Administrar


Estadisticas de visitas

AHIR VAIG SER A MADRID

grosske | 30 Maig, 2006 06:19

Vaig parlar a la Presidència Federal d'IU del "Debate de Política General" que avui comença al Congrés.

Decidirem presentar ressolucions, juntament amb ICV, sobre nous drets civils (transexualitat, mort digna, avortament), republicanisme, laicitat, política exterior (Afganistán, Palestina, el Sahara...) centrals nuclears, habitatge, universitat, reforma laboral, fiscalitat, Llei Electoral, municipalisme, vols il.legals de la CIA, dona, cooperació i desenvolupament, immigració, cultius transgènics, residus urbans...

EUIB decideix de manera sobirana l'acció política a dur endavant a les nostres illes. A partir d'aquí, formar part d'una organització estatal on, amb gent d'altres indrets, puc intentar incidir amb més força sobre totes aquestes qüestions tan importants, a mí, lluny de semblar-me un problema, em sembla una magnífica oportunitat 

Comentaris

 1. Cero Zapatero.
  Doncs mira Eberhard, de totes aquestes coses que vàreu parlar la primera que menciones a mi i a molta gent que vota a l'esquerra ens la du ben fluixa. Resulta que l'esquerra ha hagut de treure les castanyes del foc als homosexuals quan dins en el PP en tenen les llistes plenes. D'això se'n diu mariconades. I que consti que no tenc res en contra dels homosexuals.En canvi el que ens emprenya molt és que pels ciutadans normalets, poca cosa, dels problemes de cada dia. Qué putes fa el govern central en vivenda? amb els diners negres que a partir de dia 20 seran blancs? en educació? en control de la inflació? en medi ambient? quan na Narbona la està cagant amb la piscina d'en PJ. Massa verborrea i pocs resultats.
  laseuplenadous | 30/05/2006, 11:59
 2. Què és això de "ciutadans normalets"??
  Estic molt d'acord en que el govern del PSOE no fa gaire cosa amb molts dels temes que dius, com habitatge, educació, i un llarg llarg etcètera. Ara bé, crec que no hauries de embullar-te amb els temes, ser un poquet més educat, i sobretot menys injust. Per cert, les persones homosexuals no són "ciutadans normalets"?
  pajarito | 30/05/2006, 14:07
 3. Re: AHIR VAIG SER A MADRID
  Els homosexuals són tan normals com jo i com tú. Però dins el PP hi ha molts d'homosexuals que no han mogut un dit i s'aprofiten de les conquestes socials com que es puguin casar que em promogut des de l'esquerra. En canvi aquest no han mogut un dit per tots els altres temes i segueixen a les poltrones del poder fent mariconades. I voltros, darrera, darrera,..
  laseuplenadous | 30/05/2006, 14:21
 4. Re: AHIR VAIG SER A MADRID
  Continuu sense entendre part del teu plantejament. Com he dit, comparteixo bona part de la teva crítica sobre que hi ha temes que ja no es que no es millorin, sinó que ni tant sols es toquen. Però a veure, al PP el varen votar més de nou milions de persones, si l'esquerra fa qualsevol millora social, és més que evident que en sortim beneficiats tots i totes (inclós els del PP...). I lo que si que no entenc és lo darrer que dius, "i voltros darrera, darrera...", si et refereixes a IU, em sembla molt bé que IU estigui continuament presionant i influint tot el que pot en el Govern perquè faci polítiques socials, incloses evidentment les que tenen a veure amb llibertats personals o sexuals.
  pajarito | 30/05/2006, 15:12
 5. Encara no?
  Vàres veure cap homosexual del PP a manifestacions contra la guerra? Has sabut de cap debat intern dins el PP reivindicant la homosexualitat? Més bé he vist comdennes i donar la maneta als bisbes per tocar els nassos a l'esquerra. Pot ser no m'he expressat bé quan he emprat la paraula "normal". Hauria d'haver dit millor "ciutadans de a peu" o "ciutadans del carrer". Hem referesc a aquells que som solidaris amb els que pateixen però llavors no veig correspondència amb els que no arriben a final de mes o els que no es poden pagar una pròtesi dental. I l'esquerra peca d'ingenua pensant que pescarà vots de grups molt minoritaris que a l'hora de la veritat (del vot) voten Aznar. Per cert, tenc amics i coneguts homosexuals que són persones excel·lents, molt més que parelles casades per l'església. No sé si encart m'hauré expressat bé, però torn repetir, l'esquerra i ara més que mai a l'hora de fer un Bloc, hauria de ser més pràctica i més pragmàtica. I quan dic "darrera, darrera,..." vull dir que comença a ser hora de cantar les quaranta a Zapatero. Des de l'esquerra, que ja n'hi a prou de "pseudocentrisme".
  laseuplenadous | 30/05/2006, 17:57
 6. Ara crec que sí
  I do sí, ara per mí sí que t'he acabat d'entendre. Però continuo estan en desacord amb una part del que exposes. Encara que pugui semblar que la llei que regula el matrimoni homosexual el PSOE l'ha emprada com element mediàtic, aquesta modificació del còdig civil, és una reivindicació històrica de IU, y de l'esquerra en general. No es promou i recolza aquesta llei per guanyar vots, sinó per construir una societat més justa i igualitària. Segurament que hi ha persones homosexuals afiliades al PP que s'han beneficiat de lleis com aquesta, i ni tant sols la recozen o reivindiquen. Igual que hi haurà molts de ciutadans i ciutadanes que si es millorés l'accés a l'habitatge, la sanitat o l'educació, també es veurien beneficiats, encara que facin campanya en contra... (al PP li han votat més de nou milions de persones...). Fer política d'esquerres es fer política per a tothom, tal vegada això és el que més ens distingueix de la dreta... Estic d'acord que hem de abordar amb molta més eficàcia i coherència els problemes del dia a dia de la ciutadania (cosa que el Govern central no fa gaire bé, però per això no és un partit d'esquerra transformadora), però evidentment això no lleva que es donin per bones i es recolzin determinades accions o lleis com ara la dels matrimonis homosexuals. Jo també crec que hem de cantar les quaranta a Zapatero, i crec que començarem amb la reforma fiscal que és de vergonya.
  Pajarito | 30/05/2006, 21:10
 7. Re: AHIR VAIG SER A MADRID
  Pajarito, m'encanta com escrius i com raones i com revoloteges (revolotejar es correcte?) sobre el debat. Aprenc molt dels teus comentaris
  la monda bis | 30/05/2006, 21:16
 8. Comunicació o dependència
  El post sembla dir que gracies a formar part d'una organització estatal es poden afrontar accions sobre "drets civils (transexualitat, mort digna, avortament), republicanisme, laicitat, política exterior (Afganistán, Palestina, el Sahara...) centrals nuclears, habitatge, universitat, reforma laboral, fiscalitat, Llei Electoral, municipalisme, vols il.legals de la CIA, dona, cooperació i desenvolupament, immigració, cultius transgènics, residus urbans..." Eber no és un bon argument, pensa'n un altre. Ja no recordes allò de "pensar globalment actuar localment", tot això es pot plantejar des de una associació de barriada o des de una entitat multinacional. Sobirania no és aillament, és sobirania.
  Psmro | 31/05/2006, 07:38
 9. A Psmro
  No canviis les meves paraules. Jo no he dit que formar part d'una organització estatal fos una condició per plantejar determinades polúitiques; he dit que era una "oportunitat" per plantejar-les a determinats àmbits i en combinació amb gent d'altres indrets
  grosske | 31/05/2006, 11:04
 10. Més mariconades.
  No volien llei del divorci i n'hi ha qualcun que els jutges estan cansats de veure'l. No volien llei d'avortament però enviaven a Londres a les seves filles. No volien autonomia i fa més de 20 anys que la governen. Van a missa i regalen solars a l'església però després són els primer clients dels puticlubs, Rasputin inclòs. Condemnen la masturbació i volen santificar al darrer Papa que rebia a un pedòfil com el fundador dels Legionarios de Cristo a qui un mariconarro com Ruiz Mateos li ha donat 6 milions d'euros. Parlen del REB i no s'ho creuen ni ells, en Rajoy ja ha que nanay. Prou de purismes, hem de ser més fills de puta que ells.
  laseuplenadous | 31/05/2006, 12:12
 11. a Psemero
  Si creus que des d'una associació de barriada o una entitat multinacional, es canvien les Lleis, cal fer s'ho mirar.A les associacions de barriades molt d'infantilisme asambleari i poca eficacia, al seu torn a les entitats multinacionals molt de "fum de formetjades".
  altre pic | 31/05/2006, 17:21
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS