Administrar


Estadisticas de visitas

UN CAMIO COL.LAPSA PALMA

grosske | 06 Octubre, 2006 10:50

Avui matí, un accident a la carretera de Sòller ha col.lapsat les carreteres de Soiller, Valledemossa i Establiments, la Via de Cintura, les carreteres de Manacor i Sineu i les autopistes d'Inca i l'Arenal. Això no ha estat més que l'expressió exacervada d'un  problema que , en menor mesura, es repeteix de manera quotidiana 

La política de mobilitat del Govern Balear i de l'Ajuntament de Palma és un fracàs cada cop més evident. Palma ja té 400.000 residents, 50.000 palmesans - que han anat a cercar un habitatge més econòmic fora del terme municipal - entren i surten cada dia de la nostra ciutat... la resposta del PP ha estat: més infrastructures perquè la gent vagi en cotxe privat fins al mateix centre de la ciutat. Una política que està fracassant de manera estrepitosa

El metro és l'excepció que confirma la regla: ni més kilòmetres de xarxa ferroviària, ni tramvies, ni potenciament del transport públic per carretera.

Quant a l'Ajuntament, on són els aparcaments a la perifèria - enllaçats amb transport públic - que recomanava el Pla de Mobilitat? Enlloc. Tots els aparcaments s'han construit a la corona de les avingudes per poder complir un somni il.lusori: que tots poguem anar al centre de Palma en cotxe i que la ciutat i la illa funcionin

Comentaris

 1. en Sierra

  Segur que en Sierra trobarà alguna excusa que donar-te el proper dimarts a la radio

  embossat | 06/10/2006, 11:31
 2. Re: UN CAMIO COL.LAPSA PALMA

  No et voldria fer el contrari, pero jo avui he anat a Sineu pel mati, devers les 10h i tornat devers les 13h, i aquesta carretera no estava colapsada, si que es veritat que a la Via de Cintura de Palma, es notava el trafic, i que molt, i que la sortida de Soller estava tancada per la Guardia Civil. Per cert els panells informatius, que si no vaig malament va posar el Consell, avisaven del tancament de la carretera de Soller, i donava alternativa per carretera Valldemosa - S'Esglaieta. Apart d'això fa temps, que tens raó amb aquest tema, en aquesta ciutat, no et deixen mes opció que anar amb cotxe. Jo he estat a grans ciutats com a Barcelona i Madrid, i per alla, tan sols uses el cotxe per sortir a les afores , per dintre de les ciutats autobus o metro... aqui es impossible, avui per avui.

  Xavin | 06/10/2006, 11:36
 3. Abans gairebé em convencen .......

  .......... cada dia ho tinc mes clar ........... , JACINTO VERDAGUER ha de ser sens dubte ......... una via de sortida i accés a la ciutat de Palma, avui ha quedat mes que demostrat ...... les necessitats actuals dels ciutadans residents i no residents de Palma, ........... si bé és cert també que hauríem d'utilitzar menys els cotxos privats, que estic perfectament d'acord, però ara per ara i a l'espera d'aquest canvi d'actitud i educació cívica viària .............. JACINTO VERDAGUER HA D'ESTAR OBERT AL TRÀFIC, no queda altra opció.
  El d'avui ........ deixant a un costat els retards a diferents obligacions, per cap concepte es pot repetir, "un camió en la rotonda de soller ....... col·lapsa Palma", els tècnics s'han de posar les piles, i donar solucions y alternatives........ avui era un "simple" camió en una rotonda en teoria no es una artèria de Palma, no vull pensar si ocorre en segons quina artèria viaria de Palma.

  Pesimista | 06/10/2006, 12:11
 4. Re: UN CAMIO COL.LAPSA PALMA

  Entre les 7 i les 7:15 h., a l'altura de Consell (de vegades ja passa a Binissalem), ja es noten les retencions produïdes per la gran afluència de cotxes que volen arribar a Palma.Tots els que venim a treballar a Palma des de la part forana podem confirmar que el tercer carril no ha millorat l'accés, només ha canviat el punt de les retencions.També cal comentar que el canvi "provisional" de l'estació de tren fa que molts d'usuaris ara ja no ho siguin i es traslladin en cotxe. Es incompresible que per recorrer 24-25 km. per arribar a la feina hagi d'invertir 1 hora i 50 minuts (entre l'anada i la tornada) cada dia. Els dies que hi ha qualque accident és molt pitjor i això passa molt sovint. És estressant! Per favor teniu-ho en compte a l'hora d'anar a les urnes.

  mps | 06/10/2006, 12:27
 5. Timo de la estampita

  Lo de las carreteras y las entradas a Palma es el timo de la estampita: obras caras e inútiles. Solo la potenciación del transporte pública solucionará este desastre

  J | 06/10/2006, 12:49
 6. El titular no és correcte

  Cap camió a col·lapsat Ciutat.
  El que ha provocat el col·lapsa, han estat els milers de cotxes que circula'n, i de cada dia més, per aquestes carreteres.

  Pobre xofer del camió, si llegeix els diaris i véu l'informatiu balear. Es pot sentir culpable o responsable d'aver trabucat el camió, però llegint els titulars de les notícies, també l'hi pot semblar que te la culpa de l'embós. I no és així.

  Pep Torro | 06/10/2006, 14:11
 7. Florència

  Aquest gent del PP ha de viatjar més, encara m'enrecord de Florència, tot el centre peatonalitzat, arribavas a un parking fora de la via de circuval·lació i després un bon i gratuit bus et deixava al costat del centre. No és cap utopia ni impossible.
  Pep té tota la raó no hem de còpiar els titulars dels cronistes.

  Pepe | 06/10/2006, 14:31
 8. ENTRADA /SALIDA A PALMA COLAPSADA

  hacen falta los transportes públicos en cantidad, de esta forma cuando un camión sufra una averia y colapse las entradas/salidas de Palma serán los buenos servicios públicos los que queden colapsados haciendo cola no los vehiculos particulares.

  Transportes públicos ¡ ya ! que no colapsan ( Ejemplo E.M.T. )

  iaio kike | 06/10/2006, 16:11
 9. Policia Local activa

  En el momento del incidente, se ha preguntado (y ha preguntado o preguntará) el concejal Grosske cuantos de los 800 y pico de agentes permanecian sentados en su mesa en San Fernando frente a un ordenador, esperando que dieran las tres.

  Vera | 06/10/2006, 21:02
 10. Per a Xavin

  Evidentment si la teva feina et permet baixar a Palma a les 10.00 i tornar a pujar a les 13.00 no tindràs problemes. Els embosos dels matins per entrar a Palma són intensos entre les 7.00 i les 8.00 i al voltant de les 9.30. Para atenció: per anar de la Gruta (El Molinar) fins al es avingudes en cotxe a les 7.30 del matí la gent està 30 minuts. El problema és que sobren cotxes i manca un bon transport públic. Estic d'acord amb J: el tema de les autopistes, cares i innecessàries, ha estat el gran timo de la legislatura.

  Magdalena | 07/10/2006, 06:44
 11. Per a Magdalena

  No la meva feina no em permet aquests horaris, estic de vacances i aquesta ha estat la meva sort. De totes formes es que quan he llegit l'article de'n Eberhard, el meu primer impuls ha estat pensar que jo no havia tingut massa problemas en les hores que he comentat, pero la veritat es que teniu raó el caos, a primera hora ha estat monumental, vistes les imatges, i apart era de l'unic que es xerrava durant el dia d'ahir anessis on anessis. Salut.

  Xavin | 07/10/2006, 08:07
 12. Si por cualquier circunstancia se detiene el tráfico en la Via cintura .....

  ............ que dure aproximadamente más de 45 Minutos, se puede decir que la ciudad de palma esta colapsada y sus alrededores.

  Illenc | 07/10/2006, 09:50
 13. predicar amb l'exemple

  molt, bé, ara m'agradaria saber quants dels q heu escrit aquí, anau a palma amb tren o transport públic, si és compatible amb la vostra feina, és clar.
  Per exemple, el sr. grosske ve amb el tren o també estava dins de l'embús?

  peremiquel | 07/10/2006, 14:51
 14. a peremiquel

  Mira, et podri contar la meva vida però jo crec que això no aportaria massa cosa al debat. No es tracta que la gent agafari el transport públic per militància ecologista i veure el transport públic com una inutilitat al servei de masocas conscienciats. L'obligació dels poders públics és convertir el transport públic en una alternativa ràpida, còmoda i econòmica al transport privat per a benefici dels usuaris i de la col.lectivitat. Es a dir, una cosa molt distinta del que tenim ara

  grosske | 07/10/2006, 16:43
 15. El que se'ns ve damunt...

  Ens podem preparar. Això ha esclatat i jo no veig solució de moment. Cada dia una hora i mitja a la carretera. ¡Toma autopistes!

  Magdalena | 11/10/2006, 17:38
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS