Administrar


Estadisticas de visitas

VIDEO: FRAU I ESPECULACIO SOBRE ELS HABITATGES PROTEGITS

grosske | 06 Maig, 2006 07:19

Pep Torró m'ha passat aquest video interessantíssim i esgarrifant sobre pràctiques fraudulentes i especulatives amb els habitatges de protecció oficial.

Allò més patètic: el responsable de la CA de Madrid que no s'entera de res

Aquí el tema té menys incidència... perquè es fan menys HPO

Dues notes més:

1.- A Euskadi, IU-EB ha tallat d'arrel: l'administració exerceix el dret de tanteig i retracte sobre la revenda de pisos d'HPO. Dit amb altres paraules: es pot quedar amb el pis sobre la base del preu que figura a l'escriptura de compravenda entre particulars

2.- Si qualcú m'aporta testimonis comprovables com els del video m'en vaig al jutjat i a l'Agència tributària

Comentaris

 1. Con lo fácil que es evitarlo .........
  Esto mismo esta pasando en estos momentos en Baleares ....., si Sr. Grosske no vea usted esto solo en casa del vecino, es una auténtica verguenza, son unos estafadores y unos delicuentes, tanto las inmobiliarias como los propietarios "POBRES". Entre algunos políticos "PIJOS", que manifiestan abiertamente que las V.P.O. degradan la zona así como crean delincuencia, dicesé MARITOÑI y los estafadores/delincuentes de esos compradores "pobres", que nos roban el dinero público para meterlo en su bolsillo. Y LO MAS IMPORTANTE, VOSOTROS LOS POLITICOS; ¿QUE HACEIS? ... ESPERAIS ELECCIONS 2.007; SEÑORES POLITICOS HAY QUE HACER PROPUESTAS Y REFORMAR LEYES....,VAMOS .. HACER ALGO PARA EVITAR A ESTE TIPO DE DELINCUENTES. Por cierto esto sería relativamente fácil de evitar o encontrar al delincuente, ¿para que sirve el Padron Municipal?, ¿el Registro de la Propiedad?, ¿y que certifican los notarios, una ilegalidad?, ¿y hacienda que hace?, ¿la conselleria?, ¿los Ayuntamientos que hacen, solo recalifican terrenos?. SR.GROSSKE SON USTEDES LOS QUE TIENEN LA ULTIMA PALABRA, Y LOS QUE MODIFICAN LAS LEYES (PODER LEGISLATIVO ..... ¿RECUERDA?, SI ESTO SE ESTA REALIZANDO, ES PORQUE USTEDES LOS POLITICOS SE LO PERMITEN.
  Illot | 06/05/2006, 08:43
 2. nous mitjans
  Molt bon video. A n'això me referia jo quan et deia que haviem de penjar videos a internet. Molt bo a veure si n'apareixen més
  enguillem | 06/05/2006, 08:55
 3. i.....
  ... jo se de VPO que es lloguen a turistes a l'estiu. Saludotes.
  ea6adk Animalista Convencido | 06/05/2006, 09:21
 4. LOS POLITICOS TIENEN LA ULTIMA PALABRA ............
  Como bien dice Illot, ¿que propuestas hacen los politicos para solucionar tal delincuencia de estafadores sobre el dinero publico?........, mucho escribir ...... pero FALTAN PROPUESTAS, SOLUCIONES, REFORMAS, LEYES, ETC. ETC., el ciudadano demanda soluciones a tales estafadores de nuestro dinero, que se generan mediante impuestos que PAGAMOS TODOS, para que unos delincuentes alquilen, vendan, etc etc pisos en teoria para gente necesitada o jovenes. Y LOS POLITICOS.... HACIENDA.... CONSELLERIA...., MIRAN LAS ESTRELLAS DESDE SUS RESPECTIVAS GRANDES CASAS.
  PIRATILLA | 06/05/2006, 12:06
 5. Testimonis?
  Ara els ciutadans hem de fer de detectius privats?
  Anònim | 06/05/2006, 12:09
 6. Lluc V.P.O.
  Algú em pot explicar?, com poden ser o fer V.P.O. a Lluc. http://www.mallorcaweb.net/torro/urbis/8.html On feran feina les femilias que visquen aquí?. On és la farmacia?. On és la escola?. On és la botigue?. L'unic que tendran aprop es la benzinera del Coll de sa Bataia i l'escolnia dels Blavets de Lluc.
  Pep Torro | 06/05/2006, 13:11
 7. Això no és nou
  Ja fa molts anys que existeix aquest mercat "negre" i ningú hi fa res. Tot això és de domini públic a Balears i per tot Espanya. No entec la novetat?
  Jordi | 06/05/2006, 13:27
 8. A Jordi .......... ENTENS LA NOVETAT ?? MOLT MALAMENT JORDI
  Com no hem caigut?.... ;Tu que ets tan llest, i ja ho sabies fa molts anys, això ja es feia segons pareix en les cases promocionades pel "regim", però.......... aaaaaaa bé.... llavors ja tenen els drets adquirits; HO PODEM DEIXAR JORDI? ..... QUE SEGUEIXIN. AQUEST JORDI, UN ALTRE AL QUE LI SOBRA "LA PASTA", TÉ CASA, COTXE, O ÉS UN DELS QUE FA TRIPIJOCS I ES BENEFICIA AMB OBVIAR O LLEVAR-LI IMPORTÀNCIA AIXÒ......, SINÓ NO ENTENC EL QUE DIU O VA VOLER DIR..... QUIZAS RES? PER XERRAR DE QUALQUE COSA.
  Illot | 06/05/2006, 15:02
 9. Gràcies
  Gràcies per indignar-vos (llevat d'alguna excepció). De moment em compromet dilluns mateix a parlar amb el grup parlamentari d'IU-ICV per tal de veure què s'està plantejant o què es podria plantejar al govern socialista sobre aquesta qüestió
  grosske | 06/05/2006, 16:20
 10. Més videos aquests d'Eivissa
  http://youtube.com/watch?v=ZHpoefjkKKo&search http://youtube.com/watch?v=PSxmlvKb8TU
  videos | 06/05/2006, 17:42
 11. subvención
  Todo esto pasa porque hay pisos de protección oficial que lo único que consiguen es ayudar a mantener los pisos en general POR LAS NUBES y que hacen que se fomente el pirateo. Habría que empezar a pensar en subvencionarl menos y fomentar más la competitividad ya que me parece que está demostrado que los entes públicos interventores únicamente desequilibran el mercado, son ineptos en su gestión y fomentan el funcionariado como fin laboral, cosa que no nos va a ayudar en absoluto.
  Álvaro | 11/05/2006, 11:08
 12. Frau Habitatge Protegit

  M'interessa molt el tema del frau en habitatge protegit per una investigació que estic fent, però el vídeo del YouTube ja no existeix.
  Em podeu explicar de què anava i on puc trobar alguna referència.

  Ona | 22/10/2009, 14:46
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS