Administrar


Estadisticas de visitas

JOER, QUINA MARXA! 4 QUERELLES EN 3 ANYS

grosske | 10 Novembre, 2006 17:05

Publica avui el Què que Fernando Palazuelo interposarà la setmana qui vé una querella contra mí "per coaccions i persecució". Això té relació, com és lògic, amb la denuncia per delicte contra el patrimoni que EU-EV va interposar contra el Sr. Palazuelo fa pocs dies.

Això se suma a les següents querelles i denúncies:

 La del Sr. Sierra, regidor d'Urbanisme del PP,  per injúries arrel de les crítiques que li vaig fer a la premsa local per l'anomenat "cas del joc"(2006)

La de la batllessa Cirer per penjar la bandera republicana al balcó de la Plaça de Cort (2005)

La de la batllessa Cirer per acusar-la de promoure un pelotazo urbanístic a Son Espases(2004)

Sobre la querella del Sr. Sierra hi ha una sentència absolutòria que està recorreguda i les altres dues foren arxivades de manera immediata.

De tota manera, vaja una legislatura!... començ a sospitar que hi ha gent que no m'acaba d'estimar. Ara només me falta una del Sr. Vicente Grande per fer una "manita" 

Comentaris

 1. puedes estar tranquilo ................

  Si ellos no han ido ni les ha caido nada ........, a tí te contratan en el juzgado por justo.

  don justo | 10/11/2006, 21:30
 2. JUECES Y FISCALES TE DAN LA RAZON ..............

  EN LAS CONTRUCCIONES O URBNIZACIONES ILEGALES ...... TAN SOLO HAY UNA MANERA DE ACABAR CON ESTO.

  http://www.diariodemallorca.es/secciones/noticia.jsp?pNumEjemplar=1348&pIdSeccion=2&pIdNoticia=222632&rand=1163226008853

  y por cierto, tendrías que mirar de ver, como podrías configurar este bloc para poder poner enlaces externos, con tan solo picar.

  ciutatà pep | 11/11/2006, 09:52
 3. Y MIENTRAS TANTO LOS POLITICOS POR LA "PASTA" ..............

  Los jueces y los Fiscales ven ´inaceptables´ las presiones políticas:

  http://www.diariodemallorca.es/secciones/noticia.jsp?pNumEjemplar=1348&pIdSeccion=2&pIdSeccionOriginal=2&pIdNoticia=222633&pIdNoticiaOriginal=222632&rand=1163225772483

  ciutatà pep | 11/11/2006, 10:03
 4. urbanisme ilegal

  si xerram de urbanisme ilegal,
  no hem de olvidar que se casa del sr. groskke
  se va construir ilegalment.

  encara que avui a prescrit.

  pero es una vergonya que una persona que viu de s politica.

  visqui a una casa ilegal
  encara que hagui prescrit.

  perdonau m olvidaba el sr, Grosske es un petit burgues i li hes igual.

  A,A, | 11/11/2006, 18:12
 5. A,A, .......¿¿¿???¿¿¿??

  I no seria millor dir P,P, ......, no per res especialment ...... però això de robar i després dir ......." i tu mes ....." és el que es duu en el P,P,.

  Xorixos ......i ara damunt ........ anònims ..... i covards.

  Tu que et creus que som els ciutadans beneïts?,.... amb la de "putades" que ha fet a alguns aquest home ......., si fos això veritat aixó de la seva casa ......, creus que no sortiria en El Mundo .... o Diari de Mallorca, per a després crucificarlo a la creu de la seu ..... . P,P, la vostra tècnica de desprestigi i desgast ......., així com de sembrar dubtes i desconcert ...... ja la coneixem, homes del P,P,..... aaaaaaaaaaa per cert, la proxima vegada això que escrius l'hi pots dir a la cara ..... ho tens prop ......... segur.

  IIIOT | 11/11/2006, 22:02
 6. per IIIOT

  estimat amic , lo de sa casa de Sencelles es veritat.

  sa va construir ilegalment,
  lo que ja ha prescrit, demanali en es teu estimat Groskke.

  es una vergonya que encara que ara hagui prescrit

  es petit-burgues Sr. Groskke
  dongui un exemple negatiu
  visquent a una casa il.legal.

  A.A. | 12/11/2006, 12:22
 7. Segueixen...

  No estau avorrits de tanta casa, posau una denúncia i la justicia farà. No només heu de criticar, denunciau com fa en Grosske quan alguna cosa no és correcte. Si tanta raó creis que teniu la justicia vos donarà la raó. I si no teniu temps, vergonya o decència, deixau el tema (que està més que reesplicat els motius) i al manco feis crítica constructiva.

  Alexandre (emPPrenyat) | 12/11/2006, 15:16
 8. A .......... P.P. .....ui perdò A.A.

  Si es ilegal .... denuncialo a el juzgado mas próximo, y que realicen sobre ella lo que corresponda ......, pero no pongas cortinas de humo sobre las urbanitas de PePe, que son unos autenticos monstruos ..... destrozando el medio ambiente.

  palmesà | 12/11/2006, 22:07
 9. A A.A.

  Ja vaig explicar l'assumpte de la meva casa a un altre post però és veu que no el vares llegir. Mira, el cos original de la meva casa té parets de pedra de mig metre de gruix i una antiguetat probable de més de cent anys. Va cometre una il.legalitat el pagés que la va construir? ni punyetera idea, però imagin que no perquè la legislació sobre construcció en sòl rústic de fa un segle no me sona que hagués de ser massa restrictiva. Abans de comprar-la jo vaig demanar dues coses a l'Ajuntament: una, un certificar de si mai havia hagut un expedient per infracció urbanística contra la casa - em contestaren que no - i, dues, vaig sol.licitar una inspecció de l'Ajuntament per si hi havia qualque irregularitat que esmenar - la varen inspeccionar i em varen dir que no -... i vaig comprar la casa. No sé si això va ser suficient, no sé si t'havia de cridar a tu per telèfon perquè em donassis el teu parer (ai no!, que no sé ni qui ets)o si havia de cridar a una agència de detectius perquè investigassin la vida i miracles dels anteriors propietaris. Vaig pensar que amb això ja feia molt més del que fan el comú dels mortals abans de comprar una casa i vaig pensar també, t'ho puc assegurar, que res no seria suficient per callar els difamadors. I, efectivament, no em vaig equivocar. Però tanmateix, estimats, ja podeu fer còrrer tots els infundis que volgueu, pens continuar denunciant la corrupció allà on la trobi fins al final i la possibilitat de fer-me callar és exactament igual a zero. Em sap greu, intentau-ho a la vostra propera reencarnació

  grosske | 12/11/2006, 23:03
 10. Deja a P.P. ..... ui altre vegada .... A.A.

  Estos siembran la duda ..... que se la deben creer a estas alturas .... los cuatro tontos ..... y listo, un sistema de juego al despiste .....y con cortinilla de humo para tapar todo lo que estan acumulando en bienes particulares .........recordais ".......y tu mas", hay uno en el govern que si os fijais es la escusa que utiliza siempre ..... cuando hay uno de los suyos en entre dicho ....... que ultimamente son bastantes ......... saluts

  ciutatà pep | 13/11/2006, 13:04
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS