Administrar


Estadisticas de visitas

A QUINA LLISTA M'HE DE PRESENTAR?

grosske | 17 Maig, 2006 15:46

Avui dos periodistes m'han tornar demanar el que molta altra gent em demana darrerament: "que et presentaràs, a les primàries de Palma o del Parlament?"

Acab de pensar que mai no he parlat d'això en el bloc i que tal volta seria bo que hi quedàs constància.

La resposta és no ho sé.

Al marge que el sistema d'elegir els caps de llista a A.EU-EV siguin les primàries,  hi ha una decisió prèvia i molt important que és la dels candidats de presentar-se. A hores d'ara hi ha múltiples contactes, reunions formals i informals etc. per parlar de quins serien els candidats més convenients. Particularment, no pens prendre cap decisió fins que no hagi acabat aquest periode de consultes i ho faré en funció del que surti d'aquest periode de consultes.

Sé que és temptador pensar: "se de buena tinta" que es presentarà aquí o allà o que "està dubtant" però, de vegades, en política, les explicacions reals són les més senzilles i les menys espectaculars

Comentaris

 1. Al parlament
  Suposo que podem opinar. Jo de tu me presentaria al parlament. Sempre vaig pensar, i és una opinio personal, que mai hauries d'haver perdut l'estirada de ser conseller. Ara bé la decisió és només teva
  enguillem | 17/05/2006, 16:30
 2. al parlament
  Clar que t'has de presentar al parlament, així com van les coses necessitam una veu clara al parlament.
  part forana | 17/05/2006, 16:45
 3. Bloc i a l'Ajuntament
  Si em permets, les meves preferències són: 1r Que es faci el Bloc, amb Alternativa, PSM i ERC. 2n Si no es fa el Bloc i Alternativa va en solitari, millor tu a l'Ajuntament i Miquel A. Llauger al parlament. Tu asseguraries el vot a Palma. I en Llauger faria una magnífica campanya, permetria que Alternativa entràs amb força en la Part Forana i permetria visualitzar clarament el component verd d'Alternativa. Salut.
  Observador | 17/05/2006, 17:09
 4. A Palma
  Crec que la feina feta a Palma durant aquesta legislatura ha de portar un bon resultat, i crec que tal vegada podries plantejarte anar al Parlament si durant aquesta legislatura, tant na Marisol com en Toni haguessin tingut un poc més de protagonisme, que la gent els hi coneixes més i tot això... o es veges un substitut o substituta clara per Palma, però pens que no n'hi ha. El problema, que crec que pel Parlament tampoc tenim un substitut o substituta clara per tu... crec també ens fa falta una millor alternativa que en Miquel A. Llauger... Malgrat això, no perdria l’oportunitat que tenim amb tu a Palma... Una abraçada!
  pajarito | 17/05/2006, 17:26
 5. Pacta con el PSIB
  Pacta con el Psib y al Parlament. Eso sí exige contrapartidas en el programa electoral.
  Marco Tulio Ciceron | 17/05/2006, 17:27
 6. Re: A QUINA LLISTA M'HE DE PRESENTAR?
  Qué bien hablas pajarito. Ojalá que algún día nos podamos conocer
  pajarraco | 17/05/2006, 18:18
 7. ¿para que tires el retrato del rey otra vez?
  Grosske, chato, fue verdad eso o es leyenda urbana?
  boboprogre | 18/05/2006, 08:08
 8. Llauger + Grosske
  La fòrmula millor és la combinació al 50% dels ingrendients roigs i verds. El més lògic és: un al parlament i l'altre a l'Ajuntament.
  Roigverd, verdroig | 18/05/2006, 09:36
 9. ¿Qué està passant?
  Tots els partits polítics estàn movent els seus "pesos pesados de la política balear" cap a l´ajuntament de Palma... UM mou al seu jugador; Grosske, del parlament a la batlia de Palma; al PSIB li ha costat horrors, però a la fi té candidat... això fa olor a socarrimat... sembla que uns es despedeixen del Consell de Mallorca, i la resta veu imposible arribar al parlament, sembla que l´esquerra només veu assequible la batlia de Palma, lo que explicaria l´interès desorbitat que ha despertat la "Llei de capitalitat de Palma" (per això dels cèntims i les competències). L´esquerra a d´anar a per totes, que ja fa tard, no ens podeu deixar tirats als votants.
  Fitipaldi | 18/05/2006, 11:50
 10. Al Parlament de cap.
  Tira't hi, que no hi ha roques.
  laseuplenadous | 18/05/2006, 11:58
 11. Qué pensen els ciutadans de Palma?
  En realitat està clar que series un bon candidat a les dues llistes, encara que no estic d'acord amb aquells que diuen que no hi ha remplaç de cap de llista a Palma o de cap de llista al Parlament. Jo crec que hi ha persones vàlides que poden ocupar el cap de llista al Parlament i persones capacitades per anar de cap de llista a Palma (o és que aquesta plataforma tan sols té n'Eberhard Grosske?). El problema alhora de triar és que passa amb la continuitat de la feina d'EU-EV. Tú has fet 4 anys bons de feina a l'Ajuntament, probablement t'equivocares en anar-te'n tan prest de conseller, però aquesta decissió la prengueres fa temps. Avui per avui la teva feina a l'Ajuntament ha estat molt bona i els ciutadans de Palma et veuen com el millor candidat a Palma. Jo crec que un regidor ha d'estar 8 anys per poder acabar la feina començada i vist que probablement el reste de regidors de Palma no ténen clara la seva continuitat, deixar a Palma amb una llista completament nova em pareix una decebuda als ciutadans i ciutadanes que confiaren en tu i EU-EV. Si tenim en compte això i tú quedes com a cap de llista a Palma, lo lògic és que el cap de llista al Parlament tengui un caire més ecologista, més alternatiu (ja que el caire de l'esquerra de tota la vida estaria representat per tú), per lo que el candidat des del meu punt de vista seria en Miquel Àngel Llauger. Respect totes les opinions, respect que pensis que has de fer consultes per saber el que has de fer, ara bé també crec que has de prendre una decissió personal. Per la meva banda jo pensaria en els compromisos que vaig agafar amb els ciutadans del meu municipi (i no només amb la organització política) i pensaria en com es sentiran si el regidor que ha romput els esquemes a l'Ajuntament de Palma està 4 anys i se'n va, sense deixar una continuitat a la seva feina, deixant en mans de la sort que les noves persones que entrin fassin una bona actuació política (ja que no ha destacat ningú aquests anys a Palma per poder-te substituir). I si basten els regidors per governar a Palma? és lògic que siguin persones noves sense experiència les que s'ocupin d'aquests càrrecs? Pensa en la gent de dins i de fora del partit. En la gent que està a l'organització i en els votants que et dugueren a l'Ajuntament. I desprès valora.
  A per totes | 18/05/2006, 14:23
 12. Has de seguir a l'ajuntament.
  Ja vares abandonar la conselleria per anar a l'ajuntament, no tornis a repetir canvi cap a l'altre sentit. Has fet molt bona feina a l'ajuntament ( com havias fet a la conselleria) i cal continuitat. A més unes primaries amb un candidat verd i un altre d'esquerra unida desvirtuaria alternativa.
  pepe | 19/05/2006, 12:03
 13. Al Parlament
  És que si no, no te podré votar. De tota manera, seria més interessant el bloc unit d'esquerres. salut!
  Punjabi | 19/05/2006, 12:11
 14. Corrupcion en Costix
  Grosske, acabemos ya con esta panda de sangoneres.
  Garrote_Bill | 21/05/2006, 01:17
 15. La flor
  Miquel Àngel Llauger al Parlament i Eberhard Grosske a l'Ajuntament i tot el demés són convervos.
  fideus - pep vilchez | 21/05/2006, 20:16
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS