Administrar


Estadisticas de visitas

BESTIESES 10. OUS CONTRA ESPANYA I SI POT SER PRODITS

grosske | 14 Juny, 2006 15:56

ous contra Espanya!La gent som qui hem de fer la política, la gent, el poble. El poble ha dit que no vol aquesta genteta a ca nostra i els farem fora sempre que s'hi acostin. Demanau als felanitxers si en Matas hi ha tornat mai després que li deixassin ben clar que no el volien.14/06/2006 12:21i si pot ser podrits.

ous contra Espanya!Després d'aquestes línies de demagògia demòcrata només vull aclarir dues coses. No deixaré dir a l'enemic el que vulgui dir si ell no me deixa expressar-me. Tirar ous, rebentar actes, boicotejar campanyes són límits als que hem hagut de recórrer davant de la negació dels nostres drets (il·legalització d'associacions, marginació, coacció persecució i tortura que hem patit de molt a prop, massa). Si hem de tirar ous és perquè no mos han deixat altra opció. El vot? Au, com si les institucions defensessin els drets de les persones...14/06/2006 13:04i si pot ser podrits.

Aquests dos comentaris han aparegut al post "Ous contra Rajoy". Són un bon exemple relatiu a que el que anomanam genèricament "pensament fatxa" no és un patrimoni de la dreta. Aquí hi és gairebé tot perfectament condensat: apropiació particular del que vol "el poble", determinació particular de qui és bo i qui és dolent i menyspreu del vot si altera o posa en qüestió les veritats indiscutibles de les quals un n'és el portador

Comentaris

 1. TÍTOLS
  I tu qui ets per dir qui és feixista i qui no? On donen els títols? Fa més mal el que pretèn el pp que un parell d'ous, podrits o no.
  Engels | 14/06/2006, 16:14
 2. Re: BESTIESES 10. OUS CONTRA ESPANYA I SI POT SER PRODITS
  Yo creía que eran las urnas uno de los elementos para la expresión popular. Si ahora se justifican acciones contrarias a la libertad de expresión de unos - tal como ha hecho la izquierda -, también estarán justificadas las acciones que lleguen a realizar los otros. Creo que justificar esas acciones no es positivo ni para la democracia ni para la convivencia.
  loveomal | 14/06/2006, 16:20
 3. Re: BESTIESES 10. OUS CONTRA ESPANYA I SI POT SER PRODITS
  Copio y pego un comentario del blog de Escolar, que parece que nos estaba esperando: "La línea que separa a alguien chillando su rabia al PP del facha es muy muy delgada, y esta gente se la pasa por el forro de los cojones cuando quiere. Pues muy bien, igual que llegado el momento me cago en el PP me cagaré ahora en ellos. Publicado por: andaqueno a las Junio 14, 2006 10:40 AM
  Jo Mateix | 14/06/2006, 16:27
 4. Y ahora mi opinión
  Sigo pensando firmemente que mi derecho a criticar al PP y de trabajar porque no sigan gobernando, se basa, especialmente, en ser diferente a ellos. Y si alguien se pone frente a Rajoy a la altura de los descerebrados que intentaron agredir a Bono a banderazos, automaticamente se convierte en mi contrario. Por muchas razones que den para les tiren tomates. Yo soy de los que pienso que un voto de canto y bien afilado duele más, mucho más... y el moratón dura 4 años.
  Yo Mateix | 14/06/2006, 16:33
 5. duele más un voto
  si "yo Mateix" un voto duele más a los del PP de lo que nos podemos imaginar, aunque ganen las elecciones, saben cual es el poder de los votos y los temen por eso llevan a cabo la política del ventilador (=echar mierda con el ventilador en marcha) para manchar a todos (comos todos son iguales) y per manecer en el poder. A la derecha, a los del PP, le tienen pànico al voto, porqué es universal y secreto.
  voto | 14/06/2006, 20:36
 6. Heu sentit a Piquè?
  Ahir, al programa "la nit al dia " de la Terribes van treure de nou unes imatges de gent "tirant ous" en un acte del PP al que asistia Aceves. El més interesant va ser veure uns imatges posteriors d'Aceves i Piqué somrients. Els micros de la sala van registrar un comentari privat que el segon feia al primer en el que, entre rises, li comentava com de bé els hi venien aquestes imatges. La resta de feina ja l'han començat a fer els medis afins. Heu llegit/vist A3, ElMundo, La Razón...?
  Òscar | 14/06/2006, 20:37
 7. Orwell
  No he pogut trovar-lo ara, però us recoman el pròleg a "Rebelión en la granja", de l'amic Orwell. Crec recordar que apareix en la edició d'Editorial Destino. Va sobre la llibertad d'expressió. Ve a dir més o manco que l'autor, n'Orwell pot no estar d'acord amb el que digui XX, però que estaria dispot a defensar fins allà on calgui el dret d'en XX a dir qualque cosa amb la qual n'Orwell no estigués d'acord. Cal recordar que "Rebelión en la granja" va estar prohibit, censurat una bona estona a Anglaterra per antiestalinista, quan a l'estat anglés li convenia dur-se be amb el tío Pepe, perquè estamven aliats contra l'alemània nazi. N'Orwell savia de què parlava. Ara i sempre, el fi no justifica qualsevol mitjà. D'una conducta autoritària, sectària, estalinista, o com diu n'Eber, fatxa, no se'n prefigura cap moldel de societat democràtic, se desacredita tot sol. això explica l'alegria de n'Acebes i en Piqué.
  Julen Adrián | 14/06/2006, 23:08
 8. El derecho a expresar la discrepancia
  Siendo criticable el lanzamiento de objetos, encuentro totalmente legitima la opción del abucheo y la cacerolada, ante la visita de los jerarcas peperos, da muy mala sangre ver cada dia en televisión como se insulta a tu pais y se le boicotea economicamente. Son comprensibles y justificables estos abucheos, entiendo a las señoras de los puestos del mercado cuando abuchearon a Rajoy, lo tenian delante y era la oportunidad de mostrale su rechazo antes los insultos evacuados diaria e impunemente contra catalunya por los lideres peperos. La epidemia de lo politicamente correcto y el cinismo pepero nos esta haciendo perder la perspectiva . Yo tambien hubiera abucheado a Rajoy y Acebes
  Dr Maslow | 15/06/2006, 07:44
 9. Al Dr. Masslow
  El meu post "ous contra Rajoy" acabava dient "els ous marquen la diferència". Efectivament, escridassar, anar amb pancartes o xiular a un polític a mí am sembla un exercici de llibertat d'expressió inqüestionable. Llançar objectes, agredir o impedir per la força la celebració d'un acte públic és "harina de otro costal". No és un matís, és una diferència fonamental
  grosske | 15/06/2006, 08:01
 10. ous contra Espanya!
  Senyor Grosske: Voldria que tota aquesta litúrgia de demòcrata que presumiu la practicàssiu sempre davant de totes les agressions que els joves sense representació parlamentària patim. Això del vot està molt bé sempre que qualcú l'utilitzi segons els teus interessos i és una cosa que jo encara no he trobat, per tant només me queda la protesta amb la qual he patit moltes agressions (fa poc a mans d'Arcadi Espada) que no surten als diaris ni televisions ni als vostres blogs progres. Si els demòcrates només defensau les agressions que pateix qui té el poder els que no el tenim quedam desemparats i així podem ser molt perillosos. Moltes gràcies
  ... i si pot ser podrits. | 15/06/2006, 09:08
 11. That's the question.
  Preguntes als eivissencs als quals la Guardia Civil va dessallotjar a la força, amb reforssos venguts de la Península, de casa seva sense tenir autorització judicial, com en el cas de can Malalt. Que vos estimau més que vos votin dos ous pel cap, encara que siguin podrits o tornar a viure un dia com el descrit? Qui és el violent aquí?
  laseuplenadous | 15/06/2006, 10:21
 12. Rectificació
  Allà on diu "votin" volia dir "fotin".
  laseuplenadous | 15/06/2006, 10:22
 13. a laseuplenadous
  Una malifeta no tapa l'altra
  grosske | 15/06/2006, 13:51
 14. Només veuen la palla....
  Si, però, les imatges de can Malalt no les veus constantment pels informatius i les altres tot el temps te les freguen pels nassos. I pagades amb els diners de tots els que pagam inposts, que no som tots, precisament.
  laseuplenadous | 15/06/2006, 15:12
 15. A laseuplenadous2
  Tens tota la raó. Quan dic que els mitjans de comunicació tenen papá i mamá no estic fent cap acudit
  grosske | 15/06/2006, 16:37
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS