Administrar


Estadisticas de visitas

EMILIO C EM DEMANA AUTOCRITICA

grosske | 08 Abril, 2006 15:39

emilio c. : eber, ya has hablado del psm, del pp, del psoe... No estaría bien un poco de autocritica y que hablarás de EU. No sé, creo que seria bueno y tb l'autocritica personal. es una proposta.

El suggeriment d'Emilio C. és perillós i seguir-ho una cabronada però exerceix sobre mí la fascinació de qualsevol repte. Així que "entraré al trapo"

Quant a EU, et diré que estic molt orgullós de la meva formació política. Hem fet diverses i importants  aportacions a la política d'aquest país: 1.- L'empenta en la lluita contra la corrupció vengui d'allà  on vengui; 2.- Avançar en la síntesi de l'esquerra i l'ecologisme polític; 3.- Sense autodefinir-nos com a nacionalistes, apostar sense límits per l'autogovern i l'autodeterminació; 4.- Fer política sempre cercant la sintonia amb els moviments socials progressistes; 5.- Des de la diferència, cercar sempre la suma i l'acord amb la resta de forces progressistes

En la part negativa: 1.- Ens falta definició i maduresa en determinats àmbits programàtics; 2.- Ens hem insta.lat massa vegades en posicions primàriers i sense matissos per contentar la parròquia; 3.- No hem sabut sortir prou de l'agenda política oficial i del llenguatge polític oficial per parlar com la gent de les coses que realment preocupen a la gent; 4.- Com tants d'altres partits, perdem massa temps en reunions internes, en debats estèrils i en lluites internes de poder

Quant a mí, et diré quatre coses barrejades:  1.- Duc massa temps en primera línia de la política. A hores d'ara ja hauria d'estar a una Fundació organitzant jornades de debat; 2.- La política m'ha costat un munt de pasta; 3.- Intent ser conseqüent amb les meves idees i mai no les he sacrificades per por a la crítica o a quedar-me en minoria; 4.- Amb la corrupció no hi puc donar passada i he donat molta canya. Molta gent em voldria veure acabat però, de moment, s'han de quedar amb les ganes ; 5.- La batalla m'ha fet dur, intransigent i impacient; 6.- En contrapartida, ara sé moltes més coses que no fa déu o vint anys;   7.- No som simpàtic amb la gent; només ho puc ser "en las distancias cortas", però, en política, les relacions personals es resolen en distàncies mitges; 8.- M'horripilen els actes socials lligats a la política i anar als mercat a donar-me un "bany de multituds"

Comentaris

 1. Mecagoenlasautocríticasenlascríticasy ....meheperdido
  Pues yo creo que el mundo es mucho más justo con partidos como EU y todavía más con gente como Grosske al frente, bueno, con gente como Grosske el mundo es más justo y bastante más divertido.
  Ana | 08/04/2006, 20:16
 2. Si hubiera más politicos como tú otro gallo cantaria
  Así de claro, a ver si toman nota algunos que hsace muchos años que vivien del cuento.
  Juan | 09/04/2006, 08:55
 3. ETS INCOMBUSTIBLE
  No deixis la politica, jo crec que hi fan falta mes persones com tu que donguin canya al panorama politic i amb bastant mes de humor. Si estiguessis a una Fundació t'aborririas moltíssim
  JOANA MARIA | 09/04/2006, 11:31
 4. bloc ?
  Només una petita cosa, si no vos declarau nacionalistes, participarieu al bloc nacionalista que proposa en Biel Barceló ?
  jaume | 10/04/2006, 12:11
 5. Per en jaume
  Et contestaré a la gallega. Quina diferència hi ha entre una força política nacionalista com el PSM que reclama el dret d'autodeterminació per a les Balears i una força política, com Alternativa. EU-EV que reclama el dret d'autodeterminació per a les Illes Balears?
  grosske | 10/04/2006, 15:35
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS