Administrar


Estadisticas de visitas

PRIMERA APARICIO PUBLICA DEL BLOC PER PALMA

grosske | 04 Desembre, 2006 21:04

 

En tàndem , amb bicis, al carrer, contents... així hem presentat públicament el Bloc per Palma.

Bé està donar-li canya al Sr. Jaume Matas per les seves pràctiques corruptes però les nostres crítiques no serviran per res si, a més, no som capaços de construir, de motivar i d'il.lusionar.

El naixement del Bloc, com tota operació política ambiciosa, no ha estat fàcil i el dia 28 de maig del 2007 reprendrem un debat estratègic apassionant on totes les opinions han de ser convocades.

Però els que creim que la política no està feta per als partits sinó els partits per a la política sabem que ara ha arribat el moment solemne de concentrar tots els esforços en empènyer per canviar les coses,  en empènyer per viure millor, en empènyer per lluitar amb moltes més eines contra la corrupció, per la participació, pel transport públic, per zones verdes que siguin verdes i per polítiques socials i d'habitatge dignes de tal nom. Es el moment, en definitiva,  de demanar-li a la ciutadania que posi les paperetes de vot al servei dels seus anhels

Comentaris

 1. Exemple

  OH! ERROR?
  El primer dia de feina al Pacte de Progres vareu anar a fer feina en bicicleta...la resta de dies en cotxe oficial...i segons qui amb guardaespatlles

  Bob | 04/12/2006, 22:03
 2. il·lusió

  Bon començament! Amb il.lusió i força, darrera vosaltres hi ha molta gent que vol que les coses es canviin, que funcionin amb honestedad i que aquesta pobre ciutat nostra sigui un lloc per les persones i no per l'asfalt i l'especulació.Ànim!!

  Bel | 04/12/2006, 22:52
 3. Una web?

  Estaria bé poder tenir un lloc amb més informació sobre el Bloc, per exemple en quins municipis es presenta, els candidats, programes per municipi (si escau) etc.

  Esper que ens vagis informant.

  Miquel | 05/12/2006, 11:09
 4. Endavant!

  Anim a q com ha dit en Bob, tot es faci amb coherència, i que lo d'anar en bici no sigui només per sa "foto"..
  Apart d'això ànim i endavant, Mallorca vos necessita més que mai!

  Vicenç Petit | 05/12/2006, 11:27
 5. a miquel

  En un mes estarà plenament operativa la web del Bloc i abans hi haurà d'altres instruments que ja anirem anunciant, per exemple, a Palma.

  grosske | 05/12/2006, 12:18
 6. enhorabona pel tàndem

  La veritat és que fa il·lusió votar aquest tàndem. M'he avorrit de llegir en Pere Muñoz al Diari de Balears, crec que na Nanda dóna un aire fresc i nou a Cort. I molt bé anar acompanyada de l'experiència i les ganes de n'Eberhard Grosske.
  Vergonya em fan els antics companys de l'Entesa... per aquest viatge "ara toca anar tots junts contra el PP i la corrupció" no havien de rompre el PSM i fer mal per fer mal. Esper que tinguin pocs suports. Per arreplegar les seves idees, basta mirar la festa de la gent gran a Ses Voltes, que UM va voler presentar com la gent de Palma. En Miquel Nadal és de més confiança per a l'Entesa? supòs que per a En Pere Muñoz deu ésser el seu cap de llista ideal.

  Palma necessita acabar el "cicle PP! a veure si tots junts s'aconsegueix.

  A fer feina que n'hi ha molta!

  una ciutadana animada | 05/12/2006, 16:54
 7. Força Bloc!

  Ja va sent ben hora de bastir una autèntica alternativa a Mallorca en general i a Palma en particular. Prou de bipartidisme PP-PSOE. Les diferències entre ambdós son mínimes i representen més del mateix. Avorriment, sucursalisme i burocratització... (i espanyolisme amb major o menor intensitat. La única opció es el BLOC. Gent que miri pels interessos dels ciutadans i ciutadanes i que promogui una autèntica democràcia participativa. Tot "lo" demés són figues d'un altre paner com diuen en bon mallorquí. Endavant amb el BLOC i anims a Grosske i Ramon que de ben segur faran un molt bon resultat a les properes comteses electorals del mes de maig

  Jaume | 05/12/2006, 20:49
 8. Re: PRIMERA APARICIO PUBLICA DEL BLOC PER PALMA

  I kina sera la direcció de la web del BLOC.
  Ja es sap??esper que sigui punt CAT

  josep | 10/12/2006, 18:53
 9. lfppvwrhuy

  3 card poker online

  avzzkhnkjg | 10/04/2007, 21:39
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS