Administrar


Estadisticas de visitas

EL BLOC A SES FONTANELLES, EL PSOE NO

grosske | 18 Novembre, 2006 17:57

 Passejada de 17 nov 2006 per ses fontanelles

Avui matí la Plataforma de Ses Fontanelles, que reclama un Parc Natural a la darrera zona humida de Palma, ha organitzat una passejada "in situ". Vos recoman la visita a la web de la Plataforma

Hi érem gent del Bloc i cantava molt l'absència del PSOE perquè no és una absència casual. EU-EV i PSM varem sol.licitar al Ple de l'Ajuntament la paralització del projecte i el PSOE es va abstenir; tampoc la Ministra de Medi Ambient ha fet allò necessari per protegir Ses Fontanelles i, durant el pacte de progrés, el PSOE també va estar enredant l'expedient de protecció  iniciat per la Conselleria de Medi Ambient. No ho dic amb ànim de polèmica; ho dic perquè és veritat i perquè estic convençut que, si hi ha canvi a Cort, aquesta és una de les coses per a les quals la força del Bloc es demostrarà més útil i necessària 

Comentaris

 1. EL BLOC A SES FONTANELLES, EL PSOE NO

  No només faltava el PSOE, faltava molta més gent. Per exemple, representants de la UIB com a principal institució científica investigadora de les Balears.

  José Luis Daudén | 18/11/2006, 20:08
 2. A més....

  Dins el consorci de la Platja de Palma (del que he participat activament) vàrem reivindicar que es un espai important a conservar. Que sentit té voler millorar la Plata de Palma fent-la més agradable i sostenible amb el medi ambient si volen carregar-se aquest espai únic al terme de Palma.

  Alexandre (emPPrenyat) | 18/11/2006, 21:32
 3. Comentari: El superàvit d'EMAYA

  Fa 2 díes que no tenim aigua a la zona del llevant de Palma (s'Arenal, Ca'n Pastilla, s'Aranjassa, Es Pil·lari, Casa Blanca, Sant Jordi, y no sé si qualque poble més). EMAYA diu que s'ha romput una canonada, però no podem estar tant de temps sense aigua. Això passa per no invertir sra. Catalina!!!! Després surt vostè orgullosa de que EMAYA té superàvit, idò inverteixi!!!!
  A més crides a "Averies" i et donen llargues, primer que el tema es solucionarà a les 20h, després que devers les 22h o 23h. Idò son les 0:30 de dia 19 de Novembre i encara esteim secs.....
  L'AIGUA ÉS UN BÉ DE 1a NECESSITAT
  Ja m'agradaria veure lo prest que s'haugués arreglat si la zona afectada hagués estat la sedva barriada!!!!

  Alexandre (emPPrenyadíssim) | 18/11/2006, 23:28
 4. No era nomes el PSOE

  No nomes el PSOE faltava. A mes se notava l'absència d'ERC i d'Entesa. I jo personalment els vaig convidar. És que defensar ses fontanelles és massa d'esquerres??? Hi ha coses que no s'entendran mai. Gràcies Eberhard per venir.

  Xavier Serra | 19/11/2006, 11:45
 5. Es lo mateix

  PSOE I PP son el mateix, amb matisos, son partits que cerquen el poder com a política, pero no tenen una ideologia clara, segons el que convengui a cada cas.

  Xavin | 19/11/2006, 12:18
 6. PPSOE

  Té raó Xavin quan diu que PP i PSOE són el mateix. Ja s'ha vist amb tota la comèdia que han muntat respecte a l'estatut d'autonomia???. Les diferències són mímimes i cada vegada s'acosten més a les que hi pugui haver entre el partit republicà i el demòcrata als Estats Units.
  Tot plegat, demostra que el BLOC és més útil i sobretot més necessari que mai

  Jaume | 19/11/2006, 19:09
 7. Desmarcatge teatral

  Ah no? I a qui donareu els vots, vosaltres? Vols dir que no sou una secció del psoe dissimulada, vosaltres?

  una del carrer | 20/11/2006, 08:14
 8. Re: EL BLOC A SES FONTANELLES, EL PSOE NO

  Hi ha un pacte Matas-Psoe a ses Fontanelles. Matas té a Miquel Ramis como President des Cotarro i varen solutzionar es problemes de Costes a Madrid amb La direcció federal del PSOE...es un gran vergonya tot aquest asunto

  fotuda | 21/11/2006, 15:35
 9. Qüestió de matisos

  És cert que en ocasions les omisions, o manca d'intensitat en la defensa d'algun tema important, del PSOE sorprenen molt. Però d'aquí a dir que PP i PSOE sigui el mateix... Precisament són antípodes. Basta mirar les polítiques de la Guerra de l'Iraq o de la posició respecte de les polítiques de pau interna o entre civilisacions. Tampoc és cert que no hi hagués gent del PSOE a Ses Fontanelles, alguns hi varen venir amb mi, com d'altres d'EU, d'altres nacionalistes i d'altres independents, certament a títol personal i no de Partit, com ho feren els membres del Bloc que hi participaren. Curiosament, es poden veure més semblances amb actituds del PP en algunes "intoxicacions" a algun comentari d'aquest escrit i als comportaments de cert membre significatiu del Bloc que, per cert, tampoc hi era a la passejada de les Fontanelles. Simplement qüestió de matisos o de colors dels vidres de les ulleres dels interessos electoralistes.

  Sa Talaieta Petita | 22/11/2006, 21:51
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS