Administrar


Estadisticas de visitas

LA PACA EL JUTGE DEGA I JO

grosske | 19 Novembre, 2006 18:09

El jutge degà s'ha sentit en l'obligació de protestar per les meves declracions on deia que "tenc el convenciment que hi ha gent de la judicatura en complicitat amb el narcotràfic". Avui el DM, fa una "llama la atención", amb el malestar que han creat en medis judicials les meves "frívoles" declaracions.

Els poders mafiosos sempre cerquen corrompre la policia i el poder judicial. Amb suvorns o amenaces intenten aconseguir un tracte de favor i és estadísticament improbable que ho facin sense cap tipus de resultat. I això és així perquè la simple existència d'un poder mafiós conegut, identificat, consolidat i impune és la prova mateixa que les institucions han perdut la batalla... i, en aquest ambient de derrota, a qui li pot estranyar que algúns funcionaris - malgrat que sigui amb caràcter molt minoritari -  caiguin en la tentació del propi benefici o cedeixin a la por de l'amenaça?. A aquesta obvietat estadística em referia jo amb les meves declaracions

El clan de la Paca es dedica al narcotràfic fa un munt d'anys, està identificat, té el quarter general a un poblat també perfectament identificat que es diu Son Banya, té segrestades i en règim de "protecció" (en el sentit mafiós de la paraula) aquelles famílies de Son Banya que no es dediquen al narcotràfic i que es limiten a servir-li de coartada per a l'existència del poblat  i, cada dia, especialment els caps de setmana, es munten coes de cotxes per anar a comprar droga a Son Banya com si fós el Carrefour. El clan de la Paca té xalets, pisos, quadres de cavalls i cotxes de superluxe i tenen fotos als seus prestatges on representants institucionals lliuren premis als seus cavalls quan han guanyat una carrera... davant aquesta realitat, a mí el que em sembla frívol és mirar cap a un  altra banda o pensar que el cas de l'alt comandament de la policia que està ara mateix detingut és un "succeït" del que no hem d'extreure cap tipus de conclusió.

Quan a un post anterior reclamava el desmantellament de Son Banya no és perquè sigui tan ingenu de pensar que això solucionarà el problema de les màfies o el problema del narcotràfic.   Això ens conduiria a a un altre debat molt més complexe i profund

El desmantellament de Son Banya "només" servirà per acabar amb un escandalós fenòmen de discriminació racial, amb una font permanent i escandalosa de marginació social, amb l'escàndol de criar centenars d'infants, generació rera generació, en un ambient on les lleis del poblat són les úniques que conten realment  i també servirà per acabar amb l'escandalosa existència d'un santuari del narcotràfic que, en estar tolerat per les institucions, desmoralitza els funcionaris encarregats de combatir-lo i  converteix en objecte d'escarni tot el discurs oficial sobre l'imperi de la llei  

Comentaris

 1. ¡Leña al mono!

  Hi ha veritats que couen.

  laseuplenadous | 19/11/2006, 18:50
 2. Frivolidad de Grosske

  Grosske, como de costumbre, ha demostrado su frivolidad, la misma que tanto la escuece cuando la víctima es él. Grosske debería ser un poquito más serio: denunciar con documentación o testigos y no ampararse en la estadística. De ahí los resultados electorales que saca y la poca credibilidad que ofrece. Si tienes pruebas adelante. Si no, al callar le llaman Sancho.

  paco el pocero

  paco el pocero | 19/11/2006, 20:49
 3. frívolidad ?

  se podrán sentir "molestos", pero lo que de verdad es vergonzoso e indignante que las autoridades ya sean judiciales,policiales, municipales, en fin, todas las que tengan competencia, permitan durante tantos años que con total impunidad, las bandas de narcotráfico trafiquen a sus anchas y que exista ese poblado marginal donde los niños se críen en ese ambiente !!! qué futuro les espera? a qué se van a dedicar dentro de unos pocos años ?
  Más que molestos deberían sentir vegüenza!

  G.E. | 19/11/2006, 20:59
 4. Los poderes mafiosos ......

  los poderes mafiosos ....a los que buscan corromper es a los politicos .... y en este caso si que lo consiguen ... mas de lo que nos gustaria a los ciudadanos ...., hay un poli en la carcel por corrupto.... muy bien, pero ..... se ha preguntado ¿cuantos de los que se sientan junto a usted tendrían que estar con el poli en estos momentos? ........ porque ........"pasta" lo que se dice a "pasta"..... la tienen a "espuertas".
  PERO YA OS CUIDAIS DE QUE LAS LEYES OS PROTEGAN .... O SEAN UN TANTO BLANDAS Ó NULAS ....Ó BIEN RESTAIS MEDIOS A LOS QUE OS TIENEN QUE CONTROLAR .... HACEIS LAS MIL Y UNA PARA QUE NO OS DELATEN VUESTROS HECHOS.

  ciudadano | 19/11/2006, 21:34
 5. La próxima semana en "¿Dónde estas corazón?

  Tendremos con nosotros a Eberhard Grosske. Sale a la palestra por sus desventuras verbales e intento de copar las portadas de los periódicos con el único objetivo de saltar a la fama insultando y difamándo sobre el tema que estamos tratando, del qe por cierto, no tiene ningún conocimiento. Todo esto y mucho más en "¿Dónde estas corazón?

  TOTS TENEM OPINIÓ ENCARA QUE A VEGADES LA VERITAT PUGUI FER MAL.

  Alexandre (emPPrenyat) | 19/11/2006, 22:27
 6. Katrina Cirer Ono 1- Barça 4

  Oe!!! oe, oe, oe....oe!!!

  laseuplenadous | 19/11/2006, 23:44
 7. a la "seuplenadous"

  me tem que confons el mallorca amb els seus dirigents i els dirigents de l'ajuntament.

  El mallorca està per damunt de polítics i empresaris constructors.

  Si odies al mallorca com institució diga-ho ben clar. Res a dir.

  Si odies la corrupció en general no la mesclis amb el mallorca.

  Aprofit aquesta tribuna per fer-te arribar una bona merda per tu i per tots els que t'envolten

  besitos

  enric | 20/11/2006, 07:15
 8. a enric

  ho sento per tu, enric, i per molts més com tu. els polítics i constructors vos prenen el pel i s'aprofiten del vostre mallorquinisme de bona fe per omplir-se les butxaques. com tu dius, el mallorca està per damunt de polítics i empresaris constructors, però aquests l'utilitzen com a paraigües per anar al que els interessa: la pasta.

  gabriel | 20/11/2006, 08:15
 9. Panem et circenses.

  Qui és que ha privatitzat un nom d'un estadi que hem pagat entre tots?
  Qui és que se vesteix de mallorquinista per anar a arreplegar vots?
  Qui és que fa del futbol "el opio del pueblo"?
  Qui manipula a qui?
  Qui insulta quan no li agrada que li diguin la veritat?

  laseuplenadous | 20/11/2006, 09:16
 10. VIPmallorca

  I es legal que els cotxes aparquin als carrils d'acceleració de la via de cintura quan el ONOmallorca juga al ONOestadi??? no és això un poc perillòs? perquè no posen multes?? si duc un escut del ONOmallorca al cotxe podré aparcar a on vulgui sense que me posin multes??com si fos un pase VIP no?ahh.. ara entenc moltes coses..

  rafa | 20/11/2006, 11:17
 11. Recordam....

  Dels 1400 millons de PTS que va costar el estadi de Son Moix el "Mallorqueta" només va pagar 100 millons. Creis que en Grande té dret a llevar la pista d'atletisme i construïr als seus voltants? Jo crec que no!
  A més si hem de criticar, critiquem. El Mallorca és un club de segona, sempre que té bons jugadors els ven. No és una entitat que col·labori socialment amb la resta de l'illa. Els seus dirigents només veuen els doblers i cap intenció esportiva o fer de l'equip un referent de l'illa. Tenc raó, O_NO?

  Alexandre (emPPrenyat) | 20/11/2006, 13:05
 12. aparcar els cotxes a l'autopista

  ànim, grosske. per que no li demaneu a SOCIAS i a CIRER per que els SIVILS i els MONISIPALS fan la VISTA GORDA els diumenges que hi ha partit a Son Moix (crec que encara no han venut el nom del barri). venga, tots en bus o a peu al futbol!!!.

  col·leccionista de multes | 20/11/2006, 13:35
 13. T'has passat !!!

  Crec que un parell de pobles amic Eberhard. No es poden dir les coses així encara que sigui veritat que hi ha, suposadament, policies i jutges corruptes.
  Però ben igual que no poden dir-se dels polítics, alerta amb això.
  Així que: si saps i tens proves de corrupció denúncia i per avall.

  Jeroni | 21/11/2006, 14:36
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS