Administrar


Estadisticas de visitas

AHIR VAIG ANAR A URBANISME DEL CONSELL

grosske | 13 Juny, 2006 12:18

Tal i com vos havia anunciat, ahir vaig a anar a Urbanisme del Consell per saber que havia estat de la meva petició relativa a que fossin ells els qui tramitassin la denuncia sobre l'esbucament del pont des tren donat que l'Ajuntament no havia fet absolutament res al respecte

Llegiu els meus llavis: "El - Con-sell - tam-poc - no - ha - fet - res".

No sé si té massa sentit que vos conti aquestes peripècies a través del pantà de la disciplina urbanística. Segurament us avorreix però així tal volta vos adanoreu de com funciona l'administració i de com les lleis es converteixen en paper banyat

En concret, el Consell va dur la meva sol.licitud de tramitació de la denúncia paralitzada per l'Ajuntament a un expedient que obra a Patrimoni i del qual, com informava el Balears, no havien sortit altra cosa que dues sol.licituds a l'Ajuntament demanant els papers que l'Ajuntament, "naturalment", no havia contestat.

-Què pensau fer?, vaig demanar a un funcionari. - ....?(silenci) - Home, vaig insistir,  l'Ajuntament té l'obligació de passar-vos els papers, no?. - Sí, però això ho fan casi tots els Ajuntaments... - Idò reclamau els papers via judicial. - (rialles)

Bé, avui he fet un altre escrit al Consell i ja he sol.licitat veure a Urbanisme de l'Ajuntament les peticions de documentació del Consell per saber què ha estat d'elles. Tenen un termini de cinc dies abans de mostrar-m'ho

(continuarà, per una qüestió de nassos, però continuarà)

Comentaris

 1. Que hi deu tenir a dir...?
  Que hi deu tenir a dir el PSOE, el principal partit de l'oposició? Grosske, tira endevant a veura qu'en surt de tot aixó. Crec que tots t'esteim ben agraïts per fer sa teva feina, al manco jo.
  Toniet | 13/06/2006, 18:58
 2. Impotència!
  Avorriment?, no. El sentiment és d'impotència davant les nostres administracions públiques, que són els primers en pasar-se pel folre la seva credibilitat. Estic fart del "tothom ho fa" i del "això va com va". Fem fora de les administracions a tots aquests cràpules que tenen el poder per decidir que les coses "vagin com van". Obrim els ulls a tots el funcionaris, que no permetin que els tractin com operaris de la seva cadena de motatge xanxullera, recordem-lis que estan al servei dels interesos socials i no als personals de ningú. Buf!, perdó per la xapa. Malgrat el sentiment d'impotència, crec que està bé continuar amb aquesta tasca. Ànim.
  Òscar | 13/06/2006, 20:28
 3. ANDRAITX ........... PALMA ......... CALVIÁ ......... SES SALINES ............ Y ASI SUCESIVAMENTE .............
  LA DEGENERACION DE LA ONESTIDAD DE LOS POLITICOS .......... . ¿Para que votamos? ...... ¿para que legislen? o ¿para que roben y hagan chanchullos destrozando el medio ambiente? ......., ¿son partidos politicos o porlo contrario sectas?......, ó ¿seran delincuentes? ...... . Despues de esto, como una vez lei en un post ..... no quedará mas remedio que crear una "ASOCIACION EN DEFENSA DEL CIUDADANO VICTIMA DEL POLITICO". ¿NINGUNO VA A LA CARCEL, POR LO DE ANDRAITX?, CONOZCO UN CASO DE UN HOMBRE QUE POR DEJAR LAS OBEJAS PASTAR DENTRO DE UNA ZONA PROTEGIDA, LO DETUVIERON ............ Y AL CALABOZO,......... AHORA NO ERA POLITICO ...... SE AYUDAN UNOS A LOS OTROS, NO HAY COLOR POLITICO TODOS CHUPAN.
  Illenc | 14/06/2006, 12:51
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS