Administrar


Estadisticas de visitas

L'ETICA I L'ESTETICA DE CATALINA CIRER

grosske | 20 Desembre, 2012 20:53

El Diario de Mallorca digital té penjat un vídeo prou espectacular de la "juerga flamenca" viscuda per Catalina Cirer i la resta de màxims responsables dels Serveis Socials del Consell de Mallorca.

Sobre l'ètica de la Sra Cirer ja n'he parlat molt. Es la batlessa d'Antoni Nadal, de Rodrigo de Santos, de Marina Sans i de Rafa Duran; la batlessa del "pelotazo" de Son Espases, de la malversació de fons públics al Cementiri i la presidenta del Consorci Palmarena (malgrat que el fet que no firmàs ella els papers l'ha eximida de responsabilitat penal, que no política, sobre aquesta darrera qüestió). No cal afegir res més. Catalina Cirer, que plorà quan la dimissió del seu padrí i del seu Padrí Gabriel Cañellas i que també plorà quan va dimitir en Jaume Matas, ja fa molt de temps que hauria d'haver tornat a fer feina  al Banc de Sabadell.

Dit això, també vull deixar clar que en el vídeo que publica el DM no hi ha res èticament criticable. Tothom té dret a una juerga i la juerga se la varen pagar de la seve butxeca. Però estèticament... estèticament aquest vídeo és una potada en l'estomac del que el mira. Aquests lolailos són els que dia a dia estan dient que no a moltíssima gent que necessita una renda mínima d'inserció, una prestació, un programa d'inserció o assistència per a persones depenents. La seva gestió és una carnisseria sobre la carn de moltíssimes persones i entitats necessitades després d'haver promés durant la campanya electoral - això és molt gros - que no hi hauria cap retrocés en serveis socials. Per això, si la Sra. Cirer tengués una mica de dignitat política faria temps que, per això també, hauria dimitit

Conclussió : reconec el dret de la Sra Cirer a còrrer una "juerga " amb el seu staff com li reconec el dret a fer del cos a l'excusat de ca seva però, per l'amor de Déu, que no ho filmi ni deixi que ho veiem als mitjans de comunicació perquè no és aguantador 

Comentaris

 1. informació incorrecte

  Catalina Cirer feia feina al Banc de Sabadell no al Santander.

  pere1992 | 20/12/2012, 21:20
 2. i també

  i també la batlessa de na Marina Sans!!!

  Marina Sans | 20/12/2012, 23:29
 3. gràcies

  Gràcies per les vostres precisions i recordatoris. Ja estan corregides

  grosske | 21/12/2012, 14:24
 4. Cirer

  Allò curiós d'aquesta gent és que tenen el mateix concepte que mu mare (nascuda el 1921) que els pobres són pobres, o som, perquè s'ho mereixen: o n'han gastat massa o no saben fer doblers.

  A mu mare li he de perdonar perquè es vella i de dretes, i mu mare per suposat.
  Però en aquesta gent que ha viscut el mateix que jo he de concloure que no només són de dretes, són.... me call.

  Joan Pericàs | 21/12/2012, 20:37
 5. Ni ètica ni estètica.

  4. Ho diré jo, Joan.
  Són caps de fava.

  Joan M. | 26/12/2012, 07:30
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS