Administrar


Estadisticas de visitas

SERE CANDIDAT A LA BATLIA DE PALMA?

grosske | 30 Setembre, 2006 17:39

Avui matí m'he barenat amb aquesta notícia d'Ultima Hora encapçalada pel titular "Voces del PSM cuetionan a Grosske como 'número uno' del Bloc para Palma"

Hores després era al IV Congrés del PSM com a convidat en nom d'A-EU-EV. Destacar que no m'han xiulat (de fet m'han aplaudit com a la resta de convidats) i que m'he sentit molt a gust entre gent que, minuts abans, havia apostat per extendre l'experiència del bloc a Palma i havia aprolvat una ponència política d'anàlisi sobre la nostra ciutat que compartesc en un 99%.

També m'ha agradat veure en Tomeu Carrió - antic company de files quan jo era militant del PSM - accedint a la Secretaria General de la Federació de Palma

Però allà on volia anar: seré o no seré candidat a la batlia?. Idò no se sap igual que no se sap cap altra cosa concreta relativa a les llistes del Bloc.

El que sí es tenen clars són algúns criteris que pas a exposar-vos:

1.- Volem tenir els millors candidats possibles i per això éstam oberts a que persones independents ocupin llocs destacats a les llistes

2.- Les llistes hauran de respectar  un  equilibri pel que fa a la representació dels partits. Amb flexibilitat i sense mecanicismes però sense que ningú passi per damunt l'altre (és el criteri d'"allò raonable" que us explicava als posts sobre l'eventual integració d'Esquerra Republicana)  

Així és la cosa  i no hi ha cap acord que vafi més enllà d'això.  Abar més enllà d'això no són més que especulacions.

En sortir del Congrés, Tomeu Martí, que hi havia anat en representació de l'OCB, m'ha passat una fulla d'afiliaciíó a l'Obra- Serà un senyal?

Comentaris

 1. Qui és millor

  No em puc imaginar un millor candidat pel bloc que tú.Has obtingut bons resultats, tens experiència, carisma...

  SÓCRATES | 30/09/2006, 19:10
 2. EU-EV

  que va, no hi ha actualment un sustitut per tú. Ets el millor en aquests moments.

  Jaume | 30/09/2006, 19:26
 3. La historia es coherent

  A mi lo que m'aixoca d'aquest sistema es (p.e.) el "modus rumanés" tipus Ceaucescu. El dirigent perviu dins y per el sistema. I tot acaba en la proclamació incondicional del 98,99% amb aquelles mambelletes famoses o per contra amb la purga tipus "komintern" i el candidat despachat a la Siberia (o a l'Argentina). Pregunta: Ha caido Grosske en desgracia?

  Reinhard Heydrich | 30/09/2006, 20:48
 4. Grosske candidat!

  Molta gent a les passades eleccions, sobretot joves, votà EU-EV perque n'Eberhard era el candidat.
  Si hem d'analitzar les coses fredament, actualment el PSM només té 2 regidors a l'Ajuntament mentre que A-EU-EV en té 3. D'aquesta manera i practicant qualsevol lògica Eberhard Grosske hauria d'encapçalar la llista de Palma pel BLOC, després algú del PSM i un independent. E-P-I-E-P-E-P-I.....

  emPPrenyat! | 01/10/2006, 05:24
 5. El candidat

  Primer de tot, se m'ocorren fotos millors per la teva presentació... me sembla molt bé que posis una de fa quatre anys per allò de sentir-te més jovenent... però... no és l'adecuada, canvia-la.
  I segons, ets el millor candidat, ets el meu candidat!

  Mona | 01/10/2006, 07:47
 6. izquierda

  Mirando por la wiky veo que brillan por su ausencia los bloc de politicos a la izquierda del psoe, le animo a que convenza a mas compañeros en esta nueva manera de "hacer politica".
  Un saludo

  curro | 01/10/2006, 16:42
 7. a Mona

  La foto és només de fa tres anys (ejem, ejem) però trescaré a veure que trob. Gràcies per considerar-me el teu candidat: a tu i a la resta de comentaristes (als quals jur que no he posat d'acord

  grosske | 01/10/2006, 17:05
 8. a Mona

  La foto és només de fa tres anys (ejem, ejem) però trescaré a veure que trob. Gràcies per considerar-me el teu candidat: a tu i a la resta de comentaristes (als quals jur que no he posat d'acord

  grosske | 01/10/2006, 17:05
 9. Podrías ser un gran gobernante ........................

  ........ si señor podrías ser un gran gobernante, pero ........., la lastima es a quien tienes por "socios de esta empresa" y a quienes defiendes EN ALGUNAS OCASIONES ...NO TODAS, cuando uno defiende a segun quien ...... "que va vivo", solo hace que meterse en el hoyo de las causas perdidas .... de gente con mucho "morro y que no ha hecho nunca jamás, nada por el sistema ni la sociedad".
  Por esta causa, de defensor de gente con "mucha cara" y en algunos casos .... de gente que defiende intereses particulares ... intentandolos ocultar en posibles servicios para la sociedad y mejorar el medio ambiente .......... y la realidad dista mucho de esto ...... SOLO DEFIENDEN INTERESES PROPIOS Y TE UTILIZAN PARA SU PUBLICIDAD. Cuando uno escucha a esta gente ......... tienen un nombre "agarrarse a un clavo ardiendo" .....ó "coger el último tren".SALUT

  FAROLILLO ROJO | 01/10/2006, 18:35
 10. Renovar-se

  En Pere Sampol i na Margalida Rosselló deixen la política, en Miquel Rosselló ja no serà el cap de llista i tu, quan penses jubilar-te?

  x | 01/10/2006, 21:18
 11. renovar???

  A en Grosske encara li queda molta corda!!!!!!!

  emPPrenyat | 02/10/2006, 09:04
 12. Ja és hora de renovar-se !!!

  és que Eu-Verds no té ningú més. És hora de renovar-se. Sebastià serra, Pere Sampol. Mateu Morro, Margalida Rosselló, Paco Triay, Josep Moll, Joan March,... A EU ningú se'n va. No té molt de sentit que els mateixos que han encapçalat les candidatures dels partits, ara també vulguin anar a davnt del Blob.
  No sé si en Grooske és el millor, el que sí sé és que ha de donar pas a altra gent, que segur que hi deu haver a EU, a Els Verds, a el PSM, a ERC o simplement als moviments socials progressites.

  Joan Miquel | 02/10/2006, 14:07
 13. Ja és hora de renovar-se !!!

  és que Eu-Verds no té ningú més. És hora de renovar-se. Sebastià serra, Pere Sampol. Mateu Morro, Margalida Rosselló, Paco Triay, Josep Moll, Joan March,... A EU ningú se'n va. No té molt de sentit que els mateixos que han encapçalat les candidatures dels partits, ara també vulguin anar a davnt del Bloc.
  No sé si en Grooske és el millor, el que sí sé és que ha de donar pas a altra gent, que segur que hi deu haver a EU, a Els Verds, a el PSM, a ERC o simplement als moviments socials progressites.

  Joan Miquel | 02/10/2006, 14:08
 14. Calculs errats

  Jo pens que heu fet malament els calculs. Segons els Bloquistes, unint PSM i EU-EV treureu més diputats/regidors.
  Idò jo pens tot el contrari.
  Hi ha molts votants d'EU que no votaran un candidat nacionalista, i molts nacionalistes que no votaran un candidat d'extrema esquerra (esquerra alternativa en deis ara). La gran pregunta és: sumaran més els vots nous que s'engrescaran amb això del Bloc o els que perdreu per incompatibilitat de espais electorals ?
  Sincerament, crec que heu errat els calculs. I m'agradaria equivocar-me. Creis-me.

  jaume | 02/10/2006, 14:16
 15. Grosske, ets dels pocs candidats que reconec

  Dins el panorama actual...vegent d'on venim i l'inhòspit camí, que fent l'agorera, considero que ens ve al damunt...t'he de dir:
  - Que tú ets dels pocs candidats "que reconec" i em "representen".
  - Que el teu bagatge polític em demostra (i no ets perfecte, és clar)un compromís amb la política honrada (la de veres), un respecte a la base i un treball quotidià.
  - I sobretot una vocació de servei públic que, malauradament, no abunda, ni tan sols a l'esquerra.
  Per cert... extrema esquerra és com dir esquerra radical? Doncs com radical ve d'arrel, i la política que em representa és justament la d'una esquerra que sense ambatjos va a l'arrel mateixa de la desigualtat, és a dir a l'oposició a un sistema socioeconòmic injust (capitalista, perdonau el terme)en totes les seves expresions: depredació mediambiental, sotmetiment de la dona, precarietat laboral, especulació inmobiliària....Per tot aixó em considero radicalment d'esquerres.Ho dic perquè de vegades, i sense voler, (no tenc cap dubte) s'empra un llenguatge més propi de la dreta...(aixó "d'extrema esquerra" ho trobo desafortunat,jaume)

  sara m. | 02/10/2006, 16:21
 16. Un detall

  Només un petit detall. ¿ el suposat bloc ja ha fet un mínim programa per a Palma o primer s'ha d'escollir un comité de notables?. Es encisador que vos estimeu tant entre voltros; però ¿a quins mínims no renuncies tu i, si se dona el cas, que volen els altres que no vulguis tu?.¿Saps cantar?.No se si Jaume Anglada és més guapet que tu, però hauria de seguir un curs ràpid d'aprenentage polític?. Tu te matricularàs a algún dels que es fan sobre imatge mediàtica?. Crec que el PSOE no té el cupo ple.

  Maria | 02/10/2006, 21:50
 17. A Maria

  Sobre el "suposat bloc", el PSM va pronunciar-se dissabte passat donant llum verda al procés. No hi ha encara un document programàtic però estic segur que podrem tenir un esborrany que poder contrastar amb entitats socials i ciutadans... i estic segur que no hi haurà diferències massa significatives per confeccionar-lo. Quant a cantar, ho faig horriblement (és cert, no és falsa modèstia)i quant al curset d'imatge no m'importaria gens fer-ho: la imatge tambés comunica, ens agradi o no

  grosske | 03/10/2006, 07:14
 18. Jaume Anglada no!

  Creo que es el único puesto de trabajo que le falta al muy omnipresente! A la bicha ni mental·la!

  Horror! | 03/10/2006, 07:20
 19. Grosske batle!

  No hi pot haver un altre candidat, Grosske coneix els problemes de Ciutat i ho farà (utilitzo la forma futura correctament) de forma correcta amb el seu "desparpajo" característic al que enes té acostumats. GROSSKE BATLE DE PALMA, SÍ!
  PSD: Tal vegada si que necesita un petit canvi de imatge, que s'acosti a la joventut.

  emPPrenyat | 04/10/2006, 13:26
 20. Grosske candidat!

  pasabaporakí, estás buscando un debate chusco y a la bronca que no lleva a ningún sitio. Una vez más, compañeros, no caigáis en las provocaciones.

  anem per feina | 05/10/2006, 07:36
 21. provocaciones?

  Hola "anem per feina":Li remetràs la mateixa resposta als teus amics del PC (Partido Comunista, no "Personal Computer)? O n'hi ha q tenen cera del corpus?

  pasabaporakí | 05/10/2006, 07:51
 22. vol grosske la falç i el martell?

  Crec q seria interessant q el candidat a palma de l'esquerra alternativa, renovadora, verda, etc. i possible candidat del Bloc Nacional per Mallorca digués el q pensa de la "falç i el martell" O és q la renovació queda en posar-se unes ulleres guais i ja està?

  pasabaporakí | 05/10/2006, 07:55
 23. A pasabaporakí

  Gràcies per intervenir. No tenc cap inconvenient en posicionar-me respecte al que me planteges però sí que tendria inconvenient en convertir aquest tema en una excusa per dirimir altres qüestions o per tenir un debat ple de sobreentesos i d'atacs personals entre gent amparada en l'anonimat. De fet, aquest bloc no servirà per això, t'ho puc ben assegurar. Respecte a la falç i el martell, un parell de notes: 1) El comunisme és un corrent polític i ideològic que aspira a un món d'homes i dones lliures i iguals 2) Les experiències pràctiques dels països de l'anomenat "socialisme real" són i han estat, en termes generals, molt decebedores
  3) Record, en aquest sentit, una frase del darrer Congrés del PCE celebrat abans de la meva entrada: "Los regímenes del llamado socialismo real no pueden ser considerados propiamente socialistas porque el socialismo es indisolube de la libertad". 4) El comunisme "pràctic" no s'esgota en les experiències del socialisme real. Jo som militant del PCE des de l'any 84. Em vaig apuntar a un partit que havia articulat la lluita democràtica contra el franquisme, que, en successius congressos, s'havia desestalinitzat per complet i que, l'any 86, va generar un invent magnífic: IU. Em trob a gust en aquest partit malgrat que, conjunturalment, pugui dissentir d'algunes de les línies actualment seguides per la seva direcció estatal.
  Esper haver contestat satisfactòriament la teva pregunta

  grosske | 05/10/2006, 13:01
 24. gràcies, per respondre (ambiguü, però bé)

  Bé, la resposta es més o menys com la m'esperava. Crec q votaré Alternativa EU.EV, q està molt guapa sense falçs ni martells

  pasabaporakí | 05/10/2006, 16:07
 25. toke de pito

  Amigo "anem per feina": resulta q la cuestión de la banderita con la hoz y el martínez es una bronca y un debate inútil en este blog, pero anda q no te esforzaste en rebentar el bloc de llauger! Quien eres tu para decirnos de lo q podemos opinar o no? Ya somos mayorcitos y ya nos conocemos todos, amigo DC

  pacosinfrutos | 05/10/2006, 20:09
 26. Dejaos de anónimos

  Hola pacosinfrutos. Me parece estupendo que te creas mayorcito para opinar de lo que creas conveniente. ¿Pero no crees que eres mayorcito también para andarte con seudónimos? Tu opción de ocultarte me parece de lo más cobarde.
  Un saludo,
  Emylse Mas Mir.

  Emylse | 05/10/2006, 21:39
 27. Desreconcéntrese, que alucina

  Amiga, amiga. No me cambie el género del que me siento tan orgullosa, sr. Sinfrutos. L'avís no soc la dóna de ningú, que té vosté vocació de presentador del Tomate. Sr. Sinfrutos, siempre tan dogmático, es pensa que ho sap tot. Per rebentador vosté i la seva omnipresència.
  El Jaume Anglada a su lado un aficionao.

  anem per feina | 05/10/2006, 21:39
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS