Administrar


Estadisticas de visitas

RATIFICADA LA DENUNCIA PER SON OLIVARET

grosske | 09 Juny, 2006 21:11

Avui he anat al jutjat núm.6 a ratificar la denúncia interposada per EU-EV pel creixement incontrolat de la urbanització il.legal de Son Olivaret.

Em sap greu pel jutge perquè li ha caigut un bon "marrón". Són moltes cases (prop de 50) les que s'han construit sota el mandat de na Cirer i que s'han afegit a les il.legalitats "històriques". Com li he explicat al jutge en el marc de la declaració "no és només per aquesta urbanització en concret, és pel clima que es crea que la llei és paper banyat".

Supós que Fiscalia intentarà trobar un sistema per demanar l'arxiu però ho tendrà mal de fer. El cos del delicte està allà, visible per a tothom, inamovible en el sentit més estricte del terme, indiscutible... és un delicte fet pedra. La determinació dels responsables tampoc no és gens difícil. Hi ha propietaris, compres, vendes... de les quals hi ha constància escrita.

Què faran?. La veritat és que no crec que hi hagi massa precedents de dur fins a l'enfront les possibilitats que ofereix la Llei per combatre l'urbanisme il.legal en sòl rústic. Veurem que passa. Qualcú vol fer un pronòstic?

Comentaris

 1. arxivada
  Segur que queda arxivada.
  enguillem | 09/06/2006, 22:30
 2. El Palau d'en Matas: la casa dels horrors!
  Sabíeu que el Paulau que s'ha comprat el bufa i nou ric Jaume Matas per 800 milions va ésser escenari d'un crim horrorós el maig de 1964? Si aquest tema us interessa, visitau www.lobbyperlaindependencia.org
  Xim | 10/06/2006, 08:29
 3. Pronósticos
  Tener, tenemos, pero luego a uno le tachan de derrotista, así que voy a ver si cruzando los dedos funciona la cosa. Suerte.
  Yo Mateix | 10/06/2006, 09:39
 4. REBELION CIVIL ........
  Si ellos consienten la urbanización ilegal sin poner las mendidas necesarias ................¿porque tenemos que pagarles la contribuciones?. REBELION CIVIL POR UNA ADMINISTRACION PUBLICA INEFICAZ Y TERCER MUNDISTA. RODRIGO RODRIGO ........ QUINA CREU ..... CREU-ME.
  Illot | 10/06/2006, 10:43
 5. El fiscal teletubi
  Es que en lugar de un fiscal general tenemos un teletubi. Bueno, no exactamente, los teletubis son más profesionales que Barceló...
  JMC | 10/06/2006, 11:16
 6. El marron del PSOE
  I Ses Fontanelles. Perquè el grup municipal socialista calla en aquest tema? Amb que els tene enganxats. Com és que són la comparsa del PP.
  Antònia | 10/06/2006, 14:51
 7. Putrefacció
  Ja fa anys que l'urbanisme d'aquesta illa put. A qualsevol indret pots trobar edificacions que defugen de qualsevol normativa: casetes de bloquets o totxos vists, xalets de nova planta dins mig quartó, pseudourbanitzacións dins qualsevol garrigó de Mallorca, mansions de luxe sense cap plànol ni permís d'obra, reformes totals d'immobles amb un simple permís per arreglar la teulada i... No vull cansar-te, però aquí l'únic imbècil és aquell que ho vol tenir tot en regla. Segur que per voler fer-ho com cal tendrà mil i un entrebancs i als infractors encara se'ls considerarà gent "viva".
  Biel | 10/06/2006, 22:39
 8. son olivaret

  senyor Grosske, ara al tema en questió l,hauria de afrontar de una manera intel.ligent.
  a son olivaret hi deu haver un caramull de vots captius pel pp.
  Estan esperant que els hi legalitzin les construccións. Com que aquest problema no te fàcil solució, crec que lo intel.ligent és legalitzar i adecuar la urbanització, fent deshabitar totes aquelles infraviviendes que no siguin aptes per a viure.
  Una amnistia a tot el terme i despres... multiplicar les sancions per 6 i ordres de esbucament inmediates. Així mai no es podrà dir que l,Ajuntament ha permès i inclús fomentat aquest tipus de infraccions. Amnistia , legalització i després mà de ferro.

  leinad_74 | 31/08/2007, 12:53
 9. recalificacions

  lo que no hi ha dret es que tots els que es beneficien de recalificacións etc etc, siguin els politics corruptes, en nuñez i navarro, en ´Florentino, etc etc. ja que els unics terrenys que es recalifiquen sòn aquells que pertanyen a aquesta gent.

  Seria interesant que fos obligatori per a recalificar uns terrenys , que aquest fos de qualsevol entitat publica. Aixi el benefici es per a tots i es podria controlar el preu dels habitatges.

  leinad_74 | 31/08/2007, 12:57
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS