Administrar


Estadisticas de visitas

L'IRPF DEN MATAS: UNA CORTINA DE FUM

grosske | 04 Octubre, 2006 11:09

La publicaciço de les declaracions de l'IRPF den Matas a la web del PP de Balears m'és totalment indiferent. Es evident que si Matas ha tengut un increment important i indegut del seu patrimoni no serà a l'IRPF on trobarem la prova. Que no s'entengui com una comparació odiosa però qualcú pensa que els cavalls, finques, empreses i resta de mostres de l'imperi de corrupció del Sr Roca, ex-gerent d'Urbanisme de Marbella, estaven presents a la seva declaració de la Renda. Els enriquiments il.lícits, per definició, no es declaren a Hisenda. Per tant, el que s'ha de fer és arribar a un acord parlamentari sobre la investigació patrimonial dels càrrecs públics (ahir el PP va votar en contra al.legant qüestions de mètode) i deixar-se de coverbos Dit això, i perquè no es digui que això són excuses de mal pagador, igualaré l'aposta del Sr. Matas i, com diuen en el pòker, "pujaré mil més". Així que quan m'hagin fet la conversió a pdf i totes coses publicaré la meva declaració d'IRPF i, també, la meva declaració de bens patrimonials feta davant l'Ajuntament

Comentaris

 1. sou d'en Mates

  No hi ha manera per més que faig comptes. Amb el que diu que guanya el Sr. Matas, com pot pagar el palauet de 800 milions que ademés s'està reformant, el apartament de sa Colònia de Sant Jordi i altres propietats que segur que tè. Per favor me podria dir amb quin banc fa s'hipoteca a meam si a mi també me farien una amb tan bones condicions.

  Rut | 04/10/2006, 12:23
 2. Serà genètic?

  Després del cop d'atenció que li han donat els brasilers a Lula per la corrupció en el seu govern, ha d'anar a una segona volta. Què tenim els mallorquins que com més corruptes siguin els nostres governants, més vots tenen?

  laseuplenadous | 04/10/2006, 12:34
 3. Re: L'IRPF DEN MATAS: UNA CORTINA DE FUM

  El pitjor, es que això de penjar la declaraciò del IRPF a una web, segur que ho ha de fer pensant, que els ciutandans de les Illes som beneïts, perque sino no s'explica. Segur que tots els corruptes d'aquest pais, poden publicar la seva declaració de IRPF ben tranquils... pero el que volem saber.. es el que no esta declarat.. aixó es realment l'interessant..

  Xavin | 04/10/2006, 14:28
 4. Quina pressa de pél

  Ja, ja ,ja, ja jajajajajajaja, quina rialles em fa tot aixó, que es creu que som beneits en Matas ? aixó que ell es economista, menys mal.Que es vagi a passatjar !

  Jordi | 04/10/2006, 18:34
 5. Re: L'IRPF DEN MATAS: UNA CORTINA DE FUM

  Emperò no negareu que al manco en Matas ha estat el primer polític de les Illes (que jo sàpiga) en posar la declaració de renda a la internet.
  Moltes cortines de fum i tot lo que volgueu, però ell ha penjat la seva declaració de renda.
  Per aquí n'hi ha (de polítics) que tenen el patrimoni més clar que l'aigua...però no han posada a disposició pública la seva declaració.

  Què lo de'n Matas és un cop d'efecte: d'acord. Però ell ha donat el primer cop. Agradi o no.
  Ha agafat amb els calçons baixos a molts polítics de les Illes.
  Si això serveix perque els altres (polítics) demostrin la seva honredesa a través d'internet, i pujant el llistò, com ara amb la declaració del patrimoni (com diu que ferà en Grosske), només puc dir una cosa: enhorabona Sr. Matas

  XYZ | 04/10/2006, 19:01
 6. eeeeeeeeee que no somos tontos los ciudadanos .........................

  http://www.elplural.com/politica/detail.php?id=4770 ....... 800 Millones de pts. .............. un palacete ....... ¡¡¡¡ esto es una buena gestión de la nómina!!!, y lo mas importante ........... ¿le habrán bastado 50 años de hipoteca?.
  MIRA QUE SOY TONTO ........... ME LO CREO

  Illenc | 04/10/2006, 19:16
 7. declaración irpf de enchufados y colocados

  Hola, ahora q se ha puesto de moda esto de poner la declaración de renta en la internet, propongo q también se haga una declaración pública de no haber enchufado ningún hijo, familiar, etc. Seguro q algun q otro histórico (q no quiere decir q ya sea historia, ojo) líder de la izquierda tendria difícil explicar su alto número de hijos, nueras, chicos de los favores, etc. colocados en buenas poltronas de EU i CE CE OO OO. A alguien le pitan las orejas? O es q el cuento de la corrupción solo se lo aplicamos al PP y al PSOE, exigimos dimisiones inmediatas a la ligera sospecha, pero en nuestra casa todos somos muy bonitos y sin nada q ocultar hasta q la sentencia del juez sea firme? Q dice el candidato grosske de todo esto?

  sensucontrario | 05/10/2006, 08:08
 8. Advertència

  Aquest bloc està per al debat polític. Si es vol entrar en atacs personals és necessari identificar-se i renunciar a l'anonimat

  grosske | 05/10/2006, 13:03
 9. el socorrido auxilio del "ataquue personal"....

  Creo q el amigo grosske no me ha entendido. Yo hablaba del hipotético caso de q "uno de los nuestros" fuera una manzana podrida y el ya lo ha cogido como un ataque personal. "qui té la coa de palla..." Reformulo la pregunta: si fuera un regidor, diputado, miembro destacado de EU, EV, etc. q pasaria con la corrupción? También tendria q dimitir sólo imputado, como él pide al PP, o los nuestros sólo dimiten cuando hay una sentencia firme?

  sensucontrario | 05/10/2006, 15:40
 10. Bitel II

  ¿Han actualizado sus herramientas anti-spy últimamente? ¿ciber-topos? Extreme la seguridad en sus comunicaciones y debata sólo en las asambleas de su organización. Gracias. Les mantendremos informados.

  Servicio automático de recomendaciones de buen rollo | 05/10/2006, 16:58
 11. a sensucontrario i d'altres

  Obviament, dins EU o dins Alternativa.EU-EV no fa falta ni sentència ferma ni imputació ni res que tengui a veure amb l'àmbit penal. S'evalua l'ètica d'un determinat comportament i s'actúa en conseqüència. Quant al fet d'haver esborrat un comentari, esper que comprenguis que aquest bloc no és per acusar anònimament a persones amb noms i llinatges. Si qualcú sap res de reprobable d'un membre d'EU o d'Alternativa que ens ho faci arribar i ja obrarem en conseqüència. Aquest bloc no és el vehicle per aquest tipus de denúncies i molt manco anònimes. Veig que també hi ha qui té interés de dur el debat intern d'Alternativa a aquest bloc. No hi ha inconvenient però sense publicar documents interns, sense atacs personals i sense recòrrer a l'anonimat

  grosske | 05/10/2006, 18:38
 12. No entendeis nada

  Matas tiene " LA HIPOTECA JOVE" y se ha podido comprar el Casal de San Felio. Es que no lo entendeis joder!!

  Un banquero | 05/10/2006, 19:53
 13. millor furgoneta plena q autocar ple

  M'estim més un partit de dues furgonetes de gent honrada i q sap el q vota q no 20 autocars plens de gent manipulada i enganada pq els quatre xupópteros d'adalt estiguin ben col·locats i ben pagats

  furgonetaplena | 05/10/2006, 19:57
 14. És genètic.

  Genial! Avui dematí amb l'embuss a Palma degut al vessament de benzina d'un camió. Palma col·lapsada. Els semàfors amb vermell i la majoria de cotxes sense aturar-se, per fer-ho 20 metres més endavant. Mentre, els que podrien passar, que tenen el semàfor en verd, no ho fan per que els anteriors els hi han barrat el pas. Això és com allò que diuen en castellà "como el perro del hortelano, no come ni deja comer al amo". Quantes de mils d'hores s'han perdut avui a Palma per mor de l'egoïsme dels bambols i "marujas" que per no perdre ells dos minuts fan aturar una ciutat?. L'interès general no existeix a Balears. Això és fot qui fot i visca el rey. I així va tot. Enhorabona, de totes maneres, als que pensen amb els demés.

  laseuplenadous | 06/10/2006, 10:42
 15. a laseuplenadous

  D'acord amb tu... però lo de "marujas" evidentment sobra. Inventa't un adjectiu negatiu si vols... un poquet de perspectiva de gènere no costa res, ok?

  Clara | 07/10/2006, 11:45
 16. a un banquero .........

  ¿HIpoteca jove ....... en Matas????? , ja ja ja ja ja ......... el Palacete de Sant Felio, ¿lo compra con la nomina on-line? ..... es baratito, pero creo que asi por encima ........creo que hace unos 30 m2, como las futuras viviendas de los jovenes. Todavia recuerdo cuando el PP, estaban en acuerdo con UM en el pleno del consell para aprovar CAN DOMENGUE en el que algunos partidos politicos pedian VPO para jovenes y familias necesitadas, y entre PP y UM aprovaron viviendas de Alto Standing, .......... mira que hay que tener poco sentido comun y poca sensibilizacion social.
  PALACETE SI, V.P.O. NO, ALTO STANDING SI. Mas que nada son Politicos sin fronteras

  JOVE SENSE CASA NI ESPERANÇA | 08/10/2006, 09:36
 17. Cortina de humo???????

  Yo lo llamaria "TELÓN DE ACERO" ......... .
  Y solicitaré al SOIB, un curso de "Como gestionar la nómina; y ver grandes y espectaculares resultados a corto plazo", si quieres Palacete + Apartamento en la costa ........ ya sabes, completa el curso con exito, o del profesor estan "buscando".

  Illen | 09/10/2006, 18:08
 18. ACANTILADO SA TORRE LLUCMAJOR

  EL GOVIERNO BALEAR SE ESTÁ CARGANDO CON CEMENTO UN ESPACIO NATURAL ÚNICO EN MALLORCA DE PRESTIGIO INTERNACIONAL DONDE LOS DEPORTISTAS AMANTES DEL VUELO LIBRE LLEVAMOS MAS DE 20 AÑOS UTILIZANDO ESE ENCLAVE NATURAL PARA EL PARAPENTE TAN RESPETUOSO CON EL MEDIO AMBIENTE ES ÚNICO PORQUE SÓLO ALLÍ SE PUEDE ATERRIZAR SIN CAER AL MAR, SIN EMBARGO ESTÁN CONSTRUYENDO CHALETS DE VARIOS MILLONES DE € AL MISMO
  VORDE DE ACANTILADO SIN DEJARNOS NI UNOS METROS PARA
  PODER SEGUIR CON NUESTRO DEPORTE LO QUE PERJUDICA TOTALMENTE AL RESTO DE DEPORTISTAS DE LA COMUNIDAD EUROPEA QUE NOS VISITAN DURANTE TODO EL AÑO PARA PODER VOLAR EN EL ACANTILADO

  FRANCISCO LOPEZ TFO 607081593 | 21/11/2006, 10:25
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS