Administrar


Estadisticas de visitas

A PERE SAMPOL

grosske | 20 Abril, 2006 12:35

Benvolgut Pere: M’ha emprenyat molt la teva dimissió i la manera com aquesta s’ha produït.

Tu i jo hem tengut diferències al llarg de molts anys de coincidència en diversos àmbits de la vida política. Segur que tu, com jo, t’has equivocat moltes vegades. Però sé ben cert que ets una persona honesta, tenaç, conseqüent i capaç com poques. Un capital que no es pot permetre el luxe de perdre ni el PSM ni el conjunt de l’esquerra a la nostra comunitat.

No som partidari de perpetuar la mateixa gent en els mateixos càrrecs: cal rotar en les funcions, cal donar entrada a noves persones, cal renovar i incrementar el plantell de quadres. Però una cosa és renovar i un altra és substituir.

 

L’esquerra és prou feble a les Balears per no poder dedicar-se a incinerar quadres de la teva valúa o de la den Mateu Morro, en Ramon Aguilo, en Francesc Triay, en Paco Obrador, en Felix Pons o en Josep Vilchez.

Jo, que també som una vella glòria, reclam per a mí i per a ells:  reciclatge sí, incineració no.

Així que, Pere, dimiteix si trobes que has de dimitir, però no oblidis mai que aquest país et continua necessitant

Una abraçada

Comentaris

 1. Transición
  Las izquierdas teneis problemas de renovación ya que las maximas figuran reinan hasta que se desgastan. ¿Cuestión del tamaño del pastel? ¿No existen formulas alternativas?: rotaciones alternativas de primeras espadas, aportar/formar nuevos lideres con mucha anticipación, no especialización de los cargos. Detrás de ti soy capaz de nombrar 2 o 3 cargos de EU y poco más, y no es por falta de interés. Respuestas a las siguientes preguntas: - Mileuristas - incluso en consellerías - Adjudicación de vivienda de protección mediante sorteo - Investigación , desarrollo y ciencia. ANIMO
  Tomeu | 20/04/2006, 13:51
 2. I el meu com va acabar .............................
  Hola Sr. Grosske, veig que el meu segueix en "Stand Bay" ............., bé hi sere esperant, haver el que li van contestar a la pregunta que iva formular en la comissió aquesta que fan. Saluts
  Arnan | 20/04/2006, 14:00
 3. los mismos perros con los mismos collares
  ja estamos hartos de ver siempre las mismas caras y las mismas mentiras en la izquierda balear, no me extraña que gane el PP
  Roberto | 20/04/2006, 14:23
 4. BUFFFFF .... això és un tema innocu
  Bona persona no ho dubto, però bon polític ..... li asseguro que no, res de res, on no n’hi ha no en cerquis.
  Can Biel | 20/04/2006, 14:46
 5. O los mismos perros con distintos collares.
  No es lo mismo pero es igual. Estoy con Roberto que a la izquierda balear le hace falta una una lavada de imagen en estas Islas. Hay personajillos que circulan que estan más vistos que el tebeo y lo único que hacen es cobrar de los partidos y soltar de vez en cuando algún discursillo que no se lo cree ni su pobre familia. Hay otros que ni eso, estan sentados en el sillón viendo como los que mandan (PP)le estan haciendo la pirula cada vez y callan de una forma "imcomprensible" o comprensible dios sabe, unos pocos como tú Grosske que dan caña pero que estan mas solos que la una.Este es el panorama actual de la izquierda Balear. Es una pena, despúes uno piensa que en esta ciudad tenemos lo que nos merecemos porque los propios partidos deberian de selecionar más a sus representantes en las Instituciones Públicas.
  Jaime | 20/04/2006, 14:49
 6. Per a Arnan
  La comissió es demà. Et diré coses
  grosske | 20/04/2006, 18:43
 7. Re: A PERE SAMPOL
  no sé per què ha dimitit, però mira, m'agradaria que ja que se'n va tornés a la vida civil, que el que no és de rebut és que tots estau emparats pel Partit de torn i no passau cap pena pel futur, i la resta del món bé que ho passam puta amb les hipoteques, la benzina, els contractes temporals i sa mare que ho va parir tot plegat. per què no proposau una limitació de temps per dedicar a la política a temps complet? sé cert que molts ho valoraríem moltíssim.
  peixet | 20/04/2006, 19:04
 8. Dóna'ls canya ......
  Recorda després de segons que coses que han passat en aquest pais ...... ara ningú sap res, però qualque dia això s'oblidarà, i ells et col·locaran un 5 estrelles, ........ per això que quedi clar, l'ús que té el solar; Que elles ho van vendre a un preu perquè era per a serveis, no és el mateix que per a un 5 estrelles ...... algú pretén fer un "negociete" ... bé ...bé.. , però pobres monges. .
  Arnan | 20/04/2006, 19:19
 9. Per a peixet
  Viure de la feina política és el contrari de tenir seguretat de cara al futur. El que fas és interrompre la teva vida professional i en 5, 10 o 15 anys has de tornar a la vida civil amb majors dificultats. Jo tornaré a la funció pública però sense cursets, sense reciclar i de cap de negociat quan tots els de la meva quinta ja són caps de secció. Esper que en Sampol trobi una bona feina però està una mica grandet. Si fa 15 anys es va dedicar a la política pensant en el futur va fer una bona parida
  grosske | 20/04/2006, 20:46
 10. 15 anys
  no deixes de tenir raó, però lo dels 15 anys no ho fa tothom, no trobes? per què no proposes un límit de 15 anys de dedicació a la vida pública per a tots el polítics?
  peixet | 24/04/2006, 09:36
 11. Hi ha de tot per tot
  Està clar que a la política hi ha moltes persones que estan per treure diners i/o tenir poder. Està clar que això passa especialment a la dreta, però que l'esquerra no s'escapa de "xupópteros" que vénen per treure diners d'una manera ràpida i senzilla. De totes maneres el qui ho fa a un partit gran (PP o PSOE) té, probablement, el futur arreglat. Ara bé, el qui entra a un partit d'esquerres i petit a fer política és tot lo contrari. Jo no defensaré al sr. Sampol ni el criticaré, simplement que penseu que: 1- quan un dedica anys a la política no cotitza per l'atur, per lo tant, en acabar, es cerca feina si no en té. 2- que si dones branca i fots canya, com tots demanau, en acabar i sense atur te'n vas a cercar feina a ¿l'empresa privada? jeje, i supós que els grans empresaris d'aquestes illes estaran encantats de donar feina a un esquerrà que els ha posat a parir. 3- els partits polítics petits i d'esquerres no ténen magnates que et col·loquin enlloc ni llocs de feina suficients per ficar a tots els que surten. En definitiva que hi ha molts de polítics que estan xuclant i enriquint-se però que molts dels que estan a les institucions per partits polítics d'esquerra, pot ésser no seran els millors o n'hi haurà millors que ells, però personalment empobreix més que enriqueix.
  Conxi | 28/04/2006, 11:01
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS