Administrar


Estadisticas de visitas

CIRER TORNA TREPITJAR ELS VEINATS DE LES VIES DEL TREN

grosske | 05 Maig, 2006 11:28

Hi ha un fil conductor entre el que ha passat a Eivissa amb les autopistes, l'esbucament del pont des tren a Palma, les queixes dels veïnats de les vies a causa dels renous o el tancament del Col.legi Públic Santa Isabel.

Aquest fil conductor és que la Sra. Mabel Cabrer vol acabar les obres abans del 2007 mal hagi de passar per damunt dels drets legítims dels propietaris, dels procediments administratius, d'un punyetero pont catalogat, del dret als descans d'uns veïnats o d'un punyetero col.legi que, a més, no és de monges.

Tot això, naturalment, amb la complicitat activa del Sr. Matas i de la Sra. Cirer

Indigna  la quantitat de vegades que l'oposició ha duit el tema dels renous de les obres de soterrament al plenari. Indigna pensar la quantitat de vegades que la Sra. Cirer, com no podia ser d'altra manera, s'ha compromés a fer respectar les normes... i indigna la quantitat de vegades que la Sra. Cabrer s'ha fet quatre trons de tot això.

Demanarem, com és la nostra obligació, la compareixença del Sr. Gijon; durem l'assumpte al plenari... però jo crec que això només ho arreglen les eleccions de l'any qui ve.

Aquí vos deix amb la relació dels 11 incompliments de l'ordenança de renous que la Plataforma ha dsetectat entre el 13 i el 24 d'abril passats.

Parc de ses Estacions:

Dijous 13 abril. FESTIU. Dijous Sant. Des de les 7,50 les 14,30 es treballa sota la coberta formigonada amb entrada i sortida de camions amb una freqüència, a determinades hores, de cada 3 o 4 minuts.

Dimecres 19 abril. A les 7,10 ja surten camions carregats amb terra.

Dijous 20 abril. Treballen fins a les 24,20 con maquinaria pesada, i martell pneumàtic (com a mínim, perquè a aquesta hora aconsegueix adormir-se la persona que informa) NO SON TREBALLS DE FORMIGONAT

Divendres 21 abril. Des de les 7h els camions treuen la terra remoguda durant la nit. Treballen fins a les 22,30, sota la coberta amb maquinària pesada. NO SÓN TREBALLS DE FORMIGONAT

Corredor del Capitol:

Dissabte 22 abril. A les 7h ja entra el primer camió. A les 7,45 ja n’hi ha 5 camions amb el motor en marxa. Clonk, clonk, clonk, clonk, és el renou que fan quan entren buits a la obra. Tota la setmana ha passat lo mateix.

Son Fortesa:

Dimarts 18 abril. Des de les 7,15h excavadora treballant corredor Son Fortesa Nord. Camions entrant. A partir de 7,45, excavadores al Parc de Son Fortesa ja en marxa. Aquesta màquina du dos dies sense aturar i provocant vibracions contínues a les vivendes.

Dimecres 19 abril. Abans de les 7,30 ja entren 3 camions i es dirigeixen cap a Son Fortesa Nord. Allà hi ha una excavadora treballant. El renou se sent més fort encara que els cotxes que circulen per la via de cintura, que a aquestes hores són milers.

Dijous 20 abril Excavadora treballant a Son Fortesa Nord des de les 7h. Camions circulant.

Divendres 21 abril. Excavadora treballant a Son Fortesa Nord des de les 7h. Camions carregant terra.

Dissabte 22 abril. A les 7h, excavadora treballant a Son Fortesa Nord. A les 7,30 es veuen 6 camions entrant a lo obra o esperant a defora.

Dilluns 24 abril. Des de les 7h excavadora treballant Son Fortesa Nord. Camions entrant obra.

Comentaris

 1. badeu!
  si k taborreixes no ¿?¿?
  maree | 05/05/2006, 13:45
 2. A ón son els ciutadans de Palma?
  Grosske estic amb tú amb lo que manifestas, peró sempre m´ha despertat una curiosat amb aquesta ciutat o millor dit amb els ciutadans que hi viuen. M´expilc, es a dir que hi ha unas irregularitats de incumpliment de horaris de las obres i més , es veritat que també es més importants per els politics governants las inaguraciós que el benestar del ciutadans de aquesta zona, tot aixó es veritat, peró jo em demanó qui es manifesta en contra aixó? Una plataforma que sempre son els mateixos? A ón son els ciutadans que esta tan empreñats? Quina manifestació s´ha fet al respete? Els mallorquins som així pasam de tot, només ens recordam el moment que pasa i després es igual? Per exemple el cas del pont d´es tren de Arquitecte Bennassar , ja no s´ha parlat més, només s´en recordan quatre romantics i damunt quan nos posin aquest que es te previst de cartro pedre farem una festa i si damunt l ´ajuntament regala cocarrois i ensaimadas els aplaudirem. Jo crec que els mallorquins en certa manera tenim el que nos mereixem , bé també he dir que el partit majoritari de l´oposició a l´ajuntament ajuda que les coses en aquesta ciutat siguin de aquesta manera.
  Lourdes | 05/05/2006, 15:11
 3. miki
  Groske, dime ¿como un concejal y cabeza de lista de un partido en el ayuntamiento de Palma puede vivir en Sencelles?
  miki | 05/05/2006, 16:02
 4. A Lourdes ..............
  Mira Sra. Lourdes ....., yo desde un primer momento, creo que la opción de hacer un acceso y salida de vehiculos desde el centro de la ciudad es muy necesario, ya que tambien quitaria transito a la ya siempre colapsada Calle Aragon ( por cierto ... donde vivo yo), lo siento muhco si no coincido con usted, pero ....... es mucho mas práctico para la mayoria de ciudadanos de Palma, no asi para los residentes de la zona que tienen sus razones obvias, pero palma crece y los coches tambien, nadie quiere de momento renunciar al mismo, y esto es una realidad, no le cuento un cuento, tendriamos que cambiar la mentalidad a mucha gente, pero lo que es una realidad tambien es que palma esta colapsada.
  ARAGONESISTA | 05/05/2006, 16:32
 5. A Aragonesista
  Ya estamos si la abuela fuma. No se trata de esto, creo que no has entendido el mensaje de Lourdes, se refiere que las cosa se pueden hacer de muchas maneras , no a las 6 de la mañana cuando todo el mundo duerme para derribar untren que se hizo de manera irregular. Lo del transito en la calle aragón no solamente lo tienes tú sino que lo padecemos otros.
  Un observador | 05/05/2006, 17:04
 6. Que pongan más guardias
  Así de claro que para esto cobran y no para estar en Jaime III viendo las tias pasar y haciendose los remolones!!!!
  Di que sí | 05/05/2006, 17:05
 7. Per a miki
  No és tan raro: Pilar Rahola era tinent batle de Barcelona i tenia el domicili a l'Hospitalet; Palma ha tengut un regidor de Seguretat ciutadana que tenia el seu domicili a Calvià i ara mateix hi ha una regidora del PSOE amb domicili a Sineu. Es per la mateixa raó que hi ha 30.000 palmesans que dormen fora de Palma: perquè Mallorca (com Barcelona i el seu entorn) funciona ja fa temps com un àrea metropolitana
  grosske | 05/05/2006, 17:49
 8. Per a Aragonesista
  Si la via d'alta densitat en què es convertirà Jacint Verdaguer realment descongestionàs el carrer Aragó, jo m'ho pensaria, però és que no és això. El Shangai que monta l'Ajuntament descongestiona 200 metres del carrer Aragó. Anar de les avingudes fins a l'alçada de Balmes i de la via de cointura als Rafals, al Vivero, a les Palmeres, a Verge de Lluc, etc. seguirà essent el mateix calvari de sempre. Ho podem parlar tranquil.lament perquè és així
  grosske | 05/05/2006, 17:53
 9. De charla ..........
  La futura Calle finalizará en el comienzo de la autopista de Inca ó en la Via de cintura; Por lo que esto significa que bastantes coches dejarán de circular por la calle Aragon, carretera de Soller, o Manacor con la finalidad de salir de ciutat; Osea que tendremos la circulacion que ahora tenemos en tres vias totalmente colapsadas, se repartiran en cuatro vias probablemente llenas pero no colapsadas. El problema no esta en hacer mas vias, el problema en la sociedad, que no hay manera de que dejen el coche en casa y utilicen el bus el tren ........ eso hace que se tengan que hacer mas vias ........... YA NO HAY MAS SITIO, SOMOS LA PRIMERA CIUDAD DEL MUNDO EN NUMERO DE POBLACION / COCHES, ESO ES UNA REALIDAD. Y los vecinos ........ pues a acostumbrarse, no hay mas remedio ....... esto es el futuro y el avance de la sociedad .....trae estas cosas ....... uns buenas y otra no tan buenas.
  ARAGONESISTA | 05/05/2006, 18:32
 10. QUE CONSTE .........
  Que a mi tambien me gustaría que la Calle Aragon fuera el pulmon de ciutat, como a los que viven en la Calle Manacor, Carretera Soller, etc etc, pero eso no puede ser es de logica y muy razonable; Sino ¿por donde pasarían los coches de los vecinos de la calle Jacint Verdaguer, para salir de ciutat? ............ PD- en la calle de los otros pasamos todos, en la mia solo yo ZONA VERDE. Ya os vale.
  ARAGONESISTA | 05/05/2006, 18:37
 11. A Aragonesista
  Di que eres del PP y ya esta que cojones!!!
  Di que sí | 05/05/2006, 19:39
 12. A ..... Di que sí
  Millor "no coment" ......., no mereix la pena. Recorda .... les opinions són lliures i cadascun pensa per si mateix, encara que segons pareix, veig que hi ha gent que insulta si no li va bé .......... molt democràtic si senyor. D'aquesta manera no aconseguireu res, però nosaltres que som bons ciutadans i comprensius, us deixarem seguir passant amb el cotxe pel Carrer Aragó, mentre els vostres pisos es revaloritzen, dissimulat en el que vosaltres voleu seguir cridant PULMÓ. Quina barra .......
  ARAGONESISTA (CARRER ARAGÓ) | 06/05/2006, 12:40
 13. Per a aragonesista 2
  Gràcies per intervenir al bloc. Crec entendre el teu punt de vista però no el compartesc. Fa tres comentaris ho deies clarament: "el problema no está en hacer más vías, el problema en la sociedad, que no hay manera de que dejen el coche...". Mira: 1.- no tots els carrers poden ser un parc central per a Palma. Jacint Verdaguer ho pot ser i això beneficiarà a tota la ciutat (veïns d'Aragó inclosos)2.- Observa bé el plànol d'aquest vial que va de Via de Cintura al Parc de les Estacions. Creus realment que solucionarà el trànsit pel carrer Aragó? Jo he fet el post sobre el compoliment d'horaris però en faré un altre sobre el tema de la circulació a aquest tram i en parlam. D'acord?
  grosske | 06/05/2006, 16:27
 14. Gracies
  en xerrarem .......
  ARAGONESISTA | 07/05/2006, 08:24
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS