Administrar


Estadisticas de visitas

PALMA CORRUPCIO URBANISTICA 7. ART DECO

grosske | 24 Abril, 2006 13:56

ANTECEDENTS

Segurament molts de vosaltres pensareu que, periòdicament, l'Ajuntament de Palma inspecciona els establiments públics per tal de comprovar, tal i com és la seva obligació, les mesures de seguretat i de protecció del medi ambient. Bé idò: és fals. Ho hem demanat per activa i per passiva però no hi ha hagut manera.

Per convencer-los, l'any passat vàrem fer la "prueba del algodón" amb un sector d'activitat molt sensible: les discoteques. Bingo!. A la cinquena discoteca visitada ja en vàrem trobar una que... no tenia sortida d'emergència!! . Quan eres dedins hi havia senyals de sortida d'emergència que conduien... a la mateixa porta d'entrada. El propietari havia tapat l'antiga sortida d'emergència construint una barra de bar per tal de fer una mica més de negoci. Era la  "Art Deco", al Jonquet

Dia 18 d'abril del 2005 ho vàrem denunciar en roda de premsa com a demostració que les inspeccions periòdiques eren necessàries

LA MANGARRUFA

Dia 4 de maig el Sr. Rodrigo de Santos declarà en premsa que "no he inspeccionado ni pienso inspeccionar esta discoteca"

Dia 6 de maig EU-EV va entrar per registre un escrit a la batllessa requerint-la a complir les seves obligacions legals i polítiques.

Del que va passar més tard no ens hem enterat fins fa poc. Quan na Marisol Fernandez, la regidora d'EU-EV, anava a veure l'expedient de la denúncia li deien: "no el trobam", s'ha extraviat", "no el trobam però no et preocupis, la discoteca està bé"... "Vos enviarem un escrit amb el que ha passat"...

L'escrit acaba d'arribar fa uns dies (un any després!) i explica el següent:

"Vista la denuncia presentada por Eberhard Grosske Fiol el dia 6 de mayo... vista la orden a la Patrulla Verde de la Policia Local de personarse en la actividad de dia 17 de Octubre! (sic)... visto que, según informe de la Policia local, la salida de emergencia está conforme... se archiva la denuncia"

El "truco", naturalment, està en els 5 mesos llargs que passen entre la nostra denúncia dient que la discoteca no tenia sortida d'emergència i la visita de la Policia Local.

Si l'Ajuntament hagués actuat correctament s'hagués personat immediatament a la discoteca, hagués comprovat la denúncia i s'hagués tancat la disco fins que el tema no estigués arreglat

Cinc mesos era allò que necessitava el propietari per passar l'estiu sense problemes i arreglar la sortida d'emergència sense afrontar cap tipus de sanció.

Un altra cas d'amiguisme i corrupció a l'Ajuntament de Palma però amb l'agreujant que, en aquest cas, s'ha produit a costa de la seguretat de tots aquells que anaven a la discoteca a passar-s'ho bé i que confiaven en que les coses estaven en regla

Comentaris

 1. Buuuuuuf
  Un Bingo sense sortida d'emergència? Si et contés el de les places de bous dels pobles. Buuuuuuuuf. Salutacions
  ea6adk Animalista Convencido | 24/04/2006, 15:14
 2. Fum, Fum, Fum
  Crec que és així com cal encarar les coses.Una política d'intencions i poca pràctica, és buida.A aquesta illa nosols és important és que els diu que es ferà- que ja n'hi ha- sinó també el que es fa. I les comprovacions s'haurien de fer "a peu d'obra". Per això jo sempre he pensat que el paper de l'oposició no és sols plorar.També observar i contar.
  Joana M. | 24/04/2006, 15:43
 3. bloc d'esquerres?
  (canvi de tema) Es vera que alguna cosa es mou per fer un pacte d'esquerres?? es una utopia o realment s'estàn fent intents d'apropar postures entre els diferents partits minoritaris?? potser es principi d'un possible canvi dependrà de si els partits politics ens donau un poc d'il.lussió en els votants. la unió fa la força
  Raf | 24/04/2006, 15:45
 4. Bar Es Carreró Carrer Esparteres
  Con este bar pasa lo mismo. No se sabe a que persona respetable del ayuntamiento pertenece ya que el gran numero de denuncias por la policía realizadas quedan en saco vacío. Incluso los mismo policías de barrio no entienden la pasividad del ayuntamiento.
  Asociación Nuevo Renacimiento | 24/04/2006, 18:29
 5. Per a Raf
  No hi ha contactes formals però s'estan fent intents. Nosaltres (A.EU-EV) ho hem plantejat clarament a la resta de partits. El PSM té un fort debat intern sobre aquesta qüestió. Tant de bó si sabem fer el que l'electoprat espera de nosaltres
  grosske | 24/04/2006, 21:14
 6. Encara més!
  No sols ajuden als seus a costa de la seguretats dels altres, a més a més, jo vos puc contar que... 1) Es pinzell s´ha vist obligat a tancar diverses vegades, els han intentat enfonsar de mil maneres,(encara resisteixen però, ànims nois i noies!), tot per ser centre de reunions d´independentistes. 2) Algo txungo també pasa amb el Carreró, no se si al final han de tancar o qué, però també ha estat un bar molt atacat, i tot per ser un centre de reunió de gent alternativa! 3) Gomila l´han buidat del tot, ja que a prop, han fet un hotel de luxe... No només hi ha amiguisme, no només ens roben els impostos per donar-lis als seus amics... a més a més, al més pur estil de la mafia, extorsionen la seva competència! ja m´imagin als amics dels peperos, en contes de dir amb accent italià "vale, vale, pero que parezca un accidente" deuen dir: "vale, vale, pero que parezca LEGAL"
  Republicà Ψ | 24/04/2006, 21:14
 7. Per a l'Associación Nuevo...
  Si tens cap informació concreta sobre un establiment concret ens encantarà seguir i controlar el tema. Em pots escriure a egrosske@gp.a-palma.es o cridar els matíns al 971225912
  grosske | 24/04/2006, 21:16
 8. Asociación Nuevo Renacimiento 2
  En este bar de dan hasta partidos de futbol en plena calle a altas hora de la noche sin poder dormir los vecinos y con la respuesta ...enviaremos una patrulla. El botellón al lado de esto es un chiste. Pasen y vean Y de dia el panorama no es mucho mejor. Pasate un dia a cualquier hora y contemplaras lo que se vive de espladas al edificio de la Misericordia.
  Barz es Carreró 2 | 24/04/2006, 22:51
 9. asociación què?
  aquest nom sona una mica a secta, no? el tema del renou s'està sortint una mica de mare. basta que un veinat es queixi per què tanquin un bar o li possin multes que fan impossible la seva continuitat... i el resultat és que palma és un dels municipis més avorrits i amb una vida nocturna més fada, poc variada i uniforme de tota espanya. ens estam convertint en paradís de jubilats. quina llàstima.
  peixet | 26/04/2006, 15:33
 10. Avorrits?
  Peixet quan vulguis estas convidat a dormir a ca meva campeon. Una cosa es l´avorriment i altre cosa es poder estar de nit a ca meva sense renou. Palma sempre ha estat molt avorrida premi NObel.
  Asoc. Nuevo Renacimiento 3 | 26/04/2006, 16:19
 11. per associació nuevo renacimiento
  Si parlau sobre el Carreró contau la veritat. Contau que cridau des del balcó paraules tan "educades" com "callad maricones" i altres per l'estil. Contau que tirau poals d'aigua sobre els joves, que teniu la música més alta que el bar (però clar, la vostra música és flamenc),... Com a client del bar li puc confirmar que sempre que ha vengut la Policia a inspeccionar ho ha trobat tot correcte, sobretot perquè el bar té un limitador de renou que atura la música si es supera el permès per la normativa. Contau la veritat i així la gent sabrà perquè la policia no vos fa cas.
  Vicenç | 15/05/2006, 14:58
 12. ART DECO
  Al.lucin amb aquesta historia que no es mes que una mes amb sa llarguisima historia d'aquest desproposit, una barriada tan petita com es Jonquet es veu indefensa davant s'apisonadora conservadora. No nomes sofrim els renous (ja surt a un informe del defensor del pueblo del 1999 al respecte i res d res) si no també la bruticia (arrojades botelles vidres ...) i incivisme tipic dels noctambuls beguts. Sembla ser que no es pot conectar el passeig del mirador desde els rentadors des jonquet fins als molins pq precisament ses discoteques es varen apropiar ilegalment d'aquest pas, si m'apures diria que fins i tot es jardí de sa discoteca a la plaça del vapor tb es una apropiació ilegal.
  ANTONI DES JONQUET | 19/07/2006, 15:20
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS