Administrar


Estadisticas de visitas

MALEIT FOIEGRAS

grosske | 23 Novembre, 2006 17:41

Aina Díaz m'envia aquest powerpoint (una mica pesat d'informació),  FoieGras.ppt , sobre l'elaboració del foiegras.

Admetem que hi hagi un 50% d'exigeració; així i tot, és per no tornar consumir foiegras en la vida.

Hem aprovat una Declaració Universal sobre el respecte als ònimals, tenim lleis i reglaments al respecte tant a nivell estatal com autonàmic com municipal però, tanmateix, la normativa està plena de forats.

Els més importants són les festes amb una tradició superior als cent anys (forat pel qual es colen, entre d'altres, les curses de toros) i també la no prohibició dels maltractes en el marc de la ramaderia industrial.

El tracte als animals, com la relació amb la naturalesa en general, no és cap folclorada ni res alié a la política:  és un bon indicatiu de com van realment els nostres valors col.lectius

Nota: he escrit un altre post sobre el tema. Feis allà els vostres comentaris

Comentaris

 1. Energia

  http://www.catalunyafastforward.blogspot.com/

  Bloquesferòmetre | 23/11/2006, 18:51
 2. El Lobby acusa Mesquida de fabricar una prova falsa per condemnar Sastre

  El Lobby acusa Mesquida de ser l'instigador i responsable de l'informe fals de la Guàrdia Civil

  Ai Joanet, Joanet Mesquida! Que t'hem agafat! Que t'hem vist venir d'una hora enfora! Ja fa temps que te tenim ben apamat i t'hem endevinat les teves intencions ocultes i dolentes. Tot Mallorca ja te coneix i sap perfectament de quin peu te calces, germanet! Però, i què te pensaves, curt més que curt? Que te pensaves, que ens agafaries desprevinguts i amb la guàrdia baixada?

  Al Lobby per la independència ho tenim claríssim: un informe fals al qual hi ha posat la signatura un sergent foraster no ningú no surt espontàniament i no és producte de la iniciativa pròpia d'un homonet com ENRIQUE MARTÍNEZ VALVERDE a qui, per cert, tota la comarca d'Artà coneix perfectament. Una altra vegada Mesquida hauria de seleccionar millor el personal a qui encarrega la seva feina bruta en favor de Pedro J. Ramírez " Sigo órdenes superiores" va dir l'altre ...

  Continua a www.lobbyperlaindependencia.org

  Joan | 23/11/2006, 21:51
 3. Llei de protecció dels animals

  La crueldat amb els animals no és més que un reflex de quina societat vivim. Una cosa és la necessitat de supervivència i un altre el maltracte animal.

  Vaig llegir fa no gaire una entrevista a una nordamericana autista que havia inventat sistemes per evitar que els animals que han de ser sacrificats sofreixin. Un tema un tant escabrós però de gran utilitat pràctica.

  També s'hauria de reforçar la protecció de les mascotes... i és que senyors, un animal no és una joguina que en estar cansats la tiram onsevulla!

  Per cert Grosske, molt maca na Lola!

  Celia | 23/11/2006, 22:51
 4. lobby i ppt

  A Joan

  No sé que té a veure en Mesquida amb el foigras. Amb insults i intervencions com aquesta, no fas gens de bé al lobby. Suposo que no tots/es els del lobby són com tu, i que tu deus ser el que anomene una "rara avis"

  A Grosske

  No he vist l'arxiu ppt. No obro arxius en format propietari. Suposo que els qui teniu teniu doblers per comprar llicències d'office, això no us importa.
  Emperò el que sí us hauria d'importar és l'aspecte ètic d'ús d'aquests tipus de programari.
  Crec que vosaltres, els polítics haurieu de predicar amb l'exemple també amb l'ús de programari.

  Per cert, en el remot i improbable cas que no hagis comprat una llicència d'ús de l'office, i que el tenguis "pirata", et diré que el preu ronda els 700€.

  XYZ | 24/11/2006, 06:20
 5. ho sento

  ho sento, grosske. avui no estic d'acord amb tu. em sap greu la demagògia. on es el límit?. hem de posar a jacuzzi al soll per poder menjar sobrassada amb la connciència tranquila?, hem de deixar de pescar "a la fluixa"?, hem de deixar d'empeltar els fruiters?....

  gabriel | 24/11/2006, 11:58
 6. El Lobby fa pudor

  Aquesta propaganda xenofoba del Lobby es vomitiva. Entren als blogs sense importar-lis quin tema es toca a cada moment, nomès els interessa fer-se autobombo. Visitar la seva pagina regira l'estomac. I amb la fama que els hi ha donat el tema de la piscineta ja s'han tornat insoportables. En Sastre i la seva defensa de "L'Amo en Canyelles" i en Palou i el seu "barco de rejilla" representen la pitjor cara del patrioterisme catalano-mallorquí. Em sap greu no xerrar del tema del blog, pèro algú ho havia de dir: Fan pudor.

  Samuel | 24/11/2006, 12:34
 7. chaos juridic

  ja se que no ve a cuento, pero acab de llegir un dels articles den de juana chaos i, encara que no m'ha sorpres, me toca.. sa moral.
  http://www.gara.net/idatzia/20041201/art90577.ph
  escriure aixo es tan greu?
  jo no hi veig ses gravissimes amenaces que ens diuen per sa tele!
  pero ja vos dic, tampoc me sorpren. sa sorpresa va quedar quan varen il·legalitzar sa revista "ardi beltza" (despres kale gorria), revista de sa que vaig llegir varis exemplars quan encara era "legal", es articles des quals parlaven de ses animalades comeses per multinacionals, sa lluita des moviment brasile dels "sin tierra" i altres temes de caire social i econòmic des d'un punt de vista d'esquerres i independentista. esta clar que, duguin sa bandera que duguin, es que estan a nes poder segueixen reprimint certs moviments.
  esper que per aquest comentari no m'acusin de simpatitzant de la eta o histories aixi!

  andreu | 24/11/2006, 14:40
 8. a XYZ

  Em sap greu lo del power point. Així m'ha arribat per mail i així l'he penjat. Si tengués un altra manera de fer-ho ho faria

  grosske | 25/11/2006, 21:09
 9. a XYZ i Samuel

  El post del Lobby que esmentau fa acusacions molt greus. Havia escrit un altre comentari trobant a faltar dades que s'aporten a d'altres posts. En qualsevol cas, dir dues coses: a mí no m'agrada gens aquesta literatura acusatoria on, juntament amb els fets, hi ha un munt de coses que només "es deixen caure"; en segon lloc, el caràcter xenòfob del bloc del lobby em sembla absolutament inqüestionable

  grosske | 26/11/2006, 00:16
 10. maltrato animal.

  Es verdad este que dice que lascondiciones de transporte del ganado son horribles.
  Como los van a matar(pues no es excusa)los amontonan, a los corderos, cerdos o los que sean en un camión como paquetes.Y bien apretados. Muchos mueren asfixiados, otros llegan con alguna pata rota. Como les van a matar dentro de unas horas, no les dan agua y comida.¿Para qué? En verano debe ser espantoso.

  Maria Dolores de Burgos | 30/11/2006, 17:58
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS