Administrar


Estadisticas de visitas

EMPRESES FORA DE LA LLEI

grosske | 25 Setembre, 2006 10:47

Has vist això? http://www.diaridebalears.com/segona.shtml?-1+3+168865 Jo 24/09/2006 16:09

Idò sí, ho he vist i realment m'ha sorprés perquè d'això no s'en parla prou: a moltíssimes empreses no es respecta la llei. No es respecta pel que fa a compliment de convenis, no es respecta pel que fa a prevenció de riscs laborals i no es respecta pel que fa a tenir treballadors "en blanc", és a dir, amb contracte i no es respecta, òbviament, a nivell fiscal

Recentment he parlat d'això a diversos articles sobre  immigració  i sobre accidents de treball  .

Fins que no hi hagi una Inspecció de Treball així com toca i s'afiqui mà de veritat a aquest problema que ningú no plori perquè hi ha immigració irregular, perquè pugin els accidents de treball o perquè la gent no cregui amb els sindicats pèr defensar els seus interessos

Comentaris

 1. enllaços

  Per posar enllaços amb l'editor visual d'articles (que és el que empres tu), has de seleccionar amb el ratolí el text que vols enllaçar i després accionar el botó que té forma de tres baules de cadena.

  Recorda que tens el fòrum http://www.balearweb.com/forum/viewforum.php?f=13 a la teva disposició per aclarir qualsevol dubte en relació al servei de blocs.

  Elena | 25/09/2006, 11:48
 2. Hola Elena

  Ni idea d'estar utilitzant l'editor visual d'articles però et juro que, quan l'he escrit, no em sortien els icones aquestes de tamany de lletra, hipervincles, negretes, etc. Ara sí que m'han sortit i ho he arreglat. En tot cas, gràcies per seguir les peripècies del meu bloc i per venir tan prest a "echarme un capote". Per cert, ja que et tenc a mà, perquè tancareu el bloc de n'Azatoth?

  grosske | 25/09/2006, 14:33
 3. Això passa a tota Mallorca!

  Ara no hem de posar el crit en el cel. Demani a qualsevol treballador de la Platja de Palma pel seu sou i els dies lliures que tenen, pues més o manco els mateixos. Aquesta gent arriba a poder sobreviure gràcies a les "propines". L'article xerra d'estrangers i "temporeros" de la península, però hi ha molta gent que viu a l'illa des de fa molts d'anys i estan igual. El que passa a aquest país nostro es que tenim uns sindicats que fan rialles i els treballadors també tenim culpa per no queixar-nos. Aquests hotelers són uns... però ja ho sabem de sempre. PAREIX MENTIDA QUE ET SORPRENGUIS GROSSKE!!!.

  emPPrenyat | 25/09/2006, 18:02
 4. Que canviïn d'ofici

  Això els passa per no saber triar l'ofici. http://breu.bulma.net/?l6884

  Pep Torro | 26/09/2006, 10:12
 5. Pep mejor que no cambien la Hostelería es la mejor escuela de aprendizaje

  No lo dudes ni un momento necesitamos ponernos a trabajar desde ya mismo en cualquier Bar o Restaurante, y luego todo será esperar y desde allí catapultarse hacia la gloria, o como mínimo hacia la política y a cobrar de los impuestos del ciudadano…………… La primera pista nos la dio A. Manresa hace un par de Domingos en “El País” bajo el epígrafe “Triquet…Llabrés…Cirer” , y en el que aprovechando lo de que el Pisuerga pasa por Valladolid con un cotilleo relativo a “La Casa del Libro” , nos dejaba caer como el Director General de Cultura del Ayuntamiento de Palma Jaime Llabrés había pasado de servirle cafés en dicho bar Triquet a nuestra alcaldesa Catalina Cirer , vecina del mismo inmueble, a ser nombrado por ésta para gestionar la Cultura de nuestro Ayuntamiento…………….Y la segunda nos la ha proporcionado la prensa de hoy entre otros F.Guijarro en e D.M. informándonos (independientemente de si es irregular o no la misma) que la Consellera de Inmigración y Cooperación del Govern Balear Encarna Pastor no tuvo la menor duda ni por supuesto sintió ningún rubor, al nombrar como Jefa de su Gabinete (Cargo de confianza, eso sí) a María Laura Giorgio, que como gran mérito (amén de ser Argentina) trabajaba en el restaurante que regentaba la primera………….Lo dicho dejo la Universidad y me voy a fregar platos o a servir cafés.

  Ayudita | 26/09/2006, 10:50
 6. ESTUDIS DE LA VIDA

  Yo no vull ficar-me en temes d'estudis. Un exemple molt clar, els professors. He tengut professors que tenen doctorats i no tenen ni p... idea de donar classe en canvi altres que a lo millor els va costar treurer-se la carrera són fantàstics. Els estudis no equivalen a ser més o menys capacitats per ocupar un càrrec, s'ha de tenir destresa. Prefereixo tenir una mestressa de casa com consellera de economía en vers de n'Ayreflor o un recepcionista d'hotel com conseller de Turisme. Els estudis valen, però les persones, les seves idees, la forma d'actuar, de ser i el bon saber fer valen molt més. I això que pens que hi ha molts "gamarusos" i "enxufats" pel Govern.

  emPPrenyat | 26/09/2006, 15:07
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS