Administrar


Estadisticas de visitas

LA MEVA CASA IL.LEGAL

grosske | 10 Setembre, 2006 17:07

Joan Font Rosselló és un diputat del PP abanderat d'això que en diuen "la derecha sin complejos". Col.laborador habitual de El Mundo avui és notícia, casualment, perquè va publicar un article tan ofensiu cap el feminisme que fins i tot l'Insitut de la Dona (gestionat pel PP) se li ha posat en contra. Ho trobau al Balears d'avui

Dimarts passat, el Sr. Font va afirmar a un debat del Parlament de les Illes Balears:

"...Com tampoc ningú piula de la casa il.legal en sòl rústic que s'ha comprat aquell antic fustigador de construir en sòl rústic com és el Sr. Grosske, que es compra a Sencelles un xalet sabent que és il.legal, amb piscina il.legal inclosa..."

Es gros que hagi d'aguantar aquest tipus d'acusacions tenint en compta que, per evitar-les, dia 29 d'abril del 2005, poc abans de formalitzar el contracte de compra, vaig adreçar una instància a l'Ajuntament on es deia literalment:

..."SOL.LICITA que... se li comuniqui per part d'aquest Ajuntament si, a l'esmentada finca, es dona cap tipus de circumstància que justifiqui l'inici d'un expedient d'infracció urbanística i que, en tal cas, es procedeixi a fer-ho així d'acord amb la legislació vigent"

Dit amb altres paraules, per prevenir acusacions com la del Sr. Font, vaig denunciar la finca que havia de comprar. L'Ajuntament no va trobar res il.legal però sí record que, com és lògic, em va fer pagar una taxa per la visita de l'arquitecte municipal i l'expedició del corresponent certificat

El Sr. Font ho sap perquè el meu dossier a la seu del PP estic està elaborat amb cura i sense improvisar. Malgrat això, no ha tengut problema per dir-ho en seu parlamentària perquè també sap que el "calumnia que algo queda" funciona a la perfecció.

I ara que faig?. De moment, ho he posatr en mans dels avocats

Comentaris

 1. Anècdota+casa
  Una anècdota, aplicable a alguns (homes) polítics. No sé quin president de Govern va dir a una conferència de premsa: "la igualtat plena amb les dones en el gabinet que presideixo arribarà quan hi hagi igual nombre de ministres homes que ministres dones". I una de les periodistes li respongué: "No, no és veritat Sr. President. La plena igualdat arribarà quan al seu gabinet hi hagi igual nombre de ministres beneits que ministres beneites" En quan a la teva casa "il··legal", fas bé d'anar a la justícia. Ten en compte que els (bons) polítics no sou com la resta de mortals: heu d'anar predicant i demostrant la vostra innocència, i la manera és anant als tribunals. Crec que és la millor forma de guanyar-se la tan desitjada (pels ciutadans) fiabilitat política. P.D: Aquesta també és la _meva_ manera de veure la realitat, en aquest cas.
  XYZ | 10/09/2006, 17:57
 2. tot el meu suport
  Hola Eberhard, et torn la nota de suport i solidaritat que em vares enviar fa poc. No tenen cap escrúpol, i fan circular mentides per aconseguir que, efectivament, "algo quede". Defensa't, perquè el que quedi sigui l'evidència de com són de poca-vergonyes.
  m.a. llauger | 10/09/2006, 18:17
 3. lamentable
  Es lamentable que este diputado del PP, que no debiera olvidar que entre todos los ciudadanos -incluidas las mujeres, claro está - le estamos pagando un sueldo,(el de funcionario, no el de colaborador de un periódico..!)para que se permita expresarse en tales términos ofensivos contra el feminismo. Su artículo y él mismo sólo me causan una gran REPUGNANCIA. En cuanto a lo que ha dicho sobre tu casa, es de una bajeza increíble, y por supuesto que tiene que responder ante los tribunales, no seas de ninguna forma generoso permitiendo estos comentarios. Ya sabes lo que le pasa a la gente de esta calaña, se les puede aplicar aquel refrán de "cree el ladrón de que todos son de su condición " !! Y disfruta de tu casa, que te lo mereces.
  E. G. | 10/09/2006, 21:05
 4. Qui juga amb foc ...
  Que es cremi. Fes tot el que sigui necessari per a posar al seu lloc a aquest senyor. Així potser aprendrà que, malgrat parlar és gratuït, les conseqüències del que es diu tenen un preu. Crec que és el mínim que es mereix.
  Miquel | 11/09/2006, 07:44
 5. Desenganat
  Voleu dir que anar als tribunals serveix de res? Mirau com han acabat casos tunel de soller, mapau o bitel...
  psé | 11/09/2006, 09:56
 6. SI NOS CANSAMOS ............. EL LADRON GANA MAS PASTA CON MAS SEGURIDAD ..............
  A POR ELLOS OOOOEEEEEEEEEEEE, A POR ELLOS OOOOOEEEEEEEEEEE, TODOS A UNA COMO EN OVEJUNA. SALUT
  LA MORAL | 11/09/2006, 13:01
 7. GROSSKE NO TE QUEJES!
  Mira, encima que te hace publicidad gratis para tu próxima campaña electoral, da igual si habla bien o mal de ti, lo importante es que hablen..... batua el món!!!
  emPPrenyat | 11/09/2006, 22:40
 8. el problema
  el problema de la polemica de la casa den grosske és la ubicació de la casa-sòl rustic!!!!!!-aiaiaiiaiia...que deu dir d'aixo el teu colegui llauger?vosaltres no sou el que no defensau la NO proliferacio de 2 residencies?guapo això!!!sou poc creibles!!pena i pensar que jo te vaig votar perque despres me venguis d'aquesta manera...ja no se a qui haure de votar a les proximes!!
  joan joan | 13/09/2006, 11:55
 9. A joan joan
  No ens deixis de votar. Efectivament, estam en contra de la proliferació de les 2es residències (especialment en sòl rústic) pero la meva casa no és una segona residència (és la primera i única) i, a més, no he fet proliferar res: la casa té més anys que jo (que ja són anys)
  grosske | 14/09/2006, 11:24
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS