Administrar


Estadisticas de visitas

EL PROXIMO ORIENTE DE FERNANDO COLOMO

grosske | 02 Setembre, 2006 16:36

El Proximo Oriente no és.lògicament, ni Palestina ni el Líban. A la darrera pel.lícula de Fernando Colomo és Lavapiés i, per extensió. tots els barris marcats per una immigració creixent.

A quants de vosaltres els va agradar "Love actually"? Es a dir: a quants de vosaltres els agraden les històries d'amor almibarades amb final feliç?. Els que heu tengut el valor de confessar que sí (com jo, que m'encanten aquestes pelis) podeu anar tranquils a veure El Próximo Oriente:passareu una bona estona.

La cosa és tan poc realista (per això dóna tant de gustet) que el propi Colomo es sent amb la necessitat de disculpar-se a la pròpia pel.lícula a través d'un dels personatges: la literatura, diu, no és la realitat, és només una representació de la realitat

A part d'això, la peli vacuna un poc contra el missatge d'aquesta "Iniciativa habitable" de la qual Illenc m'ha enviat la web en un recent comentari al meu darrer post

Comentaris

 1. Campos de concentracion social .................... creados por el Ayuntamiento
  Sr. Grossske, hace tiempo comente al impresión que me daba, la política de V.P.O. creada por el Ayuntamiento de Palma y Govern, la cual era mas parecida a la creación de "campos de concentracion sociales", siendo esto clasista y en los barrios de siempre, esto a todas luces algo contraproducente y nefasto tanto para los barrios de siempre, como para la gente que vive y va a vivir, ya que se construye en esos lugares con la catalogación de excluido de la sociedad, y con el futuro escrito ....... "viviras en la marginación", salgamos de esos barrios de siempre con tanta presión marginal social, y compremos solares en otros barrios para la creación de V.P.O., quizas con tiempo tengamos a muchos ciudadanos ahora marginados, incluidos otra vez dentro de la "normalidad", por tanto una sociedad en los barrios mejor. NO CREEMOS CAMPOS DE CONCENTRACIÓN SOCIAL Y ENCIMA LOS HACINEMOS .........SOLO FALTARÁ EL CABLE DE ESPINO. http://www.diariodemallorca.es/secciones/noticia.jsp?pNumEjemplar=1279&pIdSeccion=4&pIdNoticia=207745&rand=1157273728520
  Illenc | 03/09/2006, 09:58
 2. La connexió Matas - Grande al descobert
  Matías Vallés va aixecar la llebre, si visitau www.lobbyperlaindependencia.org descobrireu l'origen de l'espectacular fortuna del matrimoni Matas - Areal
  Toni | 04/09/2006, 17:52
 3. Quins negocis inmobiliaris te en Cursach ?
  Hola Grosske som en Jaume del post anterior, te contest a la reflexió que em vares fer l´altre dia sobre el cas Cursach. Crec que es molt greu que a un Sr " empresari" tengui molts de privilegis per un a institució pública com l´ajuntament per esser un home poderós i com dius tú tenir interessos inmobiliaris, quins? com ciutadá de a peu que tambe implica ( pagador dels imposts Municipals) aixó em pareix una cosa molt greu i no es pot consentir a part de produir una gran impotencia. Que pensau fer desde Esquerra Unida al respete amb tot el que pasa amb en Cursach?
  Jaume | 05/09/2006, 10:29
 4. a Toni;...... QUINA TRISTESA ........ POBRETS
  ¿www.lobbyperlaimdependencia.org?..........., au au venja ...... buffffffffff quin uns ....... amic, no perdré el temps amb quatre convençuts ........... rars rars.
  Mallorquinista | 05/09/2006, 11:42
 5. A Illenc
  La manera d'evitar això que dius és senzilla. Obligar a construir habitatges protegists en el marc de les promocions residencials generals. Així es conseguiria un doble efecte: construir més HPO i integrar-les al conjunt de la ciutat
  grosske | 05/09/2006, 13:09
 6. A Toni
  Gràcies per la teva aportació. Convé que la gent conegui les relacions entre la política i els negocis a la nostra terra perquè, com molt bé diu en M. Vallés, si no, no entenem res de que passa a Mallorca
  grosske | 05/09/2006, 13:14
 7. a Jaume
  El que hem fet des d'EU-EV és el que fem amb qualsevol irregularitat de la que tenim coneixement: denunciar-la políticament, mediàticament i, si cal, judicialment. En concret, aquesta legislatura hem denunciat en aquests tres àmbits la situació irregular del Megapark i, en els dos primers, la venda d'alcohol a menors a les discos d'aquest empresari (i a molts d'altres indrets)
  grosske | 05/09/2006, 13:17
 8. Rosa dels Vents

  El Proximo Oriente no és lògicament, ni el PP ni el PSOE. La darrera pel·lícula de la vida de tots nosaltres és a Lavapiés, Son Gotleu, el barri de Salamanca o es Fortí i, per extensió, tots els barris marcats per una desmovilització ciutadana creixent.
  A quants de vosaltres els va agradar "Alternativa"? Es a dir: a quants de vosaltres els agraden les històries que aposten per la participació ciutadana que ens fan imaginar ser persones amb vot i veu?. Els que heu tengut el valor de confessar que sí (com jo, que m'encanten aquestes pelis) podeu anar tranquils, a cagar : passareu una bona estona.
  La cosa és tan poc realista (per això dóna tant de gustet) que el propi Caganer es sent amb la necessitat de disculpar la pròpia pel.lícula, que només ell es va creure, a través d'un dels personatges: la política, diu, no és la realitat, és només una representació del que voldriem ser i la realitat política ens nega.
  A part d'això, la peli vacuna un poc contra el missatge d'aquesta "Alternativa" de la qual gairebé cap Illenc s'enrrecorda.

  Òscar

  Òscar | 19/10/2007, 00:29
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS