Administrar


Estadisticas de visitas

LA CORRUPCIO TE SOLUCIO. PERQUÈ NO HO FAN?

grosske | 05 Abril, 2006 11:30

Moltes actuacions políticament corruptes són legals, la impunitat penal dels polítics és gairebé total (llevat dels casos en què juguin a enriquir-se personalment) i les famoses comissions als partits polítiques estan amparades per una llei que permet fer donacions anònimes tant a persones com a empreses!.

Aquest desgavell no s'arregla anomenant Fiscals especials, s'arregla reformant les lleis d'una manera clara i contundent, en un triple sentit:

1.- Definir millor el delicte de prevaricació i reincorporar al Codi Penal la prevaricació per omissió. Si no es fa així, la Sra. Cabrer podra destruir bens patrimonials com el pont del tren impunement (si, al final, hi ha una responsabilitat administrativa per a la Conselleria, a ella què li importa?: pagarem els ciutadans); si no es fa així casos com el de Megapark es podran continuar produint sense que el polític responsable s'hagi de preocupar; si no ho feim així, Pere Rotger, com a batle d'Inca, podrà autoritzar construir en una zona verda (com reconeix el propi fiscal) sense que li passi res.

2.- Prohibir les donacions anònimes als partits polítics tant de persones físiques com d'empreses. El rànking de perceptors d'aquest tipus de donacions és CiU, PNV, PP i PSOE. A "pelagatos" com IU o ICV comprendreu que ningú es sent motivat per donar-lis res anònimament. Quantes donacions anònimes cobra UM?

3.- Assegurar la independència dels Serveis jurídics municipals. PSOE i PP han pactat el 2003 una "Llei de Grans Ciutats" que fa dependre tots els juristes municipals d'un Cap de Serveis Jurídics... anomanat per la Junta de Govern. I també s'ha d'acabar amb el fet que al polític, per tapar-se el cul, li basti trobar qualque misser a qualque banda que estigui disposat a informar el que ell vol. Si no ho feim així,casos com el de Son Dameto Dalt es continuaran repetint

Per últim, la Fiscalia ha de servir pel que ha de servir i no pel que serveix a les Balears. Ara surt pels diaris demanant mitjans però actituds com la de Son Olivaret no s'arreglen amb més mitjans, s'arreglen amb més vergonya "torera"

Comentaris

 1. Palma = Marbella
  Saps que n´hi ha de corrupcció. Ai Deú meuet! quan qualqú algun día li pasa per el cap de tirar de la manta, hem veurem de corregudes .palma quedara petita.
  Un inocent | 05/04/2006, 12:06
 2. deu meu
  Passi vostè per les monges del carrer Calatrava, crec que es el vuit..... i li contaran una història d'un solar que tenien al costat del seu convent.
  Arnan | 05/04/2006, 19:16
 3. que hi ha resposta?????
  Ha passat per el carrer???????.....; Ha xerrat amb les monges??????......; Que diuen???? mes del meteix ............
  Batuadell | 06/04/2006, 12:28
 4. y les torres del temple ..........
  Ja s'han oblidat vostes ...... les torres del templee ......., qui les tornarà a deixar com estaven ....l'infractor o els diners dels ciutadans, em pareix que tots sou iguals ..... tant sols l'actualitat, i el que ven ..... records els justs, selectius i els quals em convenen. L´infractor li donaran solars, per deixar aixo .... pero ........ u deixara be?
  ILLOT | 08/04/2006, 13:12
 5. per a Arnan
  Perdona que no t'hagi contestat abans. Crec que ja sé a què història et refereixes. Deixa'm confirmar-ho dilluns i et dic coses
  grosske | 08/04/2006, 17:53
 6. Per a Illot
  Sobre les Toirres del Temple hewm de parlar a part. Obriré un article aposta un dia d'aquests. Gràcies pel suggeriment
  grosske | 08/04/2006, 17:54
 7. iiiiiiiiiiii ........ és veritat ?????
  A estat un ou kinder???? ...... té sorpresa de dins, o és un bulo i llegenda urbana????
  Arnan | 10/04/2006, 18:03
 8. Per a Arnau
  Supós que et refereixes a la recalificació d'un equipament assistencial propietat de les monjes. Si és així, supós que coneixes bé el cas. Que nosaltres sapiguem la recalificació no s'ha consumat però farem una pregunta al respecte a la comissió de la setmana qui vé i et tornará a dir coses
  grosske | 10/04/2006, 21:25
 9. Tu si que saps ....... un deu.
  Crec que el futur era un "cinc estrelles", ...... ¿Un equipament assistencial? ......... pots pensar, les moges no diuen aixo. La " mar ...bella", fa meravelles
  Arnan | 11/04/2006, 12:36
 10. No te consol ...........
  Quant van pagar a les monges?, i que li van dir que construirien?, però no li van dir el que valdria després de la recalificaciò i que posarien de veritat ....... . El ciutadà de carrer sempre perd ...., aquestes dones, tan sols tenen aquesta propietat per a poder acabar la fi de les seves dias dignament ......
  Un vei ....... | 13/04/2006, 10:37
 11. Y despues de ........
  Ya se olvidaron ........
  tots el mateix | 19/04/2006, 12:23
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS