Administrar


Estadisticas de visitas

EL BLOC POSA NIRVIOS AL PP

grosske | 02 Juny, 2006 14:05

La "gran coalició" d'esquerres que es prepara per al 2007 està posant nirviós al PP. Els comptes comencen a sortir amb dificultat.

A Palma, per exemple, la fragmentació de l'esquerra en quatre candidatures i la possibilitat que els vots d'ERC, fins i tot,  deixassin fora el PSM, era un escenari prou còmode per als conservadors.

Ara tenen davant una UM que, el que pugui treure, serà a costa del PP (no és previsible que, ara, i en contra del que passava el 2003, cap vot progressista s'en vagi cap els actuals socis del PP), un PSOE amb una cara renovada que es girarà cap a un electorat progressista/centrista/moderat...  i un Bloc (o com es digui) que, eventualment, pot  aglutinar tot el vot de l'esquerra i el nacionalisme més "alegre" i radical.

Cirer no té un balanç de gestió massa brillant i ha tengut més lios interns i externs dels que un batle/llessa es pot permetre; a més, hi ha un cert cansanci per l'eterna hegemonia conservadora

El que vos dic és el que es rumoreja a molts de cercles polítics i periodístics. Si tenc raó, veureu les següents coses: molts d'atacs al PSM i molts de "certificats de defunció" d'aquest partit; molts d'atacs a la meva modesta persona i molts d'atacs a la "incoherència" ideològica del bloc. Estigueu atents a les pantalles

Comentaris

 1. Peperos
  El que feim els peperos és fotrer-nos un fart de riure, ecatats els verds, escatat el psm i el psoe que no alça cap, majoria absoluta la pròxima legislatura al consell i al parlament.
  perico | 02/06/2006, 14:21
 2. A Perico.
  Esteis nirviosos , tant d´añys comandant i despres que vos comandin no os va bé. Basta veure al Rajoy i companyia sou patetics, " España se desmonta" no surten de dir pardalades com aquesta. Perico entrenet per perdre las proximas eleccións que no falta molt d´aixó.
  Miquel | 02/06/2006, 14:43
 3. En Rajoy fa zopes
  Aquest home en lo que guanya no podria pagarse un logopeda , si es tant xueta que li pagui el partit popular, es que fa el ridicul quan xerra.
  Avecrem | 02/06/2006, 14:46
 4. Prediccions
  Afegeix que el PP fomentarà una escissió dins el PSM i, en una segona fase, que els escindits s'acostin a ERC i formin una coalició que es presenti com a "estrictament nacionalista". Aquesta coalició, lògicament, no tendria la més mínima opció d'aconseguir representació enlloc, però serviria per dinamitar el Bloc. L'estratègia del PP inclourà, fins i tot, la publicació d'algun sondeig falsificat, com els que varen difondre el 2003, que donaven dos diputats als Verds d'Eivissa. Tampoc seria d'estranyar que presentassin una llista verda fantasma. El que crida l'atenció no és que siguin tan desvergonyits, sinó que dins l'esquerra hi hagi tantíssim de beneit disposat a fer-los el joc.
  Observador | 02/06/2006, 15:13
 5. conxa
  era raro que no sortissim els xuetes per en mig. Apart d'aixó, avui el Mundo ja parla d'absorció i liquidació del PSM, i com diu en Grosske, lo que arribarem a sentir, aixó hauria d'obrir els ulls a molta gent.
  conxa forteza | 02/06/2006, 16:53
 6. El InMundo.cat és obert
  S'ha obert una pàgina als perjudicats per El Mundo. Supos que tu no hi pintes res aqui, Eberhard. O si?
  http://bloc.balearweb.net/802 | 02/06/2006, 17:18
 7. A perico ....................
  Yo que vote al PP hago balance ......., y traduzco lo siguiente ......: pagan por un solar muchisimo mas de lo que tendrian que haber pagado...... PERO CON MI DINERO; SUS SOCIOS UM, venden un solar can domengue a mitat de precio de lo que cuesta en realidad, y para rematar la jugada .... no quieren Viviendas de Proteccion Oficial .... porque por lo visto degradan la zona y son unos delincuentes ........ . SINCERAMENTE ...... PIDO DISCULPAS A TODOS POR HABERLES VOTADO ..... JAMAS PENSE QUE LLEGARAN A ESTO. POR CIERTO PERICO .......... ¿TU CUANTAS CASAS TIENES?, BUENO SEGURO QUE ERES ASESOR DE ALGO. A LOS DE UM LES SOBRAN LAS CASAS Y A LOS DEL PP TAMBIEN SINO ...... NO ESTARIAN DE ACUERDO ..... ¿O NO?.
  Illenc | 02/06/2006, 18:00
 8. A .cat
  No us queixeu tant i aneu de perjudicats, quan en segons que pàgina web .., passaria absolutament el contrari, "es va ajuntar la fam, amb les ganes per mejar", això vos passa quan cap guarda les distàncies i els componiments. Al fet pit ........... no es plora
  Illot | 02/06/2006, 18:08
 9. Xuetes
  Dong dong dong dong... Avecrem, això dels xuetes està més passat de moda que en Machín i, a més, és políticament impresentable.
  grosske | 02/06/2006, 19:38
 10. A Observador
  No sé qui ets però files prim que fa goig llegir-te
  gr | 02/06/2006, 19:39
 11. als de el inmundo.cat
  Sempre que me provoquen hi vaig. Faré un post sobre la qüestió perquè és interessant
  grosske | 02/06/2006, 19:41
 12. grosske
  ja que som vella, però tampoc estic tan passada de moda, no fotis ... no està tan acabat com creus, cerca el meu article del Balears "La Mallorca profunda" i "fliparàs". Per cert ha sortit un nou diari "balears digital" ara ho he llegit al lobby, només llegir la seva presentació se m'ha posat carn de gallina. Diuen que dirigit per n'Alemany.
  con xa | 02/06/2006, 19:53
 13. Otra opción de la estrategia del Mundo
  ...azuzar a los dos bandos del PSOE que aspiran a encabezar la lista de Palma (Lafuente y ?)
  Joan | 02/06/2006, 20:28
 14. O tots moros, o tots cristians
  Eber, així com una colla de fills de p... t'obligaren a fer públic com havies finançat ca teva s'hauria d'exigir a aquest tèrbol personatge que pastura pel Consolat de Mar que expliqui com ha pagat el "palacete". el pis de Madrid, els pisos de Sa Colònia, etc.. I una altra cosa, per favor, no ataqueu en Rajoy. Aquest home és una joia. Cada vegada que obr la boca perd vots. Per tant, calladets, i que se la foti totsolet. Que Dèu el conservi molts d'anys.
  laseuplenadous | 04/06/2006, 17:21
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS