Administrar


Estadisticas de visitas

LAMENTABLE DIVISIO SINDICAL EL PRIMER DE MAIG

grosske | 30 Abril, 2006 20:31

Demà seré a les 11,30 a la Plaça d'Espanya, com sempre. Allà trobaré a gent de tots els sindicats. Serà agradable.

Però, fins allà on he pogut saber, després, quan comenci la manifestació, tot s'embullarà bastant. CCOO farà el recorregut tradicional fins al Parc de la Mar; UGT partirà una mica més tard i s'aturarà al Passeig del Born; USO ni tan sols baixaran el carrer dels Oms: girara cap a Sant Miquel; CGT acabarà a la Plaça del Rosselló; l'STEI-i, amb tot aquest desgavell, ha renunciat a anar amb un amb un altre o tot sòl.

Tots tenen les seves raons però la resultant és lamentable

Comentaris

 1. Sindicats
  Els sindicats obres sols foren funcionals en aquells anys que foren clandestins. Avui dia, com qasi tot-hom, es baixen els calçons devant el primer billet de mil duros que veuen. per cert, avui som vist banderes republicanes devant el "cortijo de la duquesa de Alba".
  Pep Torro | 30/04/2006, 21:24
 2. Divide y Vencerás
  Divide y vencerás. Fi de la burocràcia sindical! Per un vertader sindicalisme de classe! Visca la classe treballadora i visca el primer de maig.
  Formigueta | 01/05/2006, 08:36
 3. ESTO ES LA REALIDAD SINDICAL .....................
  Segun el partido que gobierna, asi es el sindicato con mas peso, favores que van y vienen entre ambos, mientras los trabajadores vemos como nos venden humo y en algunos casos "hasta los creemos"..... ilusos, solo espero al proximo PLAN CONCILIA , eso si...... para un convenio fuera de la administraciÓn pÚblica, Ejemplo: el de comercio de las illes balears, donde esta juego las vida familiar de unas 50.000 familias de estas Islas, y donde el salario es uno de los mas bajos del Territorio Nacional, sindicatos, politicos y empresarios todos amigos ..... el trabajador la gran víctima vendida, por los que en "teoria" son sus grandes defensores LOS SINDICATOS , y moneda de cambio para favores varios, en algunos casos personales. Sr. Grosske los trabajadores ya no tenemos confianza en unos sindicatos cada dia mas radicales en sus convicciones politicas, esto mas que en sus convicciones sindicales en favor de los derechos de los trabajadores.
  Illot | 01/05/2006, 08:53
 4. Alto el carro
  El meu post ha estat crític i em sembla bé que es critiquin actuacions més o manco incorrectes dels sindicats o dels sindicalistes. També és cert que els sindicats estan en retrocés aquí i arreu d'Europa per motius que exigirien un post especific per ressenyar-les. Però una cosa és això i un altre és considerar el sindicalisme un trasto inservible. No s'ha inventat altra cosa, que jo sàpiga, per defensar els interessos dels treballadors a una empresa, un sector o en àmbits més globals. Les seves febleses i les seves inoperàncies, quan les tenen, són una desgràcia per als treballadors; la seva fortalesa és la fortalesa dels treballadors. El que vulgui tornar a les relacions individualitzades treballador/empresari "a pelo" que llanci la primera palada per enterrar-los
  grosske | 01/05/2006, 11:32
 5. És difícil...
  És difícil, a un món globalitzat, duur una lluita local amb eficàcia: com poden els sindicats reclamar mijores econòmiques si tant mateix a Europa de l´est els treballadors no tenen cap dret i això és lo que volen les empresses? Crec que, en contes de dividir-se, els sindicats ahurien de reinventar-se, globalitzar-se, i duur endavant tasques comunes per tot arreu. No s´ha globalitzat el PP per fer un Partit Popular Europeu? Idó lo mateix ahurien de fer els sindicats per començar a recuperar terreny.
  Fitipaldi | 01/05/2006, 12:49
 6. Comunidat de comunidats
  Un manobre maroquí que vaig tenir una temporada a una obra molt gran a son Oliva (Palma), Me va dir; que els mallorquins som molt vagos i no volem fer feina. El motiu; Feiem feina a una obra de vivendes a travers de subcontractes amb contractes de un mes i prorrogues d'un mes, condicions laborals precaris. Jornada de 9h. diaries. La majoria i casi totalidat dels obrers era inmigrant. Era un divendres i l'encarregat ens crida a tots per dirnos que amb el canvi d'ora a partir del proper dilluns feriem una ora més de feina. Nigu va dir res. Tornem al tall i l'hi dic al meu manobre marroqui per que no diven res?, per que no en queixen?, per que baixen cap i giran coe?. En Yusef em mira amb cara de estranyat... -¿Y por que?, mejor, más oras más dinero. Es que vosotros los mallorquines no quereis trabajar, sois unos vagos. Yo los sabados tambien vengo a trabajar- El dilluns a les 18:00 jo ja havia fet 9h., així que pleq i m'en vaig. I així fins a final de més. Ja no em varen renovar el contracte. Les grans constructores tenen una manera molt fotuda de fer feina. No tenen casi personal propi. Tots son subcontrectacs. Això fa que els obrers que fan feina dins la mateixa obra no se coneguin entre si, estan dividits amb colles de diferentes contrates. "Divide y venceras". Estic per no tornar a fer feina pus mai més, o al manco fins que això no s'arregli.
  Pep Torro | 01/05/2006, 13:56
 7. Y Ellos más unidos que nunca
  Mientras los sindicatos andan a la gresca (los mayoritarios no tienen realmente diferencias, sólo envidias por quien recibe más pasta de papá-estado) la derecha política y nobiliaria siguen viviendo dias de vino y rosas. Según publica "El Inmundo" hoy ayer hubo un bodorrio de postín: "ENLACE / FAMILIA FIERRO- MARCH Y FAMILIA KRONHOLM Marita March casa a su hija en la possessió Biniforani Bibiana Fierro March y Per Kronholm contrajeron matrimonio ayer en un acto ecuménico católico-luterano con 325 invitados, entre ellos las hermanas Koplowitz, el duque de Huéscar y Matas" Sólo con echar un vistazo a algunos de los invitados (que publica el panfleto de Inda) podemos hacernos una idea del asunto. Y como invitado también aparece el decorador-arquitecto amigo de Matas que le está animando a mudarse al palacio de la calle Sant Feliu, del que os hablé el otro día. Este pájaro ya está acostumbrado a bodorrios de este tipo. No hace mucho celebró el de su hija (fruto de unas primeras nupcias con una baronesa) por todo lo alto, con una lista de invitados para echarse a temblar. Uno de ellos era un ex-Presidente del Govern Balear condenado por corrupción y que evitó la cárcel por prescripción del delito. Nuestro decorador-arquitecto también trabajó hace años, en la construcción de un chalet en Son Vida para un ex-Presidente del Gobierno Español, de pasado falangista y que gracias a sus "desvelos" obtuvo un título nobiliario. Política, nobleza, corrupción... Y un fiscal general que mira para otro lado. A Mallorca ya la podemos ir llamando "La pequeña Marbella".
  Sottovoce | 01/05/2006, 19:09
 8. Sindicats, toca reinventar-se
  Els sindicats s´han de reinventar. http://balearscs.blogspot.com/
  Fitipaldi | 01/05/2006, 19:09
 9. quina barra
  Grosske, com prediques la unitat? Partirés del PSM per muntar un nou partit, heu xapat Els Verds, has ajudar a trencar el moviment sindical afavorint CCOO... No entenc res, però no ens enganyis.
  xavier s | 02/05/2006, 06:15
 10. El problema es que els sindicats estan politizats.
  Tot es una merda per tot han anat de la má i a las Balears hem de donar la nota. Estic per dir que els sindicats estam més a prop de la dreta que no de l´esquerra o així pareix, INCREIBLE !!
  Tomeu | 02/05/2006, 17:27
 11. Remisió
  Us remet a un altre post que he escrit al dia següent al d'aquest parlant més en profunditat del tema sindical
  grosske | 02/05/2006, 19:08
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS