Administrar


Estadisticas de visitas

REFLEXIONS METODOLOGIQUES DESPRES DE LA BATALLA

grosske | 21 Octubre, 2006 13:50

Primera. Avui, al Diari Balears, Ferran Aguiló treu conclussions sobre la pol.lèmica suscitada a l'anterior post en termes realment durs cap a determinats comentaristes.

Jo vull recordar, simplement, que, fa un parell setmanes vaig publicar un post significativament titulat "A aquest bloc hi ha censura" on deia literalment, i entre d'altres coses, que esborraria els comentaris que suposassin insults o atacs a les persones des de l'anonimat. Una mica en cachondeo deia que si qualcú volia denunciar el Bisbe per embutxacar-se el doblers de les almoines o ho feia amb noms i llinatges i perfectament identificat o veuria el seu comentari esborrat. A dos posts anteriors he trencat aquesta norma en el meu propi perjudici i per tractar-se d'un cas especial. Vull deixar clar que aquest trencament ha estat excepcional  en l'espai i en el temps i que la norma segueix vigent

Segona. No em queda més remei que reiterar-li als mitjans de comunicació i al PP - coneixedors  des de fa set mesos de tots els detalls que ara coneixeu els lectors d'aquest bloc  - el mateix agraïment que ja fa temps els va expressar la meva dona. Estic content que la salut de les esposes dels polítics sigui un camp vedat per a desenvolupar determinades bregues.

I una nota final:  Qualcú cita el cas del regidor del PP Antoni Nadal com a prova de l'existència d'una doble vara de mesurar en aquests casos. Lament comunicar-lis que tornen a "pinchar en hueso". En primer lloc, perquè el cas era radicalment distint en la mesura que l'ex-esposa del Sr. Nadal afirmava a tothom que la volgués escoltar (incloent els mitjans de comunicació) que sí hi havia hagut maltractaments i, en segon lloc, perquè, malgrat això,  - i malgrat que, en un cas així, jo hagués dimitit sense dubtar-ho - el conjunt de l'oposició vàrem ser molt prudents i ens limitarem a exigir una informació i una transparència que, per cert, el Sr. Nadal mai no va estar disposat a facilitar. Al Sr. Nadal sí se li va demanar la dimissió de manera contundent. i finalment la va presentar. per "desde su puesto de Presidente de EMAYA", segons deia la sentència, tallar il.legalment l'aigua a unes llogateres

Comentaris

 1. a mi em sembla idèntic

  GROSSKE, SE'N RECORDA DEL CAS NADAL.
  EN 24 HORES JA DEMANAVA LA DIMISSIÓ.
  ÉS IGUAL SI POSTERIORMENT LA SEVA DONA DIU QUE NO HA PASSAT RES, COSA QUE FAN LA MAJORIA DE MALTRACTADES.
  NOMÉS LA SOSPITA DEL MALTRACTAMENT REQUEREIX UNA DIMISSIÓ.
  AIXÒ ÉS LO QUE ELL DEMANA ALS ALTRES.

  QUIM | 21/10/2006, 17:07
 2. A quim

  Estimat, "antes se coge a un mentiroso que a un cojo". Així que em limitaré a reproduir un extracte de la carta que EU-EV va adreçar a la batllessa dia 3 d'agost, 3 dies després de sortir a la premsa el tema dels presumptes maltractes del Sr. Nadal. Com he dit en el post, allà es reconeix la presumpció d'innocència però es reclama transparència i informació. Quim, no només ets un covard que t'ampares en l'anonimat, també ets un mentider. Vat aquí l'extracte de la carta: "Fa 11 dies manifestàreu el vostre suport públic al Sr. Nadal després que l’opinió pública tingués coneixement que havia estat condemnat en via penal per coaccions per deixar il•legalment sense subministrament d’aigua els llogaters d’un habitatge de la seva propietat. No cal dir-vos que, per al grup que represent, això va ser una errada monumental. Com pot un membre del govern municipal exigir als ciutadans de Palma el compliment de la llei i de les ordenances municipals si ell és el primer en recórrer a mètodes il•legals per resoldre els seus conflictes particulars? Fa tres dies coneixíem per la premsa la possible comissió pel Sr. Nadal d’un delicte molt més greu: el maltractament reiterat a la seva ex-esposa. Naturalment, estam a un estat de dret i el Sr. Nadal té dret a la presumpció d’innocència; però, de la mateixa manera i davant la insuportable possibilitat de tenir un maltractador governant la nostra ciutat, els ciutadans de Palma també tenen el dret de conèixer exhaustivament tots els elements objectius que envolten aquest cas".

  grosske | 21/10/2006, 18:46
 3. BASTA YA

  Este tema ya está lo sufientemente quemado para dejar de insistir en la DIMISION. Desde aqui NO DIMITAS AHORA, no les des el gusto. Aunque Eberhard sea una persona pública tiene derecho a tener su vida privada, que hasta los famosos que no negocian con ello, la tienen y lo único que haceis metiendo el dedo en la llaga es seguir haciendo daño a su mujer que no se lo merece, ni aunque hubiera sido verdad.

  JOANA MARIA | 21/10/2006, 18:51
 4. Fer riure...

  Quants casos de mobbing - com una forma més de maltractament - he ha en conselleries, direccions generals o empreses subcontractades i no passa res?

  Grosske a tu t´avala la teva feina de dia a dia, has d´estar pero que molt tranquil.
  ANIM

  Pep | 21/10/2006, 21:59
 5. Immigració

  Engrunes
  Joan Oliver
  Immigració

  D'un temps ençà, cada cop que es fa als ciutadans la típica pregunta de quin tema els preocupa més, la immigració apareix en els primers llocs. És una demostració de fins a quin punt és tossuda la realitat i del poc que serveix intentar amagar el cap sota l'ala. Durant anys, hem viscut instal·lats en un discurs políticament correcte que deia que això de la immigració no era cap problema. I durant un temps, els ciutadans no han gosat expressar, en públic, la seva preocupació per por de ser titllats de reaccionaris, xenòfobs i no sé quantes coses més. Les enquestes diuen clarament que això s'ha acabat. Que els ciutadans ja n'estan farts d'hipocresies i que el fenomen de la immigració és un problema com una casa de pagès.


  Europa

  La preocupació ciutadana per la immigració no és un fenomen estrictament català o espanyol. L'altre dia, el Financial Times publicava el resultat d'una enquesta sobre el tema feta a la Gran Bretanya, França, Itàlia, Espanya i Alemanya. Els resultats són clars: la majoria de la població creu que el nombre d'immigrants és excessiu, considera que és massa fàcil entrar al país il·legalment, que els governs no tenen el tema controlat i, per una majoria aclaparadora, defineixen la immigració com un problema. Just la paraula que els benpensants diuen que no hem de fer servir per parlar de la immigració. On hi ha més divisió d'opinions, gairebé un empat tècnic, és a l'hora de valorar si la immigració és positiva o negativa per a l'economia. Curiosament el percentatge més elevat de gent que pensa que la immigració té efectes econòmics favorables és a Espanya. Intueixo que això és més degut a la bona marxa de l'economia, que no pas a una posició ideològica diferenciada.

  lector | 22/10/2006, 07:19
 6. Grosske no facis cas als quatre caps de fa....

  Només faltaria que els hi facis cas, que fariem sense tú?
  Aixó es lo que volen i aprofiten dois com aquests per demanar la teva dimisió, ni puta cas Grosske !! Tendrán que aguantar-te.
  En Quim aquest es un covard que no te coll... de donar la cara, anda y te acuestas. VIVA GROSSKE ..!!!!!!!

  JAUME | 22/10/2006, 18:32
 7. afortunadament no estem al 36'

  després d'un cap de setmana fora, encara estic astorat de la mala llet que ens envolta. grosske, una abraçada.

  un que sofreix mobbing | 23/10/2006, 12:54
 8. endavant

  Hola Eberhard, com que n'hem parlat sé que dus amb ànim aquesta història. En tot cas, deix al teu blog el meu "endavant" i el meu desig que res de tot això no afecti ni Alternativa ni el "Bloc per Mallorca". Ànim, que l'enemic a batre ens queda a la dreta!

  m.a. llauger | 23/10/2006, 15:05
 9. a

  a

  a | 23/10/2006, 15:08
 10. post, past, pest...

  Senyor Grosske, no perdi més temps fent i donant clarícies del que ha passat o deixat passar o el que voldrien que hagués passat per uns, pels que tots sabem.
  M'encanta l'escriguera que ténen alguns curiosos dels blogs i el temps que hi inverteixen o hi perden. Potser, si em permeteu, vos donaria un consell o suggerència, a vostè senyor Grosske també, anau a prendre el sol i fins i tot un banyo a la mar ara que encara fa calor, a passejar la fluxa o fins i tot badar, badocar o el que vos faci ganes. Ja està bé de donar voltes a la mateixa corda.
  Salut.

  miqeulàngel | 25/10/2006, 22:37
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS