los 40 primeros problemas de España, y ahora ya volvemos a hablar de ella”.
  Claro, si por ellos fuera no saldría nada de sus choriceos a la luz, pero salen, no todos, pero salen.
  El PP ha traicionado a sus bases, a sus votantes (no a todos, muchos saben a lo que votan) y sobre todo al pueblo con sus corruptelas, y tirando balones fuera, siempre es culpa de la oposición o de los jueces si no estan a su favor. Y la derecha sociológica es implacable cuando la derecha política la traiciona.
  No parece muy ético ni muy razonable que quienes miraron para otro lado, quien sabe si con una pizca de complicidad, ahora se pongan la sotana de la lucha contra la corrupción. Ellos no formularon denuncia alguna en los años que estuvo delinquiendo el Sr. Hidalgo en Andratx, y lo mismo hacen con Carlos Delgado el Calvià y muchos otros de sus filas, ni a nivel local, ni regional ni nacional. Que se callen, en este tema no tienen la más mínima catadura moral para dar lecciones a nadie, y menos a la Justicia, al PSOE o prensa.
  ¿Que si hay vida inteligente en el PP?
  Zaplana dijo al Mundo de Pedro J. que el Fiscal le garantizó que no investigaría la acusación que se hace contra él de recibir comisiones por el caso Terra Mítica.
  ¿En qué cabecita cabe semejante disparate jurídico? ¿No es la frase es en sí misma una aceptación de culpabilidad?
  La respuesta del Fiscal no podría ser otra: al día siguiente de esta mentira-calumniosa de Zaplana, el Fiscal inició el procedimiento de investigación.
  Las llamadas de alerta que recibió el ex alcalde de Andratx de miembros del Gobierno de Matas, y que le permitieron destruir pruebas de la corrupción municipal, son algo más que solidaridad de compañeros de partido.

  Nadie se explica el interés desmedido que tanto Matas como su consejero de Interior y casualmente secretario del PP de Baleares, José María Rodríguez tenían en avisar a Hidalgo de que le habían pillado y que su detención era inminente.
  Se supone que como cargos públicos que son y conocedores de las andanzas del edil de Andratx su obligación era haber acudido a la fiscalía anticorrupción para ofrecerse a ayudar en una investigación que mancha el nombre del partido. Ahora lo que han conseguido es que crezca la sospecha de que Hidalgo no solo se llevaba el dinero a casa sino que algo se desviaba a las arcas de la formación política.

  Cómo se justifica si no que, tras ser avisado por el Consejero de Interior, fuera el propio Matas quien se reunió con él. ¿De qué hablaron? ¿Qué tenía que decirle un presidente autonómico a un alcalde presuntamente corrupto? ¿Tenía que pedirle que se callara algo?

  Para el señor Zaplana (PP) los casos de corrupción del PP son obra y parte del gobierno de Zapatero. La culpa no es del que ha metido la mano, es del presidente del gobierno porque esto con Aznar no pasaba. Varaias interpretaciones se pueden hacer, pero... la que más se hacerca a sus palabras, es que con Aznar, las corruptelas del PP nunca salian a flote, tenian impunidad absoluta.

  Es el talante de Zapatero, que se contagia, que enferma todo lo que toca. Total, el alcalde de Andtrax es una víctima más del caos que ha provocado este gobierno y lo suyo ha sido solo un despiste. ¿Pero es que los dirigentes del PP nos toman por asnos o los guiones los escriben en el club de la comedia? Ojo porque además usan, como queriendo justificarse, que la Fiscalía está al orden del PSOE. ¿Qué quiere don Eduardo, que no se persigan los delitos porque los hayan cometido personas de su afinidad? ¿No dice el PP que el Estado de Derecho debe actuar? ¿No se queja de la pasividad de la Fiscalía?
  Lo de este señor es digno de todo elogio. Con que encomio defiende a los suyos. ¿No será que se está defendiendo él?. ¿Hablamos de Tierra Mítica?, ¿No recordais que dijo que estaba en política para forrarse?, Sr. Zaplana. Ah! que también es culpa del gobierno actual. Vaya! como no habría caido en ello. ;-))

  Catina | 01/01/2007, 14:21
 33. Sobre les prostitutes

  Per trobar prostitutes cubanes, sudamericanes i/o brasilenyes no és necessari anar a Cuba ni als seus països d'orígen.

  El capitalisme salvatge ja s'encarrega de fer circular el mercat de forma impecable.

  Les putes hi són allà on hi ha puteros disposats a pagar pels seus serveis i no únicament on hi ha pobresa.

  Per què no convidau a les prostitutes a la festa del CIRCULO BALEAR? Son persones dignes com qualsevol de nosaltres.

  Celia | 01/01/2007, 14:23
 34. Les putes i la festa del Circulo

  La idea de Celia de convidar a prostitutes a la festa del Circulo em sembla positiva. A més, si s'hi conviden prostitutes d'origen rus per ventura es garanteix la presència d'alts càrrecs del govern balear a l'acte. Ah, se m'oblidava, advertiu-los que llevonces no passin les factures a la intervenció de la CAIB.

  Demòfil | 01/01/2007, 15:01
 35. Putes i liberals o quan la butxaca és la doctrina.

  Crec que seria bo recorda que quan el Comandante Castro es va proposar llevar les prostitutes dels carrers de l'Havanna un hoteler mallorquí molt piadós i liberal, amb hotels per aquella zona va posar el crit en el cel i li va dir, que nanay! que fins aquí podiem arribar.

  sense nom | 01/01/2007, 17:00
 36. Re: LES PROVES DEL PERJURI DEN RODRIGUEZ

  Serán bien recibidas las putas necesitadas para la fiesta del Círculo Balear, las putas de UM son para vosotros los de la Vieja Mallorca que cuando gobernabais nada dijo ni nada hizo Eber contra esta gentuza, en cambio los liberales del Círculo estamos dando caña al Pp y Matas por mirar para otro lado los desastres del Consell Insular.

  Dolors | 01/01/2007, 20:48
 37. Re: LES PROVES DEL PERJURI DEN RODRIGUEZ

  Ni una denuncia en la Fiscalía contra las piñatas de Munar, ni con el expolio del aviador Nadal, ni mu de Son Massot...aquí Anticorrupción para todos o le tenéis miedo a la princesa de la grava???

  Dolors | 01/01/2007, 20:52
 38. Vaya con los liberales

  A ver... me creía que los liberales sois un ejemplo de tolerancia y buenas maneras (como anunciáis en vuestra web del circulo).

  Primero ataques personales a Grosske, ahora llamas putas a la gente de UM.

  No te creas que porque no tienes una camara delante o porque escribes en el blog de un comunista puedes perder las buenas maneras... esas por las que, dices, os caracterizáis.

  Tu discurso político me abruma ;-)

  Celia | 01/01/2007, 22:55
 39. La princesa del PP

  Hauries de recordar Dolors que la "princesa de la grava" governa gràcies als vots, votació darrera votació, del PP. Si no ho tens clar crida, segur que tens el mòbil perquè és dels teus, al vostre estimat Fernando Rubio. Per tant, supòs que si estàs en contra de UM i del seus aliats parlamentaris que la sustenten, el PP, votaràs a les properes eleccions al BLOC. Ni Matas ni Munar, fora corrupció, vota, BLOC per Mallorca. Au, amb na Dolors tenim la primera votant del 2007.

  Demòfil | 01/01/2007, 22:56
 40. Re: LES PROVES DEL PERJURI DEN RODRIGUEZ

  De acuerdo con Demofil...no se me caerían los anillos en votar al Bloc en las próximas si fuera más LIBRE que ahora. Nosotros los del CIRCULO BALEAR hemos criticado duramente que se mantenga esta indecencia democrática llamada Munar PERO también a los progres de salón como Eberjardo que habla de transporte público cuando se desplaza en coche por Mallorca utilizando la capitalista autopista; que habla de justicia social y NO LO CONOCEN en ninguno de los centros asistenciales de Palma; que quiere ser Alcalde de Palma y vive en Sancellas....a mi el que me parecía un personaje coherente y DECENTE era Julio Anguita no Eber

  Dolors | 02/01/2007, 07:57
 41. vull veure a na dolors

  Dolors? on ets?

  ...mem,..., treu es cap per aquí. Vull saber com ets i qui ets.

  tens pàgina web propia?, blog a internet?, pagina de fotos?

  estic encuriosit per comprovar una coseta...

  contesta'm per favor, una besada. MUA

  falconetti | 02/01/2007, 08:29
 42. FALCONETTI

  Que vols comprovar estimat Falconetti??

  No tenc ni web propia, ni blog jo no soc tan capitalista com Eber amb una superfinca a Sancellas amb piscina i tot...

  Un abraçasada

  Dolors | 02/01/2007, 09:29
 43. dolors dolors

  catxon dena, quina mala sort!!!

  tampoc tens mòbil, ni email, ni res de res?, hipoteca segur que si, no? (maldament sigui compartida)

  mem si t'animes i te dónes a coneixer...te tenc ganes

  amb estimació i sempre teu, Falconetti

  falconetti | 02/01/2007, 10:23
 44. la dolors quiere ser famosa...

  Dolors, por qué no abres tu propia pagina web o tu propio blog, y te dejas de querer hacerte "famosa" a costa del blog de los demás ???
  Estás llegando al límite del hartazgo y se nota que no tienes mucho de qué hablar porque siempre repites lo mismo. En estos dos días sólo has demostrado que eres absolutamente mediocre, que no tienes ningún futuro como política, ( a menos que tus amiguitos, por pena, te den un puesto ) - pero asi y todo no dejarás de ser mediocre, porque lo has demostrado claramente - y otro detalle que ya observó otro comentarista del blog: que necesitas un novio urgente !
  Mira, el amigo Falconeti te ha pedido el Nro de teléfono, ves, por algo se comienza !

  Sebas | 02/01/2007, 11:09
 45. me estáis cabreando con lo del novio

  y mira que me fastidia salir en defensa de la aberrante Dolors, pero Sebas, tu argumento del novio clama al cielo. ¿Acaso mejoraría Dolors si tuviese novio?¿necesita acaso una mujer tener novio para dejar de decir gilipolleces?¿necesita un novio "que la atienda bien" o lo que necesita es usar la cabeza para algo más que para darse mechas? son dudas que me surgen entre otras cuando leo lo del novio ¿No le podríamos recomendar que se masturbe más, por ejemplo?¿o que fume porros? yoquesé.

  soltera pa toa la vida | 02/01/2007, 12:30
 46. Dolores de mi vida

  Es martes, estoy en mi despacho y soy yo tu lobo. Y eso con la mano sobre el evangelio te lo juro yo!

  Enparo | 02/01/2007, 12:35
 47. FALCONETTI; SEBAS

  Chicos...siempre pensando en lo mismo...muchas gracias soltera pa toa la vida...es un argumento machista lamentable que para desacreditarte te manden a follar con un novio. Yo follo con quien quiero y cuando quiero.

  Tampoco quiero ser política ni ocupar cargos sólo apoyar humildemente la causa del CIRCULO BALEAR para regenerar un poquito la vida política mallorquina dominada por UNA CASTA PROFESIONAL que poco piensan en la sociedad que dicen servir. En esta casta está gente caducada como Munar, Matas y también Eberjardo. Lamento que por miedo a Serra no ataquéis a Munar.

  Dolors | 02/01/2007, 13:18
 48. para Soltera pa....

  Si, si, tienes razón, disculpa. Además del novio, le recomiendo que se masturbe más y se fume varios porros, así no estará tan amargada, qué quieres que te diga, se le nota que le hace falta un poco de alegría.
  Disculpen todos, acabo de levantar la vista y he vuelto a leer: ..." sólo apoyar humildemente la causa del CIRCULO BALEAR para regenerar un poquito la vida política mallorquina ..." y me han dado ganas de vomitar...adeu !

  Sebas | 02/01/2007, 13:58
 49. Re: LES PROVES DEL PERJURI DEN RODRIGUEZ

  Sebas em fas oi...ets un animal i no puc soportar tu prepotencia masclista.

  Dolors | 02/01/2007, 14:23
 50. 50 posts.

  Eber, ja estàs en con dicions de posar publicitat en aquest bloc. Na Dolors no deu ser un invent teu? En Jordi Bayona ja pot tancar.

  sense nom | 02/01/2007, 14:54
 51. avorririen a un mort

  som com a cotorres repetint lo de la Vieja i Nueva Mallorca i tots els tòpics del panflet aquest de Baleares Liberal, si voleu riure, llegiu la història de Mallorca i els comentaris d'en Cesar Vidal damunt la nostra llengua que té penjats a la plana el Círculo Balear. ni s'han molestat a escriure res, han fet un copiar i aferrar dels dois del gonelles del Centro Cultural Mallorquí. Hi ha per compixar-se de riure. La Nueva Mallorca, no gràcies, quatre pijos desenfeïnats. Res pus.

  Conxa | 12/01/2007, 16:30
 52. JM. Rodriguez

  Lamento haber ocupado la fota qu usted publica de Rodriguez, en un articulo de mi blog, pero este señor es tan insignificante, que no es facil encontrarlas en la red y no soy amigo de Matas para pedirselas, qu él si debe tener muchas.

  Editor | 10/03/2009, 14:47
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS