Administrar


Estadisticas de visitas

CORRUPCIO URBANISTICA 5. SON DAMETO DALT

grosske | 04 Abril, 2006 15:34

Un cas que ha sortit poc als mitjans de comunicació però que és un exemple magnífic de fer urbanisme per als amics:

Son Dameto Dalt és una promoció urbanística realitzada per HANSA URBANA, una potent immobiliària amb seu al País Valencià i que treballa a molts d'indrets de l'Estat. Una immobiliària, vaja, que per desembossar problemes no crida al Sr. Rodrigo de Santos, crida directament a la seu del PP de Madrid.

.

Entre d'altres coses, la urbanització preveu un geriàtric  (privat, per suposat) i un centre comercial. El problema sorgeix quan Hansa preten edificar a cadescún d'aquests equipaments dues plantes més... de les que permet el Pla General. Res, un "negociete" de molts d'una quants de milions d'euros.

La pretensió de la immobiliària - manifestada per primera vegada el 2003 - topa amb els informes desfavorables del Cap d’Area de Planejament, del Cap de Serveis de Control de Planejament  i del Cap de Serveis de Planejament. Així mateix, ho informa desfavorablement el Consell de Mallorca.

Front a aquest allau d'informes desfavorables, el Sr. Rodrigo de Santos aconsegueix un de favorable signat per un càrrec polític i un misser de gerència... i té la barra de dur-ho a aprovació del Ple de Desembre del 2004.

Allà EU-EV li diu que "a ver de qué vamos" i que això no es pot aprovar d'aquesta manera.

Rodrigo de Santos, conciliador, diu que demanarà un informe als Serveis Jurídics de l'Ajuntament - el sanedrín municipal de les coses jurídiques - i retira el punt de l'ordre del dia. EU-EV, ingènuament satisfeta.

El febrer del 2005 els Serveis Jurídics, amb un informe firmat per quatre lletrats!!, cosa insòlita, diu que nanay de la Xina i que això NO es pot aprovar

No obstant això, el mes de maig es rescata el vell informe del misser i del càrrec polític de Gerència i s'aprova l'assumpte en qüestió

Fins aquí els fets. Deix a la votra imaginació determinar quines presions polítiques i/o quines "untades" econòmiques es produiren durant tots aquests mesos perquè l'Ajuntament fés guanyar aquests milions d'euros a Hansa en contra de l'opinió dels tècnics municipals, dels serveis jurídics municipals i dels tècnics del Consell de Mallorca.

 

Ai Marbella!. Tant lluny i tant aprop!

Comentaris

 1. On punyetes estan el fiscal i els jutges?
  Amb aquestes dades: ¿on és la policia? ¿on és el fiscal? ¿on són els jutges?
  Joan | 04/04/2006, 17:56
 2. Què és aquí?
  Que son aquestes moles les que dius? sempre he pensat que pareixen unes clíniques més que unes cases per viure-hi. Ara bé el més fotut és que hi ha un munt de gent normal, treballadora que hi ha enterrat tots els seus estalvis dels pròxims 30 anys aquí. És el que deieu avui a la tertulia.
  Son Dameto d'Alt | 04/04/2006, 18:58
 3. Auditoria ya !!
  Esto es Marbella, donde estan los jueces. Esto es como todo, el día que se levante la alfombra encontraremos de mierda para parar un carro. Lo indignante es que ahora hay más de uno que se ha hecho rico. Vaya cara dura.....
  Bernat | 05/04/2006, 07:14
 4. Re: CORRUPCIO URBANISTICA 5. SON DAMETO DALT
  Els fiscals s'han d'implicar més, els mitjans de comunicació també i les lleis - com explic al post "La corrupció té solució" d'avui mateix s'han de canviar
  grosske | 05/04/2006, 15:31
 5. seguridad en costa dels pins
  hola buenos dias mi duda es la siguiente: como el señor Pedro j Ramirez tiene mas seguridad que el mismo rey de españa ,hoy he estado por alli y he visto 8 guardias civiles y tres vigilantes de seguridad,seguramennte en los pueblos de alrededor no se ve ninguna patrulla de guardas civiles.
  pimpoyo | 07/08/2006, 18:07
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS